201 - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 339

Thread: 201

Senior Member
    Μέδουσα τι κάνεις; Πως είσαι σήμερα;

Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Μέδουσα τι κάνεις; Πως είσαι σήμερα;

Νομίζω πως αν και με χρονοκαθυστέρηση όπως προείπα... είμαι ακόμη εδώ. Έλεγα πως νιώθω λίγο να βάζω σε ένα περιτύλιγμα από ζαχαρωτό τη μίζερη ζωή μου, αλλά σήμερα έκλεισαν και δυο μήνες που φυγε η Λωξάντρα μου. Είναι κι οι ορμόνες... Καλά είμαι. Λειτουργώ. Εσύ;

Senior Member
    Αυτά τα άτιμα τα σκαμπανεβάσματα... ΓΜΤ!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Medousa
    Αυτά τα άτιμα τα σκαμπανεβάσματα... ΓΜΤ!!!!!!!!!!!
    Λυπάμαι πολύ για την απώλειας σου, δεν χωράνε λόγια, εύχομαι να έχεις δύναμη.

Senior Member
    Ελένη σ΄ευχαριστώ. Είναι που ζυγίστηκα μετά από πολύ καιρό, λίγο η κορτιζόνη που παίρνω το τελευταίο δίμηνο, λίγο η ακαταστασία στα ωράρια φαγητού μου και ανέβασα αντί να κατεβάσω το βάρος μου. Πίκρα ... Αλλά απ΄τις δυο επιλογές που έχω, διαλέγω να ζήσω!

Senior Member
    Ελένη σ΄ευχαριστώ. Είναι που ζυγίστηκα μετά από πολύ καιρό, λίγο η κορτιζόνη που παίρνω το τελευταίο δίμηνο, λίγο η ακαταστασία στα ωράρια φαγητού μου και ανέβασα αντί να κατεβάσω το βάρος μου. Πίκρα ... Αλλά απ΄τις δυο επιλογές που έχω, διαλέγω να ζήσω!
    Μέδουσα δεν γνωρίζω ποιο πρόβλημα υγείας έχεις, πάντως μια φίλη μου που είναι 5 χρόνια με κορτιζόνη για αυτοάνοσο νόσημα, πήγε σε έναν διαιτολόγο και έχασε αρκετά κιλά, μάλιστα σταμάτησε και την κορτιζόνη και είναι αρκετά καλά, θα περάσει και αυτό, κάνε αυτά που πρέπει για την υγεία σου και τα άλλα πραγματικά ειναι δευτερεύοντα, μια βδομάδα πίσω, ένας μήνας πίσω δε λένε τίποτα, όλα θα έρθουν στο δρόμο τους.

Senior Member
    Ωχ.. Την έφαγε η μαυρίλα την κυριούλα με το χαρωπό μπικίνι.. Σκάλες βλέπω.. Σαλιγκάρια βλέπω..
    Virtual αγκαλιές στέλνω...
    Και ναι να ζήσεις!! Αυτή είναι η σωστή επιλογή!!

Senior Member
    Ναι... λίγο η μαρμάγκα, λίγο το σκοτάδι... Τα κ@λ0εμπόδια κι η αυτοπαγίδευση. Η ομοιοπαθητική μου θύμωσε με τις κορτιζόνες αλλά από βδομάδα ξαναρχίζω... Σιχτίρ με την εαρινή μου αλλεργία!!!!!!!!!!!!!

PS: Ως τώρα είχα φθινοπωρινή... Αν είσαι ανάποδος να σαι βρε αδερφέ.

μέδουσά μου έλειψες! να μπαίνεις ρε λίγο να μας λες κανά νέο.
    κανά κόλπο γκρόσο για να βρεις τρόπο να κάνεις χειρουργείο ή καμιά βοήθεια από την διατροφολόγο σου???
    φαντάζομαι όλο κ θα το σκέφτεσαι όλο κ θα το μελετάς, τι ρωτάω κεγώ!

σου αφιερώνω το παρακάτω άσμα

https://www.youtube.com/watch?v=z5jHt6VX7EM

η ξανθούλα μαρέσει πιο πολύ.

Senior Member
    Μέδουσα, σου στέλνω όλη την υποστήριξή μου σε όσα δύσκολα βιώνεις. Εύχομαι σύντομα να βρεις το δρόμο σου. Είμαι βέβαιος ότι θα ανακάμψεις και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξεις! Από καρδιάς Καλή Δύναμη!

Senior Member
    Μεδουσάκι θα σου κάνουμε μουτράκια! Που είσαι; Που τρέχει ο λογισμός σου; Άσε μην απαντήσεις ξέρω! Η κορτιζόνη δε βοηθά δυστυχώς αλλά μόλις την κόψεις θα φύγουν τα περιττά που είναι βασικά κατακρατήσεις. Εύχομαι να είναι προσωρινό το θέμα της κορτιζόνης και να μην ξαναχρειαστείς! Καλή δύναμη κι από μένα ρε κορίτσι σε σκεφτόμαστε!

Senior Member
    Καλό μήνα το λοιπόν. Ναι... πάνε τα μπικίνια... Έπεσε λίγο το θυμικό. Αλλά όχι μούτρα, ρε παιδιά...

Senior Member
    Καλό μήνα το λοιπόν. Ναι... πάνε τα μπικίνια... Έπεσε λίγο το θυμικό. Αλλά όχι μούτρα, ρε παιδιά...
    Μέδουσα είσαι ιδιαίτερα συμπαθής από,όλους, κ εγώ μπαίνω για να δω αν υπάρχουν νέα σου και αν είσαι καλά, σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε τη σκέψη μας και την αισιοδοξία μας ότι όλα θα πάνε καλά, και ότι η δύναμη που έχεις δεν θα σε αφήσει ποτέ.

Senior Member
    Μεδουσάκι μου καλό,

μία από τα ίδια πέρασα και εγώ με τις κορτιζόνες 2 μήνες τώρα. ενώ δεν έχω πάρει κιλά, έχω γίνει σαν την φούσκα....

που λες για τις αλλεργίες, πήγα στην γιατρό και μου έγραψε εμβόλια για την αλλεργία, τα οποία τα δίνει τσάμπα το κεντρικό φαρμακείο του ικα. είναι μια μακρόχρονη διαδικασία 1-2 έτη, αλλά αν έχεις ασφάλεια μπορείς να την κάνεις την θεραπεία αν σου δώσει το οκ ο γιατρός σου και να ανακουφιστείς από τα φτερνίσματα κτλ....

μην σε παίρνει από κάτω μπεμπούλα μου, έρχεται η άνοιξη και θα φτιάξει ολονών μας η διάθεση...

Senior Member
    ¨Να μπαίνεις ρε λίγο να μας λες κανά νέο.
    κανά κόλπο γκρόσο για να βρεις τρόπο να κάνεις χειρουργείο ή καμιά βοήθεια από την διατροφολόγο σου???
    φαντάζομαι όλο κ θα το σκέφτεσαι όλο κ θα το μελετάς, τι ρωτάω κι εγώ!¨

Μαντάμ μου μου, όλο απατεωνιές σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό, μήπως κι εξοικονομήσω τα χρήματα. Μάλλον θα γίνω πρόεδρος της ερανικής επιτροπής υπέρ της υγείας και της ψυχικής ανάκαμψης της τεθλιμμένης κόρης (χμ... όχι σχόλια πλιζ) και μετά και ως ταμίας θα αξιοποιήσω τα χρήματα όπως μου αρμόζει.

¨Μέδουσα είσαι ιδιαίτερα συμπαθής από,όλους, κ εγώ μπαίνω για να δω αν υπάρχουν νέα σου και αν είσαι καλά, σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε τη σκέψη μας και την αισιοδοξία μας ότι όλα θα πάνε καλά, και ότι η δύναμη που έχεις δεν θα σε αφήσει ποτέ.΄

Ελένη σ΄ευχαριστώ για την έκφραση συμπάθειας αλλά και τη στήριξη.

΄αλλά αν έχεις ασφάλεια΄
    Naranja δεν έχω ασφάλεια... όμως...΄΄ μην σε παίρνει από κάτω μπεμπούλα μου΄΄μου λες... και νιώθω τόση γλύκα...

Τα νέα μου το λοιπόν έχουν ως εξής: Τπτ. Κορτιζόνη τέλος. Διατροφή ψιλοάστατη... Διάθεση κυματιστή. Αϋπνία κι άγιος ο Θεός. Απορώ... πώς αντέχω ώρες ώρες. Όχι λόγω ναρκισσισμού, αλλά μάλλον γτ δεν μετέχω ψυχή τε και σώματι στην καθημερινότητά μου. Πολλά γίνονται τόσο μηχανικά, που δε θυμάμαι αν τα χω κάνει. Φερ ινάφ. Τι να χωρέσει το πεπερασμένο μου μυαλουδάκι;
    Πάντως, με τη στήριξη του λαντόζ και κουτσαίνω! Αλλά όχι γκρίνιες και μιζέριες. Είμαι ακόμα εδώ.

Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast