201 - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 23 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 339

Thread: 201

Senior Member
    Ράνα μου και παπαντάμ,
    αν και είμαι απαισιόδοξη ως προς το συγκεκριμένο θέμα,
    σας ευχαριστώ για τις ευχές και την υποστήριξή σας! :love:

Senior Member
    Originally posted by Medousa
    Κι ενώ έγραψα δις το κατεβατό μου κατά λάθος το έσβησα. Και τις δυο φορές.
    Καλά αυτό εγώ το παθαίνω σχεδόν κάθε μέρα :spin:
    Δεν είναι τίποτα. Μετά την 10η άντε 15η φορά θα συνηθίσεις και δεν θα σε νοιάζει πια!

Senior Member
    Λοιπόν...
    Ξέρω Άκη ακριβώς τι λες και γτ, όπως κι εσύ Μαντζουράνα.
    Και οι δυο έχετε δίκιο.
    Πολλές φορές τα βράδια αναρωτιέμαι αν θα ξημερώσω τη μέρα μου...
    Η μητέρα μου πέθανε εξ αιτίας σοβαρά νοσογόνου παχυσαρκίας.
    Διαβητική, με πολλά κινητικά προβλήματα τα τελευταία δυο χρόνια και καπνίστρια. Η καρδιά της την πρόδωσε... ή η ίδια πρόδωσε την καρδιά της.
    Ξέρω πως αν δεν είμαι εδώ για να παλέψω για να μην ξαναπάρω το βάρος που θα χω χάσει, τι θεωρίες για ψυχολογική εξέλιξη να ασπαστώ και ποια αναζήτηση εσωτερική να έχω. Πιο ξεκάθαρα. Αν σε δυο μήνες δεν υπάρχω γτ απλά χάνω αργά και σταθερά αλλά παρόλα αυτά το σώμα μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, τι να την κάνω την ψυχολόγα και τη διαιτολόγα;
    Απ΄την άλλη είναι καλό να χτίζουμε σε βάσεις γερές. Όταν η θύελλα πρόκειται να σ΄αφήσει άστεγο όμως, κάνεις πιο σπασμωδικές κινήσεις.
    Για να μην πολυλογώ. Αν μπορούσα να δανειστώ και να κάνω την επέμβαση στο επόμενο τρίμηνο θα μουν πολύ χαρούμενη. Απλά ως ρεαλίστρια, ξέρω τι μπορώ και τι όχι, κι αυτό που προσπαθώ να βγάλω δεδεμένων των συνθηκών είναι το καλύτερο απ τις δεδομένες και απ τις συνθήκες... Το να κρύβομαι πίσω απ το δαχτυλάκι μου με έφτασε εδώ σήμερα. Ευτυχώς, μπορώ να παραδεχτώ αυτή την αδυναμία μου, οδηγώντας με έτσι στην αναγνώριση και του εσωτερικού θέματος προς επίλυση. Με λίγη διάθεση αλλά με αρκετή θέληση για ζωή, προσπαθώ να κρατηθώ απ όπου μπορώ.
    Και βέβαια να πω ένα ευχαριατώ για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που εισπράττω συνέχεια από σας!!!!!!!

Senior Member
    Μέδουσα με κάλυψες πλήρως. Είμαι μαζί σου. Σε ό,τι εσύ αποφασίσεις ή δεν αποφασίσεις. Αν σε παρηγορεί, θα σου πω ότι έζησα τα ίδια και χειρότερα. Εύχομαι να βρεις σύντομα το δρόμο για το ξέφωτο. Σε Ευχαριστώ που με άκουσες με μακροθυμία.

Senior Member
    Μέδουσα διάβασα με πολύ προσοχή και στενοχώρια δεν σου κρύβω αυτά που μας έγραψες! Τουλάχιστον σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός; Έχεις κάνει εξετάσεις για να δεις το θέμα του διαβήτη σε περίπτωση που έχεις κληρονομικότητα από τη μητέρα σου; Ακολουθείς κάποια φαρμακευτική αγωγή; Θα σε ζαλίζω τώρα με τις ερωτήσεις μου! Μέχρι να βρεθεί ο τρόπος κι η στιγμή να προχωρήσεις σε κάποιο χειρουργείο κάνεις κάτι με πρόγραμμα ή απλά προσπαθείς να αποφεύγεις την υπερφαγία; Έχεις κάποιους ανθρώπους δίπλα σου αυτές τις δύσκολες ώρες να αποτανθείς ώστε να σε βοηθήσουν;πρακτικά. Γιατί εμείς εδώ κακά τα ψέματα μόνο κουβέντες ενθάρρυσνσης σου προσφέρουμε και τίποτε άλλο.

Senior Member
    Μεδουσάκι καλη δυναμη θα ευχηθώ κι εγώ... εύχομαι ότιδηποτε ειναι αυτο που θα σε κανει εστω και για λίγο να χαμογελάσεις να έρθει...

Senior Member
    Καλημέρα. Άκη θενκς... και Μπεσμπάμπ έχω φίλους και αδερφή και γιατρό και φυσικά έχω το νου μου στα ζάχαρα, τις πιέσεις και τα συναφή. Ευτυχώς τα έχω όλα σε καλά επίπεδα. Πολύ σωστά το έθεσες πάντως, γτ εδώ εγώ ανοίγομαι πιο εύκολα απ' ότι στους δικούς μου. Και το λέω για να τονίσω πως όντως παίρνω από δω (κι ας είναι εξ αποστάσεως) πολλή δύναμη και τρυφερότητα, πέρα από κάποιες καλές ιδέες-συμβουλές.Σκάρλετ, σ΄ευχαριστώ!

Senior Member
    Μέδουσα κι εμείς Σε Ευχαριστούμε γιατί μέσα από τη δική σου ιστορία ξαναζούμε τα δικά μας βιώματα, κατανοούμε περισσότερο κάποια ελλείμματά μας, πιθανώς και κάποτε οι αντιδράσεις μας να μην είναι οι δέουσες, αλλά ο διάλογος μεταξύ μας εμένα τουλάχιστον με κάνει πολύ καλύτερο και Σας Ευχαριστώ.

Senior Member
    λυπάμαι πολύ για την Λωξάντρα σου....

είμαι σίγουρη όμως ότι χαίρεται από ψηλά που βρήκες νέα παρέα....

Senior Member
    Πάνω που είπα καλημέρα, νύχτωσε. Ή έχω μια 'ήπια' καθυστέρηση να την πω; Ο χωροχρόνος μου είναι σε ένα συννεφάκι και δεν συμπίπτει με πολλών. Ζόρι και κουπί η ζωή μας... Άτιμη κενωνία. Περιμένω να ζυγιστώ από βδομάδα... αλλά τα θαύματα έχουν πάρει άδεια άνευ αποδοχών. Έστω. Κι εγώ είμαι ακόμα εδώ!!!

Senior Member
    αλλά τα θαύματα έχουν πάρει άδεια άνευ αποδοχών
    Μην έχουν συνταξιοδοτηθεί φοβάμαι, και δεν τα ξαναδούμε ποτέ...

Senior Member
    μην το βάζετε κάτω παιδιά.

εμείς όλοι εδώ μέσα είμαστε θαύματα.
    θαύματα ανθρώπων με θέληση και υπομονή.
    νομίζετε ότι κανείς αδύνατος αντέχει τις πείνες που τραβάμε?

:roll::roll::roll:

Senior Member

... αλλά τα θαύματα έχουν πάρει άδεια άνευ αποδοχών. Έστω. Κι εγώ είμαι ακόμα εδώ!!!
    Ένα αναμενόμενο κιτ κατ είναι...
    ΕΣΥ είσαι ΕΔΩ!
    Εξάλλου,όλα περαστικά είναι...

<3

--->ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ : ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

Senior Member
    Λοιπόν...
    Ξέρω Άκη ακριβώς τι λες και γτ, όπως κι εσύ Μαντζουράνα.
    Και οι δυο έχετε δίκιο.
    Πολλές φορές τα βράδια αναρωτιέμαι αν θα ξημερώσω τη μέρα μου...
    Η μητέρα μου πέθανε εξ αιτίας σοβαρά νοσογόνου παχυσαρκίας.
    Διαβητική, με πολλά κινητικά προβλήματα τα τελευταία δυο χρόνια και καπνίστρια. Η καρδιά της την πρόδωσε... ή η ίδια πρόδωσε την καρδιά της.
    Ξέρω πως αν δεν είμαι εδώ για να παλέψω για να μην ξαναπάρω το βάρος που θα χω χάσει, τι θεωρίες για ψυχολογική εξέλιξη να ασπαστώ και ποια αναζήτηση εσωτερική να έχω. Πιο ξεκάθαρα. Αν σε δυο μήνες δεν υπάρχω γτ απλά χάνω αργά και σταθερά αλλά παρόλα αυτά το σώμα μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, τι να την κάνω την ψυχολόγα και τη διαιτολόγα;
    Απ΄την άλλη είναι καλό να χτίζουμε σε βάσεις γερές. Όταν η θύελλα πρόκειται να σ΄αφήσει άστεγο όμως, κάνεις πιο σπασμωδικές κινήσεις.
    Για να μην πολυλογώ. Αν μπορούσα να δανειστώ και να κάνω την επέμβαση στο επόμενο τρίμηνο θα μουν πολύ χαρούμενη. Απλά ως ρεαλίστρια, ξέρω τι μπορώ και τι όχι, κι αυτό που προσπαθώ να βγάλω δεδεμένων των συνθηκών είναι το καλύτερο απ τις δεδομένες και απ τις συνθήκες... Το να κρύβομαι πίσω απ το δαχτυλάκι μου με έφτασε εδώ σήμερα. Ευτυχώς, μπορώ να παραδεχτώ αυτή την αδυναμία μου, οδηγώντας με έτσι στην αναγνώριση και του εσωτερικού θέματος προς επίλυση. Με λίγη διάθεση αλλά με αρκετή θέληση για ζωή, προσπαθώ να κρατηθώ απ όπου μπορώ.
    Και βέβαια να πω ένα ευχαριατώ για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που εισπράττω συνέχεια από σας!!!!!!!
    Μέδουσα καλησπέρα, εύχομαι η ζωή σου από εδώ και πέρα να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες στιγμές.

Senior Member
    Να σαι καλά Ελένη. Ναντίν... ναι!!! Τριπλό κιτ-κατ... αντίστοιχο του εκτοπίσματός μου... Μπακλαβά, ζέχνεις αισιοδοξία κι εσύ σήμερα;

Page 15 of 23 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast