οι αρετές της υπομονής/το ημερολόγιο της Σου Σου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101
    αν και μου την δίνει η παρακάτω ομάδα
    http://www.sport24.gr/football/omade...l.3359867.html

Senior Member
    Λίγο λίγο γεμίζεις νεροχύτη και σταγόνα σταγόνα γεμίζεις βαρέλι . (Καταλανική παροιμία)

Senior Member
    Χο χο, τι μου θύμισες,
    https://www.youtube.com/watch?v=TBQxG0Z72qM

τι ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΑ!!!!!

εντάξει σήμερα αυτό το τόπικ έχει αφιέρωμα στους take that

https://www.youtube.com/watch?v=N2ICtCO8TCw

Senior Member
    Γεια σου Μανταμ σου σου!!! Πολυ ενδιαφερον αυτο που γραφεις και ουσιαστικο... Με την πρωτη ματια μου ερχονται στο μυαλο δυο πραγματα :
    1.οσο και να σου φανει περιεργο σε αυτους τους γρηγορους ρυθμους που θες να κινεισαι εχει συντελεσει πολυ και η εξελιξη της τεχνολογιας, το οτι ειμαστε (κ γω δλδ!!!) κολλημενοι σε ενα facebook η σε ενα μπλογκ η σε οτιδηποτε... Αυτη η γρηγοραδα εχει γινει μερος της ζωης μας και ειναι υπερβολικα δυσκολο να μην την υιοθετησουμε σαν τροπο ζωης γενικοτερα!!!

2. Αυτο που μπορεις να κανεις κααπως για να το αντιμετωπισεις ειναι να σκεφτεσαι θετικα (οχι οτι ειμαι πρωτη σε αυτο αλλα συμβουλες δινω!!!!) και ταυτοχρονα να θετεις μικρους στοχους. Π.χ αυτον τον μηνα θελω να χασω ενα κιλο!! Και το χανεις ή ξερω γω θα τρεξω στο διαδρομο δεκα λεπτα. Την πρωτη μερα τρεχεις 1, την αλλη 2 κ.λπ. Και προσπαθησε να επεξεργαζεσαι καλυτερα ο.τι σκεφτεσαι και θα καταλαβεις οτι δεν γινονται ολα οταν τα θελουμε κ ισως συνειδητοποιησεις οτι τα κανεις και πιο γρηγορα απ οτι οι αλλοι και νιωσε καλυτερα με τον εαυτο σου... προσπαθησε να εχεις λιγοτερα παραπονα!!!!
    Ελπιζω να σε βοηθησα εστω λιιγο

α σευχαριστώ πολύ για το λιθαράκι σου σε αυτό το εμπνευσμένο τόπικ. μουχαχχαχα!.

θα πιαστώ από την τελευταία λέξη σου ,τα παράπονα. ω ναι. πολύ γκρίνια κ παράπονο έχω που με δυσκολεύει απίστευτα στην καθημερινότητά μου. προσπαθώ να το αποβάλω.
    όσο για την τεχνολογία,μα πόσο δίκιο έχεις. το βιώνω κεγώ πολύ έντονα,να περιμένω άμεσα να γίνονται όλα,να βρίσκω γρήγορα λύσεις κ απαντήσεις.
    αλλά βλέπω πχ κ τον εργοδότη μου, μεγάλο σε ηλικία,πόσο έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις του από τότε που ανακάλυψε τα οφέλη της τεχνολογίας. από την στιγμή που παίρνει απάντηση για κάτι που παλιά έπρεπε να κοιτάξει στα κιτάπια του 3 ώρες για να το βρει τώρα όλα απαιτεί να γίνονται σε αυτό το ρυθμό. πολύ γέλιο ρίχνω.
    φαντάσου, αν έχει εξαντληθεί σε έναν ηλικιωμένο η υπομονή του από τότε που βιώνει το θαύμα της τεχνολογίας, τι νιώθουμε εγώ, 30 χρόνια νεότερη κ εσύ 40.

Senior Member
    «... Η φιλοσοφία μπορεί να συμβάλλει στην υπομονή που απαιτείται για να συζητηθεί ένα πρόβλημα πριν καταλήξουμε στο ποια λύση είναι η ενδεδειγμένη. Για μένα η φιλοσοφία και η υπομονή πάνε μαζί», απάντησε ο κ. Νεχαμάς.

-->Οικονομία, φιλοσοφία, υπομονή

έτσι για να' χουμε να λέμε..

Senior Member
    Παρακαλω Απο τη στιγμη που εισαι σε εναν εργασιακο χωρο αυτο κατανοω οτι ως εναν βαθμο ειναι δυσκολο να το αποβαλλεις!!!! Εδω εγω που σπουδαζω το εχω, θελω να τα καταλαβαινω ολα με την πρωτη και οι πολυωρες αναζητησεις πανω σε ενα θεμα με κουραζουν...Απλα υπαρχει μια διαφορα ουσιωδης. Στον εργασιακο χωρο υπαρχει και αγχος, με ολα αυτα που γινονται ο καθε εργαζομενος αναρωτιεται το εξης: ειμαι αρκετα καλος; καταβαλλω την προαπαθεια που χρειαζεται για να διατηρησω τη θεση μου;; αν δεν το κανω πως θα ζησω εγω και ΚΥΡΙΩΣ η οικογενεια μου;;; Πολυ διαφορετικο :/ οι περισσοτερες δουλειες ετσι ειναι τωρα, και στον ιδιωτικο τομεα αυτη η ανησυχια ειναι πολυ πολυ πολυ μεγαλυτερη γιατι οχι απλα ανησυχεις για μια μειωση μισθου αλλα για απολυση(κατι που για το δημοσιο ειναι καπως πιο λιγες οι πιθανοτητες οχι ομως οτι δεν υπαρχουν)

Οποτε το μοναδικο που θα μπορουσα να σου δωσω σαν συμβουλη (το παιζω και συμβουλατορας το 18χρονο χεχε) ειναι να σκεφτεσαι συχνα ποσα καλα εχεις προσφερει, γενικα. Στο σπιτι στην οικογενεια στη δουλεια...Ποσες φορες εκανες κατι σημαντικο για σενα η για τους αλλους. Ποσες φορες εκανες τον εαυτο σου περηφανο. Και μετα σκεψου και το αλλο. Τα εχω καταφερει στην ταδε δυσκολη στιγμη. Τωρα δε θα τα καταφερω; Αδυνατον!!!! Παντα θα προσπαθω το καλυτερο. Δεν σου λεω να γινεις αλαζονικη κ σνομπ αλλα να σκεφτεσαι θετικα να θυμασαι ολα τα καλα τα θετικα στοιχεια που εχεις ο.τι εχεις δωσει στους αλλους κ να δεις πως εγω αξιζω.... μπορω!!!! Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα παραπανω; μειωνεις το παραπονο, τη γκρινια και η ζωη κυλα με περισσοτερη επιμονη-υπομονη !!! εισαι δυνατη μπορεις!!

αχ τι όμορφα κ σωστά που σκέφτεσαι!!!πραγματικά μακάρι να σκεφτόμουνα έτσι στην ηλικία σου. κ θα σου κάνω καθρεφτάκι in your face!!!
    τα ίδια ισχύουν κ για σένα μικρό κ σοφό. κ εσύ να σκέφτεσαι τα ίδια για τον εαυτό σου!

υποψιάζομαι οτι βιάζεσαι να μεγαλώσεις λίγο γιαυτό δν σαρέσει αυτή η φάση της ζωής σου. δν σαρέσει αυτή η ελαφρότητα της φοιτητικής ζωής, μάλλον θεωρείς οτι λειτουργείς καλύτερα υπό πίεση.
    μη βιαζού κ μην φοβού. υπομονή κ ζήστο! μην φοβάσαι

Senior Member
    Εγώ αναρωτιέμαι γιατί ενώ έχω υπομονή, με πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις, υπομονή γαϊδουρινή, γιατί όταν έρχεται η σειρά του εαυτού μου δεν έχω ίχνος υπομονής.

πάνω σε αυτό με τους φιλοσόφους ας βάλω κ λίγο νίτσε
    http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%A6%...84%CF%83%CE%B5
    ίσως το φιλοσοφείν να βοηθάει στην υπομονή γενικότερα. αφού βοηθάει την οικονομία. αν κ ο νίτσε την υπομονή την θεωρεί έλλειψη θάρρους αλλά νομίζω οτι αλλού το πάει

Τι εννοεις μαρουλε?

Senior Member
    Εννοώ ότι κάνω υπομονή με όλους και με όλα αλλά με τα ζητήματα που αφορούν στο Μαρουλάκι υπομονή 0.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast