Νιώθω εντελώς ανήμπορη - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 247 of 247
    Senior Member
    Καλε θα τα γονατισουμε!!!!!!!! Τι ειναι τα κιλα? Κατι λιπακια που χαιρονται! Σιγα μην τους κανουμε τη χαρη:roll::roll::roll: Ισα ισα, επειδη ειμαστε ξεχωριστες προσωπικοτητες διαλεγουν εμας! Μην μου πειτε οτι δεν το εχετε σκεφτει...:lol:
    Θα τα διωξουμε ομως:tumble:

Senior Member
    JELENA καλωσόρισες... Ίσως μιλήσω και εγώ εκ το ασφαλούς γιατί δεν ανήκω σπο τη μια στην κατηγορία τωνΠαχύσαρκων απο την άλλη ρχω περάσει και εγώ υπερφαγικά και αυτό το φαύλο κύκλο οποτε συτο το κατανοώ...
    Το χειρουργείο και εγώ το φοβάμαι πολύ Παρα πολύ ... Δεν ξερω αν θα ήτα τελικά η οριστικη λύση στο πρόβλημα σου... Ουσιαστικά αυτό που έχω να πω ειναι ότι συμφωνώ με τη Blossom.. Αν δεν βρεθει η πηγή η αιτια που στο προκαλλει αυτό ακόμα και ενα χειρουργείο δεν θα σε σώσει...
    Μια γνωστή μου που το έκανε έχασε καμια κιλά με αυτό ομως δεν λέγεται κανονική αλλα παχουλή και πάλι...

Senior Member
    Καλησπέρα!όποιος-α γνωρίζει θα ήθελα να μου πει,οταν διαγνωστείς με γαστρίτιδα-ελικοβακτηρίδιο τι επακολουθεί μετά?

Senior Member
    Originally posted by maria26
    Καλησπέρα!όποιος-α γνωρίζει θα ήθελα να μου πει,οταν διαγνωστείς με γαστρίτιδα-ελικοβακτηρίδιο τι επακολουθεί μετά?
    θα κανεις για καποιον καιρο θεραπεια. ισως σου συστηθει κ συγκεκριμενη διατροφη. δεν ειναι τπτ... περαστικα σου

Senior Member
    ευχαριστώ!θα φύγει όμως αυτό ή θα το έχω μια ζωή?

Junior Member
    Καλησπέρα Μαρια 26 το ελικοβακτηρίδια δεν ειναι τίποτα σοβαρό μην αγχώνεσαι άδικα λοιπόν.
    Τι εχει ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας κ οχι μονο,περνάει με αντιβίωση κ δεν επανέρχεται εύκολα.
    Θελω να σε ρωτήσω τα κιλα που έχασες ποσα ήτανε;κ ποσο διάστημα ;
    Επισης πήγες σε διαιτολογο ή τα έχασες μονη σου;
    Αν θες στειλε μου κ προσωπικό μνμ.
    Επισης αν θες καλο γαστρεντερολόγο εχω να σου συστήσω αλλα δεν γνωρίζω που μενεις.
    Ευχαριστω
    Αθηνά

Senior Member
    σου εστειλα μηνυμα

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617