Η ιστορία της Μαντζουράνας. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 263
    Originally posted by marulenia
    Ευωδιαστή μούσα μας Μαντζουράνα, δεν άλλα έχω λόγια!! Συνέχισε απλά να μας εμπνέεις!! Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να σου προσφέρω έστω και τη μισή από τη θετική διάθεση που μου μεταφέρεις!!
    Και μόνο οι προσφωνήσεις σου κάθε φορά Μαρουλένια μου, αρκούν για να μου φτιάξουν την μέρα!! :starhit:
    Έχεις ποιητικό ταλέντο!!
    Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

Originally posted by Mak
    Ρανάκι, όντως , όπως τα λέει η marulenia, είσαι έμπνευση! Συνέχισε να αγαπιέσαι με τον ωραίο σου εαυτό, έχετε την τέλεια χημεία!
    Σ' ευχαριστώ ειλικρινά πολύ για τα καλά σου λόγια Μακ!! :starhit:
    Η εικόνα που έβαλες είναι απίθανη! :thumbup:

Senior Member
    Ματζουράνα μου περιμένω έγκριση για χειρουργείο. Πρόσφατο ζύγισμα με έδειξε 135!
    Ο άντρας μου συνεχίζει να είναι έτσι -όπως κάνουν σχεδόν όλοι- αλλά εντάξει, είμαστε σε μια φάση που παλεύεται η κατάσταση! Τον μαλώνω και τον κανακεύω σαν να είναι παιδί! :P

Originally posted by Μαρία.
    Ματζουράνα μου περιμένω έγκριση για χειρουργείο. Πρόσφατο ζύγισμα με έδειξε 135!
    Ο άντρας μου συνεχίζει να είναι έτσι -όπως κάνουν σχεδόν όλοι- αλλά εντάξει, είμαστε σε μια φάση που παλεύεται η κατάσταση! Τον μαλώνω και τον κανακεύω σαν να είναι παιδί! :P
    Ουπς!
    Πώς είχα την εντύπωση ότι έχεις κάνει ήδη επέμβαση;;
    Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ τα θέματα με τις επεμβάσεις και δεν έτυχε να διαβάσω κάπου ότι περιμένεις έγκριση.
    Αισθάνομαι λίγο άσχημα που σου απάντησα άλλ' άντ' άλλων! :blush:

Με το καλό η έγκριση και όλα να πάνε τέλεια!!
    Και σύντομα να με φτάσεις και να με προσπεράσεις!!! :wink1:

Οι άντρες όλοι ίδιοι είναι.. σαν παιδάκια!! :smilegrin:

Senior Member
    Συγχαρητήρια...
    Είστε το ίνδαλμά μου κυρία μου. Πολύ με αρέσετε κι ο τρόπος που σκέφτεστε κι ο τρόπος που λειτουργείτε.
    Μέσα στους βασικούς μου ο στόχους ο πρωταρχικός είναι αυτός του να τρέφομαι και να διατρέφομαι με αγάπη στο σώμα μου κι όχι τιμωρώντας το.Σχετικά καινούρια ένεκα στο φόρουμ, μόλις είδα το ποστ κατενθουσιάστηκα.
    Εύχομαι καλή συνέχεια και ευχαριστώ για την έμπνευση!!!!!!!!!!!!!!:bouncy:

Originally posted by Medousa
    Συγχαρητήρια...
    Είστε το ίνδαλμά μου κυρία μου. Πολύ με αρέσετε κι ο τρόπος που σκέφτεστε κι ο τρόπος που λειτουργείτε.
    Μέσα στους βασικούς μου ο στόχους ο πρωταρχικός είναι αυτός του να τρέφομαι και να διατρέφομαι με αγάπη στο σώμα μου κι όχι τιμωρώντας το.Σχετικά καινούρια ένεκα στο φόρουμ, μόλις είδα το ποστ κατενθουσιάστηκα.
    Εύχομαι καλή συνέχεια και ευχαριστώ για την έμπνευση!!!!!!!!!!!!!!:bouncy:
    Medousa, σ' ευχαριστώ ειλικρινά πολύ για τα καλά σου λόγια!!
    Θα κοκκινίσω! :blush:

Το σημαντικότερο είναι αυτό: ν' αγαπήσουμε τον εαυτό μας και η τροφή που του δίνουμε να είναι καλής ποιότητας!
    Μετά, η απώλεια των περιττών κιλών έρχεται από μόνη της! :wink1:

Εύχομαι σε σένα, σε όλα τα παιδιά εδώ και σε μένα, καλή μας επιτυχία!! :thumbup:

Senior Member
    Μπράβο Μαντζουράνα, έγινε το πρώτο βημα! Keep walking!

Originally posted by filipparas
    Μπράβο Μαντζουράνα, έγινε το πρώτο βημα! Keep walking!
    Σ' ευχαριστώ πολύ! :starhit:

Senior Member
    Tassos... ευχήσου μου κι εμένα... Το χω ανάγκη! :roll:
    Η ευχή νιώθω πως είναι σαν προσευχή και πιάνει και διπλά όταν κι άλλος προσεύχεται μαζί σου, μου είπαν.

Originally posted by Tassos67i
    Εύχομαι να μπεις και συ στη λίστα των νέων που τα κατάφεραν από τη νοσογόνο παχυσαρκία χωρίς νυστέρι. filipparas,lipimeni,click...
    Κι ποτέ μην ξεχνάς ότι πρόκειται για υπερμαραθώνιο.
    Σ' ευχαριστώ πολύ Τάσο!
    Εσείς (και ειδικά εσύ που γράφεις πιο συχνά και μας βοηθάς με τις συμβουλές σου) μου έχετε δώσει πολλές ελπίδες τον καιρό που πίστευα ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να τα καταφέρω.
    Και εξακολουθείτε να μου δίνετε δύναμη, με το να έχετε διατηρήσει τα θεαματικά αποτελέσματα απώλειας βάρους τόσο καιρό!

Όσο για την διαδικασία της απώλειας, δεν μου αρέσει να το βλέπω σαν υπερμαραθώνιο (κουράζομαι μόνο που κάνω εικόνα τη λέξη αυτή!). Προτιμώ καλύτερα το "ενδιαφέρον ταξίδι ανακάλυψης του πραγματικού μου εαυτού" (αυτού που κρυβόταν τόσα χρόνια κάτω από στρώματα λίπους και ανασφάλειας).

Originally posted by Medousa
    Tassos... ευχήσου μου κι εμένα... Το χω ανάγκη! :roll:
    Η ευχή νιώθω πως είναι σαν προσευχή και πιάνει και διπλά όταν κι άλλος προσεύχεται μαζί σου, μου είπαν.
    Ειλικρινά στο εύχομαι Μέδουσά μου!!! :starhit:

Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα που αγαπάει τη ζωή!
    Το μόνο που μένει είναι ν' αγαπήσεις λίγο και τον εαυτό σου!!
    Και τότε θα δεις θεαματικές αλλαγές σε σένα! :wink1:

Πρόσφατα ένας κοντινός μου συγγενής μου είπε το εξής..
    "Σου πάει που έχεις χάσει μερικά κιλά, όμως αυτό που πραγματικά σε έχει ομορφύνει είναι αυτή η λάμψη στο πρόσωπό σου... Από πού προέρχεται;"

Από την αισιόδοξη στάση που κρατάω απέναντι στη ζωή!
    Από τις θετικές μου σκέψεις!
    Από την πεποίθησή μου ότι μπορώ να καταφέρω οτιδήποτε κι αν θελήσω!
    Από την πίστη μου ότι οτιδήποτε γίνεται στην ζωή μου, γίνεται για το απώτερο καλό μου!

Υπάρχουν και στιγμές άγχους ή θλίψης... μες στη ζωή είναι...
    αλλά όταν έρχονται αυτές οι στιγμές, προσπαθώ όσο δεν φαντάζεσαι να επανέλθω στην αισιοδοξία μου!
    Και αργά ή γρήγορα τα καταφέρνω!

Και αφού κατάφερα ν' αλλάξω εγώ τρόπο σκέψης,
    (που μέχρι πριν 1-2 χρόνια σκεφτόμουν ότι όλα είναι μάταια και ότι δεν αξίζει να ζούμε...),
    τότε ΟΛΟΙ μπορούν να τα καταφέρουν!!!

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα

Όσο για την διαδικασία της απώλειας, δεν μου αρέσει να το βλέπω σαν υπερμαραθώνιο (κουράζομαι μόνο που κάνω εικόνα τη λέξη αυτή!). Προτιμώ καλύτερα το "ενδιαφέρον ταξίδι ανακάλυψης του πραγματικού μου εαυτού" (αυτού που κρυβόταν τόσα χρόνια κάτω από στρώματα λίπους και ανασφάλειας).
    Έγραψες! Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια και πάντα θετική σκέψη!!!

Originally posted by rain
    Έγραψες! Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια και πάντα θετική σκέψη!!!
    Σ' ευχαριστώ πολύ!!
    Εύχομαι και σε σένα να γνωρίσεις την δύναμη της αισιόδοξης στάσης απέναντι στη ζωή και να την υιοθετήσεις!!

μάντζι φορβερή ταχύτητα το τικεράκι σου. :thumbup:

Originally posted by Μαντάμ σου σου
    μάντζι φορβερή ταχύτητα το τικεράκι σου. :thumbup:
    Σ' ευχαριστώ!

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast