Λιπομέτρηση σε φαρμακείο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
    Senior Member
    27/11/2014

Senior Member
    Τα συγχαρητήρια μου!!!

Εμενα η τελευταια μου λιπομέτρηση σε διαιτολογο, έδειξε 33% λίπος.... βεβαια το καλο της υποθεσης ειναι πως στα 70 κιλά βάρος τα 45 εξ αυτων είναι μυική μάζα :P

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Τα συγχαρητήρια μου!!!

Εμενα η τελευταια μου λιπομέτρηση σε διαιτολογο, έδειξε 33% λίπος.... βεβαια το καλο της υποθεσης ειναι πως στα 70 κιλά βάρος τα 45 εξ αυτων είναι μυική μάζα :P
    Κάτι πάει στραβά...
    45/70 = 64% μυική μάζα
    + 33% το λίπος
    μας αφήνει μόνο 3% (2 κιλά) για κόκαλα και όργανα χεχεχε...
    Βασικά δεν παίζει να έχεις 45 κιλά μυς! Ούτε άντρας παγκόσμιος πρωταθλητής bodybuilding δεν μπορεί να ονειρευτεί 64% ποσοστό.

Πάντως το 33% λίπος για γυναίκα είναι στα πλαίσια του ιατρικώς αποδεκτού ως υγιές οπότε είσαι μια χαρά (μην το συγκρίνεις με το δικό μου που είμαι άντρας).

Δες εδώ
    http://1-ps.googleusercontent.com/h/...C01vnqDXhI.jpg

Senior Member
    Αχμ με αγχωσες λιγο και ξανακοιταξα το χαρτί που μου έδωσε κι όμως τόσο γράφει! 45 κιλά! Τι στο καλό;; ΧΔ Την Παρασκευη που θα ξαναπάω θα ρωτήσω :P

Πάντως μου ειπε πως το φυσιολογικο για λίπος είναι 25-28 και επειδη ουτως ή αλλως θελω να χάσω λίγα κιλάκια ακόμα εχω στρωθει σε πολυ σοβαρή διατροφή πάλι και άσκηση

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Πάντως μου ειπε πως το φυσιολογικο για λίπος είναι 25-28
    Το φυσιολογικό είναι ΤΕΛΕΙΩΣ σχετικό. Και οι μετρήσεις λίπους από τα μηχανήματα είναι για τον ....τσο!!!

Εγώ πχ θεωρούμαι σε φυσιολογικό βάρος στα κιλά 60-80. Ε λοιπόν στα 80 με λες μια χαρά, στα 60 θα "θεωρούμαι φυσιολογικός" αλλά θα έχω την εικόνα ανορεκτικού. Δες φωτογραφία μου στα 85 κιλά στο νήμα φωτογραφιες πριν κ μετα και πες μου πως νομίζεις ότι θα είμαι αν χάσω άλλα 25 κιλά...

Senior Member
    45 κιλά μάλλον είναι η άλιπη σου μάζα και όχι η μυική (δηλ συμπεριλαμβάνεται το νερό σου, τα όργανα κλπ.)

Senior Member
    9 Δεμεμβρίου 2014
    ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ
    (το ξέρω ότι "έτυχε" αλλά δε με νοιάζει χαχαχα)

Senior Member
    Καλημέρα. Αδυνατώ να αδιαφορήσω στην πληροφορία ¨αρσενικό¨ που γράφει η μέτρηση. :bisou:
    Μου θύμισε κάτι σε πολύ μπρουτάλ και όχι μόνο. Όμως η μέτρηση είναι όλα τα λεφτά. Ζηλεύω λέμε!!!
    Μπράβο καλοσιροπιασμένε Μπακλαβά!!!

Senior Member
    Ευχαριστώ Μέδουσα.
    Άλλαξα και το tickerάκι μου στα 83 αν και φοβάμαι ότι βιάστηκα γιατί έρχονται οι γιορτές και ο βαρύς χειμώνας... :duh:

Μπακλαβαδούλη Μπράβο για τ' αποτελέσματα της τελευταίας σου μέτρησης!!
    Σε μισή ώρα έχω ραντεβού με μια διατροφολόγο να κάνω λιπομέτρηση!
    Ευχήσου μου καλά αποτελέσματα!!

Senior Member
    Αν και καθυστερημένα σου εύχομαι καλά αποτελέσματα (που ήδη τα έχεις πάρει αλλά τέλος πάντων) και περιμένουμε όλοι να τα μοιραστείς, αν θέλεις, μαζί μας. :question:

Καλησπέρα!

Το ποσοστό λίπους μου βγήκε 45,1% και το νερό 39,3%.
    Ποσοστό μυών δεν είχε.
    Όσο για το νερό, μου είπε να μην λαμβάνω υπ' όψιν μου την μέτρηση, γιατί στα πολλά κιλά αλλοιώνεται το αποτέλεσμα του νερού λόγω αυξημένου λίπους.

Καλησπέρα Τάσο!
    Δεν ξεκίνησα διατροφολόγο! Παραμένω εγώ η διατροφολόγος του εαυτού μου!
    Απλά πήγα σε μία που είχε μηχανάκι λιπομέτρησης, μόνο για την μέτρηση.
    Βασικά ξάπλωσα και μου έβαλε 4 αυτοκόλλητα, 2 στο δεξί χέρι και 2 στο δεξί μου πόδι.
    Τα συνέδεσε με το μηχανάκι μέτρησης με ένα καλώδιο και η μέτρηση κράτησε 1-2 δευτερόλεπτα.

Απώλεια μυών πάντα έχουμε, (λίγο ή πολύ) όταν χάνουμε βάρος.
    Πιστεύεις ότι είναι κακό που διατρέφομαι με αρκετούς υδατάνθρακες;

Όσο για την σωματική κόπωση, δεν κάνω και εντελώς καθιστική ζωή!
    1 ώρα την εβδομάδα κάνω παραδοσιακούς χορούς, από τους οποίους όταν τελειώνω είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα μιας και κάνουμε χοροπηδηχτούς χορούς και είναι έντονη άσκηση.
    1-2 ώρες την εβδομάδα πάω για περπάτημα σ' ένα πάρκο.
    2-3 ώρες περίπου την εβδομάδα χορεύω μόνη μου σπίτι (εξασκώ τους χορούς που μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα! :smirk: )
    6 ώρες την εβδομάδα κάνω θεατρικό παιχνίδι που είναι μια μορφή ήπιας άσκησης.
    Και στο σπίτι κάνω όλες τις δουλειές. (είμαι νοικοκυροκόριτσο!! :smilegrin: )
    Γενικότερα η κίνηση είναι μέσα στην ζωή μου!
    Θα πήγαινα και κολυμβητήριο, αλλά δυστυχώς, μετά απ' όλα αυτά, δεν έχω χρόνο! :sniff:

Γενικά όμως έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτά που μου λες!
    Το έχω υπ' όψιν μου ότι μάλλον θα αυξηθεί η όρεξή μου αργότερα. Και είμαι σ' επιφυλακή! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Καλησπέρα!

Το ποσοστό λίπους μου βγήκε 45,1% και το νερό 39,3%.
    Ποσοστό μυών δεν είχε.
    Όσο για το νερό, μου είπε να μην λαμβάνω υπ' όψιν μου την μέτρηση, γιατί στα πολλά κιλά αλλοιώνεται το αποτέλεσμα του νερού λόγω αυξημένου λίπους.
    Κάπου εκεί θα σε υπολόγιζα κι εγώ με βάση τα κιλά σου και την ηλικία σου. Μια χαρά θα το ρίξεις στο 33% όταν θα φτάσεις στα κιλά που θέλεις. Don't worry. Θα γίνει από μόνο του!!!!

Επίσης δεν κάνεις καθόλου καθιστική ζωή! Μια χαρά δραστηριότητες κάνεις.
    Η σωστή διατροφή είναι οι μισές θερμίδες από υδατάνθρακες και από 1/4 πρωτεΐνη και 1/4 λιπαρά. Στο πολύ περίπου αυτό βέβαια. Δεν θα τα ζυγίσουμε με το γραμμάριο. Αυτό το κάνουν μόνο οι επαγγελματίες αθλητές.

Μην ξεχνάμε ότι η διατροφική πυραμίδα είχε στην βάση της (αυτό που έπρεπε να τρώμε πιο πολύ δηλαδή) τα σιτηρά (ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά, δημητριακά).

Τώρα ο Τάσσος γιατί λέει ότι την πάτησε δεν ο καταλαβαίνω...

Τάσο όμως τουλάχιστον το κατάλαβες και έδωσες τελικά στο σώμα σου αυτό που χρειαζόταν!

Όσο για τους υδατάνθρακες, αυτοί που παίρνω εγώ είναι η καλή μορφή υδατανθράκων, δηλαδή φρούτα και λαχανικά.
    Αν έτρωγα κυρίως την κακή μορφή υδατανθράκων, δηλαδή μακαρόνια, ψωμιά κλπ, σιγά μην έχανα!
    Έχουν πολύ μεγάλη διαφορά οι μεν υδατάνθρακες από τους δε.
    Μήπως εννοείς ότι είναι περίεργο να χάνει κάποιος κιλά τρώγοντας φρούτα και λαχανικά;

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast