Τί μας άγχωσε/στεναχώρησε σήμερα... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 240
    Senior Member
    Αφρατουλίνι, και εγώ όταν ακούω κάτι τέτοια απλά θέλω να μετακομίσω σε άλλο πλανήτη.

Πιστεύω στο τέλος όλοι αυτοί βρίσκουν την τιμωρία τους. όλοι παίρνουν στο τέλος ό,τι τους αξίζει και οι καλοί και οι κακοί.
    όπως στα παραμύθια..

Ακόμα και οι άνθρωποι που έπεσαν θύματα, βρίσκουν την δυναμή τους.

Μη ξεσπάσεις στο φαγητό.. καλήτερα κάνε ένα τρέξιμο ή βαράκια.. ή ζωγράφισε τον θυμό σου σε ένα τετράδιο

Επίσης ό,τι διαβάζεις ή ό,τι ακούς γενικά απο το ιντερνετ μη το πιστεύεις και πολύ, ειδικά στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές απάτες.

Senior Member
    'Not my circus, not my monkeys', δεν το είχα ξανακούσει, καλόοο! :lol:

Μου θύμισε και αυτό:

Robbie Williams - Me and my monkey

Αφιερωμένο! Ελάτε να ανεβαίνουμε μωρέ! http://www.sherv.net/cm/emoticons/he...y-emoticon.gif

Senior Member
    σειρά μου να στεναχωρηθώ και εγω σήμερα! το εχει η μέρα δεν εξηγείται.

να γυρνάς σπίτι και να βλέπεις τον άνθρωπό σου,η σχέση που υποτίθεται σε στηρίζει.. οτι πάει και στέλνει μυνήματα σε γκομενάκια του φμπ,
    σε φάση τι θεάρα γυμνασμένη κουκλάρα που είσαι, με κορμάρα και τετοια.

και οχι, δεν σκέφτηκα α,θα με απατήσει.. σκέφτηκα, αφού ξέρεις τι περνάω και τι προσπάθειες κάνω.. τόσο πολύ δεν αξίζω πια; επειδη δεν έχω κοιλιακούς και γυμνασμένο σώμα;

μίου..

:no:

Senior Member
    Ωχ, τι γίνεται βρε κορίτσια; Μήπως φταίει το καλοκαίρι και τα αρσενικά τρελαίνονται; :P

Αίλουρε, το πιο πιθανό είναι ο φίλος σου απλώς να παίζει, να μη σημαίνει δηλαδή τίποτα παραπάνω από αυτό που βλέπεις,
    μερικά (χωρίς σκέψη) σχόλια στο χώρο του facebook.

Στη θέση σου μάλλον θα με προβλημάτιζε γιατί το κάνει αυτό, τι ικανοποίηση μπορεί να αντλεί... Γιατί δεν ασχολείται με πιο σημαντικά
    θέματα στον ελεύθερο χρόνο του. Anyway.

Το γεγονός πως εσύ νιώθεις απορριπτέα και βγάζεις συμπεράσματα για την αξία σου ως άτομο βασιζόμενη σε σχόλια στο ίντερνετ
    είναι όμως το πραγματικό πρόβλημα, που επιβεβαιώνει το πόσο λίγο αγαπάς τον εαυτό σου!

Γιατί βρε κοπέλα μου το κάνεις αυτό;

Άποψή μου, αν σε ενοχλεί η συμπεριφορά του αγοριού σου, να το συζητήσεις ήρεμα μαζί του και να βρείτε μαζί έναν τρόπο να μην
    πληγώνει ο ένας τον άλλον.

Προσπάθησε να μην συνδέεις τις δικές σου ανασφάλειες με τα προβλήματα στη σχέση σας, που,
    όπως αντιλαμβάνομαι στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο αλληλοσεβασμός που οφείλετε να διεκδικείτε και να δείχνετε.

Originally posted by Dulcinea del Toboso
    Βασικά ολόκληρο έχει ως εξής "Everytime you feel yourself getting pulled into other people's nonsense, repeat these words : NOT my circus, NOT my monkeys" !!!

Κομματαρα το τραγούδι!!! Eκπληκτικός performer ο Robbie!!
    Για πιο ανεβαστικό έχουμε κ αυτό!!!

Let me entertain you
    Μα είναι εκπληκτικός, ναι! Πάμε ρε Ντουλτσινέα! http://www.sherv.net/cm/emo/dancing/...y-emoticon.gif

Senior Member
    Κοριτσια, συγγνωμη αλλα θελω να ρωτησω το εξης.. γιατι τα επιτρεπετε ολα αυτα;;;; θεωρω οτι σαν συμπεριφορα ειναι τουλαχιστον κατακριτεα..

Senior Member
    το άκουσα το τραγούδι απο τον ΘΕΟΥΛΗ τον Ρομπι και με τα σχόλιά σας αισθάνομαι καλήτερα.

ήταν αυτό της στιγμής που έπρεπε να το βγάλω.

το έχουμε συζητήσει αλλά νευριάζει και κάθεται και τσακώνεται μόνος του,και βγαίνω εγώ η φταίχτρα.

το ξέρω ότι άν μπορούσα να αγαπήσω τον εαφτό μου απλά ουτε θα με στεναχωρούσε, ούτε τιποτα..

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..

Αίλουρε μου είναι δυνατον την λιγουροκαφρίλα του δικού σου να την παίρνεις πάνω σου κ να νιώθεις οτι μειωνεκτείς εσύ? Ντάξει ο δικός σου το τερμάτισε. πόσο χρονών είναι???Μα νομίζεις οτι αν ήσουν μοντέλα δεν θα τον έβρισκες να κάνει κάτι τέτοιο? νομίζεις οτι αυτές με τις κορμάρες δεν τραβάνε τέτοια? Γιατί νομίζεις τότε οτι προβάλουν τα σώματά τους ? Σε ποιον κ τι προσπαθούν να αποδείξουν?νιώθω εντελώς γριά σα να μην καταλαβαίνω τι γίνεται με τα σημερινά χούγια κ τα σόσιαλ μίντια. Ζείτε σε φοβερά πιεστικές κ ανταγωνιστικές συνθήκες. τι τραβάτε κ εσείς!Εμείς πριν μια 15ετία μια μπρίτνει κ μια jlo είχαμε όλο κ όλο να μας μοστράρουν τους κοιλιακούς τους κ να ζηλεύουμε.

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    Αίλουρε μου είναι δυνατον την λιγουροκαφρίλα του δικού σου να την παίρνεις πάνω σου κ να νιώθεις οτι μειωνεκτείς εσύ? Ντάξει ο δικός σου το τερμάτισε. πόσο χρονών είναι???Μα νομίζεις οτι αν ήσουν μοντέλα δεν θα τον έβρισκες να κάνει κάτι τέτοιο? νομίζεις οτι αυτές με τις κορμάρες δεν τραβάνε τέτοια? Γιατί νομίζεις τότε οτι προβάλουν τα σώματά τους ? Σε ποιον κ τι προσπαθούν να αποδείξουν?νιώθω εντελώς γριά σα να μην καταλαβαίνω τι γίνεται με τα σημερινά χούγια κ τα σόσιαλ μίντια. Ζείτε σε φοβερά πιεστικές κ ανταγωνιστικές συνθήκες. τι τραβάτε κ εσείς!Εμείς πριν μια 15ετία μια μπρίτνει κ μια jlo είχαμε όλο κ όλο να μας μοστράρουν τους κοιλιακούς τους κ να ζηλεύουμε.
    χαχαχχα ποσο εισαι Μανταμ? συμφωνω με οσα γραφεις, πραγματικα ειναι θεμα ανθρωπου. Δε λες οτι εμεις δεν ειχαμε καν φουμπου! τωρα στα γεραματα αποκτησαμε χεχε

Αιλουρε δεν εχει να κανει με εσενα...ειναι δικο του το θεμα...

μόλις 30 είμαι μις . δεν είμαι δα κ μεγάλη αλλά με τις ηλικίες 17-22 διαπιστώνω ένα χάσμα αν κ θεωρώ οτι η σημερινή νεολέρα είναι πολύ πιο ώριμη κ πιο μπροστά από εμάς

Senior Member
    χαχαχαχα ευχαριστώ κορίτσια μου, εγώ φταίω που κάθομαι και συγκρίνω τον εαυτό μου.

Απλά ήταν το στυλάκι του που μου την έσπασε γιατι πρίν το σχόλιο γυρναει και μου λεει χμμ,ποτε θα πας γυμναστήριο;..
    αυτό, μόνο. Σαν να ρίχνει αλάτι στη πληγή..

Dulcinea ήταν σαν και αυτές που δουλέυουν στην εταιρία durex χαχαχαχαχα, και μάλλον ήταν ψέυτικο απ ότι είδα.

Μαντάμ σου σου, όντως το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό το φαινόμενο με τις κοπέλες που καθε πέντε λεπτά βγαζουν φωτό με τα απαυτά τους έξω.. ίσως έχουν ανάγκη για επιβεβαίωση. Αλλα με τόση ομορφιά γιατί να έχεις αυτήν την ανάγκη? τις λατρεύω τις απαντήσεις σου!!

rain.. είμαι σίγουρη ότι, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, και αν δεν θα με αγαπούσε δεν θα είμασταν μαζί. έτσι και αλλιώς βρε κορίτσι άν θέλει ο άλλος να πάει με άλλη θα πάει. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε σε αυτό ότι και να κάνουμε.
    απλά έχει αυτόν τον τρόπο να μου πεί "πρέπει να αδυνατήσεις".

Ενιωσα πολύ όμορφα με τις απαντήσεις σας. Σας ευχαριστώ πολύ!! :starhit:

σας το αφιερώνω!
    http://http://totally-believe-in-you...52843_orig.jpg

Senior Member
    Ελπίζω κανένας μας να μην έχει άλλες στεναχώριες!!

το γεμίσαμε το τόπικ χθές :P:P:P:P

ω σας ευχαριστώ κορίτσια μου. ορίστε κ ένα ανέκδοτο που κολλάει στην περίπτωση για να ευθυμήσουμε!

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro...staria-kai-to-
    loukaniko

Senior Member
    αγαπητή rain.. πιστεύω οτι όλοι οταν κάνουμε "διαιτα" κάνουμε το λάθος να παθαίνουμε εμμονή με τους αριθμούς!

τα κιλά,τα γραμμάρια,τις θερμίδες τις μπουκιές τα πάντα.

υπάρχει ζωή πέρα απο αυτό.

Τα κιλά μας,είναι απλά ένας αριθμός! δεν είμαστε εμείς.
    τα κιλά μας δεν είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε εμείς, ούτε είναι ο χαρακτήρας μας,ούτε τα συναισθήματά μας,ούτε αυτό μου μας βλέπουν οι άλλοι.

συχαίνομαι την λέξη δίαιτα, και δεν την χρησιμοποιώ, χρησιμοποιώ τον όρο μια υγιεινή διατροφή χωρίς στερήσεις και για το σώμα μου και τον εαυτό μου.
    μή λές οτι κάνεις δίαιτα, απλά καλήτερα σκέψου.. ποιά θα ήταν η ιδανική διατροφή που θα μπορούσα να την ακολουθήσω σε όλη μου την ζωη; μ'αρέσουν (πχ) οι πατάτες τηγανιτές; τα γλυκάκια; θα τα βάλω στο πρόγραμμα! θα τρώω μια - δυο φορές τον μήνα μια μερίδα. Να αγαπάμε, και να απολαμβάνουμε την ζωή μας, να κάνουμε πράγματα στον εαφτό μας, να μας κάνουμε δώρα (και να μην περιμένουμε απο τα αγόρια μας ή απο άλλους γενικότερα να μας κάνουν εκείνοι ευτιχισμένους, πρώτα πρέπει να κάνουμε τους εαυτούς μας ευτιχισμένους. )

και ένα που μου άρεσε και το σκέφτομαι κάθε μέρα απο την MissButterfly είναι: βρές κάτι να μην σε απογοητεύει ακόμα και όταν σε εγκαταλείψουν όλοι. :love::love::love::love:

Senior Member
    χαχαχαχαχα πολύ καλό και εύστοχο ανέκδοτο μαντάμ! :love:

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast