Results 1 to 15 of 247
Thread: Νιώθω εντελώς ανήμπορη
-
03-10-2014, 18:17 #1
Νιώθω εντελώς ανήμπορη
Καλησπέρα σε όλους.εδώ και λίγες μέρες ανακάλυψα αυτό το φόρουμ ψάχνοντας να πάρω δύναμη από κάπου ώστε να καταφέρω να το πάρω απόφαση επιτέλους πως πρέπει να χάσω κιλά.26 χρονών σήμερα έχω φτάσει να ζυγίζω 114 κιλά,πιο πολλά κιλά από ποτέ.μέσα μου αργοπεθαίνω.δεν έχω ζωή,δεν θέλω να βγαίνω έξω.ντρέπομαι για τον εαυτό μου και πως τον έχω αφήσει να καταντήσει έτσι.κοιτάζομαι στον καθρέφτη και εύχομαι αυτό το σώμα να ταν κάποιας άλλης.από τους γονείς καμία στήριξη και φίλοι δεν υπάρχουν.πραγματικά χαίρομαι για αυτούς που τα καταφέρνουν.ενώ ξέρω τι πρεπει να κανω δεν το κανω.τρωω οτι ναναι και στο στομαχι απλα δεν υπαρχει πατος.δεν αντεχω αλλο δεν θελω να ειμαι αλλο ετσι.δεν εχω λεφτα για να παω σε διατροφολογο/ψυχολογο αν και θα το θελα.προσπαθησα στο παρελθον,εχασα καποια κιλα αλλα κατεληξα να τα ξαναπαρω.ευχομαι να ξημερωνε η μερα που θα πω τερμα ως εδω θα αλλαξουν ολα.συγνωμη αν σας κουρασα.ευχαριστω προκαταβολικα
- 03-10-2014, 18:46 #2
Γειά σου Μαρία!Είσαι μόνο 26 χρόνων! Πρώτα άλλαξε τις σκέψεις που κάνεις. Πέταξέ τες αυτές. Σου είναι άχρηστες.Κάνε άλλου είδους. Όπως ότι η προσπάθεια να ελέγξεις τη διατροφή σου είναι κατορθωτή και αναζήτησε σκέψεις τέτοιες που σε βοηθούν προς αυτό το στόχο. Είναι το πρώτο που σου συστήνω. Για κανένα η προσπάθεια δεν είναι εύκολη...Είναι δύσκολο αλλά είναι κατορθωτό. Όσο για τα κιλά που έχασες και πήρες ...οουυυυυ κόσμος (κι εγώ ανάμεσα σ αυτούς ) το έχει κάνει...Έχω χάσει και έχω ξαναβάλει 2 φορές το βάρος μου σε κιλά στη διάρκεια της ζωής μου. Αφού αλλάξεις τις σκέψεις σου, και τις κάνεις φιλικές προς εσένα και το στόχο σου, άρχισε να βρίσκεις συμμάχους . Κι εχθρούς..... Εμένα ο εχθρός μου είναι η ζάχαρη... Ο χειρότερος. Προσπάθησε να δεις κι εσύ (κι ανάμεσα στις τροφές...και στο περιβάλλον σου φίλους κι εχθρούς). Ή αλλιώς πράγματα που σε βοηθούν και άλλα που σε εμποδίζουν. Βάλε στόχους με βάση αυτά. Μην παραιτείσαι...(ποιός μιλάει...Ξέρεις για 17 χρόνια πίστευα πως δε λύνεται το πρόβλημά μου με τα 25 παραπάνω κιλά...Πολύς καιρός...Είμαι στην 7η βδομάδα διατροφής...)ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 26 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!!! ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΤΟΣΟ!!!!
03-10-2014, 19:03 #3
μαράκι, όπως λέει και η pipitsa είσαι πολύ μικρή και το έχεις αυτό σαν σύμμαχο!
Είναι πολύ θετικό που έχεις αντίληψη του προβλήματος, αυτό είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα!
όπως λέει και η pipitsa όλα ξεκινάνε από το μυαλό και τις σκέψεις!Το να ακολουθήσεις μια διατροφή ειναι ίσως το πιο εύκολο!
Αλλά το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσεις την αντίληψη που ταιριάζει σε σένα ώστε να γίνεις κυρίαρχος του θέματος αυτού!
Διάβασε εδώ το φόρουμ όσο μπορείς σε πρώτη φάση.. βοηθάει πάρα πολύ!θα δεις πολύ κόσμο που έχει περάσει τα ίδια και τα εχει καταφέρει!
Θα δεις πως πολλοί εδώ έχουν σκεφτεί και έχουν περάσει τα ίδια.. Νομίζω αυτό είναι μια τέλεια αρχή!!
Καλή επιτυχία!
03-10-2014, 19:13 #4
Ευχαριστω κοριτσια!πολυ χαρηκα για την αμεση ανταποκριση σας!η αληθεια ειναι οτι το μυαλο παιζει καθοριστικο ρολο.πρεπει να βρω τροπο να κανω θετικοτερες σκεψεις.δυστυχως εγω τη ζαχαρη τη λατρευω και ακομα περισσοτερο τη σοκολατα.αυτη ειναι το καταφυγιο μου.
03-10-2014, 19:20 #5
και εμένα ήταν!για πολλά χρόνια!Κάθε μέρα το λιγότερο μία σοκολάτα!
Αλλά όχι πια...
πλέον έχω μια σοκολάτα εδώ και ένα μήνα και δεν την έχω τελειωσει...
03-10-2014, 19:33 #6
.δυστυχως εγω τη ζαχαρη τη λατρευω
Από τους εχθρούς μας φυλαγόμαστε...Την έχω κόψει με το μαχαίρι για 38 μέρες. Δυο φορές βέβαια ενέδωσα. Αλλά συνεχίζω. Είναι εθιστική η ζάχαρη, όσο τρως τόσο πιο πολύ τη θέλεις... Βάλε λοιπόν ένα στοίχημα με τον εαυτό σου... Μια βδομάδα ας πούμε χωρίς ζάχαρη. Εγώ τα καταφέρνω πια με τις λιγούρες μου από 40 περίπου μέρες αποχής (είμαι βέβαια σε προδιαβητικό στάδιο λένε οι γιατροί εδώ και 6 χρόνια....)Μικρά βήματα που τα μπορείς. Άντε καλή δύναμη σε ότι αποφασίσεις.
03-10-2014, 19:34 #7
Originally posted by baklavadaki
Αλλά όχι πια...
Καλώς σε βρήκαμε ΜαρίαΟ χειρότερος εχθρός μας πέρα από τη ζάχαρη είναι η απελπισία... Το γεγονός ότι το πήρες απόφαση είναι η αρχή και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!!
Καλή αρχή λοιπόν στο ταξίδι σου :thumbup:
03-10-2014, 19:34 #8
Πάλι δεν το πέτυχα το ρημαδοquote!
03-10-2014, 19:42 #9
Originally posted by marulenia
Originally posted by baklavadaki
Αλλά όχι πια...
Καλώς σε βρήκαμε ΜαρίαΟ χειρότερος εχθρός μας πέρα από τη ζάχαρη είναι η απελπισία... Το γεγονός ότι το πήρες απόφαση είναι η αρχή και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!!
Καλή αρχή λοιπόν στο ταξίδι σου :thumbup:
03-10-2014, 19:50 #10
Παντως το μπακλαβαδακι αλλα εννοει!χαχα!ενταξει και εγω μπορω να αντεξω μερες χωρις σοκολατα μονο αν δεν την εχω μπροστα μου!οσον αφορα το διαβητη την εχω γλιτωσει προς το παρον και δεν θα ηθελα με τιποτα να αποκτησω κατι τετοιο.η ψυχολογια μου ευθυνεται για το οτι τρωω.πρεπει να μονιμως απασχολημενη με κατι αλλιως δεν.με τρομαζει η σκεψη οτι εχω να χασω 60 κιλα περιπου.μου φαινεται βουνο.
03-10-2014, 19:51 #11
Αχ! Να σας πω και τον δικό μου τον καημό... Την ερχόμενη βδομάδα κάνω την πρώτη λιπομέτρηση... Να δω που πήγε εκείνο το BMI 38,2 που είχα πριν 40 μέρες...
03-10-2014, 19:54 #12
Originally posted by maria26
με τρομαζει η σκεψη οτι εχω να χασω 60 κιλα περιπου.μου φαινεται βουνο.
03-10-2014, 19:59 #13
ακριβώς!!βήμα βήμα!εννοειται 60 κιλά φαίνονται βουνό αλλά ένα ένα κιλό τη φορά και θα τα φτάσεις κ τα 60!
και γενικά και στις αλλαγές που θες να κάνεις μία μία!δεν θα γίνει απ τη μια στιγμή στην άλλη να τρώς να πινεις νερό και να αθλήσαι στον τέλειο βαθμό!Μικρές αλλαγές!Κάτι που βοηθάει εμένα είναι να τρώω ποιοτικά φαγητά!δλδ τρώω που τρώω ας μην τρώω μαλακίες και ας είναι κάτι καλό για τον οργανισμό μου!Θα βρεις σιγά σιγά τι σου ταιριάζει!
03-10-2014, 20:35 #14
Ευχομαι να πανε ολα καλα πιπιτσα!μακαρι να αποδειχτω καλη ορειβατισσα τελικα,θελω πολυ να ταχασω να βαλω ενα ρουχο της προκοπης επανω μου.ποτε δεν υπηρξα αδυνατη οποτε σιγουρα οι γυναικες θα με καταλαβετε.και να νιωσω πως αρεσω στους αντρες.οσο για τις τροφεσ τωρα πχ θα θελα μια παυλιδης φραουλα αλλα θα τη βγαλω με φρουτο μου φαινεται!
03-10-2014, 20:52 #15
Originally posted by maria26
Ευχομαι να πανε ολα καλα πιπιτσα!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή