Results 76 to 90 of 339
Thread: 201
-
23-11-2014, 00:23 #76
Είσαι επιεικής όταν λες λίγο και στο χρωστάω!
- 23-11-2014, 00:38 #77
Γεια σας και από εμένα και εγώ είμαι εδώ
23-11-2014, 00:42 #78
Καλώς τηνε την Κυριακή, την Κυριακή!
23-11-2014, 00:47 #79
χεχεχεχεχεχε καλώς με...δεν έχουμε ύπνο απόψε;
23-11-2014, 00:53 #80
Ούτε κι απόψε... Σεις;
23-11-2014, 00:55 #81
και εδώ δεν έχει ύπνο...μας ξέχασε απόψε ο Μορφέας...και μας έφαγαν και οι σκέψεις...
23-11-2014, 01:01 #82
Δε με πειράζει αυτό ... μετά από δυόμισι έτη πραγματικής αϋπνίας , μου έμειναν κάτι κατάλοιπα... αλλά καμιά σχέση με πριν.
Με την ευκαιρία διαβάζω ή βλέπω καμιά ταινία και ξεκουράζομαι. Η καλή παρέα όμως πάντα είναι ευπρόσδεκτη.
23-11-2014, 01:19 #83
πραγματικής αϋπνίας; δηλαδή (ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτη)
23-11-2014, 12:18 #84
αν κ εγώ με τον ύπνο δν τα χω καλά, χθες σημείωσα απουσία στο φόρουμ που βλέπω οτι είχε κίνηση από άυπνους συμπάσχοντες. πρέπει να κάνουμε κ ένα τόπικ για την αυπνία πολλές φορές νιώθω κεγώ οτι έχω να κοιμηθώ χρόνια.
το ειρωνικό της υπόθεσης είναι οτι χθες που βγήκα έξω λόγω γενεθλίων φίλης μου, ο μορφέας ξαφνικά χτύπησε κ ήθελε να με πάρει ,όποια δεν έχει ύπνο συστήνω κοινωνικές εξόδους με οινοποσία κ ντάμπα ντούμπα. εμένα μου φέρνουν ύπνο πάντως ,είμαι ένα βήμα πριν την σύνταξη κ τα τριάντα δεν ταχω κλείσει.
α σημειωτέον εκεί που πήγαμε για κάποιο λόγo είχε κόσμο μέσο όρο ηλικίας τα 55. τι χορό ρίχνανε κ τι κέφι δν μπορώ να περιγράψω! ένα ακόμη παράδειγμα για μένα οτι τελικά είσαι αυτό που νιώθεις κ η εμφάνιση, οι ηλικίες ,οι ταμπέλες δεν πρέπει να κατευθύνουν την διάθεση!
23-11-2014, 12:32 #85
Να σαι καλά Μαντάμ μου μου, γέλασα με την καρδιά μου. Είμαι 44 ... άρα κάπου ενδιάμεσα ίσως; Δε μου αρέσει καθόλου η δυνατή μουσική στις εξόδους μου. Νυχτοπούλι ήμουν από μωρό. Αλλά πέρασα και στάδια να χαλάει η χημεία του εγκεφάλου μου από την έλλειψη ύπνου. Ενώ γυμναζόμουν κι ήμουν 75 κιλά λιγότερο, είχα αρρυθμίες και ζαλάδες και διαγνώστηκε η αιτία απ' τις αϋπνίες. Τελικά ενέδωσα πέρσι σε αντικαταθλιπτικά, ως αγωγή όμως για το νεύρο της μέσης μου. Σηκώθηκα απ' το κρεβάτι και μου μειναν τα αντικαταθλιπτικά που κατά κάποιο τρόπο ρυθμίζουν λίγο τις ώρες του ύπνου μου. Από 2 με 3 κοιμάμαι 5 με 6 και καμιά φορά και 8 ώρες, Κυριακή μας.
Καλή η ιδέα του τόπικ των άυπνων...
23-11-2014, 12:35 #86
Originally posted by Μαντάμ σου σου
...όποια δεν έχει ύπνο συστήνω κοινωνικές εξόδους με οινοποσία κ ντάμπα ντούμπα. εμένα μου φέρνουν ύπνο πάντως ,είμαι ένα βήμα πριν την σύνταξη κ τα τριάντα δεν ταχω κλείσει.
Άμα πάει 12 μιση κοιμάμαι όρθια όσο δυνατή μουσική κι αν έχει.
Δυστυχώς έχω γίνει ανέκδοτο στην παρέα που βγαίνω καμιά φορά (πολύ σπάνια)! :blush:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
α σημειωτέον εκεί που πήγαμε για κάποιο λόγo είχε κόσμο μέσο όρο ηλικίας τα 55. τι χορό ρίχνανε κ τι κέφι δν μπορώ να περιγράψω! ένα ακόμη παράδειγμα για μένα οτι τελικά είσαι αυτό που νιώθεις κ η εμφάνιση, οι ηλικίες ,οι ταμπέλες δεν πρέπει να κατευθύνουν την διάθεση!
23-11-2014, 12:51 #87
medousa ο ύπνος τρέφει τα μωρά δν λένε? αφού το διόρθωσες το θέμα πάλι καλά μεγάλη υπόθεση!
εγώ ήμουν ανέκαθεν πρωινός τύπος. μετά κατάλαβα οτι δν είμαι κανένας τύπος. επειδή κάθε μέρα ξυπνάω 6 κ τέταρτο(μαζί με τον γαλατά) να πάω στην δουλειά πέφτω στο κρεββάτι το αργότερο 1130. κ εκεί αρχίζει το πάρτυ. στριφογυρίζω απο δω στριφογυρίζω απο κει. σηκώνομαι τουλάχισοτν 3-4 φορές για τουαλέτα, με πιάνει ύπνος ξυπνάω γιατί θυμάμαι κάτι οτιδήποτε που με αγχώνει με ταχυκαρδείες κ μετά ξανακοιμάμια από εξάνλτηση σκέψεων. ένας γολγοθάς. καίω ππιο πολλές θερμίδες στον ύπνο μου απότι στον ξύπνιο μου.
λένε οτι όσοι έχουν αυπνίες νιώθουν οτι κοιμούνται λιγότερες ώρες απότι στην πραγματικότητα,μιας κ δν είναι ύπνος αυτό αλλά αφασία.
καμιά φορά μπαίνω σε πρόγραμμα ,όταν ξεκολλάω στην διάρκεια της μέρας από στατικότητα κ κάνω δουλειές του ποδαριού κ άσκηση, ο ύπνος μου βελτιώνεται αν κ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να με πιάσει υπερένταση. έχω προσπαθήσει να κόψω κ τον καφέ αλλά μετά είμαι σαν ζόμπι κ την μέρα κ την νύχτα. νομίζω οτι αν το βάλω πρόγραμμα θα τα καταφέρω αλλά σκόρπια όλα φίρδιν μίγδιν ατάκτως ειρημένα στην ζωή μου, στο μυαλό μου.
23-11-2014, 12:57 #88
Το διόρθωσα... δίνω στον εαυτό μου ένα δεκάωρο με δωδεκάωρο για να προλάβω να κοιμηθώ τις μισές ώρες. Αυτό με την τουαλέτα, άλλο μαρτύριο. Απλά αντί να σκάω, όσο δε νυστάζω διαβάζω ή βλέπω ταινίες μέχρι ν' αποκοιμηθώ. Η άσκηση δε μου κανε καμία διαφορά. Ούτε το σεξ. Ούτε ύπνος αγκαλιά.
Τι στην κόλαση θέλει το σύστημά μου; Ξέρει κανείς;
Καφέ μόνο έναν ντεκάφ γτ κάνω και ομοιοπαθητική για τον ύπνο............................... :fake sniffle:
23-11-2014, 18:36 #89
Κορίτσια μου, εσείς δε με ξέρετε καιρό όσο παλιότερα μέλη. Όταν μιλάμε για ύπνο, ήρθατε στην ειδικό. Παλιότερα το τόπικ της Ναταλίας που τώρα λέγεται ΧΡΩΜA ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, άλλαζε κατά καιρούς ονόματα για να μη βαριόμαστε η τσουπροπαρέα που ξημεροβραδιαζόμασταν γράφοντας. Όταν λοιπόν το ονομάσαμε ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ (ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι τώρα) και πήρε η καθεμία το στρουμφάκι της , μαντέψτε ποιο ήμουν εγώ: ο Χουζούρης βέβαια!
Όπου Μακ, βλέπε νύστα. Ο δε Μορφέας, ο καλύτερος μου γκόμενος... Μπορεί από σπουδές να έχω μόνο πτυχίο ΑΕΙ αλλά στον ύπνο έχω διδακτορικό, τι διδακτορικό δηλαδή, μεταδιδακτορικό έχω κάνει! Όσο με θυμάμαι, και μικρή και μεγάλη (τα πάτησα τα 40 φέτος), και παχουλή και αδύνατη, όλο νύσταζα. Κάποια στιγμή πίστεψα πως νυστάζω επειδή, ίσως λόγω υπερφαγίας, κλάταρε το σύστημα. Ή επειδή είχα υπνικές άπνοιες. Ή επειδή κάποια περίοδο είχα κατάθλιψη. Όμως και τώρα που έχω φυσιολογικό βάρος , και έφυγε και η υπνική άπνοια, έχω ξεπεράσει (ελπίζω) και την κατάθλιψη, όλο νυστάζω! Κοιμάμαι δε και το μεσημέρι, στο ενδιάμεσο δηλαδή του ωραρίου μου πρωινής και απογευματινής εργασίας και χαράς, κοιμάμαι και από τις 10 το βράδυ!
Και συνδυάζοντας αυτό που γράφει και η Μαντάμ Σουσού, "να ακόμη παράδειγμα για μένα οτι τελικά είσαι αυτό που νιώθεις κ η εμφάνιση, οι ηλικίες ,οι ταμπέλες δεν πρέπει να κατευθύνουν την διάθεση!", έχω να προσθέσω το εξής: η αγάπη μου, ο άντρας που ζω μαζί και αγκαλιάζω κάθε βράδυ, είναι κατά πολύ μεγαλύτερος μου, κατά πολύυυυυυ όμως, και πιστέψτε με, η ενέργεια του είναι σαφώς μεγαλύτερη από τη δική μου, έχει οίστρο και όρεξη για ζωή σαφώς μεγαλύτερη από πολλούς άντρες και γυναίκες που έχω γνωρίσει και έχουν κατεβάσει ρολά νωρίς... Ίσως λόγω ηλικίας να έχει ρίξει λίγο τους ρυθμούς του, αν τον είχα γνωρίσει πριν 20 χρόνια που έστιβε την πέτρα και ροβολούσε τις στράτες αυτού του κόσμου, μάλλον θα αδυνατούσα να ακολουθήσω!
Μάλλον κανα υπνάκο θα έριχνα...
:lol:
23-11-2014, 22:25 #90
Μακ... ζηλεύω... Αλλά οκ. Απ την άλλη, δε θα χα διαβάσει τόνους βλακείας κι ευφυίας όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς τις αυπνιούλες μου. ( το υποκοριστικό για να τις εξευμενίσω) Προσπαθώ να δω το θετικό και να πάω και λίγο όπου με πάει. Δεν είναι όλοι και όλα ίδια.
Κι επειδή είχα εμπειρία και από σύντροφο με εξάρτηση που έπινε τα ηρεμιστικά σαν καραμέλες... τα υπνωτικά και τα ηρεμιστικά μου προκαλούν φόβο και πόνο και ούτε να τ΄ακούσω. Μια χαρά. Αντί να χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο, απλά αλλάζω κατεύθυνση και συνεχίζω... :smilegrin:
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία