Results 61 to 75 of 339
Thread: 201
-
17-11-2014, 23:37 #61
Eυχαριστώ Μαντζουράνα και Fashion girl. Εζυγήσθην. Και είμαι μόλις 195 κιλά. Έχασα εξίμισι κιλά λύπης που κουβαλούσα τόσο καιρό ... Συνεχίζω, με σκοπό μία μέρα τη φορά.
Fashion girl, νομίζω πως δεν κατάλαβα καλά το δεύτερο ποστ σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ντροπής πια. Να ντρέπονται όσοι σκέφτονται με το κοντό τους μυαλουδάκι ό,τι σκέφτονται και δε με αφορούν και καθόλου. Όσο για την γυμναστική, στα κιλά που είμαι ελάχιστη άσκηση αρκεί για να κατεβάσω τόνους ιδρώτα και να ανεβάσω παλμούς ως το φεγγάρι. Ένα βήμα τη φορά. Συμφωνούμε.
Εδώ είμαστε και θα τα λέμε. :roll::bouncy::bouncy:
- 18-11-2014, 02:06 #62
Originally posted by Medousa
Έχασα εξίμισι κιλά λύπης που κουβαλούσα τόσο καιρό ...
18-11-2014, 07:46 #63
νομίζω οτι το δεύτερο ποστ της φάσιον πήγαινε για άλλο τόπικ
μέδουσα συγχαρητήρια!!πολύ καλή δουλειά!σου αξίζει ένα giff
(δν χάνω τέτοιες ευκαιρίες)
19-11-2014, 00:06 #64
Medousa γεια σου και από εμένα.
Καταρχήν να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για τα 6 κιλά που έχασες...συγχαρητήρια κοπέλα μου...2ο σταμάτα να αποκαλείς τον εαυτό σου τέρας, ούτε σκότωσες, ούτε ναρκωτικά πούλησες σε κάποιο 15χρονο, ούτε έκλεψες. Όταν ξεκίνησα την προσπάθεια για να σταματήσω τα υπερφαγικά επεισόδια οι πρώτες σκέψεις που έκανα ήταν αυτές...και πίστεψε με ένιωθα πιο όμορφα γιατί τότε κατάλαβα ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν εξωτερίκευα τα συναισθήματα μου με αποτέλεσμα να τα καταπίνω και μαζί τους να καταπίνω ολόκληρες ποσότητες φαγητού (έφτασα στο σημείο μέσα σε μία ώρα να καταναλώνω τόσο φαγητό όσο θα μπορούσε να φάει μία 4μελής οικογένεια στο βραδινό).
Θα συμφωνήσω και με όσα είπε ο φίλος ʼκης, θέλει αγώνα για να παραδεχτείς την αδυναμία σου. Αλλά ο αγώνας μπορεί να κερδηθεί και πίστεψε με αυτή τη φορά δεν είσαι μόνη σου, δεν το περνάς μόνη σου αυτό είμαστε και εμείς εδώ που έχουμε περάσει ανάλογες καταστάσεις. Σιγά σιγά, βήμα βήμα, κάτι που πριν ένα μήνα σου φαινόταν ανυπέρβλητο εμπόδιο τώρα μπορεί να σου φαίνεται παιχνιδάκι, έτσι να το βλέπεις βάλε μικρούς και εφικτούς στόχους.
Ένιωσες τόση χαρά και αυτοπεποίθηση με τα 6 κιλά που έχεις χάσει...έχεις σκεφτεί πως θα νιώσεις όταν χάσεις τα επόμενα 3, 6, 10 κιλά; Σκέψου το λίγο και κράτα αυτή την εικόνα στο μυαλό σου και αυτό το συναίσθημα στην καρδιά σου...αυτό θα είναι και το κίνητρο σου...
19-11-2014, 00:20 #65
Καλησπέρα ή Καλημέρα;
Μαντζουράνα ευχαριστώ για το μπράβο.
Μαντάμ σου σου μου σ΄ ευχαριστώ για το gif.
Κυριακή, με αρέσεις κι ευχαριστώ σε κι εσένα για όλη την παρότρυνση - ενδυνάμωση.
Πάει και το Δευτερότριτο και πάμε για ένα ωραίο μεσοβδόμαδο!
Ηθικόν ακμαιότατον. Κι όχι για τα 6.5 κιλά τόσο, όσο γτ δεν κάνω υπερφαγικά επεισόδια τόσο καιρό. Μακάρι να 'ναι αυτό το κουμπί που χρειαζόμουν. Εύχομαι καλή ευκολία και σε σας... :blush:
19-11-2014, 00:42 #66
Μεδουσα μου,
καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς, γιατί στη φάση που βρίσκομαι μου δίνει περισσότερο κίνητρο το γεγονός ότι έχω 2 μήνες να κάνω υπερφαγικό επεισόδιο παρά ο αριθμός που θα δείξει η ζυγαριά...Όλα θα πάνε περίφημα...
19-11-2014, 09:35 #67
Medousa καλημέρα, ενημέρωσε και το τικεράκι σου. Η όμορφη στρουμπουλή με το μπικίνι πρέπει να κατέβει λιγουλάκι πιο κάτω κάνα δυο φραυλίτσες!
20-11-2014, 00:17 #68
Έχεις δίκιο Μαρία.... Άντε να δω πώς θα τα καταφέρω και μ' αυτό! Ζόρικο μου φαίνεται. :crazy:
20-11-2014, 08:52 #69
καλημέρα Μέδουσα...
Oι αστροναύτες της Νάσα, το 1969, τότε που το φεγγάρι αποκτούσε εικόνα για όλες τις ρομαντικές ψυχές που μέχρι τότε το ατένιζαν από μακριά ή σεληνιάζονταν στη γέμισή του, είχαν δηλώσει: Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα. Θα αναρωτηθείς, τι σου γράφω πρωϊνιάτικα;
Αν φέρω την αναλογία στα δικά μας φορουμίστικα δεδομένα, κάπως έτσι ένιωσα σήμερα το πρωί που διάβαζα το τόπικ σου και την απώλεια των έξι κιλών λύπης.. (τι όμορφα διατυπώμενο!).
Δηλαδή, εσύ μπορείς να έκανες αυτό το βήμα, να άλλαξες δεκάδα, να αποτίναξες έξι κρικάκια από την αλυσίδα σου, αλλά και εμείς οι υπόλοιποι που σε διαβάζουμε, μπορεί να ελαφρύναμε με τη δική σου ελάφρυνση, να κάναμε τους συνειρμούς μας, να συγκινηθήκαμε, να θυμηθήκαμε δικούς μας και αλλότριους αγώνες, να πήραμε κουράγιο, όχι απαραίτητα σε σχέση με το βάρος μας αλλά με άλλα "βαρίδια", να κάναμε σήμερα το πρωί ένα "άλμα" . Και σε ευχαριστούμε που μας το πυροδότησες... Για μένα μιλάω πάντα, ο πληθυντικός σχήμα λόγου..
21-11-2014, 00:33 #70
Μακ, πόσο εύγλωττα και θετικά γράφεις. Σ΄ευχαριστώ πολύ και για την εικόνα που λέει πολλά...
Όσο για τον πληθυντικό στο πρώτο πρόσωπο, ξέρω ξέρω, από προσωπική εμπειρία... είναι της Μεγαλοπρέπειας!!! :P:spin:
22-11-2014, 21:41 #71
Oυφ! Σάββατο κι έπηξα στη δουλειά και το διάβασμα... Είναι κανείς εδώ;
22-11-2014, 21:45 #72
hello girl! Είμαι εδώ, το Σάββατό μου χωρίς πήξιμο, χωρίς διάβασμα. Αφήνω και τα δυο για το μεσοβδόμαδο και προσπαθώ να συγχρονιστώ με ένα σύμπαν όπου ο χρόνος μου μοιράζεται μόνο σε αγκαλιά και χουζούρι. Για σήμερα το καταφέρνω. Μαζί με τύψεις που μένουν πίσω υποχρεώσεις, αδιόρθωτα διαγωνίσματα, και τόνοι σκόνης στα έπιπλα. Τουλάχιστον δεν έχω τόνους σκόνης μέσα μου. Για σήμερα πάντα μιλάω γιατί η ψυχολογία μου είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να μαζευτεί η σκόνη σε χρόνο dt/.
Εσύ Μέδουσά μου?
22-11-2014, 21:48 #73
Επ, επ!
Και εγώ είμαι εδώ!! :starhit:
Καλησπέρα κορίτσια!
22-11-2014, 23:06 #74
Ωραία... με χρονοκαθυστέρηση λειτουργώ. Μακ...ζήλεψα τις αγκαλιές! Τα μάλα! Τη σκόνη απ' έξω την έχω σε επίπεδα αξιοπρεπή, αλλά η μέσα καμιά φορά φυσάει ένα αεράκι και τη διαλύει αμέσως σα σύννεφο και κάποιες φορές είναι σα συρίγγιο που δεν έχει τελειωμό. Εϊναι και οι ορμόνες, είναι και η κρίση!!!
Καλώς τηνε την έμορφη Μαντζουράνα.
23-11-2014, 00:02 #75
Originally posted by Medousa
Καλώς τηνε την έμορφη Μαντζουράνα.
Έμορφη ε;! :smilegrin:
:blush:
Μου φαίνεται μας λείπει λίγο ο συγχρονισμός!!
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια