Η ιστορία της Μαντζουράνας. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 263
    Senior Member
    Καλημέρα Ματζουράνα

είσαι το είδωλο μου από όλες τις απόψεις.

εκτός του ότι ξεκίνησες δίαιτα ΄την ίδια εποχή με μένα, έχασες και έναν ολόκληρο άνθρωπο από πάνω σου.

σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσεις την προσπάθεια και να φτάσεις εκεί που θες.

μακάρι να κλείσει και μένα το στομάχι μου όσο το δικό σου, γιατί βλέπω τις μερίδες που τρως και είναι μικρές για τα δικά μου δεδομένα.

αλλά που θα πάει, δεν είναι στο χέρι του.

συνέχισε να ομορφαίνεις

:spin::spin::spin:

αχ αχ αχ!
    Τέτοια μου λέτε και κοκκινίζω!

Θέλω να σας αγκαλιάσω έναν-έναν ξεχωριστά, αλλά γαμώτ, είναι αυτή η οθόνη και μ' εμποδίζει!
    Διαδικτυακές αγκαλιές λοιπόν!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Άκη, και εγώ δεν κατάφερνα ποτέ να διατηρήσω την απώλεια κιλών πάνω από 9 μήνες στο παρελθόν...
    όμως αυτή η φορά δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες!
    Αυτή τη φορά είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη! Ξέρω την αιτία που με οδηγεί στην υπερφαγία και την καταπολεμώ!
    Το φαγητό δεν έχει πια θέση ναρκωτικού στη ζωή μου, αλλά τη θέση ενός καλού φίλου που μου δίνει ενέργεια, ζωντάνια και υγεία!

Besbab, για μένα δεν ήταν καθόλου άθλος!
    Ήταν και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος ενδοσκόπησης και διατροφικής δημιουργικότητας!
    Έμαθα ν' ακούω τον εαυτό μου, οργανικά και συναισθηματικά, και αυτό αξίζει πολύ περισσότερο ακόμα και από την αριθμητική απώλεια των κιλών!

NADINE, κι εγώ νιώθω πολύ κοντινό το να μην μ' ενδιαφέρει καν η ένδειξη της ζυγαριάς! Η ουσιαστική εξέλιξη σε μένα είναι η αλλαγή οπτικής γωνίας! Και είμαι σίγουρη ότι και εσύ σύντομα θα ξεφύγεις από τις δυσκολίες τις τωρινές, και ένας υπέροχος και χαρούμενος δρόμος θα σου ανοιχτεί (γιατί και πνευματικά είσαι πολύ μπροστά!).

Naranja, μην με λες είδωλο, γιατί θα ψωνιστώ και άντε να με μαζεύετε απ' το καλάμι μετά!! :smilegrin:
    Το ζήτημα δεν είναι να κλείσει το στομάχι μας, αλλά ν' ανοίξει το μυαλό μας και η καρδιά μας και ν' αγαπήσουμε πραγματικά τον εαυτό μας! Να τον ακούμε και να τον φροντίζουμε! Εγώ έτσι έχω καταφέρει ό,τι έχω καταφέρει το τελευταίο διάστημα! Δεν γίνεται αλλιώς!

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά να πετύχετε ό,τι μα ό,τι επιθυμείτε!! :starhit:

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα

Το ζήτημα δεν είναι να κλείσει το στομάχι μας, αλλά ν' ανοίξει το μυαλό μας και η καρδιά μας και ν' αγαπήσουμε πραγματικά τον εαυτό μας! Να τον ακούμε και να τον φροντίζουμε!
    :thumbup::thumbup:ΕΓΡΑΨΕΣ!!!:thumbup::thumb up::thumbup:

Senior Member
    Και στα δικά μας οι λεύτερες χαχα :lol: Μπράβο Μαντζουρανάκι, δεν κατάφερες και λίγα!! Μακάρι όλοι μας έτσι!!

Ευχαριστώ πολύ Rain μου!
    Και στα δικά σου!!

Senior Member
    Χαχαχ ευχαριστώ!

Senior Member
    Αυτό είναι μήνυμα για ελπίδα...
    Πραγματικά αξιοζήλευτη!!!
    Μπράβο Μαντζουράνα.
    Και στα δικά μας ... :bisou:

Μέδουσά μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!
    Και στα δικά σου σύντομα!!
    :love:

Junior Member
    Μπράβο!!!!!πραγματικά σε θαυμαζω και σε ζηλεύω με την καλή ενννοια για την πειθαρχεια σου!!! Συνέχισε και θα τα καταφέρεις !!!!!!

Κωνσταντινάκι, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
    Η έννοια της πειθαρχίας μου δημιουργεί αλλεργία!
    Γιατί πειθαρχία = καταπίεση.
    Προσωπικά δεν καταπιέζομαι καθόλου!
    Επιλέγω να κάνω την διατροφή που κάνω γιατί μου κάνει καλό και μου φτιάχνει την διάθεση!
    Το κάνω επειδή το γουστάρω και όχι επειδή "πρέπει" να το κάνω!

7 μήνες!

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Σήμερις κλείνω 7 μήνες υπέροχης και ευλογημένης διατροφής! :starhit:
    Το αποτέλεσμα; -41 kg!

Είναι ένα νούμερο που δεν μπορώ ούτε εγώ να το πιστέψω!
    Φίλοι και γνωστοί που είχαν να με δουν καιρό δεν το πίστευαν!
    Και κάποιοι δεν με γνώρισαν κιόλας!
    Δέχομαι τις φιλοφρονήσεις με χαρά...
    Πολλοί μου λένε "μα πώς τα κατάφερες;!" , "τί αυτοσυγκράτηση πρέπει να έχεις! εγώ δεν μπορώ να στερούμαι." και άλλα τέτοια, σαν να κάνω κάποιον άθλο ή να περνάω τίποτα βασανιστήρια!!!

Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να τους κάνω να καταλάβουν αυτό που βιώνω!
    Δεν το έχω ξαναβιώσει ποτέ, ούτε τις φορές που είχα χάσει πολλά κιλά στο παρελθόν.
    Δεν στερούμαι, δεν καταπιέζομαι, δεν αγωνίζομαι!
    Νιώθω ότι έχω βρει τον εαυτό μου!
    Νιώθω ότι έχω ελευθερωθεί από το πέπλο της συναισθηματικής υπερφαγίας που με έκανε να τα βλέπω όλα θολά.
    Τρώω αυτό που θέλω, τη στιγμή που το θέλω!

Τα γλυκά, όταν έχω ανάγκη να τα φάω, θα τα φάω.
    Όταν δεν θέλω να τα φάω, τα βλέπω και είναι σαν να βλέπω μια λάμπα! Δεν μου κάνουν καμία απολύτως αίσθηση!
    Κι αυτό, γιατί απλά πια δεν έχουν τον ρόλο του ναρκωτικού στη ζωή μου, όπως παλιά.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έχω καταφέρει να φτάσω σε τέτοιο βαθμό συνειδητοποίησης και που έχω βρει τον εαυτό μου!
    Χαίρομαι γιατί τον αγαπάω! Με αγαπάω!
    Και κάποιες βλαμμένες σκέψεις αυτο-απόρριψης που έρχονται πού και πού, τις αντιμετωπίζω με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας!

Η ζωή είναι πολύτιμη!
    Η δύναμη βρίσκεται πάντα στην παρούσα στιγμή!
    Και στην παρούσα στιγμή χρειάζεται να μας αγαπήσουμε!
    Και όταν μας αγαπήσουμε πραγματικά, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Να είστε όλοι καλά! Φιλιά, αγκαλιές και πολλές ευχές σε όλους!
    :starhit:

Senior Member
    7 μήνες!

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Σήμερις κλείνω 7 μήνες υπέροχης και ευλογημένης διατροφής! :starhit:
    Το αποτέλεσμα; -41 kg!

Είναι ένα νούμερο που δεν μπορώ ούτε εγώ να το πιστέψω!
    Φίλοι και γνωστοί που είχαν να με δουν καιρό δεν το πίστευαν!
    Και κάποιοι δεν με γνώρισαν κιόλας!
    Δέχομαι τις φιλοφρονήσεις με χαρά...
    Πολλοί μου λένε "μα πώς τα κατάφερες;!" , "τί αυτοσυγκράτηση πρέπει να έχεις! εγώ δεν μπορώ να στερούμαι." και άλλα τέτοια, σαν να κάνω κάποιον άθλο ή να περνάω τίποτα βασανιστήρια!!!

Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να τους κάνω να καταλάβουν αυτό που βιώνω!
    Δεν το έχω ξαναβιώσει ποτέ, ούτε τις φορές που είχα χάσει πολλά κιλά στο παρελθόν.
    Δεν στερούμαι, δεν καταπιέζομαι, δεν αγωνίζομαι!
    Νιώθω ότι έχω βρει τον εαυτό μου!
    Νιώθω ότι έχω ελευθερωθεί από το πέπλο της συναισθηματικής υπερφαγίας που με έκανε να τα βλέπω όλα θολά.
    Τρώω αυτό που θέλω, τη στιγμή που το θέλω!

Τα γλυκά, όταν έχω ανάγκη να τα φάω, θα τα φάω.
    Όταν δεν θέλω να τα φάω, τα βλέπω και είναι σαν να βλέπω μια λάμπα! Δεν μου κάνουν καμία απολύτως αίσθηση! Κι αυτό, γιατί απλά πια δεν έχουν τον ρόλο του ναρκωτικού στη ζωή μου, όπως παλιά.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έχω καταφέρει να φτάσω σε τέτοιο βαθμό συνειδητοποίησης και που έχω βρει τον εαυτό μου!
    Χαίρομαι γιατί τον αγαπάω! Με αγαπάω!
    Και κάποιες βλαμμένες σκέψεις αυτο-απόρριψης που έρχονται πού και πού, τις αντιμετωπίζω με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας!

Η ζωή είναι πολύτιμη!
    Η δύναμη βρίσκεται πάντα στην παρούσα στιγμή!
    Και στην παρούσα στιγμή χρειάζεται να μας αγαπήσουμε!
    Και όταν μας αγαπήσουμε πραγματικά, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Να είστε όλοι καλά! Φιλιά, αγκαλιές και πολλές ευχές σε όλους!
    :starhit:
    Μπράβο μαντζουράνα!! Πόσο σε ζηλεύω.. Δώσε μου καμιά συμβουλή γιατί είναι πολλά κιλά για επτά μήνες..

Originally posted by eleni1986
    Μπράβο μαντζουράνα!! Πόσο σε ζηλεύω.. Δώσε μου καμιά συμβουλή γιατί είναι πολλά κιλά για επτά μήνες..
    Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!

Η συμβουλή μου;
    Όχι καταπίεση, όχι στέρηση, όχι πείνα, όχι ενοχές!
    Μόνο ΑΓΑΠΗ για τον εαυτό μας, θετική σκέψη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε!
    Αυτά είναι η ουσία του πράγματος!

Αν θες να σου πω και τα πρακτικά, μπορώ, αλλά αυτά αφορούν εμένα.
    Ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ανάγκες και χρειάζεται να τις αναγνωρίζουμε και να τις σεβόμαστε!
    Προσωπικά με βοήθησαν τα πολλά, συχνά και μικρά γεύματα (5-6 την ημέρα) και ο περιορισμός των επεξεργασμένων υδατανθράκων (ψωμιά, μακαρόνια, σφολιάτες, γλυκά, κλπ).

Σημαντικό είναι να ξεχωρίσεις την συναισθηματική πείνα από την οργανική. Στην οργανική πάντα να τρως. Στην συναισθηματική όχι. Να ψάχνεις τί σου προκάλεσε την συναισθηματική πείνα και να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς με άλλους τρόπους.

Ό,τι απορία έχεις, με χαρά να βοηθήσω!

Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!

Η συμβουλή μου;
    Όχι καταπίεση, όχι στέρηση, όχι πείνα, όχι ενοχές!
    Μόνο ΑΓΑΠΗ για τον εαυτό μας, θετική σκέψη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε!
    Αυτά είναι η ουσία του πράγματος!

Αν θες να σου πω και τα πρακτικά, μπορώ, αλλά αυτά αφορούν εμένα.
    Ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ανάγκες και χρειάζεται να τις αναγνωρίζουμε και να τις σεβόμαστε!
    Προσωπικά με βοήθησαν τα πολλά, συχνά και μικρά γεύματα (5-6 την ημέρα) και ο περιορισμός των επεξεργασμένων υδατανθράκων (ψωμιά, μακαρόνια, σφολιάτες, γλυκά, κλπ).

Σημαντικό είναι να ξεχωρίσεις την συναισθηματική πείνα από την οργανική. Στην οργανική πάντα να τρως. Στην συναισθηματική όχι. Να ψάχνεις τί σου προκάλεσε την συναισθηματική πείνα και να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς με άλλους τρόπους.

Ό,τι απορία έχεις, με χαρά να βοηθήσω!
    Θέλω να σε ρωτήσω, πόσες θερμίδες προσλάμβανες την ημέρα;; Σου κόλλησε ποτέ η ζυγαριά και αν ναι, πως ξεκόλλησε; Εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχω χάσει και ανησυχώ..

Senior Member
    Κοριτσάκι μπράβο για την επιμονή και την υπομονή την τεράστια που δείχνεις ώστε να αντέχεις αυτήν την διαδρομή! Βαδίζεις στον δρόμο του διψήφιου κι αυτή η χαρά είναι μοναδική! Συνέχισε έτσι πάντα με θετική σκέψη γιατί ο στόχος πλέον δεν είναι μακριά!

:thumbup: :love: :love: :love:

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast