Results 61 to 75 of 92
Thread: Λιπομέτρηση σε φαρμακείο
-
23-12-2014, 00:23 #61
Originally posted by Tassos67i
+300 γρμ!!! Μετά από διατροφικές κραιπάλες;
Και +0.6% στο λίπος αλλά -0.6% στους μύες!!!
Και δίνεις βάρος σε αυτές τις μετρήσεις και ειδικά στα ποσοστά;
Εμένα μου φαίνονται ολοκάθαρα ως αποτελέσματα απλών εφαρμογών εξισώσεων κι όχι πραγματικών μετρήσεων.
Άσε που παίζει ρόλο και πόσο έχει καθαρίσει το έντερο στην τουαλέτα. Αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες αλλάζει κι ο ρυθμός εκκένωσης. Και 300 γρμ σε εβδομαδιαία μέτρηση δεν είναι απολύτως τίποτα για το έντερο.
Μάλλον θα αρχίσω να δημοσιεύω τα δικά μου.
Φαγητό, βάρος κι άσκηση.
Με τις δικές μου διακυμάνσεις μάλλον θα πάθαινες "εγκεφαλικά".
Σύγκρινε τα με αυτά που είχα 9/12
Σε 13 ημέρες
βάρος από 80,0kgr σε 83,3kgr
λίπος από 16% σε 18,4%
νερό από 61,5% σε 58,8%
μυς από 42,9% σε 41,1%
Βάρος στις μετρήσεις δεν δίνω (αρκετό έχω από μόνος μου χεχεχε) αλλά είναι μια απόδειξη του ότι ξανακυλάω στις παλιές μου κακές συνήθειες λες και δεν το ξέρω ότι τσιμπολογάω λιχουδίτσες όλη μέρα...)
- 29-12-2014, 19:28 #62
Το θαύμα των Χριστουγέννων !!!
Σχετικά καλή μέτρηση σήμερα (σε σχέση με το τι περίμενα μετά από την σαβουροφαγία των ημερών).
Η δεύτερη καλύτερη από τότε που άρχισα τις μετρήσεις στην ζυγαριά του φαρμακείου (καλοκαίρι).
Νομίζω βοήθησε ότι χτες έφαγα λίγες θερμίδες (ήταν βέβαια σαβούρα) και ήπια πολύ νερό!
30-12-2014, 05:31 #63
εντάξει είμαι έξαλλη! Αμ μου τρως το πνεύμα των Χριστουγέννων αμ μου πέφτεις και σε λίπος; Εντάξει ας τα σκίσουν τα πτυχία οι διαιτολόγοι! Εκτός αν κάνεις πολύ γυμναστική οπότε αλλάζει:bouncy: αν και έχω την εντύπωση ότι τα γλυκά μετράνε αλλιώς για τους άντρες! Ο φίλος μου αφού έφαγε μισό ζαχαροπλαστείο και δυο υπαλλήλους μου ανακοίνωσε με χαρά ότι ήταν ένα κιλό κάτω! Θα μου πεις κι είναι ακόμη φίλος σου;:flaming: εντάξει είμαι μεγαλόκαρδη:starhit:
30-12-2014, 11:33 #64
Δεν είναι έτσι ακριβώς Besbab...
Γυμναστική δεν κάνω (μπορείτε να μου τα χώσετε γι αυτό, δεν έχω απολύτως καμία δικαιολογία)
Οι μετρήσεις σε μια ζυγαριά είναι πολύ σχετικές και μπορεί να δει κανείς εύκολα να ανεβοκατεβαίνει σε κιλά (της τάξης των +-2 εννοώ).
Πχ εγώ θεωρώ ότι τώρα είμαι κάπου στα 83 κιλά άρα μια μέτρησή μου θα είναι κάπου μεταξύ 82 και 84 ή ακόμα και μεταξύ 81 και 85. Μέσα στο τελευταίο τετράμηνο το βάρος μου έχει ουσιαστικά παραμείνει σταθερό. Έχω δει όμως μετρήσεις από 80-86. Δεν μου λέει κάτι αν δω 80, σημαίνει ότι έφαγα "λίγο" τις τελευταίες μέρες. Αν δω 86 σημαίνει πως έχω ξεφύγει και πρέπει απλά να συγκρατηθώ. Την μέτρηση την έχω για να μου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου... ή να μου λέει μπράβο συνέχισε ρε συ!
Επίσης είναι πολύ σημαντικό να κατανοούμε ότι τα κιλά δεν μας λένε αν τρεφόμαστε σωστά ή όχι. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται σε αυτό που λέμε "φυσιολογικά κιλά" μπορεί να μην έχει κάποιο αισθητικό θέμα στην εμφάνισή του αλλά έχω δει κόσμο να μένει στα "φυσιολογικά κιλά" του τρώγοντας πχ όλη μέρα 2 πιτόγυρα και μια cocacola, 5 μπισκότα και ένα προφιτερόλ (και να λέει και από πάνω... "α εγώ προσέχω"). Εγώ θέλω να τρέφομαι σωστά και σε ποσότητα και σε ποιότητα. Δεν είναι εύκολο και δεν αισθάνομαι ότι το έχω καταφέρει. Μόνο για κάποια περίοδο το είχα καταφέρει, μετά ξανακύλισα στα σαβουρόφαγα απλά μπορώ και κρατάω ακόμα ένα μέτρο ...δεν χτυπάω μια πίτσα και από πάνω μια γίγας κρέπα, δε χτυπάω 3 μπάλες παγωτό λουσμένο στην σοκολάτα και σαντιγύ από πάνω, ούτε πίνω ένα φρεντοτσίνο 1500 θερμίδων για να ξεδιψάσω, ούτε πάω για καφέ και παραγγέλνω και μια βάφλα με 2 μπάλες παγωτό και σιρόπι για τον καφέ μου. Αυτά τα έκανα κάποτε κι έτσι έφτασα εκεί που έφτασα.
Εγώ έχω ένα (σχετικά καλό) κουσούρι. Αν είμαι χάλια ψυχολογικά δεν έχω όρεξη και μπορώ να μείνω χωρίς φαγητό μέχρι να αναγκαστώ να φάω με το ζόρι. Η έλλειψη όρεξης είναι για μένα η μέτρηση του πόσο χάλια είμαι. Η καλή μέτρηση της Δευτέρας ήταν επειδή την προηγούμενη έφαγα ανόρεκτα και με το ζόρι αυτά που έγραψα εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=872#pid271448
12-01-2015, 14:35 #65
Μόνο 1 κιλό πάνω σε δύο εβδομάδες; Πάλι καλά!!!
Μάλλον βοήθησε το περπάτημα και η αποχή από τα γλυκά τις τελευταίες ημέρες!
Φυσικά και τα ποσοστά χάλασαν. Λογικό και αναμενόμενο. Πειράζει αλλά διορθώνεται...
12-01-2015, 23:55 #66
Μπράβο Baklava που πέρασες τις γιορτές με μικρές απώλειες και καλά μας περπατήματα
30-01-2015, 12:35 #67
Αν και πολύ αμφιβάλω για την ακρίβεια της μέτρησης αφού η ζυγαριά είχε μόλις βγει από service αλλά όταν ανέβηκα έδειχνε ότι ήθελε (μέχρι και 73 κιλά με έδειχνε κάποια στιγμή), θα πιστέψω την μέτρηση απλά επειδή με συμφέρει...
30-01-2015, 12:50 #68
Α η ζυγαριά φταίει όχι τα χιλιόμετρα που χτυπάς!!!!
30-01-2015, 12:51 #69
Α η ζυγαριά φταίει όχι τα χιλιόμετρα που χτυπάς!!!!
05-02-2015, 14:39 #70
Σήμερα που περίμενα μια καλή μέτρηση μου ήρθε μια "κανονική"...
Αμάν πια!!! Δεν θα δω ποτέ το 7 μπροστά (όχι ότι με νοιάζει κιόλας)
Το πρωί στο σπίτι (με το βρακί) με έδειξε 81-82 κιλά
Στο φαρμακείο με λιπομέτρηση με έδειξε 84,5 με ρούχα (όρα ανηρτημένη φώτο)
Σε άλλο φαρμακείο με αναλογική ζυγαριά (με ρούχα προφανώς) 81
Στο 3ο φαρμακείο με πλάστιγγα (με ρούχα πάντα) 84,5
Όλες οι μετρήσεις λήφθησαν μέσα σε μισή ώρα χωρίς να έχω φάει
Ηθικόν δίδαγμα
Όποιος δεν έχει τι να κάνει παίρνει σβάρνα τα φαρμακεία και μετριέται!!!
05-02-2015, 15:28 #71
Εγώ θα το ξαναπώ
είναι ψεύτρες οι ζυγαριες!!! Αν νιώθεις καλά με τον εαυτό και τα ρούχα σου και την προσπάθεια σου αστην να λέει αστην να λέει...
05-02-2015, 15:49 #72
Γιατί φαντάζεσαι ότι έχω κανένα κόλλημα με τι μετρήσεις; Από την βαρεμάρα μου τις κάνω και φυσικά είναι και ένα ωραίο εργαλείο-καμπανάκι αν ξεφύγω. Μέχρι εκεί όμως...
Εσύ χάσε γρήγορα 200 γραμμάρια γιατί με ΒΜΙ 30 είσαι "θεωρητικά" στην κατηγορία παχύσαρκη και είναι μεγάλη αδικία αυτό. Πρέπει επειγόντως να πέσεις στο 29,9 οπότε να είσαι απλά υπέρβαρη... :thumbup:
05-02-2015, 17:49 #73
Καιρός γαρ εγγύς (εύχομαι δηλαδή)
Βοηθάει πολύ αυτό πάντως με τα άκρα και τα όρια.
Κάθε φορά που ξεκινούσα δίαιτα ελεγα να γίνω πάλι 59 κιλά (1.69 ύψος-10 που εδώ μέσα κατάλαβα κι αυτό πόσο λάθος είναι)
και βουνό φαινόταν κι απλησίαστο..
Ενώ τώρα όπως λες κι εσύ είναι ωραίοι αυτοί οι στόχοινα βρω ποιο είναι το υγιές όριο να το πετύχω....
05-02-2015, 17:54 #74
αχ βρε μπακλαβά άντε να βρεις γρήγορα δουλειά εύχομαι.
εγώ πάντως αν ήμουν εργοδότης που ψάχνει προσωπικό μόνο με αυτό θα σε προσλάμβανα ,ούτε βιογραφικά θα κοιτούσα.μα τι οργάνωση!
Originally posted by baklavas
Υ.Γ. Βγάζει και αυτό το πολύ ωραίο χαρτάκι το οποίο φωτογραφίζω κι έτσι έχω το βαριαρχείο μου (χεχεχε) στο κινητό μου...
05-02-2015, 23:36 #75
Originally posted by marulenia
Καιρός γαρ εγγύς (εύχομαι δηλαδή)
Βοηθάει πολύ αυτό πάντως με τα άκρα και τα όρια.
Κάθε φορά που ξεκινούσα δίαιτα ελεγα να γίνω πάλι 59 κιλά (1.69 ύψος-10 που εδώ μέσα κατάλαβα κι αυτό πόσο λάθος είναι)
και βουνό φαινόταν κι απλησίαστο..
Ενώ τώρα όπως λες κι εσύ είναι ωραίοι αυτοί οι στόχοινα βρω ποιο είναι το υγιές όριο να το πετύχω....
Εσύ μπορείς να βάλεις ως πρώτο στόχο να είσαι υπέρβαρη (γιατί παχύσαρκη δεν είσαι μην κοροϊδευόμαστε τώρα) αλλά πιο κοντά στο κανονικό παρά στο παχύσαρκη. Δηλαδή κάτι λιγότερο από 80 που έχεις βάλει. 78 ώστε να δεις και 7 μπροστά βρε αδερφέ...
Originally posted by Μαντάμ σου σου
αχ βρε μπακλαβά άντε να βρεις γρήγορα δουλειά εύχομαι.
εγώ πάντως αν ήμουν εργοδότης που ψάχνει προσωπικό μόνο με αυτό θα σε προσλάμβανα ,ούτε βιογραφικά θα κοιτούσα.μα τι οργάνωση!
Βασικά κι εσύ απλά έχεις απλά μερικά κιλά παραπάνω. Δεν έχεις πρόβλημα παχυσαρκίας. Οπότε εγκράτεια στα σκτφαγα και γυμναστική είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Όσο μπορούμε και λιγάαακι ακόμα! Τα κιλά που μένει να χάσουμε (εγώ, εσύ, η μαρουλένια και πολλοί άλλοι εδώ) είναι όντως δύσκολο να χαθούν και μεταξύ μας δεν θα αλλάξει τίποτα στην ζωή μας αν χαθούν. Απλά πρέπει να φροντίσουμε να μην ξαναγυρίζουμε πίσω!
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια