Results 121 to 135 of 247
Thread: Νιώθω εντελώς ανήμπορη
-
01-11-2014, 15:20 #121
Originally posted by maria26
Παχουλο πιπινι!χαχα!τωρα αμα σου πω οτι εχω ποδηλατο αλλα δεν ανεβαινω τι θα μου πεις?εχω παραιτηθει τελειως.δεν μπορω να ανακαμψω με τιποτα.
- 01-11-2014, 20:44 #122
Χαχαχα ντουλαπα οχι αλλα ειναι εκει και με περιμενει!θα το πιασω απο αυριο!το μυοσκελετικο μου συστυμα ειναι χαλια,δεν με σηκωνει.ποναει η μεση μ,τα ποδια μ,η πλατη μ.ουτε οι γριες τετοιο πραμα.
01-11-2014, 20:45 #123
Παντως ωραιο το μνμ που εχεις απο κατω!
01-11-2014, 21:03 #124
Ω μερσί
Κι επειδή σε μερικούς αρέσουν κι οι εξισώσεις:
Αρχικό Βάρος+ βραχυπρόθεσμη προσπάθεια=Υπερφαγικά+διαλ υμένο μεταβολισμό=Αρχικό Βαρος+επιπλέον κιλά+απελπισία
Αλλαγή τρόπου ζωής πρέπει να ζητάμε Μαριώ!! Τώρα το πως και το γιατί, ο καθένας μάλλον θα το βρει μέσα του.. Εγώ ακόμα δεν το βρήκα, αλλα είμαι εδώ και θαυμάζω και παίρνω κουράγιο από όσους αγωνίζονται, είτε μέσα απο γυμναστική, είτε απο επεμβάσεις, είτε με ενδοσκόπηση με τη βοήθεια ή οχι ενός ειδικού ψυχικής υγείας, είτε μέσω αλλαγής τρόπου ζωής και διατροφής γενικότερα και εν τέλει γίνονται άλλοι άνθρωποι, τόσο εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά.
01-11-2014, 22:20 #125
Μαρία... μου μυρίζει τελειομανία.
Ή απλώς προβάλλω πάνω σου την αντίστοιχη αίσθηση που είχα στην ηλικία σου για τον εαυτό μου.
Μπορεί να εργαζόμουν και να σπούδαζα ταυτόχρονα, να χα μια καλή κοινωνική ζωή, πιο μέτρια προσωπική, αλλά με τπτ δεν μπορούσα να δω σε φάσεις στη ζωή μου πώς βγαίνει κανείς απ΄το ρημαδιασμένο το φαύλο κύκλο : πονάω άρα πεινάω άρα τρώω άρα ναρκώνομαι, περνάει η επήρεια του ναρκο-φαγητού πονάω και είμαι και χειρότερα από χθες.
Κι αν προσπαθούσα να σπάσω τον κύκλο, συνήθως με κατέκλυζαν σκέψεις του τύπου: Θα έχω ωστόσο ραγάδες, το στήθος μου δε θα ΄ναι τελείως στητό και ό,τι άλλο άχρηστο και κουλό μπορείς ίσως να φανταστείς, λες κι επρόκειτο να πάω για μις κόσμος!!! (όχι ότι δε θα μπορούσα :P )
Δεν απαντώ με διάθεση να σε κρίνω, αλλά αναλογιζόμενη τον πόνο και τη μοναξιά που έχω βιώσει κατά καιρούς λόγω της διατροφικής μου διαταραχής, εύχομαι να έρθει κάτι που πράγματι να αποτελέσει για σένα έμπνευση και κίνητρο να μπεις σε διαδικασία να σε χαίρεσαι !!!
01-11-2014, 22:31 #126
Απο 201 κιλα στα 74?ΟΥΑΟΥ!και εγω ψαχνω να βρω αυτο το κατι που θα με ξυπνησει.θαυμαζω τους ανθρωπους που τα καταφερνουν και μαλιστα με τοσα κιλα,ειναι απιστευτη η υπομονη που πρεπει να εχουν.επισης χαιρομαι αυτους που εχουν αυτοπεποιθηση.βεβαια παρασυρονται και ξεχνανε την αυτογνωσια γιαυτο ντυνονται δυσαναλογα με τα κιλα τους.δεν κρινω αλλα μου φαινεται ασχημο.οσο για την τελειομανια δεν ξερω ισως!ισως γτ ποτε μου δεν εχω ακουσει ενα μπραβο,παντα τα κανω ολα λαθος για τους αλλους.αν υπαρχει καποιος-α ψυχολογος εδω ας μας πει τη γνωμη του.
01-11-2014, 22:35 #127
Παρεπιμπτοντως για το στηθος που ανεφερες εχει πεσει αρκετα το δικο μου.και δεν ξερω τι να κανω.δεν εχω πολυ μεγαλο,μεσαιο αλλα νιωθω ασχημα.
03-11-2014, 00:51 #128
Aχ Μαρία! Πώς να αντισταθεί κανείς στις 14ποντες peep toe με ένα κολανάκι τριών τετάρτων και φυσικά ένα τοπ με σκισιματάκια να φαίνεται και λίγη σάρκα...? :grin:
Η αισθητική πιστεύω πως είναι θέμα ατόμου κι όχι αποκλειστικά σωματοτύπου, και φυσικά συγκεκριμένοι σωματώτυποι δεν κολακεύονται με κάποιες γραμμές ρούχων. Με το μέγεθος της ηλικίας μου, 44 μετράω, δε θα μπω στη λογική να ντυθώ 15χρονη για να νεανίσω αλλά ούτε και Αδερφή Χριστοδούλη για να καλύψω το σχήμα που δεν έχω. Και φυσικά δεν κατακρίνω κανέναν που ντύνεται όπως τον εκφράζει η αισθητική του. Απλώς δεν έλκομαι από άτομα που προσβάλουν την αισθητική μου είτε με το ντύσιμο, είτε με την συμπεριφορά τους.
Τέλος, για να μη σε κουράζω με την φλυαρία μου, για όλα υπάρχει λύση. Αλλά κατά βάση το χαλαρό δέρμα γίνεται πιο όμορφο όταν είναι καλά ενυδατωμένο σε πρώτη φάση. Γυμναστική, νήματα και πλαστικές έρχονται να διορθώσουν τόσο το υπαρκτό όσο και το ψυχολογικό θέμα ενίοτε.
03-11-2014, 09:31 #129
ποπο εγώ το βαριέμαι πάντως το στατικό ποδήλατο σε καταλαβαίνω!
μαρία αυτό που λες ,οτι δεν έχεις ακούσει ένα μπράβο, είναι η πηγή του κακού θεωρώ κ ας μην έχω πτυχίο ψυχολογίας, τολμώ να το πω γιατί εμένα αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα.
θα ήθελα να είχα ακούσει περισσότερα μπράβο όσο ήμουν μικρότερη κ ιδιαίτερα στην εφηβεία μου, εκεί μόνο κριτική άκουγα
ας προσπαθήσουμε να πούμε εμείς μπράβο στον εαυτό μας γιατί αν περιμένουμε από άλλους σωθήκαμε.
αν μιλάμε για απωθημένα, εγώ ήθελα ανέκαθεν να φοράω μπλούζα που να βγάζω τους κοιλιακούς μου έξω. τότε κιόλας που είχε βγει η σακίρα ,η μπρίτνεη κ η λόπεζ, εγώ ήμουν στα 13-15 κ ήμουν κ μια στρουμπούλα. κλεινόμουν στο δωμάτιο κ σήκωνα την μπλούζα μου κ ας είχα τρεις σειρές λιπάκι κ χόρευα κ ονειρευόμουν.
τουλάχιστον τότε τολμούσα να κάνω όνειρα. εστω κ χωρίς ιδιαίτερο βάθος
04-11-2014, 22:45 #130
Και εγω εκανα ονειρα τοτε.γιατι ηταν αγνα χρονια.και ας ημουν χαλια απο διαφορα θεματα.το προβλημα ειναι οτι μεγαλωσα και τα ονειρα δεν εγιναν πραγματικοτητα.
04-11-2014, 22:48 #131
Το να αδυνατισω ειναι απτα μεγαλα και δυνατα ονειρα.
05-11-2014, 08:11 #132
μα στο λέμε όλοι τόσο καιρό!δεν μεγάλωσες!!! σταμάτα να τα σκέφτεσαι όλα τόσο μα τόσο ρεαλιστικά κ λογικά κ κυνικά. δεν είναι έτσι όλα μαύρα. ναι δεν λέω να είμαστε κ φαντασμένοι αλλά βάλε ένα όριο στις αρνητικές σκέψεις γιατί κ αυτές απομακρύνουν από την πραγματικότητα
05-11-2014, 08:59 #133
Εγώ θα το ξαναπώ, πιπινάκι είσαι
05-11-2014, 17:37 #134
Χαχαχα μαρουλενια μου!πρεπει να το αποδειξω κιολας!δεν ξερω γτ κανω τοσες μαυρες σκεψεις.ισως να εχω καταθλιψη τελικα.συγνωμη αν σας κουρασα.
05-11-2014, 23:26 #135
Δε μας κουράζεις, εμένα προσωπικά κανέναν σας δε με κουράζει να διαβάζω. Αλήθεια το λέω. Με βοηθάτε να νιώθω ότι δεν είμαι μόνη, ότι κι άλλοι παλεύουν, άλλοι πέφτουν, άλλοι σηκώνονται, κάποιοι τα καταφέρνουν και ξαναπέφτουν και κάποιοι τα καταφέρνουν οριστικά. Κι εγώ έχω πέσει και ξαναπέσει κι έχω νιώσει ότι τα κατάφερα και μετά ξανάπεσα πιο βαθιά κι αν κάτι φοβάμαι δεν είναι τα 25 κιλά που έχω επιπλέον, είναι μην πέσω βαθύτερα...
Ίσως ναι να πάσχεις, αλλά η κλινική κατάθλιψη θέλει περισσότερα από μαύρες σκέψεις... Αυτό μόνο ειδικός μπορεί να στο πεί. Αλλά επειδή στις μέρες μας είναι πολυτέλεια ο ειδικός πρέπει γλυκούλα να παλέψουμε με ό,τι έχουμε. Χαίρομαι που διασκεδάζεις με τα σχόλια μαςίσως κάτι να σημαίνει αυτό...
Θα το βρείς τον τρόπο να βγεις από το φαύλο κύκλο που έπεσες, έχω καλό φίλινγκ
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία