Λιπομέτρηση σε φαρμακείο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 92
    Senior Member

Λιπομέτρηση σε φαρμακείο

Στο φαρμακείο της γειτονιάς μου έχει ζυγαριά με λιπομετρητή (ναι ναι το ξέρω ότι δεν είναι να την παίρνουμε τοις μετρητοίς και δεν έχει ακρίβεια κλπ κλπ αλά εγώ πάω εκεί και ζυγίζομαι οπότε βλέπω αν πάω πάνω ή κάτω

Πιο πρόσφατη μέτρηση

κι εκεί που πρέπει να ξαναγυρίσω (βάζω στόχο τώρα) μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Senior Member
    Υ.Γ. Βγάζει και αυτό το πολύ ωραίο χαρτάκι το οποίο φωτογραφίζω κι έτσι έχω το βαριαρχείο μου (χεχεχε) στο κινητό μου...

Μπακλαβά,
    καλώς μας ήρθες!

Αρχικά θέλω να σε μαλώσω, για την επιλογή του νικ σου.

Καλέ, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί;;;

Στο φόρουμ που συχνάζουν γλυκατζούδες (όπως και του λόγου μου!), βάζουν νικ "μπακλαβάς";;;; :smilegrin:

Όσο για την λιπομέτρηση, οι διαφορές δεν είναι καθόλου μεγάλες. Και επίσης είσαι φυσιολογικότατος!

Παρ' όλ' αυτά, σου εύχομαι να πετύχεις αυτό που επιθυμείς! :thumbup:

Α! Τώρα είδα το τίκερ σου!

Πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη απώλεια των κιλών σου!! :thumbup:

Senior Member
    Καλώς σας ξανα-βρήκα... :tumble:

To nick το διάλεξα γιατί είμαι γλυκός σαν μπακλαβάς :thumbup:

Το ότι είμαι σχεδόν ΟΚ στα κιλά μου το ξέρω. Μπορεί σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα να θεωρούμαι υπέρβαρος κατά 7 κιλά αλλά αν τα χάσω (πέσω δηλαδή στα 79) θα φαίνομαι λιποβαρής (ουσιαστικά το είδα όταν έφτασα τα 81). Το πρόβλημά μου είναι ότι από τα 81 που ήμουν πριν ένα χρόνο έχω τραβήξει την ανηφόρα και αν συνεχίσω έτσι θα βάλω άλλα 5 κιλά μέχρι του χρόνου... ΚΑΚΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

Senior Member

Απ' ότι βλέπω baklava,
    έφτασες στο βάρος που είχες βάλει στόχο να φτάσεις μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου! Και δεν είμαστε καν στα τέλη του Σεπτεμβρίου!

Μπράβο σου!! :thumbup:

Senior Member
    Μην τρελαίνεσαι... Οι μετρήσεις της ζυγαριάς είναι fake. Μου έδειξε καλό αποτέλεσμα επειδή υπήρξα πολύ εγκρατής τις τελευταίες 3 μέρες. Αν ζυγιστώ αύριο θα με δείξει κάνα κιλό πάνω χεχεχε.
    Και τα κιλά δε με νοιάζουν καθόλου. Τα ποσοστά λίπους, νερού και μυών κοιτάω.

Σου έστειλα u2u μήνυμα. Δες το...

Το είδα! Σ' ευχαριστώ!

Παλαιότερα είχα αγοράσει μια ζυγαριά που έκανε και λιπομέτρηση, αλλά την είχα αγοράσει από σούπερ μάρκετ και σε χαμηλή τιμή και όταν ανέβαινα έδειχνε μόνο το βάρος, ενώ για τις τιμές λίπους κλπ έβγαζε "error".
    ΤΟΣΟ χάλια ήταν οι τιμές μου;;;; :smilegrin:

Αν το φαρμακείο της γειτονιάς μας δεν έχει ζυγαριά με λιπομέτρηση και επίσης αν δεν θέλουμε να δώσουμε ένα σκασμό λεφτά ν' αγοράσουμε καλή ζυγαριά με λιπομέτρηση...
    ... πού αλλού μπορούμε να κάνουμε αυτή τη μέτρηση;;

Senior Member
    Μάλλον δεν είχες δώσει σωστά τα στοιχεία σου... Κι εμένα κάποιες φορές, αυτή που είχα, μου έβγαζε error αλλά ξανανέβαινα και όλα καλά. Έχουν κι αυτές τα κόλπα τους...

Μπορείς να μετρηθείς με μεζούρα σε διάφορα σημεία του σώματός σου και να έχεις μια "εντελώς σχετική" εικόνα του ποσοστού βάζοντας τις μετρήσεις σε διάφορα calculators που υπάρχουν στο net
    ή με την "τσιμπίδα"

που μπορείς να αγοράσεις με μερικά ευρώ και δίνει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια.

Junior Member
    Πού μπορούμε να βρούμε αυτήν την "τσιμπίδα";

Επίσης έχετε κάποια ηλεκτρονική ζυγαριά να προτείνετε με κόστος μέχρι 20ε;

Thanks

Senior Member
    Δεν με ξετρέλανε καθόλου η σημερινή μέτρηση !!!
    Είμαι 1 κιλό κάτω από τον στόχο μου (που είναι να επιστρέψω στα νούμερα της 23/7) αλλά... έχω ίδιο λίπος, λιγότερο νερό και λιγότερους μυς από ότι τότε!!! Ξέρω πολύ καλά γιατί έγινε αυτό. Τρώω τις θερμίδες που πρέπει αλλά τρώω ακατάστατα και πάαααρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά. Κοινώς αδυνατίζω επειδή χάνω μυς και όχι λίπος!

Senior Member
    Την τσιμπίδα μπορείς να την αγοράσεις από το internet.
    http://www.amazon.com/AccuFitness-Ac.../dp/B000QURRUK
    Επίσης εκεί μπορείς να βρεις λιπομετρητές χειρός (αυτά που είναι σαν playstation που είχε πει και ο Τάσος... μου είχε κάνει τόση εντύπωση που ακόμα το θυμάμαι)

Την συγκεκριμένη τσιμπίδα είχα βρει και σε ένα μαγαζί αθλητικού εξοπλισμού και συμπληρωμάτων στην Αλεξάνδρας λίγο πιο κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟ στα 20κάτι ?. Πολύ ακριβά για μια πλαστική τσιμπίδα αλλά αν θέλεις να πάρεις εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την original accumeasure και όχι κάποια φτηνιάρικη που μπορεί να σπάσει αμέσως.

Baklava, καλησπέρα!

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Ήθελα να παρατηρήσω κάτι αν μου επιτρέπεις.
    Μήπως ο λόγος που γίνονται αυτά τα υπερφαγικά που περιγράφεις είναι επειδή τις υπόλοιπες ημέρες τρως πολύ λίγο;

Θέλω να πω, είσαι άντρας, είσαι και ψηλός, συνεπώς το σώμα σου χρειάζεται αρκετή ενέργεια. Και σε βλέπω να τρως πολύ λίγο μέσα στη μέρα (από αυτά που μας έχεις πει στο άλλο τόπικ) και κυρίως φαγητά χωρίς λάδι και χωρίς κάτι άλλο που να τους προσδίδει μια κάποια παραπάνω ενέργεια.

Μήπως το σώμα σου αντιδράει οργανικά θέλοντας να σου πει ότι έχεις αυξημένες θερμιδικές ανάγκες;

δν καταλαβαίνω πως μετράει.το 17% λίπους δν είναι πολύ λίγο?? εγώ γιατί έχω 40%?

Page 1 of 7 123 ... LastLast