Results 31 to 39 of 39
Thread: Ο δικός μου γολγοθάς
-
24-09-2014, 21:43 #31
Originally posted by apogoiteumeni
Χαχαχαχα!! Γελαω :bouncing:
Εγω παντως με Σουηδο ειμαι ο οποιος ηρθε εδω ο ανθρωπος σα σιλφιδα με τις γραμμωσεις του και τα ολα του και 6 χρονια μετα εβαλε 15 κιλα.. Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της χιχι!
Οποτε κοριτσια μαλλον για μεταναστευση μας βλεπω στη Σουηδια που οντως το fitness ειναι τροπος ζωης.
Εδω που τα λεμε αλλο να πηγαινεις για περπατημα στους στενους δρομους του βυρωνα και αλλο στα πυκνα δαση της Σουηδιας.. Αχχχ..
ΑΑΑΑ!!!!!!! Εχω παει Σουηδια και ειχα δηλωσει οτι για να ζησω εκει, καθαριζα και δρομους!!! Να φυγετε λοιπον, να πατε αλλου!!!!!!!!! Ο Σουηδος ειναι γνησιος η Ελληνοσουηδος; Αν ειναι το δευτερο, επικρατησαν μαλλον τα ελληνικα γονιδια, θυμηθηκε τα πατρια εδεσματα και σκεφτηκε τι εχανε τοσα χρονια κι επεσε με τα μουτρα!!!
Επισης, αυτο για τους περιπατους στα δαση.... Ειχαμε βρεθει σε ενα παρκο, και τα δεντρα ειχα πρασινους κορμους, καλυμενους με βρυα και ειχε και κατι κυκλικα κτισματα σαν ναους, τελειως αποκοσμο περιβαλλον, ενιωθα λες και πρωταγωνιστουσα στις "Ομιχλες του Αβαλον".
Και δεν μου λες εσυ, ο Σουηδος δηλαδη τι κανει αν οχι σεξ σεξ σεξ για να σε βαζει να καις θερμιδες????? Οχι τπτ αλλο, θα μου βγαλεις και σκαρτες τις συμβουλες που δινω!!! Και θα λεν οι αλλες, να ειδες, τον βρηκε τον σουηδο, κανει σεξ και παλι πρεπει να κανει διαιτα, αρα μ@λ@κιες συμβουλες δινεις κυρα Λενη!
- 24-09-2014, 23:08 #32
Originally posted by leny
Χαχαχαχα!! Γελαω :bouncing:
Εγω παντως με Σουηδο ειμαι ο οποιος ηρθε εδω ο ανθρωπος σα σιλφιδα με τις γραμμωσεις του και τα ολα του και 6 χρονια μετα εβαλε 15 κιλα.. Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της χιχι!
Οποτε κοριτσια μαλλον για μεταναστευση μας βλεπω στη Σουηδια που οντως το fitness ειναι τροπος ζωης.
Εδω που τα λεμε αλλο να πηγαινεις για περπατημα στους στενους δρομους του βυρωνα και αλλο στα πυκνα δαση της Σουηδιας.. Αχχχ..
ΑΑΑΑ!!!!!!! Εχω παει Σουηδια και ειχα δηλωσει οτι για να ζησω εκει, καθαριζα και δρομους!!! Να φυγετε λοιπον, να πατε αλλου!!!!!!!!! Ο Σουηδος ειναι γνησιος η Ελληνοσουηδος; Αν ειναι το δευτερο, επικρατησαν μαλλον τα ελληνικα γονιδια, θυμηθηκε τα πατρια εδεσματα και σκεφτηκε τι εχανε τοσα χρονια κι επεσε με τα μουτρα!!!
Επισης, αυτο για τους περιπατους στα δαση.... Ειχαμε βρεθει σε ενα παρκο, και τα δεντρα ειχα πρασινους κορμους, καλυμενους με βρυα και ειχε και κατι κυκλικα κτισματα σαν ναους, τελειως αποκοσμο περιβαλλον, ενιωθα λες και πρωταγωνιστουσα στις "Ομιχλες του Αβαλον".
Και δεν μου λες εσυ, ο Σουηδος δηλαδη τι κανει αν οχι σεξ σεξ σεξ για να σε βαζει να καις θερμιδες????? Οχι τπτ αλλο, θα μου βγαλεις και σκαρτες τις συμβουλες που δινω!!! Και θα λεν οι αλλες, να ειδες, τον βρηκε τον σουηδο, κανει σεξ και παλι πρεπει να κανει διαιτα, αρα μ@λ@κιες συμβουλες δινεις κυρα Λενη!
Όχι όχι! καλή η συμβουλή με το sex! Σωστότατη! Δεν κάνει κάτι άλλο, αυτό sex sex sex! Το έχει αναλάβει χρόνια τώρα.. Επίσης λέει συν τοις άλλοις, είναι καλό για τους πονοκεφάλους, το στρες, την αυπνία κλτ κτλ Τι άλλο πια θα βρουν αυτοί οι άντρες να μας πουν ?!?!? Χαχαχα!
Επίσης, εάν του το ζητήσω(ποτέ δηλαδή χιχι), μου δείχνει να κάνω ασκήσεις για cardio. Τέλος με εμψυχώνει κάθε φορά, άλλο που εγώ τα κάνω σκ@τ@. Τώρα πάντως άρχισε και αυτός μαζί μου να κάνει περικοπές στο φαί! Αυτός βέβαια χάνει πολύ πιο εύκολα από εμένα :sniff::sniff:
Α ναι έχεις πάει κιόλας? Είναι πανέμορφη χώρα όντως. Και αυτό που αγαπώ πάνω από όλα είναι η φύση και η αξιοκρατία που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα! Θα ήθελα να ζήσω εκεί και να το δοκίμαζα αλλά προς το παρόν έχω να τελειώσω με τη σχολή. Άσε πολύ ο Α. δεν πολυφτιάχνεται με την ιδέα..
Εσύ πάντως να πας να μείνεις στη Σουηδία και ας καθαρίζεις δρόμους! Αυτοί ειδικά παίρνουν πολύ καλά λεφτά!! Πάααρα πολύ καλά λεφτά!!:wink2::wink2:
25-09-2014, 00:46 #33
Originally posted by Μαντζουράνα
(Τί να κάνουμε, αφού έχουμε θεικά φαγητά! :smilegrin: )
Όλα τα ελληνικά φαγητά είναι μούρλια!! (που να μην ήταν!!)
Ααα Κρητικιά! Τι ωραία! Δεν έχω πάει ποτέ και όμως θέλω τόσο! Από τα φαγητά σας δεν ξέρω πολλά όμως αγαπώ σε υπερβολικό βαθμό την ξινομυζήθρα και τα καλά παξιμάδια σας! Με μπόλικο ελαιόλαδο από πάνω (φάρμακο που λέει και ο καλαματιανός πατέρας μου-ντροπή γιατρός πράγμα) και φρέκια ντομάτα και χοντρό αλάτι!!!!Πω πω τι μου κάνεις βραδιάτικα!! (κάποιος πεινάει :yes: )
Ο πατέρας σου έχει δίκιο! Το ελαιόλαδο είναι όντως φάρμακο!
Μια μικρή λεπτομέρεια όμως...
...είναι φάρμακο όταν καταναλώνεται ωμό, όχι μαγειρεμένο! :wink1:
Γι'αυτό είναι όπως λένε όλοι.. Τρόπος ζωής είναι! Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτόν τον τρόπο ζωής γιατί όσοι από εμάς πιστεύουμε ότι θα μας πάρει 3μήνες-1χρόνο-2χρόνια και μετά τέλος, "αυτό ήταν", πλανόμαστε... :sniff:
25-09-2014, 00:50 #34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! :smilegrin:
Εσύ πάντως να πας να μείνεις στη Σουηδία και ας καθαρίζεις δρόμους! Αυτοί ειδικά παίρνουν πολύ καλά λεφτά!! Πάααρα πολύ καλά λεφτά!!:wink2::wink2:
Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις το γιατί...
...σκέψου τί θερμοκρασία έχει έξω στους δρόμους το χειμώνα στη Σουηδία.....
:smilegrin:
25-09-2014, 06:57 #35
Μη μου θυμιζεις τις θερμοκρασιες... Εχω ζησει Αυστρια, -25 τον χειμωνα.... Δεν θελω να φανταστω ποσο χειροτερα μπορει να ειναι στη Σουηδια... Στην αναγκη μωρε ομως και σαν εσκιμωα θα βγω και θα τους καθαρισω τους δρομους.. Ετσι κι αλλιως εχουν παιδεια, δεν πετανε σκουπιδια κατω, αρα λιγοτερη δουλεια για μενα! Εντωμεταξυ κι εγω και το ετερον ημιση ακουμε μεταλ και ως γνωστον η Σουηδια εχει απο τις καλυτερες μεταλ μπαντες παγκοσμιως.. Και μονο τις συναυλιες που θα μπορουσαμε να παρακολουθησουμε εκει... Το σκεφτομουν παντως πολυ σοβαρα, και τσουπ, τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος στο Ιριδακι και πανε τα ονειρα μου για καθαριστρια!
Λοιπον apogoitevmeni ο Σουηδος σου θελει μαθηματα επιβολης γερμανικης πειθαρχιας. "Τιιιιιι;;;; Θελεις cheese cake??? Μετρα τα γραμματα της λεξης, πολλαπλασιασε τα επι δυο και τοσες καμψεις θα κανεις! Κολασμενη!"
25-09-2014, 11:04 #36
Λοιπον apogoitevmeni ο Σουηδος σου θελει μαθηματα επιβολης γερμανικης πειθαρχιας. "Τιιιιιι;;;; Θελεις cheese cake??? Μετρα τα γραμματα της λεξης, πολλαπλασιασε τα επι δυο και τοσες καμψεις θα κανεις! Κολασμενη!"
Όσο για τη Σουηδία...
από τη μια, θα ήσουν 45 κιλά με τόσο κρύο που κάνει εκεί. Θα χες καταντήσει ανορεξική. (πολύ κακό αυτό)
και από την άλλη, δεν θα είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις εμάς και το φόρουμ αυτό!!! (μεγάλη απώλεια!) :smug:
25-09-2014, 11:29 #37
Εγω ειμαι του Γερμανικου συστηματος, δεν εχω τις ευαισθησιες των ευγενικων Σουηδων! Αν καταφερω και το περασω αυτο και στον εαυτο μου, με βλεπω συλφιδα χτες κι ολας!
25-09-2014, 13:08 #38
Καλημερα κι απο μενα! Να σου ευχηθω με τη σειρα μου να παρεις απο δω μεσα το κουραγιο και τη συμπαρασταση που θελεις, ειναι δυσκολος δρομος και ολοι μας (ΟΛΟΙ) πεφτουμε και ξανασηκωνομαστε απειρες φορες. Θα σταθω στο θεμα του ρατσισμου. Σε ενα μαθημα κοινωνικης ψυχολογιας που ειχα παρει καποια στιγμη, μας ειχαν κανει λογο για πειραματα στα οποια αποδειχτηκε οτι οι γυρω μας δεν προσεχουν τελικα τοσα πραγματα πανω μας οσα νομιζουμε. Ας πουμε οτι σημερα ειμαι αλουστη. Και βγαινω εξω και εχω την εντυπωση οτι ολοι θα κοιτανε το χαλια μαλλι μου. Καλα νεα: Οχι, δεν θα ασχοληθουν ολοι με την παρτη μου!! Κακα νεα: Γμτ, κανεις δεν προσεχει τα ωραια μου σκουλαρικια!
Δευτερον. Απο προσωπικα βιωματα και παραδειγματα γνωστων ειμαι πεπεισμενη οτι μπορουμε να επηρεασουμε θετικα η αρνητικα την εντυπωση που προκαλουμε, πρωτα απο ολα με το πως νιωθουμε εμεις οι ιδιοι. Για να μην εκθεσω γνωστους, υπηρχε παλιοτερα μια κοπελα εδω μεσα, που στα 120 κιλα της εβγαζε τοση αυτοπεποιηθηση που απο οτι ελεγε, μια χαρα την προσεχαν οι αντρες και την φλερταραν. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βρεθουν και καποιοι που θα σταθουν στην εικονα, αλλα πραγματικα, σε αφορουν αυτοι οι ανθρωποι; Και για τα πρακτικα, στα 52 μου κιλα ακουσα το σχολιο "Με τα ρουχα φαινεσαι πιο αδυνατη". Γκουχ γκουχ.
Μεχρι να φτασεις στο επιθυμητο για ΣΕΝΑ βαρος, δουλεψε λιγο πανω στην αυτοπεποιθηση σου. Καταλαβαινω σε καποια πραγματα οι δυσκολιες ειναι πρακτικες (θεσεις λεωφορειου) αλλα στο κομματι των σχεσεων τουλαχιστον ολα ειναι πολυ σχετικα τελικα.
συμφωνώ με αυτό το ποστ 100% όπως κ για αυτό με την οργανική κ συναισθηματική πείνα που έγραψε η ματζούρ
να προσθέσω οτι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός γιαυτό σου εύχομαι να κάνεις μια σωστή αρχή, με μέθοδο αποφασιστικότητα κ πείσμα. απέφυγε να κάνεις κύκλους γύρω από το ίδιο σημείο κ προσπάθησε να πηγαίνεις ευθεία κ ας τα βήματά σου είναι πιο αργά. θα φτάσεις στο στόχο σου πολύ πιο γρήγορα έτσι
25-09-2014, 15:23 #39
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαντάμ σου σου!:thumbup:
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία