Τί μας άγχωσε/στεναχώρησε σήμερα... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 240
    σε ευχαριστώ πολύ μαντζουράνα μου για την απάντησή σου.

μου είναι αυτή την στιγμή πολύ δύσκολο να πάω παρακάτω, όταν μου λέει μια φίλη μου οτι την εκμεταλλεύομαι ενώ της έχω φερθεί δίνοντάς της από τα δικά μου. κ όταν θα πρέπει να την βλέπω κάθε μέρα κ να συνεχίσω όπως λέει αυτή να την εκμεταλλεύομαι. πραγματικά είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση, πληρώνω το λάθος που έκανα να την θεωρήσω αδερφή μου κ δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να διορθωθεί μια τέτοια κατάσταση. πραγματικά ο μόνος λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ μαζί της είναι γιατί ήθελα να την βοηθήσω κ όχι για να την εκμεταλλευτώ κ τώρα από την μία λυπάμαι να την αδειάσω ,αλλά κ από την άλλη δεν ξέρω πως θα μπορούσε να συνεχιστεί κάτι τέτοιο.

επίσης προσπαθώ να πάρω εξηγήσεις ώστε να μην έχω παρεξηγήσει κάτι αλλά κ αυτές δεν καταδέχεται να μου της δώσει.

τέσπα, μην σας φορτίζω με τα δικά μου, απλά είπα λίγο να ξεδώσω κ δν ξέρω που αλλού.

Senior Member
    Θα εχεις οσο γινεται τυπικές σχέσεις, και θα παραμένεις ευγενική κ άνετη. Δεν θα εχεις πολλες σχέσεις απο εδώ κ πέρα πέρα των επαγγελματικών κ θα προσπαθείς να μην δινεις σημασία κ να κοιταζεις τον εαυτο σου, ξερω ειναι δύσκολο, εγω δεν τα εχω καταφέρει ακομα, αλλ ολα γινονται. Εσυ εχεις τη συνείδηση σου καθαρή.

Ναι θα προσπαθησω να φερθω οπως λες αφου πρωτα προσπαθησω να παρω καποιες εξηγησεις κ να βγαλω καθαρα συμπερασματα. Ελπιζω κ εσυ να τα καταφερεις με την σειρα σου

Senior Member
    Εγω ειμαι τοσο πεσμένη που δεν μπορω να παρω εξηγήσεις ουτε κ να προσπαθησω, βλεπεις σε εμενα εγινε ξαφνικά παραμονές του γαμου.. Χωρις αφορμή, απλα έφταιγαν ολα.. Κ ολοι.. Ελπιζω παίρνοντας απόσταση να το ξεπεράσω κ να πάψω να φοβαμαι οτι μπορει καποια στιγμη να επηρεάσουν τον αντρα μου..

τι να πω...οι ανθρωποι ειναι σκληροι...κ εμεις, εγω δηλαδη, πολυ ευαισθητη

Senior Member
    Δεν ξερω αν ειμαστε ευαίσθητες γενικότερα η με κάποιους ανθρωπους.. Το θεμα ειναι οτι οταν καποιον τον εχουμε ψηλά στα ματια μας κ προσπαθούμε να εχουμε καλη σχεση μαζι του κ να τον ευχαριστούμε με όποιον τροπο μπορούμε, κ εκείνος στο τελος μας πληγώνει. Ας μην κλαίγομαι αλλο, συγγνωμη.. Ελπιζω σε καλύτερες μερες!!

Κοίτα θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά ευαίσθητο όσον αφορά τα συναισθήματα, τις φιλίες μου κ τους δικούς μου, γιατί γενικώς έχω αντοχές. αλλά όταν νιώθω οτι χάνω έναν φίλο ή οτι υπολόγισα λάθος, χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. ξέρω οτι δεν πρέπει να βασίζομαι τόσο στους άλλους αλλά περισσότερο στον εαυτό μου. όμως από μικρό παιδί με έχει φάει η μοναξιά κ είναι αυτό που φοβάμαι περισσότερο. βλέπω τους γύρω μου όσο μεγαλώνουν σταματάει να τους νοιάζει σε τέτοιο βαθμό η αποδοχή από τους άλλους αλλά επικεντρώνονται στους στόχους τους. βέβαια μερικοί γίνονται σκληροί ,κακοί κ αδίσταχτοι. δεν θέλω να φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο, αλλά καλό θα ήταν να γίνω λίγο πιο σκληρόπετση.
    δν κλαίγεσαι είναι πίκρα αυτό με τα πεθερικά κ σε καταλαβαίνω. πιστεύω θα τα καταφέρεις να το αντιμετωπίσεις όμως

Senior Member
    Με λυπεί που λες,ότι από μικρό παιδί έχεις βιώσει τόση μοναξιά, ακούγεται δύσκολο.. Εύχομαι σήμερα και στο μέλλον αυτή η μοναξιά να αποτελεί ένα δυσάρεστο παρελθόν και μόνο στην ζωή σου. Όσο για τα υπόλοιπα, θα σου πω ότι καλώς ή κακώς δεν περνούν όλα από το χέρι μας, μαθαίνουμε εμάς και τους άλλους και τους δίνουμε στην ζωή μας τον ρόλο που τους αξίζει, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

ε εντάξει ας μην γίνομαι κ ντράμα κουιν, δν χρειάζεται να σε λυπεί, όλοι έχουμε περάσει καταστάσεις που γεμίζουν ανασφάλεια.

τελικά, η φίλη μου είπε πως δν νιώθει απέναντί μου έτσι όπως φάνηκε απλά ήταν λάθος στιγμή κ ότι για αλλού πήγαινε .από την μία νιώθω δικαιωμένη κ γιατί λύθηκε η παρεξήγηση από την άλλη θα μπορούσε να με προειδοποιήσει πριν φάω τις σφαίρες. ξέρω σκασίλα σας αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι οτι τελικά πρέπει πάντα να ζητάμε εξηγήσεις αν δεν είμαστε 1000% σίγουροι.

Senior Member
    Πολυ ωραια εξέλιξη ηταν αυτη μαντάμ.. Το καλο ειναι οτι το πηρε πανω της απο ο,τι καταλαβα κ αυτο ειναι πολυ σημαντικό. Ολοι μας εχουμε κακές στιγμές, κ πρεπει να δείχνουμε κατανόηση.

όχι ακριβώς ,εμμέσως πλην σαφώς με χρησιμοποίησε αλλά ενιγουει.

Senior Member
    Μαντάμ επειδη δεν θυμαμαι, ποσο χρόνων εισαι;;

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    ξέρω σκασίλα σας αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι οτι τελικά πρέπει πάντα να ζητάμε εξηγήσεις αν δεν είμαστε 1000% σίγουροι.
    Αυτό με τις ξεκάθαρες σχέσεις και τις εξηγήσεις πολύ το θαυμάζω. Είναι τρομερό.. Να μπορείς και να έχεις τα κότσια να καθίσεις απέναντι στον άλλο και να τα πεις χωρίς ψου ψου ψου, μικρότητες και μπηχτές. Νέτα, σκέτα. Εύγε.. Σου φυγε ένα βάρος από πάνω σου κι ακόμα πιο σημαντικό που δεν κρύφτηκες πίσω από το φαγητό.

http://media1.giphy.com/media/xIJLgO6rizUJi/giphy.gif

με λες αυτά που θέλω να ακούσω για να με καλοπιάσεις που έχεις γίνει γουορκαχόλικ κ μας γράφεις; πολύ καλά κάνεις μαρουλένια μου εγώ υποκλίνομαι σε εσένα. ξέρω οτι δν μας ξεχνάς μην ανησυχείς! αλλά κ η αλήθεια είναι οτι η αποχή από το φόρουμ σημαίνει οτι δν το έχεις κ τόσο ανάγκη κ εγώ γιαυτό χαίρομαι:bouncing:

Senior Member
    Μια χαρά το έχω ανάγκη, αλλά το κουφάρι μου τη νύχτα δεν ξέρω πού να το σωριάσω... Αν δεν μπορώ να να βολέψω το κορμί μου πώς να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά... Να αφήσουμε λέω εγώ τις υποκλίσεις γιατί τα λουμπάγκο παραμονεύουν :P

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast