Τί μας άγχωσε/στεναχώρησε σήμερα... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 240
    Senior Member
    Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σου που σε πληγώνουν με τις... 'γνώμες' τους
    ή οι προβληματισμοί σου αφορούν αποκλειστικά τη συμπεριφορά του πρώην σου.

Δε μπορούμε να ξέρουμε γιατί σε επέλεξε, όπως γράφεις, για σύντροφο, όπως δε μπορούμε να ξέρουμε ποιές δικές του
    ανασφάλειες τον οδηγούσαν να σε φέρνει σε δύσκολη θέση με τα λόγια του.

Καλύτερα να επικεντρωθείς στο γιατί τον επέλεξες εσύ για σύντροφο. Σου άξιζε/αξίζει τέτοια συμπεριφορά;
    Όταν το απαντήσεις αυτό, θα βρεις και την ηρεμία, είμαι σίγουρη.

Χαίρομαι πολύ που νιώθεις καλύτερα σήμερα και στηρίζω 200% (τουλάχιστον)
    την απόφαση σου να συμβουλευτείς ένα διατροφολόγο!

Προσπαθώ να μαντέψω τι μπορεί να φταίει για το υψηλό ποσοστό λίπους, αλλά ειλικρινά δε μπορώ.
    Θα μου πεις, ειδικός είσαι;
    Όχι, όμως και εγώ για 8 χρόνια τρεφόμουν με πολύ κακές τροφές, μιλάμε για άπειρα σουβλάκια και σοκολάτες...
    Και μηδαμινή γυμναστική.
    Παρόλα αυτά, το ποσοστό λίπους παραμένει γύρω στο 33.

Θέλω να πάω σε διατροφολόγο σύντομα, όταν φτάσω τα 70 κιλά. Για να δω τι κατάφερα...
    Ο στόχος κάθε άλλο παρά κοντά είναι ωστόσο, έχω ρίξει ρυθμούς τελευταία.

Καλή συνέχεια βρε afratoulini, και ξαναμιλάμε!
    Stay strong! :love:

Senior Member
    Blossom μου, οχι μονο ο πρωην (απλα εκεινος καταφερε να με πικαρει πιο πολυ).
    Παντα υπαρχουν ανθρωποι που θα σχολιασουν, ειτε γιατι πραγματικα ενδιαφερονται για σενα, ειτε γιατι θελουν να σε πικαρουν, ειτε γιατι...ξερω γω...ετσι τους ηρθε και πετουν τη γνωμη τους στο ακυρο λες και τους αφορα!

Πριν λιγες μερες μια παλια μου συναδελφος και φιλη π με περναει πολλα χρονια μου ειπε να παω γυμναστηριο να φτιαξω κορμι. Ειχε ομως εναν τροπο που δεν με προσεβαλε καθολου.
    Απο την αλλη εχει τυχει πχ η κολλητη μου να μου πει αν δεν φαω τιποτα "ε, δεν πειραζει, να χασεις και κανα κιλο!" (η οποια ειχε πολλα κιλα παραπανω μεχρι προσφατα). Αυτο ναι, με πειραξε πολυ εκεινη τη στιγμη, κι ας ειναι κολλητη με οικειοτητα και τα σχετικα.

Οι γιαγιαδες μ θα μ σχολιασουν σιγουρα "παχυνες" ή "αδυνατησες" αλλα ξερω οτι απλα θελουν η εγγονη τους να ειναι fit για να βρει και κανενα γαμπρο να δουν κανα δισεγγονο κι αυτες. Τις αγαπαω τρελα οποτε δεν μπορω να τους θυμωσω για πολυ (αλλα τα δισεγγονα τα ξεκοβω εξαρχης χαχαχαχχα).

Παντα μα παντα θα βρεθει ενας "καλοθελητης" ,μπλοσομακι μου, και πιστευω πως πολλοι ανθρωποι το βιωνουν αυτο με τα κιλα τους και την εξωτερικη τους εμφανιση γενικοτερα.

Δεν λεω οτι πρεπει να ειμαστε ευθικτοι. Ισα ισα που πρεπει να μενουμε απαθεις, να μην μας ενοχλουν αυτα. Απλα, δεν το ελεγχουμε παντα και σιγουρα εχει να κανει με το τι θεση εχει στη ζωη μας ο εκαστοτε ανθρωπος που θα σχολιασει.

Οσο για το λιπος, εκανα ακριβως τη κακη διατροφη που εκανες κι εσυ μεχρι αρχες 2012. Σουβλακια, πιτσες, καρμποναρες, μπισκοτα και αμετρητες σοκολατες. Τα κιλα μου τοτε ηταν γυρω στα 88 και καταφερα να χασω 15 τοτε. Εκτοτε εχω μονιμως συξομοιωσεις. Ισως αυτο δεν βοηθαει στο να μειωθει το λιπος + η ελλειψη ασκησης.

Το δικο σου ειναι παρα πολυ καλο και σιγουρα στη συνεχεια θα μειωθει κι αλλο!!
    Απλα το λιπος με προβληματιζει οχι μονο οπτικα αλλα και απο θεμα φυσικης καταστασης και ενεργειας.

Bye for now!

:roll:

Senior Member
    Καλά ναι, σίγουρα υπάρχουν 'καλοθελητές', το γνωρίζω και εγώ από πρώτο χέρι. :lol:

Απλώς έτσι όπως τα έγραψες, μου δημιουργήθηκε η αίσθηση πως περισσότερο η στάση του πρώην
    σε κάνει να νιώθεις ανεπαρκής και τους υπόλοιπους τους παίρνει η μπάλα - αν γίνομαι κατανοητή.

Τέλος πάντων, πραγματικά τα κιλά είναι εύκολο να φύγουν αν το πάρει κάποιος απόφαση, ο χαρακτήρας από την άλλη...
    Δεν αλλάζει! Δυστυχώς. Και κρίμα γι' αυτούς που μόνο να κρίνουν τους τρίτους ξέρουν και όχι τους εαυτούς τους.

Εντωμεταξύ... Τους τελευταίους μήνες ζυγίζομαι σε μια ζυγαριά που υποτίθεται κάνει και λιπομέτρηση,
    αλλά δεν την πολυεμπιστεύομαι γιατί δεν είναι κάποιας μάρκας - ασχέτως που την αγόρασα από φαρμακείο.
    Έδειχνε ποσοστό λίπους 33.6 κάπου στα 76 κιλά αν θυμάμαι καλά, και σήμερα δείχνει 32.8 στα 73.6 κιλά.

Afratoulini ή όποιος άλλος γνωρίζει, είναι φυσιολογική η αναλογία σε σχέση με την απώλεια βάρους;
    Δηλαδή -1% λίπος με αντιστοιχία -2.5 κιλά; (στο περίπου)

μπλόσομ χωρίς να έχω καμιά φοβερή γνώση επί τούτου, κατά την γνώμη μου είναι θεμιτό να χάνεις περισσότερο λίπος κ λιγότερο βάρος τώρα που έχασες 10 κιλά. δηλαδή συνήθως προς το τέλος(μιας κ έχεις πιάσει φυσιολογικό bmi) οι περισσότεροι δυσκολεύονται να μειώσουν τα κιλά τους αλλά όσο κάνουν διατροφή κ άσκηση βελτιώνεται η εικόνα τους γιατί χάνουν λίπος, βελτιώνουν τον μεταβολισμό κ τις καύσεις. καλό θα ήταν να κοιτάξεις μήπως υποσιτίζεσαι και χάνεις μύες αν κ δν νομίζω οτι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο με εσένα. το πιο πιθανό είναι απώλεια καλοκαιρινών κατακρατήσεων.

αφρατουλίνη πόσο μου την δίνουν κ εμένα τέτοιου είδους σχόλια από όπου κ αν προέρχονται. άλλες φορές με πληγώνουν, άλλες με αφυπνίζουν άλλες με θυμώνουν. το καλύτερο είναι να μάθουμε να τα κάνουμε να έχουν θετικές επιπτώσεις πάνω μας.
    εγώ δν τα καταφέρνω καθόλου καλά σε αυτόν τον τομέα. ειδικά όταν πρόκειται για την μάνα μου κατευθείαν με πιάνει το παράπονο κ νιώθω λίγη.

ιδανικός σύντροφος για εμένα όμως είναι αυτός που ναι μεν σε κάνει να θέλεις να γίνεσαι καλύτερη αλλά κ σε θέλει ακριβώς για αυτό που είσαι. οποιος δν έχει καλή πρόθεση ως προς αυτά τα δύο(δν λέω όλοι βελτιωνόμαστε μέσα από μια σχέση) δν είναι κατάλληλος κ απλά τον ξεχνάμε.

Senior Member
    @eleni1986 σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!! Χτες αρχισα αεροβικη για αρχαριους. Εστω 15 λεπτακια για αρχη...ομως νιωθω να ξεσκουριαζω! Μακαρι να το κρατησω. Εσυ πως τα πας???

@μπλοσομ μου δεν εχω ιδεα για την αναλογια λιπους. Απλα εγω κατα κυριο λογο κανω καθιστικη ζωη...αυτο με εχει φαει τοσα χρονια. Τα υπερφαγικα μου τα εχω ελαττωσει κατα πολυ, οι μεριδες μου ειναι κανονικες...πολλες φορες αποφευγω και το βραδυνο...αλλα το λιπος ανεβαινει και η μυικη μαζα κατεβαινει. Αρα....κινηση!!!! Η βλακεια που εκανα ειναι οτι περιμενα τοοοοοοοσα χρονια να χασω κιλα για να παω γυμναστηριο οταν θα ειχα κατεβει καπως. Αλλα δεν τα καταφερα γτ εχω ολο αυξομοιωσεις. Τωρα σκεφτηκα να αρχισω λιγες ασκησουλες στο σπιτι και αν φτασω σε ενα καλουτσικο επιπεδο αντοχης να αρχισω γυμναστηριο.
    Πολυ καλο το λιπος σου!!! Αλλα και η ζυγαρια να μην ειναι ακριβειας (που δεν βρισκω τον λογο να λεει ψεματα χαχαχ) οταν χανεις λιπος, χανεις ποντους και αυτο φαινεται και στα ρουχα. Η μαμα μου πχ δεν εχασε πανω απο 2 κιλα σε ενα μηνα αλλα εχασε γυρω στους 7 ποντους με τα μπανακια κ το περπατημα.

@ Μανταμ Σου Σου μου, εχεις δικιο. Απλα θεωρω χαζο το να διαλεγεις καποιον και μετα να προσπαθεις να τον αλλαξεις. Aaaaanyway....θα το ξεπερασω κι αυτο, που θα παει . Αν και με βλεπω να μενω στο ραφι με τα βιβλια αλλα τες πα...

Senior Member
    Αχ, Μαντάμ σου σου, ακόμα να φτάσω στα 73, δηλαδή στα -10 κιλά. Όταν γίνει αυτό θα κάνω party! :lol:
    Συμφωνώ και επαυξάνω, είναι σαφώς και πάντα προτιμότερο να χάνεις λίπος παρά υγρά και μύες.
    Στην περίπτωση μου τα κιλά τα χάνω πάρα πολύ αργά, γι' αυτό και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα.
    Τρώω τα πάντα σε μικρότερες ποσότητες και κάνω περπάτημα καθημερινά.

Ωστόσο, επειδή μιλούσαμε για ποσοστά λίπους, είπα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένα για αναλογίες.
    Προσωπικά, παρατήρησα πως χάνοντας 2.5 κιλά, έφυγε 1% λίπος και μια περιέργεια την έχω, είναι καλή αυτή η απώλεια;

Εσύ πως τα πας, δε μας λες! Κάνεις κάποια προσπάθεια αυτόν τον καιρό;
    Για 'μενα το φθινόπωρο πάντα συνδεόταν με αλλαγές, νέους στόχους και όνειρα...

Αφρατουλίνι μου, πόντους χάνω, ναι! Τις προάλλες δοκίμασα ένα σορτσάκι που μου ανέβαινε μέχρι τα γόνατα,
    και πλέον θέλει μόνο λίγο για να κουμπώσει!
    Συγχαρητήρια για την απόφασή σου, θα δεις πως πολύ σύντομα θα συνηθίσεις και θα την αποζητάς καθημερινά την άσκηση!
    Επίσης, δεν είναι ανάγκη να αποφεύγεις το βραδινό, αρκεί αυτό να είναι κάτι ελαφρύ, όπως γιαούρτι, φρούτο, σαλάτα κλπ...
    Δεν πεινάς πολύ όταν δεν τρως κάτι;

Έχω την εντύπωση πως πρέπει να αρχίσουμε να κλείνουμε θέσεις για το ράφι...
    Όχι τίποτα άλλο, να μην μας πάρουν και τις καλές, κοντά στα σοβαρά βιβλία!!!!! :P

https://66.media.tumblr.com/11ec7863...7imdo1_500.gif

Senior Member
    αγαπω Χαρι Ποτερ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ <3 <3 <3
    Ειχα ξαναξεκινησει στο παρελθον ζουμπα και βιντεακια στο σπιτι αλλα τα παρατησα οσο αποτομα τα αρχισα.
    Τωρα αν σου πω οτι μολις χτες συνειδητοποιησα τον λογο!!! Επεσα κατευθειαν στα βαθια. Δεν γινεται απο εκει που κουνιεμαι μονο για εναν περιπατο μια φορα στις δεκα μερες ή μονο για δουλειες του σπιτιου να το γυρισω στο χορο και στην αεροβικη 60 λεπτα τη μερα.

Οποτε αποφασισα αργα και σταδιακα. Εψαξα για βιντεακια για αρχαριους και υπερβαρους και βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα.
    Δεν περιμενω να γινει καμια wow δουλεια. Aλλα μονο που θα κουνιεμαι λιγο ειναι καλυτερο απο το τπτ.

Μπραβο για το σορτς!!!!!!!!!!! Εχω κι εγω ενα παντελονι attrattivo που το ειχα παραγγειλει περυσι λαθος νουμερο και δεν το γυρισα πισω επειδη ηταν σε προσφορα και θα μ χρεωναν τα μεταφορικα. :P Θελει γυρω στα 5-6 κιλα για να κλεισει το φερμουαρ. Αν το πετυχω κι αυτο θα κανουμε το παρτι μαζι οταν φτασεις 73!!

:tumble:

*τελικα εφαγα 4-5 αμυγδαλα για βραδυνο

Senior Member
    Κ εγω εχω ενα τετοιο παντελονι, υπολογισα λαθος το νουμερο κ ελπιζω αυτην την φορα να μπορεσω να το βαλω. Η ζουμπα ειναι τοσο ευχαριστη, εγω εκανα περσι κ με ειχε βοηθησει φοβερα μονο την πρωυη εβδομαδα πονουσα κ ημουν κ 100 κιλα τοτε. Μετα απο 1 μη α εβγαζα το προγραμμα χωρις διακοπες.

Μπλόσομ αυτό λέω μήπως εξαρτάται από την φάση που είσαι στο αδυνάτισμα η αναλογία κ από τον κάθε ένα ξεχωριστά, τι κατακρατήσεις κάνει κτλ. Δες εδώ ας πούμε http://archive.in.gr/Reviews/placeho...ngItemID=67391
    Τίποτα μπλόσομ δν κάνω τίποτα. Απλά σας παρακολουθώ μήπως βρω κεγώ κίνητρο. Προσπαθώ μόνο να μετράω τα βήματά μου τις τελευταίες μέρες.

Αφρατουλίνη ναι δν είναι φυσιολογικό να θέλει κάποιος να σε αλλάξει αλλά ίσως δν θέλει να σε αλλάξει απλά να σε προσβάλει ή να σε πατήσει εκεί που πονάς για να νιώσει ίσως καλύτερα με τον εαυτό του με το να προσπαθήσει να σε μειώσει.

Ελένη πραγματικά ευχάριστη η ζούμπα

Senior Member
    Ξερετε ποιο ειναι το θεμα μου; Οτι πραγματικα ειχα αποδεχτει το σωμα μου με τα ελαττώματα του, τα κιλα του, τα υπερ και τα κατα. Αλλα με βλεπω ασχημη μεσα απο τα ματια των ανθρωπων που σχολιαζουν αρνητικα. Κι εκει το χανω.

Senior Member
    Με αγχωνει που μεγαλωνω...με αγχωνει η κατασταση που επικρατει γυρω μας...Αλλα σημερα με αγχωσε επιπλεον το 1ο επεισοδιο τ 5ου κυκλου prison break :P

Senior Member
    Με αγχώνει που δεν αναγνωρίζεται η αξία μου και μπαίνω πάντα τελευταία προτεραιότητα..με αγχώνουν τα κιλά μου..με αγχώνει ότι μισώ τους πάντες γιατί δεν πιστεύω στην αληθινή φιλία γι'αυτό με αγχώνει που δεν μπορώ να έχω φίλους..με αγχώνει η μοναξιά, η αδικία..τα στερεότυπα της κοινωνίας..με αγχώνει ότι έγινα όλα αυτά που μισούσα και ότι όλοι οι άλλοι το ίδιο είναι..με αγχώνει ότι κάθε μέρα στενοχωριέμαι και περνούν έτσι οι μέρες..αυτά..με αγχώνει που δεν έχω έναν άνθρωπο να του πω τα πάντα.. και με αγχώνει που η "κοινωνία" μας δίνει αξία σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι ένα τίποτα ή έστω έχουν μικρότερη αξία και άτομα που πραγματικά αξίζουν τα αφήνει στο περιθώριο ίσως από ζήλεια δεν έχω καταλάβει ακόμη..

Senior Member
    Rain μ σ εχω στειλει u2u

Senior Member
    Originally posted by afratoulini90
    Rain μ σ εχω στειλει u2u
    Αφρατουλίνι δεν μου ήρθε!

Senior Member
    περνανε οι μερες και δεν κανω κατι για μενα, ομως προσεχω τη διατροφη λιγο χωρις πιεση κι αυτο με χαροποιει πολυ!

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast