ανεύρεση γυναικολόγου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    ανεύρεση γυναικολόγου

    γεια σας και από μένα, θα ήθελα να ρωτήσω τις γυναίκες του forum αν έχουν να μου συστήσουν γυναικολόγο στην Αθήνα που να είναι καλός-ή επιστήμονας αλλά και διακριτικός-ή και ευγενικός-ή με τα παχύσαρκα άτομα γιατί είχα μια άσχημη εμπειρία και δεν θέλω να ξαναπάω σε αυτόν που είχα πάει. Είναι που είναι δύσκολη η εξέταση, αν έχεις να παλέψεις και με τα κόμπλεξ τα δικά σου αλλά και του γιατρού άστα να πάνε τότε.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Ωχ τι έγινε κανεις δεν απαντάει? Καμία δεν πηγαινει σε γυναικολόγο ή κανένας δεν είναι καλός ή κάτι έχω γράψει λάθος και δεν θέλετε να μου δώσετε σημασία?
    Όπως και να χει ευχαριστω ενιωσα πολύ ευπρόσδεκτη!!!😤

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,069
    Καλως όρισες κορίτσι. Σε τι άνθρωπο καλέ πήγες κι έπεσες; Είναι δύσκολο αν ο γιατρός δεν έχει τακτ (σαν τον House) ή έχει κόμπλεξ... Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά δε γνωρίζω από γιατρούς στην πρωτεύουσα... Από τον κύκλο σου δεν έχεις καμμιά καλή σύσταση; (Φίλες, αδερφές, ξαδέρφες

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22
    Σε ποια περιοχή μένεις? Ο δικός μου γυναικολόγος είναι στην Ανθούπολη και της αδερφής μου στο κέντρο (κολωνάκι αν δεν κάνω λάθος). Θα σε εξυπηρετούσε κάποια από τις δύο περιοχές?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •