ζητείται ελπίς και εθελοντής
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    favvel
    Guest

ζητείται ελπίς και εθελοντής

παιδιά γεια σας πάλι..τι κάνετε?εγώ δεν είμαι καλά..έχω πρόβλημα με το φαγητό..
    και ευχαριστώ που υπάρχει το φόρουμ και μου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξω καινούργιο θέμα πάνω στο φαγητό,ένα θέμα τόσο χιλιοειπωμένο και χιλιογραμμένο εδώ μέσα,παρ'όλ'αυτά μπορούμε να ανοίγουμε ακόμα καινούργια θέματα..
    λοιπόν έχω εξάρτηση απ'το φαγητό από πολύ μικρή..με τη διαφορά ότι μικρή δεν ήμουνα χοντρή..ούτε τώρα είμαι πολύ χοντρή αλλά από τύχη..με τόσο που τρώω θα έπρεπε τώρα να μην χωράω πουθενά ούτε σε ρούχα ούτε από πόρτες..
    από μικρή λοιπόν έχω συνέχεια το μυαλό μου στο φαγητό..δλδ τον ελεύθερό μου χρόνο τρώω..προσπαθώ να γεμίσω το χρόνο μου με το να γεμίσω την κοιλιά μου..πρόβλημα αυτό..
    και σήμερα πάλι ξέφυγα..γιατί σκέφτομαι..αφού έχω κάποια κιλά παραπάνω γιατί να μη φάω κι άλλο?αφού το έχω ψιλοχαλάσει το σώμα μου και δεν θα ξαναγίνει όπως ήτανε γιατί να μην το κάνω χειρότερα έτσι από εκδίκηση?αυτό το λάθος κάνω..
    είμαι σε έναν διαρκή αγώνα με το φαγητό..τη μια τρώω πάρα πολύ την άλλη τρώω κανονικά κι έτσι διατηρούμαι στα κιλά μου,τη μία είμαι 3 κιλά πάνω και την άλλη 3 κιλά κάτω..
    αλλά έχω κουραστεί!συνολικά έχω 10 κιλά παραπάνω απ'το κανονικό αλλά ούτε αυτά δεν μπορώ να χάσω..
    θα ήθελα να βρεθεί κάποιος να μου νοικιάσει ένα σπιτάκι να πάω να μείνω για ένα χρόνο μέχρι να χάσω τα κιλά δλδ κι ύστερα να επιστρέψω στο σπίτι μου..
    υπάρχει κανείς που να αισθάνεται την ανάγκη να νοικιάσει σε έναν άλλον άνθρωπο ένα σπιτάκι-διαμέρισμα-τρύπα για να πάει να μείνει για ένα διάστημα μέχρι να χάσει τα περιττά του κιλά?
    κάποιος που να του περισσεύουν χρήματα?

Banned
    γειασου κοπελια! εχεις πολύ αγχος κι λογικο να θελεις να εχεις σωστη αναλογια στο κορμακισου!, εχεις δικιο, ότι η υγεια είναι σχετικη με το βαρος μας! επισης είναι πολύ καλο το ότι θες να εχεις ομορφο κορμι διοτι η εποχη μας κι γενικα οι γυναικες θελουν να τραβα το κορμι τους τα βλεματα! είναι υγεια κι πνευματικη κι σωματικη να είναι μια κοπελα ομορφη με καληγραμμο κορμι!! ολοι οι ανδρες αυτό ζητάμε!! όμως δεν είναι το μοναδικο κριτηριο!
    τωρα ,,συντροφισσα φαββελ!!χιχιχι,,, η επανασταση από ότι βλεπω είναι γενικη κι πολύ ταξικη!! είναι επανασταση σε όλα τα μετοπα!! όταν ανεβουμε ξανα στο βουνο! το φαγητο δεν θα είναι τοσο ομορφο!! τα γλυκα θελουν ψυγειο! βεβαια αυτην την φορα λογο τεχνολογιας θα βρουμε ακρη στο βουνο η επανασταση να μας εχει μαγειρες με ταττου στα χερια!!χιχιχι, κι να μας φτιαχνουν ομορφα φαγητα!! αλλα εκει να μην φοβάσαι διοτι η ζωη εκει θα είναι στο τρεξιμο κι δεν θα υπαρχει κυτταριτιδα!! να ξερεις ότι οι συναγωνιστριες ανταρτισες δεν εχουν κυτταριτιδα!! θυμαμαι την γιαγιακαμου που μου ελεγε ότι κι μετα τον εμφυλιο ειχαν πολύ πιο ομορφα κορμια από τις γυναικες της αστικης ταξης!χιχιχι, μου ελεγε ότι μπορει να χασαν τον πολεμο αλλα κερδίζανε τους ανδρες!!χιχιχιχι.
    Τελος θα ηθελα να σου πω ότι είναι γιορτες βρε φαββελ!! ας κανεις υπομονη για λιγες μερες!!είναι κριμας να μην μπορεις να χαρεις τωρα τα γλυκα!!! μετα τις γιορτες εχεις οσο καιρο θες!!

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,δυσκολο αυτο που ζητας στους περισσοτερους δεν περισευουν τα λεφτα,δεν νομιζω οτι θα λυσεις ετσι κ το προβλημα σου καλο ειναι να μεινεις με τους δικους σου κ να απυθυνθεις σε διαιτολογο κ ψυχολογο ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα κ πρεπει να εισαι προσεκτικη μην δημιουργησεις προβλημα στον οργανισμο σου

τόσα σπίτια νοικιάζονται και σε πολύ καλές τιμές πλέον? εσύ τελέιως τσάμπα το θες? γιατί πρέπει να του περισσεύουν τα χρήματα του ιδιοκτήτη?

.....φεβελ, δεν βαριεσαι να τρολάρεις?

μα επειδή βαριέται τρολάρει

favvel
    Guest
    βρε giorgo panou πού κολλάει πάλι το αντάρτικο και η επανάσταση?για τα περιττά μου κιλά μίλησα όχι για επαναστατική δίαιτα..αν και η λύση που πρότεινα είναι μια επαναστατική δίαιτα γιατί και απ'το σπίτι θα έφευγα άρα επανάσταση και τα κιλά θα έχανα άρα δεύτερη επανάσταση..σωστά δίκιο έχεις..
    το θέλω τζάμπα το σπίτι γιατί οι γονείς μου δεν είναι διατεθειμένοι να μου το πληρώσουνε και εγώ δεν έχω δικά μου χρήματα..
    επίσης δεν τρολάρω..αυτά που λέω τα σκέφτομαι πραγματικά..τα σκέφτομαι εδώ και χρόνια και επειδή εμμένουν σαν σκέψεις γι'αυτό τα γράφω κιόλας κάποια στιγμή μπας και τα συζητήσω και μου φύγουνε..αν και δεν νομίζω..