Results 16 to 22 of 22
-
23-10-2014, 11:23 #16
Σωστο!!!! Η προηγουμενη διαιτολογος μου το ειχε πει αυτο και επιανε οντως...... θα το ξαναδοκιμασω!!!!!!!!!
Εγω μεχρι τωρα εκτος απο τα υπερφαγικα-τα συνειδητα- εκανα και βουλιμικα- τα οποια μετα απο καιρο ψυχ σταματησα- αλλα εκανα και νυχτερινες επισκεψεις στο ψυγειο-τωρα φτου φτου πεφτω ξερη για υπνο και δεν ξυπναω ενδιαμεσα........
- 23-10-2014, 12:33 #17
εγώ ακόμα κάνω βουλιμικά τελευταία έχω ξεφύγει κιόλας. ενώ τα είχα κόψει για ένα χρόνο κ μετά ήταν πολύ περιορισμένα
23-10-2014, 12:56 #18
πως τα εκοψες για ενα χρονο? εγω το να μην τρεχω τουαλετα μετα το φαγητο εγινε μετα απο μεγαλη προσπαθεια......
23-10-2014, 13:04 #19
δν ξέρω αλλά δν το έκανα κ με μεγάλη δυσκολία. διάβασα κάπου παρενέργειες ,είδα βιντεάκια σοκαριστικά ,διαπίστωσα οτι όλο αυτό πέρα απόλα τάλλα με παχαίνει κ από πάνω, φρίκαρα κ το κοψα. μετά μια ανυποψίαστη στιγμή που βαρέθηκα να χωνεύω (ναι τόσο επίπεδη σκέψη) ξανάρχισα αλλά πολύ αραιά, κ τώρα που είμαι κάπως αγχωμένη επειδή νιώθω οτι μεγαλώνω κ έχω μεγαλύτερες ευθύνες, μου ξαναβγήκε.
τώρα θέλω να ξαναρχίσω απτην αρχή αλλά φοβάμαι να μπήξω το μαχαίρι στο κόκκαλο. θέλω να προσπαθήσω να μάθω να χωνεύω κ να τρώω σωστά ώστε να μην με πιάνει τουλάχιστον σωματική πείνα. για την ψυχολογική φαντάζομαι οτι πρέπει να βρω άλλες διεξόδους. κ εκεί θέλει μαχαίρι στο κόκκαλο
εσύ πως κατάφερες να το καταπολεμήσεις??
23-10-2014, 13:14 #20
Originally posted by Μαντάμ σου σου
δυσκολία. διάβασα κάπου παρενέργειες ,είδα βιντεάκια σοκαριστικά
23-10-2014, 13:26 #21
Μαντάμ σου σου, εκανα και κανω πολυ καιρο ψυχοθεραπεια, κοντευω 3 χρονια τωρα, εχω κοψει τις επισκεψεις στην τουαλετα, με πολυ σπανια πλεον επεισοδια, τυπου να εχω φαει παααααααααααρα πολυ και να νιωθω δυσφορια τρομερη και να συνεχιζω, ε, μετα το εχω σαν δικαιολογια και το κανω, αλλα πλεον πολυ πολυ σπανια, τυπου 1 φορα στους 3-4 μηνες κι αν.... να φανταστεις οτι με την ψυχολογο δεν εχουμε πιασει καν αυτο το θεμα ακομα, αλλα προφανως ολα τα υπολοιπα που αντιμετωπιζονται σιγα σιγα και χωρις να το καταλαβαινω φτιαχνουν κι αυτο....
marulenia , κι εγω ετσι αραια ειχα ξεκινησει, μετα το εκανα σχεδον συνεχεια, σχεδον σε καθε γευμα, και μετα παλι αραια, εως τωρα που τεινω στο καθολου...... Το εχω ακουσει κι εγω τα δοντια, πρεπει να ειναι και θεμα παστας των δοντιων γιατι πχ εγω δεν επαθα κατι τετοιο, αλλα μια φορα εβγαλα και αιμα και τρομαξα, πριν αρχισω ψυχοθεραπεια αυτα, και καπου εκει το περιορισα και το αραιωσα....
23-10-2014, 13:26 #22
ρε που τους πετυχαίνεται τόσο τζιμάνια γιατρούς κ εγώ πέφτω όλο σε άσχετους?παίζει ρόλο που είμαι στην συμπρωτεύουσα ή απλά είναι λαχείο?(στον οδοντίατρο αναφέρομαι στην προκειμένη)
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....