ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Junior Member
    Ας απαντήσω και εγώ τώρα που είδα αυτά που γράψατε! Καταρχάς μπράβο Mitsaki για την προσπάθεια που κάνεις! και εγώ μένω σχεδόν 6 χρόνια μακρια απο τους δικούς μου αλλά ξέρεις λόγω οικονομικών, παρόλο που βρήκα όπως και εσύ έναν διατροφολόγο που είνα ειδικός στις διατροφικές διαταραχές, είπα να προσπαθήσω μόνη αρχικά..Και όσο για την γυμναστική συμφωνώ με τη Μαντάμ σου σου, ακόμη και τόσο αρκεί! εμένα μου αρέσει το γυμναστήριο απλά εγω λειτουργώ μόνη, δεν μπορώ τα ομαδικά, εκτός αν εχω παρέα! αλλές φορές μου αρέσει το ποδήλατο έξω, ή το περπάτημα με λίγο τρέξιμο. Πολλά μπορείς να κάνεις ανάλογα με το τι σε ευχαρθστεί, έστω και λίγη ώρα :)

Μαντάμ σου σου από το 2015 νέα αρχή!! Αφήνουμε πίσω τη ταλαιπωρία και προχωράμε! Περιμένω εξελίξεις! Girl22 πως πάει η προσπάθεια σου...? Τα πας καλύτερα?

girl συγγνώμη για την κατάχρηση στο τόπικ σου περί γυμναστικής με πιάνει λογύδριο.

πιστεύω οτι φυσικά το παν είναι η δική σου προσπάθεια κ η δουλειά που θα κάνεις με τον εαυτό σου. αλλά είναι δύσκολη υπόθεση κ θέλει βοήθεια και το ξέρεις. μην το καθυστερείς πολύ ,βάλτο προτεραιότητα νούμερο ένα να απευθυνθείς σε ειδικό. θα γλιτώσεις πολύ μεγάλη ψυχική κ σωματική ταλαιπωρία. προσπάθηθσε όσο μπορείς να το κάνεις αυτό. ξέρω οτι είανι μια εποχή δύσκολη αλλά μιλάμε για την υγεία σου, την ψυχή σου ,το είναι σου.

Senior Member
    Καλημέρα,κοριτσάρες μου! Σας διαβάζω και σας χαίρομαι!
    Πιστεύω πως δώσατε αρκετή δύναμη στο εικοσιδυοκόριτσο να νιώσει λιγότερο μόνο
    και πως όλοι για κάτι παλεύουμε κι όσο το κάνουμε όλο και πιο κοντά ερχόμαστε στη λύτρωση!
    Συμφωνώ κι εγώ πως πρώτος στόχος είναι το σταμάτημα των εμετών,στη συνέχεια μια καλή διατροφή,
    που δε θα αφήσει πολύ χώρο στα υπερφαγικά,άσκηση που έχει οφέλη τόσο στο κορμί όσο και στη διάθεση,
    ενημέρωση ως προς τη βουλιμία,αυτοπαρατήρηση πολλή κι ενδοσκόπηση. Μικρά βήματα τη φορά
    και η πολυπόθητη αλλαγή συμπεριφοράς είναι εφικτή για όποιον πραγματικά την επιθύμησε!
    Και όσο μπορείς,αναζήτησε τη χαρά στη ζωή σου!Επιδίωξε δραστηριότητες που σε κάνουν
    να νιώθεις όμορφα,άνοιξε στην εμπειρία,δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να πάρει ικανοποίηση
    και να γεμίσει από κάτι πέρα της τροφής.Αν η σεροτονίνη σου ανέβει με τον τρόπο αυτό,
    δε θα καταφύγει στις συγκεκριμένες τροφές που έμαθε να την ανεβάζουν κι όλο τις αναζητά.
    Αν η βουλιμία ήταν πρόσωπο και της έγραφες ένα γράμμα,τι θα της έλεγες;

Junior Member
    Mitsaki δυσκολεύομαι πάρα πολύ..
    Είχα ξεκινήσει καλά όπως έγραφα και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Τα μάτια μου δεν ήταν πια φουσκωμένα, ένιωθα καλύτερα ψυχολογικά..
    Αλλά πάλι τα χάλασα .. δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Με το που με στεναχωρεί κάτι, πέφτω ψυχολογικά...ξεκίνησε με μια συμπεριφορά ενός ατόμου,μετά η στεναχώρια των δικών μου με κάτι θέματα και καπάκι κάτι ξαφνικό στο μεταπτυχιακό με εργασίες (που με άγχωσε και με εκνεύρισε μαζί) και να μαι πάλι από την αρχή...Παίρνω τους δρόμους για να μην είμαι σπίτι αλλά όταν γυρνάω συμβαίνει πάλι το αναπόφευκτο. Άρχισα να απελπίζομαι...

Εϊ girl μην ακούω τέτοια! Απελπισία? Γιατί? Ξέρεις πόσες φορές έχω προσπαθήσει όλες και χουμε ξανασηκωθει! Το θέμα είναι να μη τα παρατάς. Για σένα όπως είπαμε το πρώτο βήμα είναι οι εμετοι! Φάε δε πειράζει αλλά μη κάνεις και άλλο κακό στα ματάκια σου και στη ψυχή σου! Σιγά σιγά... Βήμα βήμα... Θα τα καταφέρεις! Μια συμβουλή μπες στο topic τρίωρα και τριάδες γευμάτων να πάρεις μια ίδεα περί αυτού του τρόπου διατροφής... Βοηθά πολύ στην αποφυγή των βουλιμικων!! Μη μασάς!! Όλα καλά θα πάνε :eureka:

http://www.cci.health.wa.gov.au/reso...cfm?Info_ID=48

δοκίμασε να κάνεις αυτά τα Module ,είναι αυτοβοήθειας και βοηθάνε λίγο να καθαρίσεις την σκέψη σου αλλά σου δίνουν κ τιπς.
    τα βρήκα εδώ στο φόρουμ κ με βοήθησαν πολύ κ από τότε ποστάρω κάθε τρεις κ λίγο.

γκιρλ μου μην περιμένεις από την μία στιγμή στην άλλη να ξυπνήσεις μια ωραία πρωία κ να απαλλαχτείς από το βάρος αυτό. κάποιες μέρες θα νικάς κάποιες μέρες δν θα τα καταφέρνεις,οπότε μην απογοητεύεσαι σε υπερβολικό βαθμό ,σήκω κ ξεκίνα πάλι απτην αρχή. δν είναι παιχνίδι η όλα ή τίποτα. προσπάθησε όσο μπορείς. στο τέλος θα έχεις πιο πολλές νίκες παρά ήττες σε αυτό τον πόλεμο. όσο περισσότερο νικάς ,τόσο θα χτίζεται η πεποίθησή σου και η αντιστάσεις σου.
    φυσικά αν έχεις κ συμπαραστάτες στην προσπάθειά σου, τότε ακόμα πιο γρήγορα θα φτάσει η μέρα που θα έχεις τελειώσει τον πόλεμο. γιαυτό σου λέω να μιλήσεις σε ειδικούς, στους δικούς σου.

Junior Member
    Κι εγω νιωθω οτι η κατασταση μου εχει ξεφυγει και θελησα να διαβασω τα δικα σας εδω και ωρες,μηπως και στροφαρω ξανα!!!
    Αυτο που καταφερατε να με πεισετε για αρχη, ειναι το γυμναστηριο!Αυριο κιολας παω να γραφτω!!!μια με μιαμιση ωρα θα πηγαινω καθημερινα,κι αυτο για να εκτονώνομαι γιατι βρισκω διεξοδο στο φαγητο...συγκεκριμενα σε χαζα γλυκα και οτιδηποτε παχαινει και με καταστρεφει!Εχω πολυ καιρο να γυμναστω... :smirk:
    Ειμαι 34 χρονων και μανουλα ενος 9χρονου γιου.Οταν ηταν ο μικρος 6 μηνων,ακριβως μετα την βαφτιση του αρχισα διατροφη και γυμναστικη με πεισμα πολυ και καταφερα να χασω μεσα σε 7 μηνες 30 ολοκληρα κιλα!Υστερα απο καποια θεματα που ειχαμε στο σπιτι,επεσε η ψυχολογια μου και επεσα στο φαγητο παλι δυστυχως..Το αποτελεσμα ηταν να βαλω 25 κιλα χωρις να μ ενδιαφερει καθολου ο κοπος που εκανα μεχρι να φτασω στο κανονικο μου βαρος.Θελω πολυ να τα χασω.Θα τα καταφερω μαζι σας!!!Ειμαι σιγουρη!!!

Senior Member
    Tι ωραία modules!! Αποθηκεύονται στα αγαπημένα..

Καλως όρισες naskal!!

Να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου μικρομάνα!!!

Καλή δύναμη και καλό αγώνα...

Μακάρι αυτή τη φορά να είναι και η τελευταία και να καταφέρεις να ισορροπήσεις σε ένα υγιές σώμα!!

Naskal, καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
    Καλή σου επιτυχία!

Junior Member
    Originally posted by marulenia

Μακάρι αυτή τη φορά να είναι και η τελευταία και να καταφέρεις να ισορροπήσεις σε ένα υγιές σώμα!!

αμην..!!!!:starhit:

καλή αρχή νασκάλ, μια φιλική συμβουλή ,μην πιέσεις ειδικά στην αρχή υπερβολικά τον εαυτό σου, σιγά σιγά ,μικρά βήματα, υπομονή κ ηρεμία.

Page 2 of 2 FirstFirst 12