Results 31 to 45 of 247
Thread: Νιώθω εντελώς ανήμπορη
-
08-10-2014, 22:26 #31
Φαίη κεγώ 86αρά είμαι. να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! όλα μπορούν να γίνουν εύχομαι να βρεις το δρόμο σου. μην απογοητεύεσαι προσπάθησε να κρατήσεις θετική στάση, αυτό μετράει πάνω απόλα, η προσπάθεια! όσο κλισέ κ να ακούγεται μην το βάζεις κάτω κ μην θλίβεσαι, έχεις το παιδάκι σου ,την οικογένειά σου, είσαι νέα!ξέχνα τα λάθη του παρελθόντος κ μηδένισε!ξεκίνα απτην αρχή με αργά κ σταθερά βήματα
- 09-10-2014, 03:27 #32
Μαρία και Φαίη καλώς ήρθατε στο φόρουμ και στην παρέα μας! :starhit:
Με κάλυψαν πλήρως τα παιδιά που απάντησαν!
Καταπίεση = πολλά περισσότερα κιλά.
Χρειάζεται να το δείτε αλλιώς!
Καλή επιτυχία! :thumbup:
09-10-2014, 19:28 #33
Δεν μπορω να το δω αλλιως.πφφφφ ολο βλακειες τρωω.ελεος δεν με αντεχω πια.
09-10-2014, 22:44 #34
Γιατί να μη σε αντέχεις, μια χαρά κοπέλα μου φαίνεσαι εμένα... Όταν λες βλακοτρως εννοείς ότι εκτός από μεγάλες ποσότητες τρως και θερμιδικά πολύ; Τρως λάθος ώρες; Τρώς πίτσες, πατατάκια γαριδάκια, σοκολάτες και γύρους συνέχειαή μήπως έχεις και κάποιες διατροφικές συνήθιες που θεωρείς σωστές; Κι αν ναι ποιες να είναι αυτές; Για να δούμε μήπως αν αρχίσουμε τις επιβραβεύσεις και σταματήσουμε το αυτομαστίγωμα υπάρξει καμμια βελτίωση;;;
09-10-2014, 23:50 #35
Originally posted by marulenia
Γιατί να μη σε αντέχεις, μια χαρά κοπέλα μου φαίνεσαι εμένα... Όταν λες βλακοτρως εννοείς ότι εκτός από μεγάλες ποσότητες τρως και θερμιδικά πολύ; Τρως λάθος ώρες; Τρώς πίτσες, πατατάκια γαριδάκια, σοκολάτες και γύρους συνέχειαή μήπως έχεις και κάποιες διατροφικές συνήθιες που θεωρείς σωστές; Κι αν ναι ποιες να είναι αυτές; Για να δούμε μήπως αν αρχίσουμε τις επιβραβεύσεις και σταματήσουμε το αυτομαστίγωμα υπάρξει καμμια βελτίωση;;;
Αν μιλάμε με αυστηρότητα, υποτίμηση και ανελέητη κριτική στον εαυτό μας, τότε εκείνος θα στραφεί στην αυτο-τιμωρία, που είναι να καταναλώσει απίστευτες ποσότητες παχυντικού φαγητού.
Θα νιώθουμε ότι δεν αξίζουμε τίποτα και θα στρεφόμαστε μονίμως σ' αυτό που μας κάνει κακό: το υπερβολικό, παχυντικό φαγητό.
Αν θες να σπάσεις αυτόν τον φαύλο κύκλο, ξεκίνα με ένα και μόνο πράγμα: αγάπησε τον εαυτό σου έτσι όπως είναι.
Άρχισε να του μιλάς γλυκά και με κατανόηση.
Μην τον κατηγορείς ποτέ.
Μην τον υποτιμάς ποτέ.
Άρχισε ν' αναγνωρίζεις την αξία του!
Μόνο έτσι θα καταφέρεις πράγματα!
Με την αυστηρότητα, την κριτική και την υποτίμηση μόνο χειρότερα μπορείς να γίνεις, σε όλα τα επίπεδα.
10-10-2014, 07:51 #36
μα πραγματικά! οι αδύνατοι γύρω μας δεν τρώνε βλακείες?
εγώ βλέπω γύρω μου αδύνατους να καταναλώνουν με μεγάλη επιτυχία πίτσες γύρους κ άλλα. απλά τα τρώνε κ τελειώνει εκεί το θέμα. δν κάθονται να κάνουν ούτε αυτοκριτική ,ούτε να νιώσουν τύψεις.
10-10-2014, 09:41 #37
Οι αδυνατοι τρωνε αλλα περιμενουν αδυνατοι.οποτε γιατι να νιωσουν τυψεις?πχ χτες το μεσημερι ψαρι μεφασολακια βραστα,μετα απο λιγο 2βανιλιες μετα σταφυλι,το βραδυ μια σοκοφρετα.κοινως,τρωω οτι ναναι.δεν μπορω να μπω σε προγραμμα και να τρωω σωστα και υγιεινα.κυριως λογω ψυχολογικων μεταπτωσεων.
10-10-2014, 10:02 #38
δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό που έφαγες.
ούτε καμιά βλακεία
10-10-2014, 13:16 #39
βρε maria26 μια χαρά έφαγες... και λίγο μη σου πω
10-10-2014, 14:56 #40
Originally posted by maria26
Οι αδυνατοι τρωνε αλλα περιμενουν αδυνατοι.οποτε γιατι να νιωσουν τυψεις?πχ χτες το μεσημερι ψαρι μεφασολακια βραστα,μετα απο λιγο 2 βανιλιες μετα σταφυλι,το βραδυ μια σοκοφρετα.κοινως,τρωω οτι ναναι.δεν μπορω να μπω σε προγραμμα και να τρωω σωστα και υγιεινα.κυριως λογω ψυχολογικων μεταπτωσεων.
10-10-2014, 19:38 #41
Αυτο ειναι αληθεια με το πρωινο.απο το πρωι το παω λαθος.ειχα φαει ενα τοστ.αλλα αν δεν φας σωστο πρωινο μετα παει λαθος ολη η ημερα.αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν εχω μετρο.αν δω κατι μπροστα μου που μου αρεσει ανεξαρτητα απτο αν εχω φαει θα το φαω.δεν μπορω να μπω σε προγραμμα.
10-10-2014, 21:34 #42
Μια χαρά τρως Μαρία, και υγειινά και τη σοκοφρέτα σου να μη στερείσαι τίποτα, και λίγες συνολικά θερμίδες που μπορείς να πεις ισοδυναμούν με μια καλή δίαιτα. Εγώ έχω φτάσει σε απόγνωση, εκεί που έχανα 2-3 κιλά, τώρα έχω κολλήσει, είτε γιατί τρώω παραπάνω, είτε γιατί κόλλησε η ζυγαριά, είτε γιατί δεν μπορώ να χάσω λόγω του ότι παίρνω κάποια φάρμακα, και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Πήγα σήμερα για ψώνια με μια φίλη που είναι 20 πόντους τα κιλά της κάτω από το ύψος της, και φόραγε ένα ωραίο φορεματάκι που της πήγαινε, και ομολογώ ζήλευα, και έλεγε κιόλας ότι πετούσε η κοιλιά της. Εγώ τι να πω που τα παίρνω όλα εκεί; Άσε, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, μας έβλεπα δίπλα δίπλα στον καθρέφτη και ήμουν χάλια!
11-10-2014, 00:34 #43
Σε καταλαβαινω.τοχω νιωσει πολλες φορες αυτο το συναισθημα.μεχρι και με την αδερφη μου που τυχαινει ναναι 70 κιλα με 1.70 κατι υψος.ειναι σκληρο να μην μπορεις να φορεσεις τα ρουχα που σαρεσουν ποσο μαλλον να δυσκολευεσαι να βρεις.επισης,ειναι ακομα πιο δυσκολο οταν παιρνεις σε ενα σημειο τα κιλα να χασεις αλλα πιστευω πως αν χαλαρωσεις δεν το σκεφτεσαι,συνεχισεις να τρως σωστα και κανεις κοιλιακους θα φυγει.οσο για το οτι τρωω σωστα μακαρι να ηταν ετσι.αν ηταν 2 3 οι σοκοφρετες θα τις ετρωγα!
11-10-2014, 06:38 #44
Τι να πω, κουράγιο!Πιστεύω πως όλοι εμείς οι παχουλοί άνθρωποι, έχουμε αυξημένη όρεξη, δεν εξηγείται αλλιώς....Δεν με πείραξαν τόσο τα ρούχα, όσο η εικόνα μου στον καθρέφτη, αφού λέω μήπως παχαίνουν αυτοί οι καθρέφτες στα μαγαζιά, γιατί στο σπίτι φαίνομαι πιο αδύνατη. Και το ύψος μου δεν είναι καλό, μακάρι να ήμουν 1,70 όπως η αδερφή σου. Προσπάθησε να μην αγοράζεις τότε σοκοφρέτες και τέτοια όσο γίνεται, γιατί κι εγώ τα παίρνω με το "κιλό" και στο τέλος τα τρώω όλα, ενώ άμα δεν τα είχα, δεν θα έτρωγα!
11-10-2014, 08:11 #45
Χαχα ακριβως!οταν δεν τα βλεπεις ειναι καλυτερα!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή