άντρες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 87

Thread: άντρες

Junior Member

άντρες

ρε κοριτσια, οσες ειστε παχυσαρκες, δε ντρεπεστε να εμφανιζεστε γυμνες;
    εμενα δε μου αρεσει ο εαυτος μου γυμνος και θεωρω αδιανοητο να εμφανιστω γυμνη μπροστα σε αντρα που μου αρεσει και εκτιμω σ' αυτα τα χαλια.

Junior Member
    φυσικα αυτο ειναι τεραστιο προβλημα γιατι αυτοματα μου στερω την ερωτικη ζωη με ο,τι μπορει να συνεπαγεται αυτο για την ισορροπια μου και την ψυχολογία μου.
    φαυλος κυκλος κανονικα.

Junior Member
    και δεν ειναι μονο η γυμνια, ρε κοριτσια.

δε μπορω να ντυθω οπως θελω στις εξοδους, δε μπορω να ντυθω οπως θελω στο σπιτι, δε μπορω να ασχοληθω με δραστηριοτητες που με ενδιαφερουν, δε μπορω να λειτουργησω γενικως. δεν ειμαι ο εαυτος μου οσο ειμαι παχυσαρκη. ειμαι καποια αλλη.
    ειμαι ο εαυτος μου κλεισμενος σε ενα κλουβι.

να συναψω σχεση με καποιον προσφεροντας του το κλουβι;
    δε με αφορα. δεν ειμαι εγω το κλουβι, ειναι τα οσα μου επιβαλλουν το κιλα μου. δεν το αντεχει ο εγωισμος μου να προσφερω ενα κλουβι στον αλλο.
    οποτε μενω μονη μου.
    κι αυτο φυσικα μου δυσκολευει τη ζωη.

Senior Member
    Χα χα χα χα χα χ αχ α χα
    :smilegrin:
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin:

Α χαχαχαχαχαχαχαχ

Junior Member
    δε μου λες κι εμενα, καλε μου ανθρωπε που το βρισκεις το αστειο μηπως γελασω κι εγω;

Senior Member
    vasia καλησπερα!!

δεν ξερω ουτε ποσο χρονων εισαι ουτε ποσα κιλα. θα σου πω ομως το εξης εχω υπαρξει και 90 κιλα και τωρα ειμαι 60-62.5 εκει παιζω! λοιπον σε καταλαβαινω πως αισθανεσαι αλλα ακου. γνωρισα περσι μια κοπελα που ειναι 118κιλα. συζητωντας μαζι της παντα μου ελεγε οτι κοιτουσε τον καθρεφτη της και εβλεπε μια κουκλαρα η οποια ομολογουμενως με εξεπληξε καθως ελεγε οτι η σεξουαλικη της ζωη δεν ειχε προβλημα κανενα. τωρα δεν ξερω αν με δουλευε η οχι γιατι υπερεβαλε πολυ, αλλα εν παση περιπτωσει don't give up δουλεψε το μεσα σου και πιστεψε στον εαυτο σου, υπαρχουν αντρες που τους ενδιαφερει η ουσια του ανθρωπου που βλεπουν απεναντι τους !!!!

προσπαθησε να φροντιζεις τον εαυτο σου οσο μπορεις ειτε εισαι 50 ειτε 100 κιλα να φορας τα αρωματα σου, τα καθαρα και ομορφα ρουχαλακια και να εχεις αυτοπεποιθηση!! αυτο προσελκυει τους αντρες να εισαι σιγουρη......

Junior Member
    ton76, δε με ενδιαφερει τι ενδιαφερει τους αντρες, με ενδιαφερει οτι εμενα δε με ενδιαφερω ετσι οπως ειμαι, δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.

ευχαριστω για τις καλες σου προθεσεις παντως.

Senior Member
    Αν ήσουν όμως πίθηκος στη γη,
    θα ήσουν τσίτσιδη ολημερίς και δε θα ντρεπόσουνα.
    Ίσα ίσα, με μεγάλη κοιλιά, θα σε σεβόταν και θα σε φοβόταν ολόκληρη η αγέλη.
    Θα ήσουν αρχηγός μάλιστα.
    Άτιμη κοινωνία.

Junior Member
    ελα που δεν ανηκω στο πηθικοβασιλειο ομως. ατιμη κοινωνια.

το αστειο δε μου εξηγησες though.

Senior Member
    Προσωπικά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα να μην με θέλουν άντρες ή στη σεξουαλική ζωή μου γενικότερα , άσχετο αν λόγω δικών μου κόμπλεξ (τα οποία ευτυχώς δουλεύω αρκετά με τον εαυτό μου γτ τα αντιλαμβάνομαι) οι προηγούμενες σχέσεις μου ήταν αρκετά περίεργες φάσεις . Πάντως για το αν ντρέπομαι να με βλέπει ο άλλος γυμνή , οχι. Γιατί πολύ απλά για να φτάσεις με τον άλλον στη φάση να σε δει γυμνή , μάλλον σε γουστάρει και αν εισαι 100βαλε (η εστω και 90 και 80 , παχυσαρκη τεσπα) κιλά , φαίνεται από πριν. Οπότε αν δεν του αρέσει αυτό που βλέπει με τα ρούχα προφανώς δεν θα φτάσει στο σεξ μαζί σου , αν πάλι το κάνει και απογοητευθεί , προβλημά του Πέρα απ αυτό πάντως το θέμα είναι να είσαι με ένα άτομο που να σε ΑΓΑΠΑΕΙ και να σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ όπως είσαι (και όχι επειδή "είναι ανθρωπος που δεν δίνει σημασία στα κιλά την εξωτερική εμφάνιση κλπ , αλλά στα βαθυτερα χαρίσματά σου" αυτό το σκεπτικό το θεωρώ άθλια δικαιολογία και ίσως ακόμη και προσβλητικό) . Απλώς να είναι μαζί σου γιατί σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ σεξουαλικά και σε ΑΓΑΠΑΕΙ. Μόνο ένα άτομο που σε εκτιμάει πραγματικά σε βοηθάει να ξεπεράσεις και τα όποια κόμπλεξ μπορεί να έχεις με την εμφάνιση και τον εαυτό σου γενικότερα , τσεκαρισμένο

Senior Member
    και εγώ δεν καταλαβαίνω τα γέλια του Γιώργου, αν έχει την ευγενή καλοσύνη να εξηγήσει , θα το εκτιμούσα. Δεν ξέρω, ίσως έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ αλλά όταν κάποιος εκθέτει ένα πρόβλημά του, ακόμη και αν μου φαίνεται αστείο, σέβομαι την ανάγκη που τον ώθησε να το μοιραστεί. Απλή σημείωση, το θέμα σου Βασια, προσωπικά , δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο. Κατανοώ πλήρως τι σημαίνει "ειμαι ο εαυτος μου κλεισμενος σε ενα κλουβι. Να συναψω σχεση με καποιον προσφεροντας του το κλουβι;", το έχω βιώσει, με κράτησε στάσιμη για πολλά χρόνια.

Senior Member
    Γιατί αγαπητή Μακ, δεν πιστεύω τίποτα από όσα γράφει ο συγκεκριμμένος χρήστης.
    Φαντάσου ένα 15χρονο που δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά του μπαμπά του και σπάει πλάκα στα internet καφέ γράφοντας τέτοιες ηλιθιότητες για να ασχολούνται μαζί του και να σπάει πλάκα.
    Δεν καταλαβαίνετε ότι υποτιμάει την νοημοσύνη σας;
    Είναι δυνατόν να συστήνεται χρήστης με αυτόν τον τρόπο;
    Είναι δυνατόν να διαβάζω στο κυρίως θέμα "άντρες" και να μπάινω να διαβάζω αυτές τις αηδίες;
    Αλήθεια ή παραμύθια το πρόβλημα ο χρήστης αυτός το έχει στο μυαλό κι όχι στο σώμα.

Senior Member
    Υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από αυτή. Μεγαλύτερη κακία να πεις εδώ μέσα;
    Παίζει με τον πόνο του ή με τον πόνο κάποιων από εσάς;

"ρε κοριτσια, οσες ειστε παχυσαρκες, δε ντρεπεστε να εμφανιζεστε γυμνες;"

Απλά κι ωραία, σβήσιμο, κι όποιοα έχει πραγματικό πρόβλημα με το θέμα να βοηθήσω όσο μπορώ.

Senior Member
    giorgosdelta, χωρίς να παίρνω και όρκο για αυτό που λέω , δεν λέω κι εμένα μου φάνηκε κάπως το ποστ αυτό αλλά μπορεί να είναι και λάθος διατύπωση της Vasia στον τίτλο , γτ τα υπόλοιπα που γραφει δεν μου φαίνονται τόσο fake ... αλλά κι εγώ στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω αν ειρωνεύεται ή μιλάει σοβαρά , ειναι η αλήθεια ...

Junior Member
    δεν καταλαβαινω γιατι σε ο,τι αφορα την ωμη ειλικρινεια, παντα ελλοχευει ο κινδυνος να χαρακτηριστεις κακοβουλος.
    τοσο ανημποροι ειναι οι ανθρωποι να ακουσουν τις ωμες αληθειες του συνανθρωπου τους;

οσο για τον giorgosdelta, εκτος του προφανους οτι δεν υπηρξε ποτε γυναικα, ειναι πασιφανες οτι δεν εχει ιδεα απο παχυσαρκια στο πετσι του για να να βρισκει εξωπραγματικα αυτα που λεω και να νομιζει οτι παιζω.
    οταν υπαρξεις παχυσαρκο θηλυκο 20 και 30 χρονων σε μια κοινωνια με τα συγχρονα προτυπα, ελα να τα ξαναπουμε.
    επισης ειναι εμφανες οτι το μυαλο σου λειτουργει με στερεοτυπα.
    «Είναι δυνατόν να συστήνεται χρήστης με αυτόν τον τρόπο;»
    Δεν ηξερα οτι πρεπει να μπω και να δωσω cv πριν γραψω τον πονο μου σε ενα forum διατροφικων διαταραχων γιατί το απευθείας στο ψητό δε συναδει με τα στερεότυπά σου.
    Το αστειο ειναι οτι μεταξυ του 1ου μηνυματος σου που χασκογελουσες και του 3ου σου, μεσολαβησε ενα 2ο που ακυρωνει τοσο το 1ο οσο και το 3ο. Αποφασισε τελικα, καλε μου ανθρωπε...

stellou1989, βλεπω οτι ησουν 126 και τωρα εισαι 113. τι υψος εχεις; σε ζηλευω που αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου ετσι αλλα δεν καταλαβαινω πως το κανεις. ειναι απωθητικο το θεαμα μιας παχυσαρκης γυναικας γυμνης και μαλλον αστειο αν προσπαθησει να το παιξει και μοιραια η να κανει ακροβατικα..., απορω πως εισαι τοσο ανετη. μακαρι να μπορουσα να υιοθετησω λιγη απο την ανεση σου αλλα τα standard μου δε μου το επιτρεπουν.
    δε μιλαμε για αφρατουλες υπερβαρες, μιλαμε για παχυσαρκια.
    το σωμα μας ειναι ουσιαστικα παραμορφωμενο. βαλε και τα αξεσουαρ της παχυσαρκιας, εμφανης κυτταριτιδα, αγγειακα θεματα, πρησμενα ποδια, ραγαδες κλπ, μιλαμε για κατι ασχημο αντικειμενικα.
    ξερω, γινομαι αγενης ενω προσπαθησες να με βοηθησεις και σου ζητω συγγνωμη αλλα δε μπορω να μην ειμαι αν θελω να πω την αληθεια μου. γι' αυτο ανοιξα το θεμα. για να καταλαβω πως ειναι δυνατον σοβαρα παχυσαρκες γυναικες να εχουν μια φυσιολογικη σε γενικα πλαισια ζωη, ποσο μαλλον ερωτικη ζωη.
    μπανιο στη θαλασσα κανεις το καλοκαιρι?
    αν πας ενα ταξιδι με φιλους και εχει πισινα το ξενοδοχειο, θα κανεις μπανιο;
    οταν χρειαστει να γδυθεις σε αποδυτηρια, το κανεις ευκολα;
    ρουχα που σε εκφραζουν βρισκεις ευκολα;
    μπορεις να βαλεις γοβες, το σημα κατατεθεν μιας γυναικειας εμφανισης και να κυκλοφορεις ανετα;
    ειναι δυνατον να εισαι sexy με τα εσωρουχα σου;
    και τελικα ποσο sexy μπορει να ειναι ενα εσωρουχο που οταν βγει το βλεπεις καθαρα οτι χωραει την Αρτα και τα Γιαννενα μεσα;!
    επιδιδεσαι σε αθλητικες δραστηριοτητες η οποιαδηποτε τελοσπαντων δραστηριοτητα που σε ενδιαφερει χωρις κανενα προβλημα;

σας προκαλω και σας παρακαλω, πειστε με αν μπορειτε με απτα επιχειρηματα οτι αυτο που βλεπουμε στον καθρεφτη οι παχυσαρκες δεν ειναι αντικειμενικα ασχημο.
    το οτι καποιες εχετε εξοικειωθει με το θεμα και νιωθετε ανετα, δεν αποδεικνυει οτι δεν ειναι ασχημο.

ανθρωποι με φυσιολογικο βαρος, ποσο μαλλον ανθρωποι που τρεφονται σωστα και γυμναζονται, ειναι αδυνατο να βρουν ελκυστικο ενα τετοιο σωμα γυμνο. αστειο και αηδιαστικο θα τους φανει. Ενταξει, οσοι ειναι μεγαλοκαρδοι και ωριμοι enough, δε θα το βρουν αστειο αλλα θα τους προκαλεσει σιγουρα λυπηση.

φυσικα υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που τους ελκυουν σεξουαλικα τα παχυσαρκα σωματα αλλα αυτο ειναι εξαιρεση στον κανονα.

ενας ισορροπημενος ανθρωπος σε ενα παχυσαρκο σωμα βλεπει ελλειψη αυτοπειθαρχιας, ψυχικη αδυναμια, παραιτηση και πολλα αλλα καθολου κολακευτικα για καποιον. και δικαιως, περι αυτων προκειται, αδυναμια αυτοελεγχου, λογικο να προκαταβαλλονται αρνητικα. εναν ανθρωπο που δε μπορει να κοντρολαρει τον εαυτο του, μπορεις να τον εμπιστευτεις; να τον θαυμασεις; να σε εμπνευσει; στοιχεια που θεωρω απαραιτητα σε μια σχεση.

Μak, εσυ που με νιωθεις τι εννοω λεγοντας κλουβι, τι εχεις να σχολιασεις; Σε κρατησε στασιμη για χρονια ειπες, να υποθεσω οτι μετα καταφερες και εχασες βαρος και σιγα-σιγα ας πουμε οτι απελευθερωθηκες;

Προσωπικα και να αδυνατισω, οι ραγαδες θα υπαρχουν για παντα να μου θυμιζουν. Συν τη χαλαρωση που οσο κι αν γυμναστεις και ενυδατωθεις, αν τα κιλα ειναι πολλα, δεν την αποφευγεις. Το σωμα μου αποκλειεται να γινει ενα φυσιολογικο, υγιες φαινομενικα σωμα οπως το αντιστοιχο ενος ανθρωπου που δεν υπηρξε ποτε σοβαρα παχυσαρκος.

Πρεπει να αποδεχτω τις συνεπειες του οτι ξεφυγα, την τωρινη μου εικονα αλλα και την εικονα μου αν καποια στιγμη επανελθω, εικονα που παρα το οτι θα προκειται για τα ιδια κιλά, θα ειναι μακραν διαφορετικη απο εκεινη που ειχα πριν ξεφυγω.

Δεν τα καταφερνω, δε μπορω να αποδεχτω αυτο που μου εκανα και ποναει αφορητα.

εστιασα στις γυναικες γιατι ειμαι γυναικα. οι παχυσαρκοι ανδρες ειναι διαφορετικη ιστορια. οι απαιτησεις της κοινωνιας και της φυσης στο κατω-κατω απο τους ανδρες ειναι διαφορετικες και το ιδιο το ανδρικο σωμα ειναι πολυ διαφορετικο των γυναικων, ειναι πολυ πιο δυσκολη η παχυσαρκια στις γυναικες απ' οτι στους ανδρες πιστευω.
    αν και σε περιπτωσεις πραγματικα υπερβολικου βαρους, δεν τιθεται θεμα διακρισεως. δυστυχια απολυτη ειτε προκειται για ανδρα ειτε για γυναικα.

Page 1 of 6 123 ... LastLast