Λιπομέτρηση σε φαρμακείο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 92
    δν ξέρω για μένα αν είμαι απλά υπέρβαρη γιατί κάπου διάβασα οτι παίζει ρόλο κ το ποσοστό λίπους κ εγω έχω γύρω στο 40%. άτομα με 100 κιλά κ μεγάλο Bmi δν έχουν τόσο μεγάλο ποσοστό.
    λέω μαζί με το εβδομαδιαίο ζύγισμα να μετριέμαι κ με μια μεζούρα για να κάνω κεγώ μια μπακαλολιπομέτρηση.
    επίσης τα 80 είναι το μάξιμουμ που έχω φτάσει. δν έχω πάρει ποτέ πολλά πολλά κιλά(πάνω από 100) ο τρόπος διατροφής μου είναι το χειρότερό μου πρόβλημα κ τα ορμονικά προβλήματα που είναι αλληλένδετα

Senior Member
    Originally posted by baklavas
    Τα κιλά που μένει να χάσουμε (εγώ, εσύ, η μαρουλένια και πολλοί άλλοι εδώ) είναι όντως δύσκολο να χαθούν και μεταξύ μας δεν θα αλλάξει τίποτα στην ζωή μας αν χαθούν. Απλά πρέπει να φροντίσουμε να μην ξαναγυρίζουμε πίσω!
    Αυτό να γίνει ναι.. Μακάρι... Να μην ξαναγυρίζουμε πίσω και ανοδικά.. Γιατί το 100πλας μια ανάσα είναι απο το 80 πλας.. Το ζησες απο ότι κατάλαβα και φρίκαρες... Εγώ φρικάρω στην ιδέα οτι μπορεί κάποια στιγμή να "ξεχαστώ" και να μην καταλάβω πως εφτασα στα 100+...

Senior Member
    Δεν φρίκαρα marulenia. Το έζησα, είδα ότι η ποιότητα της ζωής μου είχε χαλάσει (και εξ αιτίας αυτού του προβλήματος) και είπα να δοκιμάσω να το διορθώσω. Τα πολλά τα έσωσα. Γύρισα σε νορμάλ κιλά (κι ας είμαι θεωρητικά υπέρβαρος). Η ζωή μου δεν άλλαξε ραγδαία. Δεν έγινε η νύχτα μέρα. Απλά νοιώθω καλύτερα όταν κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και όχι επειδή έχω καλύτερο σώμα αλλά επειδή βλέπω έναν άνθρωπο που αποδείχτηκε πιο δυνατός από όσο νόμιζε πως είναι.

Νταξ μλκς λέω... Μου αρέσει που κυκλοφορώ με το medium T-shirt και δεν φοράω τα XXL για να κρύψω την κοιλάρα. Και μου αρέσει που δεν τακτοποιώ την κοιλιά ανάμεσα στα μπούτια για να δέσω τα κορδόνια μου. Ξέρω ότι αφού έφτασα στα 110 είναι πολύ εύκολο να ξαναφτάσω και για όλη μου την ζωή θα πρέπει να προσέχω τι και πόσο τρώω!

Υ.Γ. Ας πάω να φάω κανένα οικολογικό πιτόγυρο τώρα :lol:

Mπράβο baklava! για τα κιλά που έχεις χάσει και για τον αγώνα σου για αυτά!!! καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!την δίαιτα των Weight Watchers κάνεις?.... Σε ποιο φαρμακείο είναι αυτή η υπέροχη ζυγαριά που κάνεις το ζυγισμά σου και δείχνει και το λίπος?
    σ΄ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου...

Senior Member
    Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη δίαιτα και βασικά δεν θα έλεγα ότι κάνω ούτε δίαιτα ούτε διατροφή. Απλά πλέον προσέχω να μην ξεφεύγω πααααρα πολύ!

Το φαρμακείο με την ζυγαριά είναι κοντά στο μετρό Πανόρμου αλλά τέτοιες ζυγαριές/λιπομετρητές κυκλοφορούν στο εμπόριο με 40-80? και μπορείς να πάρεις να έχεις και στο σπίτι σου.

http://www.skroutz.gr/c/443/zygaries...dir=asc&page=1

είδα το site αυτό και σ΄ευχαριστώ ...Έχεις κάποια μάρκα ζυγαριάς να μου προτείνεις?που να προσδιορίζει το σωματικό λίπος και το νερό του σώματος?

Senior Member
    Κοίτα εγώ όταν ξεκίνησα την προσπάθεια (και έχασα τα κιλά) είχα μια ζυγαριά που υπήρχε (δεν θυμάμαι καν μάρκα) και έκανα την δουλειά μου. Μετά έφυγα από εκείνο το σπίτι οπότε πάπαλα και η ζυγαριά... Είπα να αγοράσω μία και κατέληξα στην Omron BF508 επειδή μετράει και από τα χέρια και από πόδια και υπέθετα ότι ίσως έχει καλύτερη ακρίβεια αλλά είναι ακριβή (κοντά στα 80?). Τελικά πάω και ζυγίζομαι στο φαρμακείο τσάμπα! :lol:

χαχα στο τέλος στο φαρμακείο!!
    .. :lol:

είδα και την OMRON BF212 Ζυγαριά Λιπομετρητής με 2 χρόνια εγγύηση και στοιχιζει 43,90 καλή μου φαίνεται και αυτή :starhit:

Senior Member
    Originally posted by Elen chr
    είδα και την OMRON BF212 Ζυγαριά Λιπομετρητής με 2 χρόνια εγγύηση και στοιχιζει 43,90 καλή μου φαίνεται και αυτή :starhit:
    Ναι μια χαρά είναι φαντάζομαι. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλεις και καμία μέτρηση ακριβείας ούτε στα κιλά ούτε στα ποσοστά λίπους. Απλά να βλέπεις αν (μακροπρόθεσμα) πας πάνω ή κάτω.

Γενικά πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να αγοράζουμε απλές ζυγαριές πια, αλλά αυτές που κάνουν και λιπομέτρηση (όσο "λάθος" κι αν είναι οι ενδείξεις τους).

Senior Member
    Επειδή σε κόβω και γκατζετάκια και ζυγαριολάτρη baklava, κοίτα τι ανακάλυψα!!!-->Φουτουριστικές Ζυγαριές!!

Senior Member
    Άστα Έπαθα μεγάλη νίλα... Η ζυγαριά λιπομέτρησης στο φαρμακείο χάλασε και η εταιρεία που τις έκανες εισαγωγή φαλίρισε οπότε δεν υπάρχει service κι έτσι τέρμα οι δωρεάν λιπομετρήσεις με το χαρτάκι... αχ βαχ!
    Να πάρω για το σπίτι δεν παίζει καθότι άνεργος και δεν μπορώ να διαθέσω ούτε 20?. Θα μείνω αλιπομέτρητος (και χοντρός κλαψ λυγμ).

Ας πάω να φάω κανένα προφιτερόλ να μου περάσει ο πόνος...

Senior Member
    Κάνε έναν κουμπαρά προφιτερόλ-πτιφουρ

Edit.. το παίρνω πίσω..
    Κι εγώ τα γλυκάκια θα προτιμούσα από μια ζυγαριά!!
    Δε γίνεται πάντως να μην υπάρχει άλλη ζυγαριά κάπου κοντά στην περιοχή..
    Μπορεί να βρεις μία όχι και τόσο κοντά αλλά να το συνδυάζεις με περίπατο..

Ξαναedit..
    Που λέει και η Σουσούκα μπορείς να υπολογίζεις και με τη μεζούρα.
    Για δες μια μέθοδο με 3% περιθώριο λάθους

Υπολογισμός Σωματικού Λίπους Με Την Μέθοδο Του Αμερικανικού Ναυτικού

Originally posted by marulenia

Που λέει και η Σουσούκα μπορείς να υπολογίζεις και με τη μεζούρα.
    Για δες μια μέθοδο με 3% περιθώριο λάθους

Υπολογισμός Σωματικού Λίπους Με Την Μέθοδο Του Αμερικανικού Ναυτικού

Originally posted by baklavas
    Θα μείνω αλιπομέτρητος (και χοντρός κλαψ λυγμ).
    άι ρε που σαι εσύ χονδρός με μέση 90κατι

Senior Member
    Ναι καλα...
    νομίζετε ότι δεν την έχω κάνει την μπακαλομέθοδο της μεζούρας ε;
    χαχαχαχαχα
    Με βγάζει στο 22% λίπος το οποίο δεν αποδέχομαι όταν η καταπληκτική ζυγαριά του φαρμακείου με έδειχνε 16-19% δηλαδή κορμάρας-θεός-φέτες!!!
    Λυπάμαι αλλά αποδέχομαι μόνο ότι με συμφέρει!!
    Και τέλος...
    Επίσης έχει περιορισμούς όσον αφορά στην ηλικία . Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε παιδιά και σε ενήλικες πάνω από 44-48 ετών.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast