Η ιστορία της Μαντζουράνας. - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 263
    Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Εγώ πότε θα δω το 8? Κορίτσια μπράβο για την αλλαγή!
    κοριτσάκι, ε ψιτ! θα έρθει και για σένα η στιγμή γιατί το ψάχνεις και το έχεις βάλει στη διαδρομή! Ψηλά το κεφάλι!

Senior Member
    Μακ σε ευχαριστώ! Είχα δει και φωτό σου που είχες ανεβάσει, σε ένα θέμα του φόρουμ, πιο παλιά, είσαι πολύ γλυκιά και όμορφη κοπέλα! Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση!

Senior Member
    Κοριτσάκι μου πολλά πολλά μπράβο για όλη σου την προσπάθεια!! Μας έβαλες τα γυαλιά :smirk::smirk::smirk:

Senior Member
    Όχι, δεν κοιτάζω τα "χρόνια που πήγαν χαμένα". Δεν υπάρχουν τέτοια. Υπάρχουν μόνο τα χρόνια που θα ξεκινήσουν από αυτή εδώ την στιγμή.

Μεγάλη κουβέντα! Πήγαν χαμένα μεν, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.... Η συνειδητοποίηση ενός προβλήματος πίστευα πάντα ότι είναι η μισή λύση του.. Αλλά να το έχουμε όντως συνειδητοποιήσει ότι είναι πρόβλημα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν θέμα με το βάρος τους, είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους όπως είναι. Κ εγώ πολλές φορές κρυβόμουν πίσω από αυτό, και ήμουν ο εαυτός μου, έλεγα έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω... Αλλά όταν έχεις δει τον εαυτό σου και σου άρεσε και η εικόνα σου είναι πόθος να τον ξαναδείς έτσι.. Εύχομαι να το πετύχω!!

Junior Member
    κ γω με τη σειρά μου να σε συγχαρώ είσαι η ωθηση που χρειάζομαι για να ξεκινήσω!!!
    οταν/αν τα καταφερω-δεν θελω πολλά καμμια 40αρια κιλα μόνο :bouncy:-
    θα σε κάνω εικονισμα!Αγια Μαντζουράνα!

Senior Member
    Νένα καλη δυναμη να εχεις!! Να μας γραφεις κ να μας ενημερώνεις!!

Originally posted by nena111
    κ γω με τη σειρά μου να σε συγχαρώ είσαι η ωθηση που χρειάζομαι για να ξεκινήσω!!!
    οταν/αν τα καταφερω-δεν θελω πολλά καμμια 40αρια κιλα μόνο :bouncy:-
    θα σε κάνω εικονισμα!Αγια Μαντζουράνα!
    Καλησπέρα!
    Σ' ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου!
    Πραγματικά με τιμούν τα λόγια σου!

Τί είναι 40 κιλάκια;; :P
    Φεύγουν σαν το νερό, αρκεί ν' αρχίσεις να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις!
    Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!

;-)

Senior Member
    Απο τη στιγμη, που υπάρχουν ανθρωποι που τα κατάφεραν, ολοι μπορούμε. Αρκει να πεισμώσουμε.

Junior Member
    ευχαριστώ πολύ κορίτσια απο το στόμα σας και στου πηρουνιού μου το αυτί! :smilegrin:
    να ρωτήσω αν κ συγνώμη αν έχει ξαναγίνει αναφορά ταπεράκια στη δουλειά παίρνετε;
    τι βαζετε συνήθως μέσα;σκεφτόμουν δηλαδή κανα καροτάκι σε στικς σαν τον μπαγκς-μπανι!
    ποσο μικρό να είναι το ταπεράκι;δαχτυλήθρα;:yes:
    πρέπει να δώσω μια χωροταξική διάσταση στη δίαιτα μου!

Originally posted by mpumpuki
    Κοριτσάκι μου πολλά πολλά μπράβο για όλη σου την προσπάθεια!! Μας έβαλες τα γυαλιά :smirk::smirk::smirk:
    Καλησπέρα Μπουμπούκι μου!
    Σου ζητώ συγνώμη που άργησα ν' απαντήσω, δεν ξέρω πώς έγινε, τώρα είδα το μήνυμά σου αυτό!
    Σ' ευχαριστώ πραγματικά πολύ για τα καλά σου λόγια!
    :-)

Originally posted by nena111
    ευχαριστώ πολύ κορίτσια απο το στόμα σας και στου πηρουνιού μου το αυτί! :smilegrin:
    να ρωτήσω αν κ συγνώμη αν έχει ξαναγίνει αναφορά ταπεράκια στη δουλειά παίρνετε;
    τι βαζετε συνήθως μέσα;σκεφτόμουν δηλαδή κανα καροτάκι σε στικς σαν τον μπαγκς-μπανι!
    ποσο μικρό να είναι το ταπεράκι;δαχτυλήθρα;:yes:
    πρέπει να δώσω μια χωροταξική διάσταση στη δίαιτα μου!
    Καλησπέρα Νένα!
    Πιστεύω καλό είναι να τρως κάτι ανά 3 ώρες περίπου (αναλόγως και πόσο πεινάς).
    Μέχρι τα μέσα Ιουνίου που δούλευα (δυστυχώς τώρα είμαι άνεργη), έκανα συνήθως 2 γεύματα στη δουλειά (με διαφορά 3 ωρών μεταξύ τους) και έτρωγα συνήθως φρούτα ή ξηρούς καρπούς που τρώγονται γρήγορα και εύκολα (γιατί δεν μου επιτρεπόταν να λείπω πολύ ώρα από τη δουλειά - κατά την διάρκεια της δουλειάς ήταν αδύνατο να τρώω συγχρόνως κάτι).
    Αυτά που έτρωγα τα έβαζα σε σακουλάκια τροφίμων (έχουν όλα τα σούπερ-μάρκετ).

Senior Member
    Νένα κ εγω επαιρνα στη δουλεια φαγητο, τωρα δυστυχως ουτε εγω δουλευω, ειμαι κ εγω στο ψάξιμο.. Έβαζα ενα κανονικό ταπεράκι για μεσημεριανο, κ έτρωγα κ κατα τις 6 καμια μπάρα δημητριακών, η ενα φρούτο.

Junior Member
    ωχ κορίτσια σας εύχομαι να βρείτε γρήγορα δουλειά και μάλιστα να ανήκετε σε αυτούς που πάνε στη δουλειά με χαρά!:roll:
    μαντζουράνα εγώ λέω μιας κ είσαι πιτσιρίκι ακόμη να ασχοληθείς με τη διαιτολογία!Θα είσαι το ζωντανό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος!

Μπορώ να πω οτι έχω κάνει αρκετά δύσκολα πράγματα μα προς το παρόν το δυσκολότερο είναι το αδυνάτισμα και η στροφή κυρίως στην υγιεινή διατροφή!
    Αυτο με τα 3ωρα είναι όντως πολύ καλή τεχνική, στο βραδινο ζορίζομαι δε θέλω να τσιμπίσω κάτι νιώθω οτι παχαίνω το βράδυ.

Senior Member
    Κ εγω αυτο κανω, τρίωρα μικρα γεύματα. Οσο για το βραδινό, πίστεψε με ειναι ιδεα σου. Ναι μεν, λένε οτι μετα τις 8 άντε 9, δεν πρεπει να τρώμε, αλλα εγω υπάρχουν φορες που τρωω κ στις 10 η κ 10:30, γιατι πειναω κ δεν μπορω να κοιμηθω κάποιες φορες, κ την επομενη ημερα το πρωι που θα ζυγιστώ, εχω χασει, θελω να πω ουτε κατακράτηση δεν μου κανει. Απλα τρωω κατι που δεν ειναι βαρύ, ουτε λιπαρό.

Senior Member
    Ο φόβος του βραδινού γεύματος είναι μεγάλος μύθος. Αυτό ίσχυε για τα παλιά χρόνια που οι άνθρωποι κοιμούνταν από τις 10. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να τρώμε το τελευταίο γεύμα μας περίπου 2 ώρες πριν κοιμηθούμε για να μην αναστατώνεται ο ύπνος και κατά προτίμηση να μην περιέχει αυτό το γεύμα πολλά λιπαρά ή υδατάνθρακες γιατί δίνουν ενέργεια που ο οργανισμός δεν προλαβαίνει να ξοδέψει. Ένα γεύμα με έμφαση στις πρωτεΐνες και στους σύνθετους υδατάνθρακες (π.χ. κοτόπουλο με μια πράσινη σαλάτα) είναι το ιδανικό.

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast