201 - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 23 FirstFirst ... 111920212223 LastLast
Results 301 to 315 of 339

Thread: 201

Originally posted by eleni1986
    Ιόλη πολύ όμορφο αυτό που έγραψες, και ελπιδοφόρο!
    :thumbup: :spin:

Senior Member
    Kαλημέρα.... με το κλείσιμο του μήνα και κάτι μικροπροβλήματα στο έντερο και το στομάχι μου. Διάγω περίοδο φόβου. Έχω οδηγίες απ' το γιατρό μου για τη διατροφή μου και απ΄τον γαστρεντερολόγο ειδική αγωγή. Ωστόσο μπάφιασα με τη σούπα και το γιαούρτι. Τρομάζω να φάω ίνες και υδατάνθρακες και θα θελα αν κάποιος εδώ είναι γνώστης της RnY να μου προτείνει ή απλά να μοιραστεί εμπειρία και διατροφικό πρόγραμμα.

ps: Είμαι στους 2μιση μήνες μετά το χειρουργείο.

Senior Member
    Καλή μου Medousa λόγω απουσίας μου τώρα είδα το θέμα σου.
    Φαντάζομαι ό,τι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Θα σε ρωτήσω όμως κάτι: γνωρίζεις για το σύνδρομο dumping; Ο γιατρός σου σε ενημέρωσε καθόλου;
    Και να μην είναι dumping αυτό που παρουσιάζεις, να μην αγχώνεσαι και να μην φοβάσαι. Οφείλεις να κάνεις υπομονή και να συμβιβαστείς με τις οδηγίες του γιατρού σου. Κι εγώ πέρασα ένα 6μηνο ακολουθώντας τις οδηγίες γιατί έτσι έπρεπε τελικά. Έχω το σύνδρομο, αλλά όσο περνάει ο καιρός μειώνονται τα συμπτώματα του και σιγά σιγά τολμάω και τρώω και τροφές που ήταν απαγορευμένες (υδατάνθρακες). Φροντίζω όμως να μην το παρακάνω, κρατώντας απόσταση.
    Να ξέρεις πως όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο γιατί και το στομάχι σου θα «δέσει» καλύτερα όσο περνάει ο καιρός (μετά το 6μηνο θα νιώσεις πως πέρασες το στάδιο της ανάρρωσης). Ακόμη είναι νωρίς βέβαια και θα νιώθεις που και που κάποιες ενοχλήσεις. Σημασία σε αυτές δίνουμε όταν επιμένουν και τότε κάνουμε το τηλεφώνημα στο γιατρό μας για ενημέρωση και συμβουλές. Αυτός είναι το στήριγμα μας για οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Senior Member
    Γεια σου Μαράκι,
    Ξέρω για το ντάμπινγκ. Ένα μικρό έλκος μάλλον προέκυψε αλλά με την αγωγή και τη διατροφή υποχώρησαν τα συμπτώματά του- τουλάχιστον. Στη διατροφή, ακολουθώ όσο πιο πιστά μπορώ τις οδηγίες του γιατρού. Ευτυχώς ήδη νιώθω καλύτερα. Η υπομονή του εξαμήνου μια χαρά μου φαίνεται.
    Νέο θέμα, απώλεια μαλλιών πέρα του φυσιολογικού. Και παίρνω κανονικά τις βιταμίνες και τις πρωτεΐνες μου.
    Εσύ βλέπω πως πας πολύ καλά! Σύντομα θα σαι στο στόχο σου! Τι όμορφες στιγμές ζούμε... ώρες ώρες!!!

Senior Member
    Καλημέρα, καλή Κυριακή!
    Αχ, τα μαλλάκια μας! Ναι έχω θέμα, εδώ και 4 μήνες. Χάνω αρκετά με κάθε χτένισμα ή έστω να περάσω τα δάχτυλα μέσα στα μαλλιά μου. Αγόρασα δαφνέλαιο να αρχίσω το μασάζ στο κεφάλι μου, γιατί μεν καλές οι πολυβιταμίνες αλλά δεν βελτιώνουν το θέμα της τριχόπτωσης. Θα κάνουμε υπομονή όμως και θα περάσει κι αυτό!

Senior Member
    Την καλημέρα μου!
    Έτσι γτ μου λείπετε...

καλημέρα Μέδουσα!

μεταμορφώνεσαι σε γοργόνα σιγά σιγά; σα να λύθηκαν τα μάγια!

Senior Member
    Κι η Μέδουσα γοργόνα υπήρξε... Αλλά μαύρο φίδι που την έφαγε. Ο ίδιος της ο εαυτός...

Senior Member
    Μέδουσα να μπαίνεις να μας γράφεις! Χαίρομαι που είσαι καλά, και που οι κόποι σου έχουν αποτέλεσμα! Πλέον είναι θέμα χρόνου να επιτύχεις ό,τι θες!

Senior Member
    Λοιπόν... Έχουμε και λέμε... Ινσουλίνη και γλυκοζιλιωμένη φυσιολογικές. Υπέρταση γιοκ. Όλοι οι δείκτες άψογοι. Ο βασικός στόχος επετεύχθη...
    Τώρα πάμε για τις 'πολυτέλειες' !!!
    Σας χαιρέτισα; Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!

Senior Member

Έχεις χάσει και 40τόσα κιλά μέχρι τώρα... Ε τι άλλο θες πια;

Senior Member
    Μπράβο! Καλή συνέχεια! Φοβερή απώλεια!

Senior Member
    Οι πολυτέλειες θα νοστιμίσουν σαν το αλατάκι την καθημερινότητά σου, θα σου ανεβάσουν την "πίεση" από τις μικρές χαρές όπως ότι θα ντυθείς με ρούχα που θα επιλέξεις εσύ να ταιριάξουν στο στυλ σου και όχι ρούχα για να ταιριάξει η παχυσαρκία, όπως ότι θα κάθεσαι στο αεροπλάνο χωρίς έγνοια αν θα στριμωχτείς και θα στριμώξεις, όπως ότι θα περνάς από καθρέφτες που ξαφνικά θα δείχνουν τη γυναίκα που έχεις μέσα σου και τώρα κάνει την εμφάνισή της και στο έξω σου!
    Είναι όμορφες αυτές οι "πολυτέλειες".. αλλά είναι συνοδευτικές μιας αλλαγής από τα θεμέλια που αν δεν γίνει με ηρεμία και εμπιστοσύνη, θα χλωμιάσει η χαρά της πολυτέλειας..Στη διάρκεια της πορείας, Μέδουσά μου, θα δοκιμάσεις πολλά συναισθήματα, όχι όλα "φωτεινά", ακόμη και όταν η πορεία είναι καθοδική των κιλών.Μην τα φοβηθείς, είναι εκεί για να αναμετρηθείς με τη σφοδρότητα αυτής της αλλαγής και να σε επαναπροσδιορίσεις.
    Βουρ στη ζωή!

Senior Member
    Mak υπέροχο αυτό που έγραψες, και τι όμορφη φωτογραφία! Τόσο ελπιδοφόρα!

Senior Member
    Πέρσι ο γλυκύτατος Μπακλαβάς είχε ανοίξει ένα νήμα όπου γράφαμε το γράμμα μας στον Άι Βασίλη...
    Η ευχή μου φαίνεται να πραγματοποιείται... Κάθε μέρα, συρρικνώνομαι και λίγο περισσότερο. Ευτυχώς που είμαι κι αψηλή και φαίνομαι ακόμα!
    Η λύπη βέβαια... δεν έφυγε δυστυχώς με το λίπος που χάθηκε, αν κι αυτό ήταν η βάση της ευχής...
    Θα ευχηθώ για φέτος λοιπόν, νέτα σκέτα: Να είμαστε γεροί, χαρούμενοι και δημιουργικοί και να έχουμε κοντά μας τους αγαπημένους μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλά Χριστούγεννα <3

Page 21 of 23 FirstFirst ... 111920212223 LastLast