Νιώθω εντελώς ανήμπορη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 247
    μαρικουλ καλώς ήρθες κ από εμένα.
    πολύ σωστή κίνηση να απευθυνθείς σε διατροφολόγο.όπως κ να ξεκινήσεις γυμναστική.
    βασικά πράγματα που σε γλιτώνουν από άπειρο χρόνο

μιας κ το πήρες τόσο θερμά, να πω κ γω το μακρύ κ το κοντό μου, προσπάθησε να μην βιαστείς, όσο πιο σταδιακά χάσεις τα κιλά τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα ξαναπάρεις στο μέλλον, προσπάθησε να δώσεις χρόνο, για να σου γίνει ρουτίνα η σωστή διατροφή κ να μην ξαναχρειαστεί να μπεις σε δίαιτα ποτέ ξανά

Senior Member
    Ακριβώς όπως τα είπε η μαντάμ Σουσού... όλα μπορούμε να τα τρώμε αλλά να έχουμε μέτρο.
    Η σοκολάτα είναι ΟΚ αρκεί να μην φάμε μια μεγάλη σοκολάτα και μετά αφού το ξεκινήσαμε... ας φάμε άλλη μία ...και μετά ένα προφιτερόλ!
    Όλα πρέπει να τα τρώμε αλλά στην σωστή ποσότητα και αναλογία. Μην τρεφόμαστε με τις μισές θερμίδες μας από junkfood! Αν κάποια στιγμή θελήσουμε πολύ κάτι (πχ γλυκό) μπορούμε να το φάμε αλλά όχι κάθε μέρα να τρώμε μια μεγάλη σοκολάτα αφού έχουμε φάει φασολάκια λαδερά με μισή φρατζόλα ψωμί στη σάλτσα συνοδευμένο από μπόλικο τυρί... Αυτό είναι υπερβολή την οποία θα πληρώσουμε. Εγώ έτσι (προσπαθώ να κάνω. Πχ Θέλω γλυκό; Λέω στον εαυτό μου "Έφαγα πριν παγωτό οπότε δεν θα σε φάω γλυκάκι. Θα είμαι πιο δυνατός από σένα και αυτό θα μου δώσει δύναμη!!!" Όχι ότι δουλεύει πάντα αλλά κάποιες φορές δουλεύει!!!
    Εγώ ξεχείλωσα από κιλά επειδή έτρωγα ότι ήθελα και μέχρι να μην θέλω άλλο. Πχ κάθε πρωί πήγαινα στον φούρνο και έπαιρνα μια τυροπιτάρα που πολύ μου άρεσε αλλά έβλεπα και το τέλειο καζάν ντιπί που μόλις είχε βγει και έπαιρνα και 2 κομμάτια. Ένα να φάω στο καπάκι μετά την τυρόπιτα να φύγει η λαδίλα και ένα για αργότερα (δεν έμενε και πολύ στο ψυγείο άντε 3-4 ώρες δηλαδή). Αποτέλεσμα; Να βογκάω να ανέβω ένα όροφο, να δυσανασχετώ να περπατήσω πάνω από 300 μέτρα, να μην μπορώ να δέσω τα κορδόνια μου χωρίς να τακτοποιήσω την κοιλιά ανάμεσα απ τα πόδια μου, να ροχαλίζω δυνατά κλπ κλπ Και όλα αυτά επειδή απλά είχα επιλέξει να τρώω ότι θέλω Φυσικά και τα τριγλυκερίδια χτύπησαν τα 450 (!!!!) Και τότε κατάλαβα ότι το να μην βλάψω την υγεία μου είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα από το να τρώω ότι και όσο θέλω.

Τις μλκς που κάνουμε στα νιάτα τις πληρώνουμε στα γηρατειά

Και από τα 26 Μαρία μου μέχρι τα 46 που είμαι εγώ είναι μια στιγμή μονάχα. Μην το βλέπεις ότι απέχεις από τα 46 όσο απέχεις από τα 6. Δεν είναι έτσι. Θα το δεις και θα το καταλάβεις (δυστυχώς). Ρώτα όποιον 46άρη θέλεις και δε θα βρεις ούτε έναν να μην συμφωνήσει μαζί μου (κλαψ)

Member
    Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα μανταμ μας! ήρθε η μεγάλη ώρα λοιπόν! Θα γυρίσω το μεσημέρι με τα αποτελέσματα! Πάω για αρχή στον κυριο διατροφολόγο λοιπόν να μου πει τα μαντάτα!

Senior Member
    Τελικά βρήκα το κατάλληλο post για να (ξανα)γράψω την δική μου ιστορία!!!

εσύ δν έγραψες την δικιά σου ιστορία, ωδή στο καζάν ντιπί έγραψες:lol: , κ είμαι από το πρωί με ένα γιαουρτάκι κ λίγη βρώμη.πάω να φάω το μήλο μου να ξεχαστώ.:lol:

Senior Member
    γιαουρτάκι βρώμη μήλο... Τέλεια διατροφή βλέπω
    Πλάκα πλάκα τώρα εμένα πέραν όλων των "γνωστών ενόχων" το καζάν ντιπί, το τσιζκέικ και η λέμον πάι ήταν αυτά που μου έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου. Τα σκατόφαγα που έτρωγα (πίτσες σουβλάκια και όοοοολα τα υπόλοιπα γνωστά) έλεγα στον εαυτό ου ότι τα χρειαζόμουν για να μην πεινάω. Απλά με αυτά τα γλυκά συνειδητοποίησα την τραγική μου υπερβολή. Δεν έπαιρνα ποτέ ένα, πάντα δύο και συνήθως και κάποιο τρίτο διαφορετικό. Εκεί κατάλαβα ότι είχα ξεφύγει και άρχιζα να χρησιμοποιώ το φαΐ όχι για να ευχαριστηθώ αλλά κυρίως να χαλαρώσω/ηρεμήσω (όπως κάνει και κάποιος που πίνει κάθε μέρα το ουζάκι του ή την μπυρίτσα του χωρίς να καταλαβαίνει ότι αυτό το χρησιμοποιεί σαν υποκατάστατο ηρεμιστικού) Έλεγα έχω τόσα προβλήματα ας φάω γλυκάκι να παρηγορηθώ. Δεν μπορώ να κάνω δίαιτα τώρα που έχω τόσα θέματα και άλλα τέτοια που νομίζω τα λένε όλοι...

Originally posted by baklavas
    γιαουρτάκι βρώμη μήλο... Τέλεια διατροφή βλέπω
    πουλάω μούρη μετά από ένα σ/κ ξεφαντώματος, δύο φορές ταβέρνα έχω να σου πω!

ναι είναι όλα ένα ντόμινο κ ξεκινάνε από το "είμαι καλοφαγού δν θα μου κόψετε κ όλες τις χαρές τις ζωής" και καταλήγουν στο "είμαι δυστυχής στα κιλά μου αλλά φοβάμαι περισσότερο το πως θα μαι χωρίς τα κιλά μου κ την λέμον πάι μου να με προστατεύουν απόλα τα κακά του κόσμου"

Senior Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο στο "μια χαρά μου έχει μείνει κι εμένα του κακόμοιρου δε θα την κόψω και αυτή"...
    Δεν έχω συναντήσει άνθρωπο με υπερβάλλοντα κιλά να μην το λέει (όπως και ο καπνιστής, ο πότης κλπ κλπ) Αυτό και το "ε δε μπορώ πεινάω!" Ότι ακριβώς έλεγα κι εγώ

Senior Member
    ναι είναι όλα ένα ντόμινο κ ξεκινάνε από το "είμαι καλοφαγού δν θα μου κόψετε κ όλες τις χαρές τις ζωής" και καταλήγουν στο "είμαι δυστυχής στα κιλά μου αλλά φοβάμαι περισσότερο το πως θα μαι χωρίς τα κιλά μου κ την λέμον πάι μου να με προστατεύουν απόλα τα κακά του κόσμου" [/quote]

MARIA26 σου έχω στείλει u2u

Junior Member
    Εγώ ξεκινάω σήμερα παιδιά! Το πρωί βέβαια δεν μπορώ να κόψω το καπουτσίνο γιατί είναι ο μόνος καφές που με κρατάει και μου αρέσει, οπότε θα κόψω από αλλού τα λιπαρά που περιέχει!

Senior Member
    Καλη αρχη!

Member
    Καλό κατήφορο! Με χαμόγελοοοο :yes:

Senior Member
    Καλο κατηφορο!χαχαχα ωραιο ακουγεται

Senior Member
    Αφου κανενας δεν μου απαντησε αναγκαστηκα να σβησω το μνμ.τουλαχιστον ας εμφανιστουν εκεινοι που εγραψαν για το προβλημα τους στο τοπικ μου να γραψουν πως τα πανε μηπως παρω λιγο κουραγιο.

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast