Τί μας άγχωσε/στεναχώρησε σήμερα... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 240
    Senior Member
    Μη στεναχωριέσαι! η πωλήτρια δεν ξέρει τι της γίνεται! ούτε να μην τρώς ειναι η λύση ούτε η λυποαναρόφηση, ούτε τα χημικά σκευασματα!
    η λύση είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου, και το σώμα σου έτσι όπως ακριβώς είσαι αυτή τη στιγμή, να του δίνεις καλή ποιοτική τροφή, να προσέχεις να αγκαλιάζεις τον εαυτό σου! μη ξαναπάς σε αυτήν δεν αξίζεις να σε προσβάλει, ούτε να πάρει τα λεφτά σου! Κανένας δεν εχει δικαίωμα να σε κρίνει γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς στην ζωή σου!

Αγάπα τον εαυτό σου, και μην ακούς κανέναν. :blush:

Senior Member
    Συμφωνω με αιλουρο Σαντρα! Τι πραγματα ειναι αυτα; Με ποιο δικαιωμα στα ειπε αυτα; Ηθελε το "καλο" σου η μηπως απλα ηθελε να ξεσπασει σε σενα η ειχε τρελα; Μη δινεις σημασια και μην ξαναπας σ'αυτην! Μπορει να σε ζηλευει κιολας που παντρευεσαι.

Senior Member
    Tassos67i έχεις δίκιο! Μπορεί όντως να σε ζηλεύει Sandra που παντρευεσαι αν εκείνη είναι ελεύθερη και θέλει να παντρευτεί. Καλύτερα να μην ξαναπάς σε αυτή, πήγαινε σε άλλο μαγαζί να βρεις νυφικό. Αυτή να είναι η "τιμωρία" της να σε χάσει από πελατρια αφού δεν ξέρει να φέρεται και να μιλάει. Πραγματικά Sandra δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους, την συγκεκριμένη πωλήτρια κομπλεξικη θα την χαρακτήριζα.

Junior Member
    Ξέχασα να αναφέρω ότι η κυρία φοράει και ένα σωρό καλλυντικά προϊόντα προσώπου, λαιμού, χειλιών, ματιών, σέρουμ και από πάνω την κρέμα στο τέλος και πάντα βάζει πολύ παχιά στρώση λέει για να κάνει πιο καλή δουλειά η κρέμα λέει και παστώνεται και με κρέμες σώματος αντίστοιχα...
    Η κυρία είναι η χαρά της αισθητικού και όχι μόνο...
    Με έκανε για μικρούλα φοιτήτρια και της είπα έκλεισα τα 33 και αμέσως ρώτησε τι μάρκα κρέμες φοράω...
    Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω...

Παιδιά να είστε καλά, χίλια ευχαριστώ για την κατανόηση και την συμπαράσταση, μέχρι που γέλασα με τα σχόλια Tassos67i και έκανα και βιτριολικές σκέψεις.
    Ναι τόσο κακιά.
    Να βρω τη λύση στο πρόβλημα μου, να φτάσω σε φυσιολογικό βάρος και να πάω ξανά στην κυρία με τα νυφικά για τον θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά.
    Πόσα νυφικά έχει?
    50?
    100?
    300?
    Και να χωράω λέει σε όλα και να βάζω βγάζω το ένα μετά το άλλο και να ποζάρω όλο χάρη στυλ και φαντασία.
    Ώχου πια!

Senior Member
    χαχαχαχαχα και στο τέλος να της έλεγες, τελικά φαίνονται πολύ φτηνιάρικα δεν θα πάρω! :P:P

Junior Member
    Ailouros είμαι εγώ... αλλά είσαι κι εσύ..!!! :spin:
    Χαχαχαχα αυτό το σωματάκι αξίζει τα καλύτερα δεν είναι για φτηνιάρικα!!!

Το Σάββατο έχω αλλού πρόβα.
    Ελπίζω να πάει καλύτερα...

Senior Member
    Μάλιστα ...Άλλη μια Κομπλεξικη που βγάζει κακίες χωρις να σκέφτεται τι περνάει ο άλλος .. Μια ψωνάρα είναι η τύπισσα και μην ξαναπατήσεις εκεί ..Ούτε να την φτύσεις ..Και φυσικά να πας αλλού για πρόβα , δεν είναι η μοναδική ..
    Αυτός ο ρατσισμός δε για τους παχύσαρκους από μερικά άτομα είναι ανεξέλεγκτος..

Senior Member
    Γραψ'τη τη κομπλεξικη. Τοσο της κοβει...
    Επικεντρωσου στην ευτυχια σου και μην αφησεις μια ο,τι να'ναι να μπει εμποδιο.
    Βιον ανθοσπαρτο σ ευχομαι.

Junior Member
    Sandra έκανα λογαριασμό μόνο για να σου απαντήσω! Χεχε! Τι σύγχυση με την κάθε κομπλεξική που βγάζει όλες τις ανασφάλειες πάνω στους άλλους! Και μεις πέσαμε σε μια απαράδεκτη με νυφικά στο γάμο της αδερφής μου,άλλα μας είπε και άλλα έκανε στο νυφικό, και ήμασταν τελικά τελευταία στιγμή να τρέχουμε και να μη φτάνουμε και να έχουμε και την αδερφή μου παραμονές του γάμου να κλαίει με μαύρο δάκρυ... Θα σου πρότεινα να πας με ύφος κιόλας στα επόμενα μαγαζιά με νυφικά, του στυλ: "έχω απαιτήσεις και δεν είμαι σίγουρη αν μπορείτε να ανταποκριθείτε"! Στο κάτω κάτω πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και επιβάλλεται να σε κάνει να νιώσεις θεά-όχι να σε συγχύζει κι από πάνω! Και δεν το συζητώ ότι δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για τα κιλά σου! Την άλλη φορά που θα πας σ'αυτήν (αν και σιγά μην ξαναπάς), μόλις πάει να βγάλει την κακία της διέκοψέ την και πες με ύφος: "Σας παρακαλώ, δε σας επιτρέπω Περίμενα να ξέρετε κάπως καλύτερα τη δουλειά σας!" Να δεις που θα αρχίσει το γλύψιμο και τα συγνώμη για να μη χάσει την πελάτισσα! Ε μα, έλεος με την καθεμιά και τον καθένα κακό επαγγελματία!!

Senior Member
    Είναι πολλές τέτοιες, δυστυχώς...Και όλες οι υπόλοιπες αδύνατες εκτός από ψωνάρες που λένε αχ, πήρα 2 κιλάκια και τις βλέπεις κόκκαλο, είναι και αυτές ρατσίστριες σε μικρότερο βαθμό ή στον ίδιο αλλά δεν στο δείχνουνε. Τουλάχιστον αυτή είναι χαζή αποκαλύφθηκε από μόνη της ότι είναι ανεγκέφαλη!! Μη σκας Σάντρα, και καλή ζωή να έχετε, να ζήσετε!!
    ΥΓ.Εντωμεταξύ ψωνάρα δεν την λες γιατί αν ήταν δεν θα έβαζε ένα κιλό make up και σίγουρα ζήλευε την ηλικία σου εκτός του ότι παντρεύεσαι......

Junior Member
    katerina862017 Σε ευχαριστώ που γράφτηκες για να μου απαντήσεις! Κάθε απάντηση είναι πολύτιμη για μένα.
    Φυσικά και έχω καθρέφτες σπίτι και ξέρω πως είμαι, έχω επίγνωση της κατάστασης μου, απλά στεναχωρέθηκα τόσο πολύ...
    Δηλαδή το φαγητό της τρώω? Ήμαρτον πια...
    Και εχτές βγήκα στην αγορά και κλασικά δεν βρήκα τίποτα που να μου κάνει.
    Ανυπομονώ για το Σάββατο που θα πάω για πρόβα...

rain Δεν νομίζω ότι έχω κάτι να ζηλέψει. Νυφικά πουλάει, λογικό να πηγαίνουν εκεί υποψήφιες νύφες. Τι να ζηλέψει που παντρεύομαι? Αυτά είναι επιλογές του καθενός! Με πέρασε για 20-22 ετών φοιτήτρια και είμαι 33. Νομίζω είχε περιέργεια γιατί ενδιαφέρθηκε να μάθει τι κρέμες φοράω, τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Σίγουρα μια καλλίγραμμη κοπέλα σύμφωνα με τα στάνταρ πρότυπα ομορφιάς την ντύνεις με πάρα πολλές επιλογές και τα υποστηρίζει όμορφα πάνω της. Χτες στην αγορά δεν ήταν λίγα τα μαγαζιά που με το που μπήκα οι πωλήτριες μου είπαν δεν έχουμε τίποτα για εσάς. Δηλαδή αποκλείετε να ψάχνω για δώρο? Επειδή είμαι χοντρή συνεπάγετε ότι μόνο με χοντρούς συσχετίζομαι? Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική ορισμένων ατόμων...

Senior Member
    Δουλευω (οοοοταν δουλευω τελος παντων) με παιδια προσχολικής ηλικίας. Το αγαπημένο τους τραγούδι με το οποίο σείεται η τάξη απο την ένταση, ξέρετε ποιό είναι;

"Τραμ τραμ τραμ περναει ενα τραμ και μπαινει μια χοντρή και σπαει τη μηχανή"

Δν ξερω αν το εμαθε ενα παιδι στα υπόλοιπα ή αν τους το έμαθε η προηγούμενη παιδαγωγός, αλλα το βρίσκω εμετικό.

Ετσι γαλουχουνται τα παιδιά. Να μη σέβονται τη διαφορετικότητα, να δειχνουν το διαφορετικό με το δάχτυλο και να το κατακρίνουν.
    Αυτα τα παιδια κατα πασα πιθανότητα γίνονται ενηλικες με αντίστοιχη αρρωστημένη νοοτροπία.
    Και μετα εχουμε τον δικηγορακο π ποστάρει για την πλαδαρη ελληνιδα γκομενα που του χαλάει την αισθητική και τους οπαδούς του με μυαλο χειρότερο και απο πρωτοζωου.

Το "τραγούδι δεν με ενοχλεί επειδή λεει για μια "χοντρή". Θα μ' ενοχλουσε το ιδιο αν ελεγε για μια κουτση, στραβή, χαζή, κοντη και παει λέγοντας.

Μη περιμένετε απο τους ανθρωπους να σας σεβαστούν. Εχουν γαλουχηθεί έτσι. Με κρίση και κοροϊδία.

Πρέπει να γίνουμε απαθείς σε άτομα τέτοιας νοοτροπίας, διαφορετικά καθε φορα που γινομαστε στοχος θα πεφτουμε στα πατώματα.

Οποτε καθε φορα που καποιος σας προσβάλει, απλα σκεφτείτε οτι ειναι ενας άνθρωπος που μεγαλωσε χωρίς να μάθει περι διαφορετικότητας καθως και οτι έχει παντελή άγνοια του γεγονότος πως η πραγματική ομορφιά είναι αυτη της ψυχής μας.

Senior Member
    Αφρατουλινι μου, πολυ ωραια τα λες αλλα μια αδυνατη ξερεις τι μου ειχε πει; Οτι οι "χοντρες" εχουν τα πιο ωραια προσωπα! Μας ζηλευουν κουκλα μου γι'αυτο μας δημιουργουν κομπλεξ. Και αμα το καλοσκεφτεις και ενα παχυ σωμα δεν ειναι και τοσο ασχημο οσο τεινουν να το παρουσιαζουν απλως μας ζηλευουν δεν ξερω το λογο ακριβως εκτος απο αυτον που προανεφερα. Ισως επειδη εμεις δεν εχουμε κομπλεξ και μας τα δημιουργουν μονο οι αλλοι. Ισως οι αδυνατοι ειναι πιο κομπλεξικοι τελικα.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.... Όντως οι χοντρές έχουμε πανέμορφα πρόσωπα .
    Οκ υπάρχουν και άνθρωποι με άσχημα χαρ/κά αλλά το point είναι ότι ένα νορμάλ γυναικείο πρόσωπο, στα 100 κιλά είθισται να είναι πολύ πιο όμορφο απ'ότι θα ήταν το ίδιο πρόσωπο στα 60. Αυτό είναι επειδή το αφράτο δερματάκι και κρεατάκι στο πρόσωπο, εμποδίζει τις ρυτίδες, τα ζαρώματα και τα κόκαλα να φανούν... Σε κανέναν (και σε κανένα άντρα) δεν αρέσει ούτε το πρόσωπο νεκροκεφαλής, ούτε το σώμα όπου φαίνεται από τα 5 μέτρα το κάθε κόκαλο και κάθε χόνδρος... χαχαχαχ!
    Οπότε ναι, το πρόσωπό μας συχνά είναι ένας λόγος για να μας ζηλέψουν ορισμένες κοκαλιάρες με ασθενικά ρουφηγμένα πρόσωπα...
    Αλλά απο'κεί και πέρα, εγώ αν ήμουν 60-70 κιλά, και να είχα ένα μέτριο πρόσωπο, δε θα ζήλευα μια χοντρή με ομορφότερο πρόσωπο, γιατί θα ήξερα ότι έχω την υγεία μου. Είναι όμως καθαρά υποκειμενικό και συνήθως ζηλεύουμε αυτό που μας λείπει, ή τό'χουμε αλλά είναι (ή νομίζουμε ότι είναι) καλύτερο απ'το δικό μας...

Γενικώς, ο άνθρωπος έχει τη ζήλεια μέσα του, γιατί εκ φύσεως δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με όσα έχει!
    Οι χοντροί έχουν κάθε λόγο να ζηλέψουν τους λεπτούς ( έχουν πιο όμορφα σώματα, είναι πιο υγιείς, είναι πιο ανάλαφροι και ευκίνητοι, ανεβαίνουν σκάλες και τρέχουν να προλάβουν το αστικό χωρίς να μουδιάζουν τα γόνατα και να πιάνεται η ανάσα, μπορούν να φορέσουν ότι θέλουν και φαίνονται ωραίοι ακόμα κ όταν φοράνε 1 τσουβάλι), οι αδύνατοι έχουν κάθε λόγο να ζηλεύουν εμάς (γιατί έχουμε πιο όμορφα πρόσωπα, μπορούμε να κάνουμε πολύ πιο εύκολα γουρουνιά, να καταβροχθίσουμε κάτι "κακό" και πολύ, και να πάρουμε 3γραμμάρια, ενώ γι'αυτούς η ζυγαριά την άλλη μέρα θα είναι +2 και το στομαχάκι τους που δεν είναι συνηθισμένο σ'αυτά, πετάει ως απέναντι, συνήθως είμαστε πολύ πιο καλοσυνάτοι, ευχάριστοι και η ψυχή της παρέας), και κατά τον ίδιο τρόπο οι ψηλοί ζηλεύουν τους κοντούς κ το αντίστροφο, οι σγουρομάλλες τις πρασσομάλες κ το αντίστροφο, οι έξυπνες μορφωμένες τις όμορφες ντίβες και το αντίστροφο, οι πλούσιοι τους φτωχούς κ αντίστροφα, οι κακοί τους καλούς κ αντίστροφα, δεν έχει τελειωμό αυτό......

Προσωπικά πάντως, το πρόσωπό μου στα 140 μου άρεσε πιο πολύ απ'ότι τώρα. Νιώθω λες κ έρχεται το τέλος μου, δεν έχω μάγουλα.

Και για το τραγουδάκι.... Κ εμάς ήταν το αγαπημένο μας τραγουδάκι. Και θυμάμαι όταν το τραγουδούσαμε, τον Βασιλάκη που κοιτούσε έξω απ'το παράθυρο και έκανε ότι δεν το ακούει και δεν τον νοιάζει... Και όταν τελειώναμε, περίμενε λίγο να σιγουρευτεί πως δε θα το ξαναπεί η κυρία, και όταν βεβαιωνόταν, γύρναγε και μας κοιτούσε και ερχόταν να παίξουμε....
    Αυτό το πράγμα σας πληροφορώ ότι ήταν "τραυματικό" ακόμα και για μένα που δεν ήμουν ο βασιλάκης και ήμουν τσιλιβιθρόνι, δεδομένου ότι αυτή είναι μία απο τις απειροελάχιστες αναμνήσεις μου από το νηπιαγωγείο. πόσο μάλλον γι'αυτόν και άλλα παιδάκια σαν αυτόν...

Senior Member
    Εγω πάντως σκατοφατσα ειμαι σε οποιαδηποτε κιλα...:Ρ

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast