Γεια σας!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Member

Γεια σας!!

Έχουν περάσει πλέον 2 χρόνια και μερικοί μήνες μετά την επέμβαση! Είμαι -76 κιλά και μόλις 5 κιλά μακριά από το στόχο μου (αν εξαιρέσεις τα περίπου 8 κιλά δέρματος...).

Εδώ και δυο μήνες κάνω εντατική γυμναστική με στόχο τη σύσφιξη (και τη σωματική βελτίωση φυσικά!) και η αλήθεια είναι ότι σε χέρια και πόδια έχω δει μεγάλη διαφορά. Στη κοιλιά όχι και τόσο.

Σκέφτομαι έντονα το θέμα της πλαστικής και σκοπεύω να απευθυνθώ σε πλαστικούς στην Αθήνα. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο της ολικής πλαστικής αρκεί το ποσό να μην είναι απαγορευτικό.

Φαντάζομαι πολύ από εσάς έχετε ψαχτεί στο θέμα της πλαστικής. Μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να μου στείλετε ονόματα σε u2u για να ξέρω που βαδίζω; Ενδιαφέρομαι για πλαστικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Θα postάρω αργότερα και progress photos για morale boost όσων ετοιμάζονται να πάρουν την απόφαση!

Senior Member
    Γεια και σε σενα!

Συγχαρητηρια για την προοδο σου και την επιμονη που εχεις δειξει! Δυστυχως δεν ξερω να σε πληροφορησω για γιατρους αλλα ηθελα να σε ρωτησω για τη συσφιξη. Εχω θεμα με χαλαρωση και κυταρριτιδα (ακομα και οταν ημουν αρκετα κιλα μειον) και θελω να σε ρωτησω τι ειδους γυμναστικη ειχες επιλεξει , ποσο συχνα και αν ειδες βελτιωση σε δυσκολες περιοχες οπως μπρατσα, εσωτερικο των μηρων κτλ. Ελπιζω καποιο αλλο μελος με εμπειρια σε πλαστικες να σε κατατοπισει!

Member
    Το πρώτο μήνα έκανα ότι μου κατέβαινε γιατί δεν είχα κανένα να μου δείξει μερικά πράγματα. Πήγαινα απλά στο γυμναστήριο όπου το staff είναι... άθλιο... και έκανα γύρω στα 20 λεπτά ελλειπτικό και 20 λεπτα γρήγορο περπάτημα σε ανηφόρα και μετά μια γύρα από τα μηχανήματα. Αυτό αν και δεν ακούγεται σαν κάτι σπουδαίο άρχισε να μου φτιάχνει τη φυσική κατάσταση.

Στο ενδιάμεσο όμως ψαχνόμουν για κάποιο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή ακολουθώ ένα πρόγραμμα από το bodybuilding.com το οποίο με βολεύει πολύ και με κάνει να νιώθω καλά.

http://www.bodybuilding.com/fun/erin...s-trainer.html

Δε σηκώνω τρελά βάρυ προφανώς... Ούτε το πρόγραμμα σου λέει πόσα να σηκώσεις, είναι δική σου απόφαση. Αν το δεις και σ'αρέσει πρώτα χτίσε λίγο τη φυσική σου κατάσταση. Αν δεν έκανα αυτό το καθημερινό επι ένα μήνα πριν το ξεκινήσω δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το βγάλω.

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να βρεις ένα οργανωμένο γυμναστήριο με καλούς trainer που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό ακριβώς που θες! Εδώ που είμαι εγώ αυτό είναι αδύνατο... οπότε αυτοσχεδιάζω χωρίς να καταπονώ τον οργανισμό μου και νιώθω υπέροχα!!

Senior Member
    Πηγαινω ηδη εδω και μια βδομαδα στα curves, απλα ειναι πολυ νωρις ακομα για να δω οποιοδηποτε αποτελεσμα. Ευχαριστω για το λινκ παντως. Προσπαθω να πηγαινω μιση ωρα στο γυμναστηριο και μετα να κανω 1 ωρα γρηγορο περπατημα. Δοκιμασα να τρεξω και λιγο αλλα ηταν καταστροφικο για την ηδη ταλαιπωρημενη μεση μου. Ελπιζω σε κανενα τριμηνο-τετραμηνο να εχω κανει αρκετη δουλεια στο γυμναστηριο ωστε να δυναμωσουν οι μυς στη μεση και να μπορω να ακολουθω ενα προγραμμα παρομοιο με αυτο που μου εστειλες

Member
    Originally posted by leny
    Πηγαινω ηδη εδω και μια βδομαδα στα curves, απλα ειναι πολυ νωρις ακομα για να δω οποιοδηποτε αποτελεσμα. Ευχαριστω για το λινκ παντως. Προσπαθω να πηγαινω μιση ωρα στο γυμναστηριο και μετα να κανω 1 ωρα γρηγορο περπατημα. Δοκιμασα να τρεξω και λιγο αλλα ηταν καταστροφικο για την ηδη ταλαιπωρημενη μεση μου. Ελπιζω σε κανενα τριμηνο-τετραμηνο να εχω κανει αρκετη δουλεια στο γυμναστηριο ωστε να δυναμωσουν οι μυς στη μεση και να μπορω να ακολουθω ενα προγραμμα παρομοιο με αυτο που μου εστειλες
    Αν πονάει η μέση σου δε νομίζω ότι θα έπρεπε να περπατάς. Προτίμησε ελλειπτικό που δεν βαραίνει γόνατα και μέση και είναι εξίσου καλή άσκηση. Πάντως μην αποκλήσεις τα βάρυ από τη γυμναστική σου. Ο μυς πρέπει να δυναμώσει για να σφίξει το σώμα και για να καις καλύτερα. Αυτά βέβαια είναι πράγματα που πρέπει να τα ρωτήσεις σε κάποιον ειδικό και να σου προσαρμόσει πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες σου.

Το curves δεν ξέρω τι είναι. Θα το κοιτάξω

Senior Member
    Το περπατημα δεν με ενοχλει, το τρεξιμο ειναι που προκαλει κραδασμους και με "σκοτωνει". Τα curves ειναι γυμναστηρια μονο για γυναικες αλλα αν ασχολεισαι ηδη ενεργα με τη γυμναστικη δεν νομιζω να σε καλυψουν, ειναι για πιο light καταστασεις. Δεν αποκλειω τα βαρη, κανω ηδη, απλα προσεχω πολυ να σφιγγω κοιλια για να μην εχω θεμα. Βοηθαει οτι στι γυμναστηριο που πηγαινω τα μηχανηματα ειναι υδραυλικα

Member
    Διάβαζα τώρα για το curves και ναι είναι πολύ ενδιαφέρον. Πριν ένα χρόνο θα ήταν υπέροχη γυμναστική γιατί δεν θα μου κούραζε τα γόνατα. Θα το προτείνω πάντως σε γνωστές μου που έχουν πρόβλημα και χρειάζονται συνδυασμό αεροβικής με μυική ενδυνάμωση.

Anticipate, καλώς μας ήρθες!

Συγχαρητήρια για την εκπληκτική απώλεια των κιλών σου!! :thumbup:

Μπράβο σου!

Το θέμα με την πλαστική θα με ενδιέφερε και εμένα στο μέλλον...
    Δεν έχω όμως καμία πληροφορία σχετική που θα μπορούσε να σε βοηθήσει.

Senior Member
    Originally posted by Anticipate
    Διάβαζα τώρα για το curves και ναι είναι πολύ ενδιαφέρον. Πριν ένα χρόνο θα ήταν υπέροχη γυμναστική γιατί δεν θα μου κούραζε τα γόνατα. Θα το προτείνω πάντως σε γνωστές μου που έχουν πρόβλημα και χρειάζονται συνδυασμό αεροβικής με μυική ενδυνάμωση.
    "ετρεχε" μια προσφορα τωρα τελευταια, για μια βδομαδα δωρεαν στα συγκεκριμενα γυμναστηρια, αρκει να εκαναν like στη σελιδα τους και να συμπληρωναν μια φορμα με τα στοιχεια τους. Ας το κοιταξουν, θα εχουν τριπλο ωφελος. Δωρεαν γυμναστικη μια βδομαδα, δωρεαν μετρηση ποντων και λιπους και ευκαιρια για δοκιμη χωρις ρισκο.

Senior Member
    Originally posted by Anticipate
    Μπράβο για την φοβερή απώλεια κιλών.. Το πιο εύκολο κομμάτι σου έμεινε. Το θέμα είναι το οικονομικό φυσικά. Έκανες κάτι, βρήκες κάποιον γιατρό;