mini γαστρικό by-pass. Να το κάνω??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 118
    Senior Member
    Λυπάμαι πολύ που ακόμη δεν λύθηκε το πρόβλημα.
    Σου έστειλα U2U

Nadine,
    ειλικρινά σου εύχομαι περαστικά!
    Εύχομαι όλες οι δυσκολίες να είναι μόνο προσωρινές και σύντομα όλα να φτιάξουν!

Γιατί αξίζεις τα καλύτερα!
    Και θα τα έχεις.

Originally posted by NADINE
    feel_cool2013 και flirim,δεν είμαι εντελώς καλά.
    Το βασικό μου θέμα είναι πως ακόμη,από την πρώτη νύχτα του χειρουργείου,
    πέντε μήνες τώρα,κάθε βράδυ πνίγομαι από εμετό στον ύπνο μου,παρά τα ψηλά μαξιλάρια,
    οπότε δεν κοιμάμαι καλά τις νύχτες και σέρνομαι χωρίς ενέργεια τις μέρες,συν πόνους σε πλάτη
    και αυχένα από τη λάθος στάση σώματος στο κρεβάτι.Το καλό είναι πως μάλλον δε θα χρειαστώ
    τρίτη διάνοιξη,αφού κρατώ την τροφή,η οποία ωστόσο συνεχίζει να με πονά και να μου χαλά τη διάθεση,
    κάτι που μου είπαν οι γιατροί πως μάλλον θα το έχω για πάντα...Προσπαθώ να παίρνω τα συμπληρώματά μου,
    νερό δεν πίνω γιατί με πονάει κι αυτό θα μου δημιουργήσει σίγουρα θέματα και τέλος δε χάνω ιδιαίτερα κιλά,
    κάτι όμως που περίμενα καθώς δεν έχω τόση διαφορά στην πρόσληψη θερμίδων πριν και μετά το χειρουργείο.

Αυτά με δυο λόγια τα νέα μου...flirim,έχουμε κι έναν καφέ να πιούμε τα δυο μας,δεν το ξέχασα...Αν νιώθεις τώρα
    καλά,να το κανονίσουμε μέσα στον Νοέμβρη γιατί μετά για δυο μήνες θα είμαι περισσότερο πιεσμένη χρονικά.
    feel_cool2013,εσύ πρέπει να νιώθεις όχι απλά cool αλλά super με τέτοια απώλεια σε λιγότερο του μήνα!
    Εύχομαι και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα της ζωής σου να εκτυλίσσονται εξίσου ικανοποιητικά!
    Την καληνύχτα μου και τα φιλιά μου σε όλη την παρέα! Καλή μας δύναμη σε ό,τι καλούμαστε να διαχειριστούμε!
    Λυπάμαι Nadine μου που δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα τόσο καλά όσο περιμέναμε όλοι... Είσαι προφανώς από εκείνες τις λίγες περιπτώσεις που έκαναν σοβαρές επιπλοκές... Λυπάμαι ειλικρινά για την τόση ταλαιπωρία σου μετά από τα τόσα χειρουργεία και τις τόσες περιόδους ανάρρωσης...
    Εμετό πάντως στον ύπνο μου, μου έχει συμβεί μερικές φορές να κάνω, αλλά αυτό συνέβη όταν είχα φάει και πιεί υγρά πολύ κοντά με το φαγητό και μετά έπεσα για ύπνο, πρωτού προλάβει να κατέβει από το στομάχι το φαγητό. Δηλαδή έφαγα πχ στις 9:30, ήπια λίγο νερό ή μερικές γουλιές green cola κατά της 9:45 και μέχρι τις 10:00 είχα πέσει για ύπνο. Κάποια περίοδο αυτό συνέβαινε συχνά μεχρι που ανακάλυψα τι φταίει... Όσο για τον πονο....ακόμα και τώρα, σχεδόν 1 χρόνο μετά, αν δεν μασήσω καλα τις μπουκιές μου και φάω και σχετικά γρήγορα, μετά πονάω για λίγο. Βρήκα λοιπόν τους χρόνους μου και το χειρίζομαι πια. Τρώω 2-3 μπουκιές, σταματάω κανά 5λεπτο και συνεχίζω, πάλι 2-3 μικρές μπουκιές και σταματάω, κ.λπ. Μου πήρε αρκετό καιρό πάντως μέχρι να καταλάβω ότι "μπουκιά" δεν εννοούμε όσο χωράει το στόμα μας... Όταν οι μπουκιές μου ήταν τόσο μεγάλες και σύντομες μεταξύ τους, τότε πόναγα... Εύχομαι να στρώσει γρήγορα το όλο πράγμα και με σένα φίλη μου και να απολαύσεις σύντομα όλα τα οφέλη της επέμβασεις που έκανες και πίστεψέ με, είναι πολλά!

Όσο για μένα.... 11 μήνες μετά και είμαι ήδη άλλος άνθρωπος! Ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, διάθεση και όρεξη στα ουράνια!!! Απολαμβάνω την κάθε στιγμή όπως ποτέ πριν. Πέρσυ τέτοιον καιρό διάβαζα τις ιστοριές και τις εμπειρίες ανθρώπων που είχαν πετύχει τον στόχο τους ή που ήταν κατά την διάρκεια της επίτευξης του (όπως εγώ τώρα) και έλεγα δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά τα ωραία...Δεν πίστευα ότι μπορούσαν να συμβούν και σε εμένα και να που όλα συμβαίνουν
    11 μήνες ακριβώς και έχω χάσει 70 ολόκληρα κιλά, ένας άνθρωπος έχει φύγει από πάνω μου Μου λείπουν 10 κιλά ακόμα και μετά παίρνω τον μεγάλο δρόμο των πλαστικών επεμβάσεων που δυστυχώς θα είναι αρκετές, αλλά δεν με νοιάζει. Αρκεί που εγώ είμαι υγιείς, νιώθω καλά και μετά τις πλαστικές θα έχει κλείσει οριστικά το κομμάτι "παχυσαρκία" για μένα...

Θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους όσους αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο των βαριατρικών επεμβάσεων που μόνο εύκολος δεν είναι, αλλά σίγουρα θα τους βοηθήσει σε συνδυασμό με την δική τους προσπάθεια, να φτάσουν εκεί που θέλουν και να είναι πάνω από όλα υγιείς. Και σε αυτούς που το σκέφτονται, θέλω να πω να το τολμήσουν! Αν είναι σίγουροι ότι θέλουν να αλλάξουν την ζωή τους και να κερδίσουν την υγιεία τους, ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ! Αλλά να είναι προετοιμασμένοι ότι τίποτα δεν θα τους χαριστεί, θα πρέπει να το θέλουν και να προσπαθήσουν γιαυτό. Η επέμβαση (όποια και να επιλέξουν) θα τους δώσει την μαγική ώθηση απλά..., μετά θα πρέπει να τρέξουν μόνοι τους και αν εξ αρχής δεν εκμεταλλευτούν αυτή την ώθηση και δεν αλλάξουν τρόπο ζωής ή δεν δουλέψουν καθόλου το κομμάτι της πειθαρχίας του εαυτού τους, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο... Θα χάσουν τα κιλά που θέλουν και μετά σιγά - σιγά θα αρχίσουν να τα παίρνουν πίσω :shocked2:

Ευχόμαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα καλύτερα για σένα Nadine μου και να τελειώσει σύντομα ο γολγοθάς σου και ελπίζω όταν και αν κατηφορίσεις για Αθήνα να πιούμε έναν καφέ και να τα πούμε και από κοντά, καθότι σε εκτιμώ πάρα πολύ και ας μην γνωριζόμαστε. Η ψυχή και η καλοσύνη του ανθρώπου ακόμα και να θέλει να κρυφτεί, ευτυχώς φαίνεται και έτσι διευκολύνει αυτόν που ψάχνει την καλοσύνη να την δεί ακόμα και με τα μάτια του κλειστά Την καλημέρα μου σε όλους, νέους και παλαιούς! :saint2:

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις εγκάρδιες ευχές σας και τη θετική ανάδραση,που μου δίνετε!
    Δεν είμαι αισιόδοξη πως θα λυθούν όλα μου τα θέματα με την τροφή και το βάρος,αλλά το ότι αυτή είναι
    η πραγματικότητά μου πάνω από δέκα χρόνια καθημερινά,με βοηθά στο να έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα
    και σ'εναν βαθμό να την έχω αποδεχτεί. Ίσως είναι κι η τιμωρία της φύσης που δέχτηκα να επέμβουν
    στο σώμα μου επίδοξοι χειρουργοί με τις πολλά υποσχόμενες μεθόδους τους...δεν ξέρω γιατί όλο αυτό.

Χαίρομαι ωστόσο που είμαι μειοψηφία και οι υπόλοιποι χειρουργημένοι δείχνετε να μεταμορφώνεστε
    μέσα από την εμπειρία αυτή τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά!Καλή ώρα,εσύ,cool μου!
    Με συγκινείς πολύ με τα λόγια σου,επιπρόσθετα γιατί δε θυμάμαι να έχουμε επικοινωνήσει ιδιαίτερα
    προσωπικά...Παλιότερα κάθε φορά που κατέβαινα Αθήνα (και σ'όποια πόλη κι αν πήγαινα) επεδίωκα
    τόσο μια ομαδική συνάντηση να οργανώσω όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο να γνωρίσω νέα μέλη μας
    πέρα από τα παλιότερα,που δεθήκαμε και πλέον θεωρώ δικά μου πρόσωπα κι όχι συμφορουμίτες/τισσες.
    Αλλά από τότε που έμπλεξα με τη Μακ κι άλλαξα και διαμονή στην Αθήνα,καλόμαθα στους χαλαρούς ρυθμούς
    και πλέον δεν ξεπαρταλιάζομαι να οργώνω την πόλη,τον έναν καφέ μετά τον άλλον.Την επόμενη φορά όμως
    που θα έρθω για κάμποσες μέρες κι όχι ξεπέτα στο δρόμο για πιο κάτω,θα το ανακοινώσω κι εδώ στο φόρουμ,
    ώστε να γνωριστούμε κι από κοντά όσοι το επιθυμούν.Πάντως ακόμη κι αν δε γράφω πλέον συχνά,μπαίνω καθημερινά
    (για τα σπαμ) οπότε ελέγχω και τα U2U μου.Είμαι πάντα εδώ για οποιονδήποτε νιώσει να χρειάζεται κάτι από μένα.

Senior Member

Αλλά από τότε που έμπλεξα με τη Μακ κι άλλαξα και διαμονή στην Αθήνα,καλόμαθα στους χαλαρούς ρυθμούς
    και πλέον δεν ξεπαρταλιάζομαι να οργώνω την πόλη,τον έναν καφέ μετά τον άλλον.
    Και μετά σου λένε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι χαΛαροί! "Έμπλεξες με τη Μακ", τς τς κοζα νόστρα θα νομίζει ο κόσμος του φόρουμ ότι είμαι!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις εγκάρδιες ευχές σας και τη θετική ανάδραση,που μου δίνετε!
    Δεν είμαι αισιόδοξη πως θα λυθούν όλα μου τα θέματα με την τροφή και το βάρος,αλλά το ότι αυτή είναι
    η πραγματικότητά μου πάνω από δέκα χρόνια καθημερινά,με βοηθά στο να έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα
    και σ'εναν βαθμό να την έχω αποδεχτεί. Ίσως είναι κι η τιμωρία της φύσης που δέχτηκα να επέμβουν
    στο σώμα μου επίδοξοι χειρουργοί με τις πολλά υποσχόμενες μεθόδους τους...δεν ξέρω γιατί όλο αυτό.

Χαίρομαι ωστόσο που είμαι μειοψηφία και οι υπόλοιποι χειρουργημένοι δείχνετε να μεταμορφώνεστε
    μέσα από την εμπειρία αυτή τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά!Καλή ώρα,εσύ,cool μου!
    Με συγκινείς πολύ με τα λόγια σου,επιπρόσθετα γιατί δε θυμάμαι να έχουμε επικοινωνήσει ιδιαίτερα
    προσωπικά...Παλιότερα κάθε φορά που κατέβαινα Αθήνα (και σ'όποια πόλη κι αν πήγαινα) επεδίωκα
    τόσο μια ομαδική συνάντηση να οργανώσω όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο να γνωρίσω νέα μέλη μας
    πέρα από τα παλιότερα,που δεθήκαμε και πλέον θεωρώ δικά μου πρόσωπα κι όχι συμφορουμίτες/τισσες.
    και πλέον δεν ξεπαρταλιάζομαι να οργώνω την πόλη,τον έναν καφέ μετά τον άλλον.Την επόμενη φορά όμως
    που θα έρθω για κάμποσες μέρες κι όχι ξεπέτα στο δρόμο για πιο κάτω,θα το ανακοινώσω κι εδώ στο φόρουμ,
    ώστε να γνωριστούμε κι από κοντά όσοι το επιθυμούν.Πάντως ακόμη κι αν δε γράφω πλέον συχνά,μπαίνω καθημερινά
    (για τα σπαμ) οπότε ελέγχω και τα U2U μου.Είμαι πάντα εδώ για οποιονδήποτε νιώσει να χρειάζεται κάτι από μένα.

Δεν έχω ξαναμιλήσει και με τις 2 Nadine μου, ουτέ με σένα ούτε με την Μακ. Σας συμπαθώ όμως ιδιαίτερα και σας διαβάζω καθημερινά 2 χρόνια σχεδόν. Μαθαίνω τα νέα σας από εδώ. Θα ήθελα πάντως αν είναι εφικτό να πιούμε έναν καφέ ολές μαζί, την επόμενη φορά που θα κατέβεις Αθήνα και θα έχεις χρόνο

Senior Member
    Και τελικά αν δεν αρχίσεις εσύ τα τηλέφωνα στο ΙΚΑ για να μάθεις αν έχει έρθει τίποτε για σένα, είναι ικανοί να μην σε ειδοποιήσουν ποτέ. Δεν ξέρω για τα άλλα ΙΚΑ της χώρας, αλλά εδώ στη Χαλκίδα έχουν καρατομήσει υπηρεσίες και γραφεία. Από βδομάδα θα τους τηλεφωνήσω πάλι και θα τους τηλεφωνώ μέχρι να πάρω τα νέα μου! :smug:

Member
    Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χθες Μαρία. Κι αν θυμάμαι καλά, καταθέσαμε σε κοντινές ημ/νιες. Έχουν περάσει τόσες μέρες και καμία ειδοποίηση.. Εγώ πήρα 2-3 φορές σήμερα, αλλά κανένας δεν απάντησε. Αυριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα τους ταράξω στα τηλ μέχρι να απαντήσουν. :smilegrin:

Senior Member
    Έχω απ'την προηγούμενη εβδομάδα που άρχισα τα τηλέφωνα και σήμερα επιτέλους απάντησαν. Είχαν έρθει για άλλους απαντήσεις και μου ζήτησε να ξανατηλεφωνήσω. Σιγά μην το ξεχάσω! :P

Member
    Καλημέρα. Μαρία να σε ρωτησω.. Που παιρνεις τηλ? Στο ΙΚΑ που ανήκεις?

Senior Member
    Ναι. Όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου, μου έδωσαν απ'το πρωτόκολλο το τηλέφωνο της προϊσταμένης του τμήματος χωρίς να το ζητήσω εγώ! Αφού μου το έδωσαν γιατί να το αφήσω έτσι;

Αν σου έδωσαν κι εσένα κάποιο τηλέφωνο ενόλχησε τους.

Member
    Εμένα δεν μου είχαν δώσει κανένα τηλ όταν κατέθεσα τα χαρτιά. Μου είπαν οτι η απάντηση θα έρθει με το ταχυδρομείο στο σπίτι μου. Περίμενα λοιπόν κι αφου περνούσαν οι μερες, είχα αρχισει να αγχώνομαι. Κάλεσα λοιπον σε ένα τηλ που βρήκα στο ΚΕΣΥ και μου είπαν οτι η απόφαση έχει σταλεί "εσωτερικά" από τις 18/11 και θα πρέπει να την παραλάβω απο τον ΕΟΠΥΥ. Πάω σήμερα εκεί, κι αφού με έστελναν από τον έναν στον άλλον γιατι δεν έβρισκαν κάτι, άρχισα να φορτώνω μέχρι τελικά που την βρήκαν. Εντάξει, μετά κάνανε και μισή ώρα να βρουν κάποιον "αρμόδιο" να υπογράψει για να το πάρω, καθώς ο διευθυντής είχε.. φύγει (12+ αυτό). Σημασία πάντως έχει οτι ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και περνάω στο επόμενο στάδιο! :bouncy:

Senior Member
    Με το καλό Τσιχλόφουσκα ... Καλή ευκολία!!!:thumbup:

Senior Member
    BubbleGum αν θες στείλε μου με u2u το τηλέφωνο να δω τι θα μου πουν κι απ'το ΚΕΣΥ. Άντε με το καλό και γρήγορα τα νέα για το χειρουργείο!

Member
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.
    Μαρία, το έχεις.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast