Results 31 to 45 of 118
-
12-09-2014, 01:03 #31
Αν δεν συντρέχουν περαιτέρω λόγοι τότε μάλλον είναι διαδικαστικό το θέμα. Εξετάσεις ορμονολογικές έκανα και Τ3, Τ4, TSH και δεν θυμάμαι ποιες άλλες βρέθηκαν φυσιολογικές.
Δευτέρα έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο, την Τρίτη θα βάλω ψυχίατρο και την Πέμπτη το πρωί θα μπώ να αφαιρέσω τον δακτύλιο.
Εβδομάδα γιατρών! (όπως λέμε εβδομάδα παθών!) :smilegrin:
- 12-09-2014, 17:48 #32
flirim... το μίνι γαστρικό λέγεται μίνι επειδή έχει μία αναστόμωση λιγότερη,δηλαδή λίγοτερο χειρουργικό χρόνο,δεν είναι μίνι ως προς την απόδοση
είναι μάλλον ανάμεσα στην χολοπαγκρεατική και στο 'απλό' μπαι πας.
Συμπληρώματα εφ όρου ζωής στις παρακάμψεις πάσης φύσεως (το λιγότερο χαζό αυτό που σου είπε ο χειρουργός περί τριμήνου και έχω απορία περί εμπιστοσύνης μετά από αποτυχία μεθόδου
Ο Καλφ χειρουργεί ιδιωτικά στην Αθήνα πλέον και στο Ρίο ξεκίνησαν πάλι με γιατρούς που ήταν μαζί του.
Σε κάθε περίπτωση,ο χειρουργός που πήγες τώρα, είναι κορυφή,άνθρωπος και επιστήμων και μαθήτευσε στο Ρίο.
Ψυχολογική εξέταση είχα κάνει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και ήταν και αρκετή ώρα και εμπεριστατωμένη θα έλεγα,ξεπέτα σε καμμία περίπτωση.
Καλή επιτυχία!
12-09-2014, 21:00 #33
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα είπε ο Στέλιος αλλά και η Ναταλία πιο πριν. Να πω εδώ ότι εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ από τον ενδοκρινολόγο μου περίπου 3 εβδομάδες λόγω των τιμών που ήταν περίεργες και ανέκυπταν όλο και πιο πολύ περίεργα δεδομένα. Τελικά, του ζήτησα να μου γράψει όλα όσα πίστευε ότι έπρεπε να γραφούν, ακόμη και εάν ήταν αντίθετος για την επέμβαση. ΕΞΑΛΛΟΥ, αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση ΔΕΝ είναι ο ενδοκρινολόγος αλλά ο Γιατρός και Εσύ η ίδια. Επομένως, στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις συστηματικά τα έγγραφά σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Originally posted by stelios
flirim... το μίνι γαστρικό λέγεται μίνι επειδή έχει μία αναστόμωση λιγότερη,δηλαδή λίγοτερο χειρουργικό χρόνο,δεν είναι μίνι ως προς την απόδοσηείναι μάλλον ανάμεσα στην χολοπαγκρεατική και στο 'απλό' μπαι πας.
Συμπληρώματα εφ όρου ζωής στις παρακάμψεις πάσης φύσεως (το λιγότερο χαζό αυτό που σου είπε ο χειρουργός περί τριμήνου και έχω απορία περί εμπιστοσύνης μετά από αποτυχία μεθόδου
Ο Καλφ χειρουργεί ιδιωτικά στην Αθήνα πλέον και στο Ρίο ξεκίνησαν πάλι με γιατρούς που ήταν μαζί του.
Σε κάθε περίπτωση,ο χειρουργός που πήγες τώρα, είναι κορυφή,άνθρωπος και επιστήμων και μαθήτευσε στο Ρίο.
Ψυχολογική εξέταση είχα κάνει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και ήταν και αρκετή ώρα και εμπεριστατωμένη θα έλεγα,ξεπέτα σε καμμία περίπτωση.
Καλή επιτυχία!
12-09-2014, 22:12 #34
Originally posted by stelios
flirim... το μίνι γαστρικό λέγεται μίνι επειδή έχει μία αναστόμωση λιγότερη,δηλαδή λίγοτερο χειρουργικό χρόνο,δεν είναι μίνι ως προς την απόδοσηείναι μάλλον ανάμεσα στην χολοπαγκρεατική και στο 'απλό' μπαι πας.
Καλή επιτυχία!
12-09-2014, 22:16 #35
Ακη σίγουρα η απόφαση δεν ειναι σε καμιά περίπτωση του ενδοκρινολόγου. Οι ενδοκρινολόγοι γενικά δεν θα έλεγα ότι είναι υπερ των βαριατρικών εξετάσεων. Ισως τους κόβει τη δουλειά
Να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί: Μέσα στο πακέτο των εξετάσεων χρειάζεται και μια εξέταση που λέγεται "αέρια αίματος". Οταν ρώτησα στο διαγνωστικό μου είπαν ότι η συγκεκριμένη εξέταση γίνεται μόνο με εισαγωγή σε νοσοκομείο.
Πως την έκανες αυτήν την εξέταση? Η αν ξέρει κάποιος άλλος να μου πει?
12-09-2014, 22:32 #36
Originally posted by flirim
Ακη σίγουρα η απόφαση δεν ειναι σε καμιά περίπτωση του ενδοκρινολόγου. Οι ενδοκρινολόγοι γενικά δεν θα έλεγα ότι είναι υπερ των βαριατρικών εξετάσεων. Ισως τους κόβει τη δουλειά
Να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί: Μέσα στο πακέτο των εξετάσεων χρειάζεται και μια εξέταση που λέγεται "αέρια αίματος". Οταν ρώτησα στο διαγνωστικό μου είπαν ότι η συγκεκριμένη εξέταση γίνεται μόνο με εισαγωγή σε νοσοκομείο.
12-09-2014, 22:50 #37
Εγώ τα έκανα τα αέρια αίματος κι ας μην έχω καπνίσει ποτέ!
Ήταν και στη δική μου λίστα προεγχειρητικού ελέγχου.
Μου τα έκανε πνευμονολογος φίλος τσαφ μπαμ και δεν ήταν κάτι φοβερό.
Μετά χτύπησα και μια σπιρομέτρηση,τίναξα την μπάνκα στον αέρα,πήρα
αμέσως τ'αποτελέσματα κι έφυγα. Το μόνο δύσκολο ήταν πως έπρεπε να πάω
στην ιδιωτική κλινική,όπου έφυγε η μαμά μου κι είχαμε λίγο κλάμα...
Και μετά την άχρηστη πληροφορία της ημέρας,καληνύχτα μας!
12-09-2014, 22:51 #38
Originally posted by Άκης
Δεν καπνίζω, αλλά κάπνιζα πριν 2 χρόνια. Ο γιατρός δεν μου είπε οτι πρέπει να την κάνω μόνο αν καπνίζω. Μου έδωσε απλά τη λίστα με τις εξετάσεις που πρέπει να συγκεντρώσω και μέσα ήταν και τα αέρια αίματος.
13-09-2014, 10:30 #39
Originally posted by Άκης
Δεν καπνίζω, αλλά κάπνιζα πριν 2 χρόνια. Ο γιατρός δεν μου είπε οτι πρέπει να την κάνω μόνο αν καπνίζω. Μου έδωσε απλά τη λίστα με τις εξετάσεις που πρέπει να συγκεντρώσω και μέσα ήταν και τα αέρια αίματος.
13-09-2014, 10:31 #40
Originally posted by NADINE
13-09-2014, 12:51 #41
Originally posted by NADINE
Νοσηλεύτηκες για την εξέταση?
Μήπως μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία του πνευμονολόγου να βγάλω καμιά άκρη?
13-09-2014, 14:56 #42
Τι να νοσηλευτώ καλέ;!Είπαμε τσαφ μπαμ!Και να πω πως δεν ανήκουν στο ελληνικό λεξιλόγιο
οι λέξεις "τσαφ μπαμ" και δεν έγινα σαφής...Μήπως αν έλεγα "πατ κιούτ" θα ήταν καλύτερα; '
Η μήπως "ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσ� �τε"; Αν κι αυτό παραπέμπει μάλλον αλλού...
Φυσικά και θα σου στείλω τα στοιχεία του,με την επιφύλαξη μήπως εμένα με εξυπηρέτησε
έτσι άμεσα λόγω προσωπικής σχέσης. Πάντως αδυνατώ να κατανοήσω γιατί τα αέρια απαιτούν νοσηλεία...
13-09-2014, 16:06 #43
Αέρια αίματος όπως και όλους τους υπέρηχους τους είχα κάνει στο Παναγία χωρίς εισαγωγή,επιτόπου και δεν ήμουν καπνιστής,
13-09-2014, 19:43 #44
Ωραία! Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Θα αναλάβω δράση από Δευτέρα. Ναταλία αν δεν με εξυπηρετήσει τσακ μπαμ θα ακολουθήσω ή το μονοπάτι του Στέλιου ή θα πάρω σβάρνα τους πνευμονολόγους.
19-09-2014, 12:29 #45
Νεότερα από το μέτωπο.
Ναταλία σ' ευχαριστώ πολύ για τους γιατρούς.
Τα αέρια αίματος τα έκανα στο Διαβαλκανικό τσαφ μπαμ, χθες. Μετά μπήκα χειρουργείο για αφαίρεση δακτυλίου και πάει κι αυτό!!!
Τώρα έχω ζαλάδες και φυσικά πόνο αλλά αυτά σε 2-3 μέρες θα περάσουν.
Ετοίμασα και όοοολες τις εξετάσεις και από Δευτέρα θα τις καταθέσω.
Α και συγρόνως ξεκινάω και μια προσεκτική διατροφή γιατί το συκώτι έχει τα χάλια του. (λιποδιήθηση κλπ)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία