Νιώθω εντελώς ανήμπορη - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 247
    να προσθέσω κ τον καφέ με άδειο στομάχι

Senior Member
    Εκανα εξετασεις που στις ειχα αναφερει νομιζω και βγηκε χοληστερινη και ουρικο οξυ τσιμπημενα(πρωτη φορα)και σιδηρος στο 27 αρκετα χαμηλο απτο κανονικο.εχω ζαλαδες τωρα η κουραση πιστευω ειναι απτα κιλα περισσοτερο.αν τις δειξω στον ενδοκρινολογο μαζι με τις ορμονικες θα βγαλω ακρη η θα πρεπει να παω σε αιματολογο?παντως φακες τρωω.απο τι μπορει να προκληθει η σιδηροπενικη αναιμια?

Senior Member
    Ο ενδοκρινολόγος είναι καλή περίπτωση για να τα δείξεις. Ρώτα τον αν πρέπει να απευθυνθείς και σε αιματολόγο, αλλά νομίζω έχει περιθώρια να σου χορηγήσει αγωγή...

Κοίτα.. Γιατρός δεν είμαι, αλλά ο οργανισμός έχει αποθήκες σιδήρου (είναι αυτός ο δείκτης που λέγεται φεριτίνη στις εξετάσεις σου). Ο σίδηρος συνήθως πέφτει:
    > με δραστική αλλαγή στη διατροφή (πχ αν κόψεις ξαφνικά το κρέας για χορτοφαγία ή νηστεία, ή ας πούμε κάνεις τους λάθους συνδυασμούς που ανέφερα παραπάνω και δε βοηθάς τον οργανισμό σου να απορροφήσει το σίδηρο ή αν τρως τροφές φτωχές σε σίδηρο)
    >να χάνεις για κάποιο λόγο αίμα εσωτερικά (πχ μεγάλοι άνθρωποι που έχουν συνήθως προβλήματα στο έντερο, ή μετά από κάποιο χτύπημα, τις δύσκολες μέρες του μήνα κ.α.)
    >ή σπανιότερα να έχει ο οργανισμός σου κάποιο θέμα και να μην τον απορροφάει (σε αυτή την περίπτωση συνήθως θελει περισσότερο αιματολόγο)
    >επίσης στην εγκυμοσύνη οι γυναίκες έχουν γενικά χαμηλό αιματοκρίτη και σιδηροπενία και χρειάζεται να κάνουν αγωγή

Αυτά.. Γιατρός ξαναλέω δεν είμαι, εμπειρικά τα λέω. Αφού θα πας στον ενδοκρινολόγο θα σου δώσει κατευθυντήριες

Senior Member
    Οκ σευχαριστω πολυ!ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!

Senior Member
    Παιδια,βοηθεια!ξυπνησα με απιστευτους πονους λιγο πανω απτη μεση στο κεντρο της σπονδυλικης στηλης και πλαι.και ποναω ακομα.τι μπορει ναναι?:no:

Senior Member
    Ωχχ περαστικά; Πονάς ακόμα; Μήπως να πας σε ένα γιατρό; Ή σε ένα νοσοκομείο που εφημερεύει;

Senior Member
    Πεθαινω,δεν μπορω να κουνησω

Senior Member
    Και σε νοσοκομειο να παω ποιος θα με δει τωρα?

Senior Member
    Αυτό να μου πεις... Ορθοπεδικός πόνος είναι (μέση; ) ή τίποτα νεφρά;

Senior Member
    Μεση

Senior Member
    Περαστικά... Δύσκολος πόνος... '
    Εχεις καμμια θερμοφόρα;

Θυμάμαι ένα συγγενικό μου πρόσωπο σε μεγάλους πόνους έπαιρνε κάτι συγκεκριμένα δυνατά χάπια για τέτοιους πόνους και καθόταν με θερμοφόρα...

Έκανε και βελονισμούς..
    Και εν τέλει δύο εγχειρίσεις .. Αλλα με τους βελονισμούς μπορούσε να μειώσει τα φάρμακα, βοηθουσαν τον οργανισμό του να εκκρίνει κάτι ουσίες που δρούσαν σαν παυσιπονα...

Θα πρέπει να πας σε εναν ορθοπεδικό πάντως...

Senior Member
    Πω πω... Τι κάθομαι και λέω ώρες ώρες... Ωραία παρηγοριά είμαι... μπραβο μου

Senior Member
    Αυτο πηγα να πω!μου δωσες κουραγιο!δεν ειναι οτι το χω χρονια.απλα πηγα να γυρισω το πρωι στο κρεβατι και δεν μπορουσα.ευχομαι να μη χρειαστω ενεσεις.πηρα παναντολ αλλα τπτ.αλλο παυσιπονο?ισως παω το πρωι στο γιατρο

Senior Member
    Ευχαριστω για τα περαστικα.θερμοφορα νομιζω ναι αλλα πως τη βαζω?

Senior Member
    Ηλεκτρική είναι ή από τις άλλες;

Να ρίξε μια ματιά κι -->εδώ... Έχει ένα άρθρο με διάφορα γιατροσόφια. Μήπως βρεις κάτι που να σε βοηθάει...

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast