Results 1 to 7 of 7
-
09-11-2014, 20:45 #1
Υγιεινος τροπος ζωης εσυ...ανθυγιεινος η οικογενεια !
Παλι χαλασα την διαιτα σημερα...οχι συγγνωμη,την διατροφη γιατι ουτε που πεινασα και μια χαρα και τα κεφτεδακια μου εφαγα και τα φρουτακια μου και ολα...εντωμεταξυ ελειπαν και τα δυο μελη της οικογενειας μου που φροντιζουν να χουμε παντα γλυκο στο σπιτι,η μαμα μου και η μικρη μου αδερφη...οποτε μαγειρευα εγω,κανονιζα τη θα φαω εφτιαχνα τα τσαγακια μου ανενοχλητη και να που ερχονται παω λοιπον κατω να φαω βραδυνο και τι να δω ενα κουτι απο ζαχαροπλαστειο και μεσα ενα ωραιο μεγαλο κομματι τουρτα και το εφαγα χωρις ουτε καν να το σκεφτω ισοδυναμουσε τουλαχιστον με δυο κομματια!:yawn::yawn::yawn: εφαγα και ενα σπιτικο χαμπυργκερ:sniffle::sniffle::sniffle::sn iffle: αμαν γιατι τα παω τοσο καλα οταν ειμαι μονη μου και μολις ερχεται η οικογενεια μου ξανακυλαω :yawn::yawn::yawn::yawn::yawn: τωρα τι να κανω?παει ολη η προσπαθεια
- 09-11-2014, 21:36 #2
Όλη η προσπάθεια χαμένη, επειδή έφαγες 1 μεγάλο κομμάτι τούρτα;
Μην ξεχνάς: υπάρχει η επόμενη μέρα, νέα μέρα για επαναπροσδιορισμό. Δεν απογοητευόμαστε, αλλά συνεχίζουμε εκεί που κάναμε παύση! Πάρε βαθιά ανάσα, σκέψου θετικά και συνέχισε εκεί που σταμάτησες!
09-11-2014, 22:13 #3
Έχει δίκιο η Μαρία. Τι να κάνουμε τώρα, το έφαγες το γλυκάκι..
Το θέμα είναι να πεις ό,τι εγινε έγινε, το φαγα και το φχαριστηθηκα αλλά εχω ξεκάθαρο στόχο ακόμα και θα συνεχίσω...
09-11-2014, 22:24 #4
σιγά!είναι κυριακή κ έφαγες το γλυκάκι της βδομάδας!
το σπιτικό μπεργκερ δεν το θεωρώ άσχημο για γεύμα!
Συνέχισε από άυριο!
09-11-2014, 22:40 #5
ευχαριστω βρε κοριτσια για την υποστηριξη:roll::roll::roll::roll:
17-11-2014, 18:52 #6
Τι κάνεις κορίτσι; Πώς τα πας.. Διάβαζα ένα άρθρο σήμερα για το πώς μπορείς να κάνεις την οικογένειά σου σύμμαχο στην προσπάθεια σου στην απώλεια βάρους και σε θυμήθηκα. ( http://lambrini-moshou.gr/%CE%BC%CE%...F%CE%B9%CE%BA/ )
17-11-2014, 19:25 #7
Να μην εχεις τυψεις,απο αυριο συνεχισε κανονικα.Επειδη και εγω μενω με τους γονεις μου θα σου πω τι κανω σε τετοιες περιπτωσεις.Συνηθως,τετοια κουτακια δεν τα πλησιαζω καν ζαχαροπλαστειο κτλ.Πηγαινω σε αλλο δωματιο για να μην μπαινω σε πειρασμο μη σου πω οτι καμια φορα παω για βολτα να μην το σκεφτομαι.Αν ομως το θελω πολυ και δεν μπορω να το αποφυγω τρωω πολυ μικρο κομματι η μερικες κουταλιες,φυσικα ολα αυτα οταν δεν πειναω γιατι αμα πειναω θα φαω κατι απο αυτα που τρωω και τα εχω ενταξει στη διατροφη μου.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή