Results 31 to 45 of 263
Thread: Η ιστορία της Μαντζουράνας.
-
01-12-2014, 23:50 #31
4 μήνες!
1η Δεκεμβρίου σήμερα και αισίως κλείνω 4 μήνες διατροφής!
Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου!
1η Αυγούστου -> 134,5 kg.
1η Δεκεμβρίου -> 107 kg!
Συνολική απώλεια: 27,5 kg!
Βλέπω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν φέτος τον Ιούλιο και δεν με αναγνωρίζω! Τεράστια διαφορά του τότε με το τώρα και μας χωρίζουν μόνο ελάχιστοι μήνες!!
Είμαι πολύ αισιόδοξη για την συνέχεια!!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην είμαι τόσο ανυπόμονη!
Νιώθω πραγματική ευεξία από τις τροφές που τρώω!
(Με μοναδική εξαίρεση όταν τρώω κοτόπουλο, κάτι που μάλλον οφείλεται στο ότι γεμίζουν τα κοτόπουλα με ορμόνες...)
Νιώθω πολύ όμορφα που πλέον είμαι καθαρή από τον εθισμό μου με τις σοκολάτες και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, τους οποίους όποτε έτρωγα στο παρελθόν, μετά ένιωθα κόπωση, εκνευρισμό και περισσότερη πείνα.
Χαίρομαι απίστευτα που έχω φύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο της γλυκόζης.
Εύχομαι όλοι μας στο φόρουμ να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους διατηρήσουμε για πάντα! :thumbup:
Καλό μήνα!! :starhit:
- 02-12-2014, 00:10 #32
Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια
Keep going girl!!!!
(Και ναι καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ αυτο που λες για τους επεξεργασμένοςυ υδατάνθρακες. Εγω τους έκοψα με το ζόρι γιατι δεν τους σηκωνε το στομαχι μου αρχικα αλλά τωρα που τους σηκωνει άνετα τους αποφεύγω απο επιλογη και βλεπω αυτο ακριβως που περιγραφεις κι εσυ!!! )
02-12-2014, 00:58 #33
Ευωδιαστή, ανθισμένη Μαντζουράνα κι ανάλαφρη σαν πεταλουδα
Καμαρώνω και παραδειγματίζομαι
02-12-2014, 08:38 #34
μαντζ
02-12-2014, 08:41 #35
Μπράβο Μαντζουράνα.Keep going.💪
02-12-2014, 08:56 #36
Ματζουράνα, υποκλίνομαι! Είσαι παράδειγμα για όλους εδώ μέσα. Πολλά μπράβο :thumbup:
02-12-2014, 09:24 #37
Πολλά πολλά μπράβο Ματζουράνα !!!! Είσαι μια ακόμη απόδειξη όπως πολλοί ακόμη εδώ ότι γίνεται !!!!! Συγχαρητήρια ! Keep going ! Δίνεις δύναμη σε πολλούς !
02-12-2014, 11:42 #38
Καλημέρα συμφορουμίτισές μου!!
Τί ενθαρρυντικά λόγια είναι αυτά;!
Πραγματικά με συγκινήσατε! Όλες σας!!
Δεν φαντάζεστε πόση δύναμη μου δίνετε!
Μια ζεστή αγκαλιά στην καθεμία σας ξεχωριστά...
στην Scarllet_D,
στην Μarulenia,
στην Μαντάμ σου σου,
στον/στην Γιο-Γιο,
στην Κaterina_b
και στην Dora_th!
:starhit:
02-12-2014, 11:50 #39
Originally posted by Scarllet_D
(Και ναι καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ αυτο που λες για τους επεξεργασμένοςυ υδατάνθρακες. Εγω τους έκοψα με το ζόρι γιατι δεν τους σηκωνε το στομαχι μου αρχικα αλλά τωρα που τους σηκωνει άνετα τους αποφεύγω απο επιλογη και βλεπω αυτο ακριβως που περιγραφεις κι εσυ!!! )
Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην διατροφή μας σήμερα!
Και είναι η βασική αιτία που πολλοί άνθρωποι παίρνουν πίσω τα κιλά που έχουν χάσει ακόμα και μετά από μια περιοριστική επέμβαση.
Είναι πολύ σημαντικό που τους αποφεύγεις!
(Και το μήνυμά σου αυτό, επιβεβαιώνει την μεγάλη αλήθεια: η επέμβαση είναι ένα καλό εργαλείο που σου δίνει μια ώθηση. Όμως από εκεί και πέρα θα χρειαστεί να υιοθετήσουμε υγιεινό τρόπο ζωής αν θέλουμε να διατηρήσουμε την απώλεια των κιλών. Δηλαδή η προσπάθεια η απαιτούμενη είναι ίδια, είτε επιλέξεις την επέμβαση είτε όχι. Η επέμβαση δεν αποτελεί την "εύκολη λύση" όπως λένε μερικοί.)
02-12-2014, 11:55 #40
Originally posted by Γιο-Γιο
Μπράβο Μαντζουράνα.Keep going.💪
Βλέπω ότι το πρώτο μήνυμά σου ήταν αυτό και με τιμάει ιδιαίτερα αυτό!
Θα χαρούμε να σε βλέπουμε να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας και να μεγαλώσει η παρέα μας!!
02-12-2014, 11:59 #41
Μαρουλένια, πραγματικά υπέροχη η εικόνα σου!!
Μαντάμ σου σου, με συγκινεί η φράση που επέλεξες να στείλεις!!
Κατερίνα και Δώρα σας ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια!!
:starhit:
02-12-2014, 14:37 #42
Αχ Μαντζουράνα Μπρρρρρρρράβο! Είσαι έμπνευση!!!!!!!!!!!!!
https://images.search.yahoo.com/imag...gr&fr2=piv-web
02-12-2014, 17:26 #43
Ρανάκι,
χάρηκα και ξαναχάρηκα διαβάζοντας την πορεία σου και τη χαρά που βιώνεις με τις αλλαγές στο σώμα σου και την ψυχή σου... Ψυχανεμίζομαι ότι η δύναμη που αντλείς βγαίνει από τη σωστή πηγή, δηλαδή από ΕΣΕΝΑ. Και το λέω αυτό, γιατί από προσωπική εμπειρία, όταν η κινητήρια δύναμη που με έσπρωχνε να προσπαθήσω να χάσω βάρος ήταν εξωγενής, π.χ η επιθυμιά να παρηγορήσω τη μαμά μου που ανησουχούσε για την υγεία μου, η ανάγκη να είμαι πιο ερωτεύσιμη για την τότε σχέση μου, ποτέ δε με έβγαλε σε μια ολοκληρωμένη διευθέτηση του εφιάλτη της παχυσαρκίας.. Ενώ όταν βαθιά μέσα μου η δύναμη που με έσπρωξε να δράσω ήταν αποκλειστικά η φροντίδα για μένα,τότε είχα και μακροχρόνια αποτελέσματα.. Συγχαρητήρια , είμαι υπερήφανη για σένα ακόμη κι αν δεν σε ξέρω προσωπικά!
Υ.Γ Κοριτσάκια , αν δεν μικρύνετε λίγο τις όμορφες φωτό που ποστάρατε για τη Ράνα μας, δεν θα μπορούμε να διαβάζουμε με άνεση τα κείμενα!
Μακ-ια!
03-12-2014, 00:28 #44
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!
Μια ζεστή αγκαλιά και για την Μέδουσα και για την Μακ!
Μέδουσα, υπέροχη η εικόνα που έστειλες!
Μακ, έχεις απόλυτο (απόλυτο όμως) δίκιο!
Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε για τους άλλους... Μόνο για τον ίδιο μας τον εαυτό! Και να τον αγαπήσουμε!
Πολύ όμορφη η εικόνα σου!
Σας ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια!!
03-12-2014, 16:28 #45
Μαντζουράνα αυτό είναι το μόνο σίγουρο... δεν λέω είναι ένα υπέροχο βοήθημα για να φυγουν γρήγορα καποια κιλα και να πάρεις μπρος αλλά απο ΠΟΛΥ νωρίς πρέπει να προσέχεις για να μην την πατήσεις... και χαίρομαι πολύ που δεν βολευτηκα στην ιδεα α εχω κανει χειρουργείο γιατι τωρα που μπορω ανετα να φαω πολλα πραγματα, τα περισσοτερα βασικά, είναι πολύ σημαντικο να ξερω και να μπορω να ελεγξω το τι βάζω στο στόμα μου
Όμως για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα, τα πραγματικα συγχαρητηρια πανε σε σενα! Πραγματικα έχω μείνει άφωνη με αυτό που έχεις καταφέρει μόνη σου! Μπράβο και πάλι μπράβο
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....