mini γαστρικό by-pass. Να το κάνω??? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 118
    Senior Member
    Κι επειδή έχω το τηλέφωνο εδώ στο ΙΚΑ που λες, δεν λέει να το σηκώσει κανείς. Σήμερα πήρα 3 φορές σε διαφορετικές ώρες το άφησα χτύπησε αρκετά αλλά τίποτε. Τουλάχιστον να πάρω στο ΚΕΣΥ να δω τι έγινε με το αίτημά μου κι αν τυχόν έχει σταλεί η απάντηση στο ΙΚΑ εδώ και μέρες... θα πάω και θα τους κάνω ανάστα ο Κύριος!

Σ'ευχαριστώ και πάλι!

Senior Member
    Καλημέραααα! Αχ αχ αχ! Πέσαμε σε απεργία σήμερα και πολύ θα ήθελα να πάω να τους τα ψάλλω λίγο! Μόλις πριν λίγο μίλησα με την γραμματεία του ΚΕΣΥ, η απόφασή και για μένα έχει βγει και έχει φύγει απ'τις 18/11.

Αύριο όμως θα περάσω από το ΙΚΑ! Υπηρεσιακά έγγραφα δεν νομίζω ότι καθυστερούν. Φεύγουν την μια μέρα και φτάνουν σχεδόν την επομένη!

Άρα το ΚΕΣΥ μέσα σε ένα μήνα βγάζει την απόφαση, αλλά είναι θέμα φορέα πότε θα σηκώσει το τηλέφωνο να σε ειδοποιήσει κι αν το θυμηθεί. Άλλους τους καλούν αμέσως κι άλλους... Είμαι τρελαμένη τώρα... Ακόμη είναι νωρίς, θα συνεχίσω να τηλεφωνώ, γιατί δεν νομίζω πως όλοι απεργούν!

Member
    Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα. Από την τρίτη, δεν μπορώ να βρω τον γιατρό και δεν ξέρω τι να κάνω. :barfy:

Senior Member
    Γραμματέα δεν έχει; Που θα χειρουργηθείς εσύ;

Member
    Ναι, εκείνη καλώ σε κινητό και σταθερό απο την Τρίτη που έχω πάρει το χαρτί, και δεν απαντάει κανείς. Ο γιατρός αυτός χειρουργεί στο Ιπποκράτειο.

Senior Member
    Είναι αυτός που σου είχα δώσει τηλέφωνα ε; Θα σου απαντήσουν Τετάρτη μετά το μεσημέρι.

Επειδή είχα αγχωθεί με την γαστροσκόπηση και την είχα στείλει με μέιλ να την δει ο γιατρός ενοχλούσα την γραμματέα του. Κάποια στιγμή μου το έκλεισε και δεν απαντούσε, γιατί ήταν σε μέρες εκτός ιατρείου. Βρήκα τον γιατρό τελικά και μίλησα μαζί του και τον ρώτησα ποιά μέρα είναι στο ιατρείο του γιατί απαντούσε άλλος συνάδελφός του και μου είπε Τετάρτη.

Εσύ όμως τηλεφώνα στην γραμματέα, ίσως σου απαντήσει και σε διαφορετική μέρα. Πάρε και το απόγευμα σε ώρες γραφείου.

Member
    Εντάξει, την βρήκα. Ο γιατρός λείπει σε σεμινάριο (μου είπε η κοπέλα) και δεν θα κάνουν ούτε την άλλη βδομάδα ιατρείο. Μπήκα στην λίστα όμως και τώρα αναμονή... :smug b:
    Δεν έχω κάνει την την ψυχιατρική εξέταση και την πεχαμετρία (που δεν ξέρω καν τι είναι). Πρέπει να κάνω κι αυτά να τελειώνω!

Senior Member
    Καλημέρα! Τουλάχιστον μπήκες στην αναμονή για το χειρουργείο. Αυτό είναι ευχάριστο. Τις εξετάσεις που εκκρεμούν τώρα στις ζήτησε; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ηλικία που ζητάει την ψυχιατρική εξέταση.

Προσωπικά στα 24 μου που είχα χάσει τα περιττά μου κιλά με γυμναστική και υγιεινή διατροφή, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την νέα κατάσταση. Λες και ήμουν στην απομόνωση και ξαφνικά αντίκρισα έναν διαφορετικό κόσμο απ'ότι ήξερα. Αλήθεια πόσο ετών είσαι;

Όσον αφορά την δική μου απόφαση... Δεν έχει φτάσει ακόμη! Πήγα στο ΙΚΑ βρήκα την προϊσταμένη που παραλαμβάνει τις αποφάσεις, έψαξε στα ντοσιέ της αλλά τίποτε. Μου είπε να της τηλεφωνώ. Με εκνευρίζει η καθυστέρηση. Νομίζω πως ήταν προτιμότερη η παλιότερη μέθοδος που παρουσιαζόσουν εσύ στην επιτροπή κι έπαιρνες την απόφαση αμέσως. :smug b:

Member
    31 είμαι, αλλά η ψυχιατρική εξέταση δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με την ηλικία. Όταν είχα πάει στο πρώτο ραντεβού με τον γιατρό και είπαμε οτι θα ξεκινήσουμε, μου έδωσε ένα χαρτί που έγραφε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που θα χρειαζόταν να του παραδώσω. Τώρα που μίλησα με την κοπέλα από το γραφείο του γιατρού, της είπα οτι δεν έχω κάνει αυτές τις δυο εξετάσεις -από τις 9 σύνολο αν θυμάμαι καλά- και δεν έδειξε να την νοιάζει τόσο το οτι δεν έχω κάνει την ψυχιατρική όσο η πεχαμετρία.

Πάντως, αυτό που λες με την απώλεια κιλών εγώ δεν το έχω περάσει... Πριν 6 χρόνια, συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2008 (στα 25 μου) ήμουν 130 κιλά και τον Μάιο του 2012 είχα πέσει στα 93. Αισθανόμουν απλά ΤΕΛΕΙΑ! Μετά πήρα πάλι την.. πάνω βόλτα. :thumbdown:

Να σε ρωτήσω όμως κάτι. Την αίτηση την καταθέσαμε ίδια ημ/νια, κι απ'οτι φαίνεται την ίδια ημ/νια έφυγε και η δική σου και η δική μου απάντηση, πως γίνεται η δική σου να μην έχει φτάσει ακόμα?! Πάντως, η αναμονή από την πλευρά γιατρού/νοσοκομείου είναι και πάλι αρκετή (μ.ο. 4 μήνες μου είπαν), αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς.

Senior Member
    Η ψυχιατρική εξέταση γίνεται κυρίως για λόγους διατροφικών διαταραχών. Αν μπορέσεις να την κάνεις, καν'την να είσαι καλυμμένη.

Εμένα δεν μου τη ζήτησε, ούτε πεχαμετρία μου ζήτησε. Για την κάθε περίπτωση οι εξετάσεις που ζητά ο γιατρός είναι διαφορετικές. Εγώ είχα κάνει μελέτη ύπνου και σπιρογράφημα γιατί ροχαλίζω και κάνω άπνοιες στον ύπνο και του τα πήγα και χωρίς δεύτερη κουβέντα μου έδωσε την βεβαίωση αμέσως. Ο πνευμονολόγος μου είχε ζητήσει να αγοράσω μηχάνημα για να κοιμάμαι τα βράδια με αναπνευστική μάσκα. Στο Αλεξάνδρα που πήγα στις αρχές Νοεμβρίου για να κάνω αφαίρεση πολύποδα στη μήτρα, οι γιατροί "κολλούσαν" στο θέμα των απνοιών κι εκεί μου είπαν να αγοράσω μηχάνημα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων για να το αγοράσω θέλω 2000 ευρώ περίπου και το ΙΚΑ καλύπτει νομίζω το μισό ποσό! Το ποσό αυτό για μένα είναι υπέρογκο. Δεν παίζει να βρεθεί με τίποτε! Γι' αυτό όταν μίλησα με τον γιατρό μου είπε να μην αγοράσω τίποτε. Με το χειρουργείο θα σταματήσουν και τα ροχαλητά και οι άπνοιες, θα σταματήσουν και οι πόνοι στα πόδια και στην μέση. Κάνω υπομονή, όπως κάνει και ο άντρας μου που έχει τρελαθεί με το πρόβλημά μου.

Όσον αφορά την έγκριση. στο ΚΕΣΥ τους είπα πως κάποιοι παρέλαβαν ήδη την ειδοποίηση κι εγώ ακόμη δεν έχω λάβει τίποτε και μου είπαν πως αυτό είναι θέμα ταχυδρομείου. Άσε που και η προϊσταμένη στο ΙΚΑ μου έκανε την καρδιά περιβόλι που μια απόφαση άργησε 3 μήνες να πάει! Είναι δυνατόν; Της είπα πως το βιβλιάριο μου λήγει τον Φεβρουάριο, τι θα γίνει; Έχω κάνει ΤΟ τρέξιμο για το τίποτε, στο τέλος τέλος; Μου είπε να της τηλεφωνώ συχνά. Θα κάνω υπομονή κι αυτή την εβδομάδα...

Άσε, από τρικλοποδιά σε τρικλοποδιά η δική μου περίπτωση!

Member
    Τι να πω.. Καλό μήνα, κι ελπίζω να σου φέρει ευχάριστα νέα αυτός ο μήνας!

Junior Member
    Originally posted by BubbleGum
    31 είμαι, αλλά η ψυχιατρική εξέταση δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με την ηλικία. Όταν είχα πάει στο πρώτο ραντεβού με τον γιατρό και είπαμε οτι θα ξεκινήσουμε, μου έδωσε ένα χαρτί που έγραφε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που θα χρειαζόταν να του παραδώσω. Τώρα που μίλησα με την κοπέλα από το γραφείο του γιατρού, της είπα οτι δεν έχω κάνει αυτές τις δυο εξετάσεις -από τις 9 σύνολο αν θυμάμαι καλά- και δεν έδειξε να την νοιάζει τόσο το οτι δεν έχω κάνει την ψυχιατρική όσο η πεχαμετρία.
    Πάντως κι εμένα μου τις είχε ζητήσει αυτές τις εξετάσεις και δεν μπόρεσα να κάνω την πεχαμετρία γιατί η γιατρός που την έκανε στο νοσοκομείο ήταν άφαντη 2 μήνες που την έπερνα τηλέφωνο (καλοκαίρι), και δε μου είπε ποτέ κανείς τίποτα που δεν την έκανα.. :saint:

Member
    Originally posted by KaG
    Πάντως κι εμένα μου τις είχε ζητήσει αυτές τις εξετάσεις και δεν μπόρεσα να κάνω την πεχαμετρία γιατί η γιατρός που την έκανε στο νοσοκομείο ήταν άφαντη 2 μήνες που την έπερνα τηλέφωνο (καλοκαίρι), και δε μου είπε ποτέ κανείς τίποτα που δεν την έκανα.. :saint:

Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ ζορίστηκα πολύ για να την βρω, κι αυτό αφού της τηλ κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι να της σπάσω τα νευρα και να απαντήσει! :lol::lol: Αυτά παθαίνουν αν δεν απαντούν όλη μέρα!

Πριν την βρω, κι αφού είχα ξενερώσει επειδή δεν την έβρισκα προσπάθησα να βρω άλλο γιατρό για να την κάνω ιδιωτικά.. Αφού έμαθα το κόστος (400 ευρουλάκια) μου πέρασαν τα νευρα αμέσως. :spin:

Το σκέφτηκα κι εγώ αρχικά να μην την κάνω, αλλά επειδή στο τηλ που είχα με την γραμματέα του γιατρού μου έδειξε οτι η συγκεκριμένη εξέταση είναι απαραίτητη, και επειδή μου είπαν οτι η διαδικασία γι αυτήν παίρνει λίγες μέρες, και έχουμε να κάνουμε με γραφειο/διαδκαστικά δημοσίου, δεν θα ήθελα να ρισκάρω να μου έρθει η ημερομηνία του χειρουργείου και να την χάσω γι αυτήν την εξέταση -που και μόνο που την σκεφτομαι μου έρχετε αηδία. :sniff:

Senior Member
    Εμένα δεν μου είχε σημειώσει για την πεχαμετρία η Ντίνα. Αν η απόφαση είναι εγκριτική μάλλον θα πρέπει να την κάνω κι εγώ ε; Βέβαια τότε που είχα πάει στο ιατρείο γινόταν ένας χαμός και μάλλον θα το ξέχασε. Μου είχε τσεκάρει μόνο την γαστροσκόπηση και τις αιματολογικές για το ΙΚΑ.

Member
    Originally posted by Μαρία.
    Εμένα δεν μου είχε σημειώσει για την πεχαμετρία η Ντίνα. Αν η απόφαση είναι εγκριτική μάλλον θα πρέπει να την κάνω κι εγώ ε; Βέβαια τότε που είχα πάει στο ιατρείο γινόταν ένας χαμός και μάλλον θα το ξέχασε. Μου είχε τσεκάρει μόνο την γαστροσκόπηση και τις αιματολογικές για το ΙΚΑ.
    Τις δύο πρώτες στις τσέκαρε γιατί είναι αυτές που χρειάζονται για να τις καταθέσεις στο ΚΕΣΥ, μαζί με την επιστολή που σου έδωσε. Οι υπόλοιπες είναι αυτές που χρειάζεται ο γιατρός. Έτσι την είχα πατήσει αρχικά κι εγώ..

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast