Peie m t gnwmi sas - Voithiste me!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Peie m t gnwmi sas - Voithiste me!!!

Kalispera sas!
    Legomai Dimitris k egw edw k tessereis mines sxesi m mia kopela st ilikia m.
    Prin liges meres m eipe oti den niwthei pia opws prwta mazi m ennoontas oti dn einai pia erwteumeni(edw k kana mina niwthei etsi leei). Den thelei omws na xwrisoume k leei oti m agapaei polu k den thelei n m xasei! Gia n min sas prizw tis eipa ok sunexizoume.....

Apo ekeini tin mera niwthw perierga!
    Tin agapaw polu alla oso thimamai auto p m eipe stenoxwriemai.

Plzzzz Th ithela n m peite eseis pws th antidrousate an sas elege kati tetoio t agori/kopela sas alla k poia th itan i sumperifora sas apentanti tou/tis meta apo auto an telika sunexizate!!!!!!

Euxaristw polu paidia!

Dimitris

Senior Member
    Θέλεις να μας πείς τη ηλικία σου? Επίσης μπορείς να γράφεις στα Ελληνικά?

Junior Member
    19 ειμαι.

Senior Member
    Σε απάντηση στις ερωτήσεις σου. Στην ηλικία σου πιθανόν να με πειραζε και εμένα εάν η κοπέλα μου φανέρωνε τέτοια αντιφατικά συναισθήματα. Εάν την γούσταρα πολύ θα επιδιώκα να με γουστάρει και εκείνη αλλά πάνω απ\'όλα θα φύλαγα τον εαυτό μου για να μην πληγωθώ. Πως θα το έκανα αυτό? Δεν θα σταματούσα να εκφράζω την αγάπη μου για το πρόσωπο της αλλά κυρίως δεν θα της έδειχνα οτι το μόνο που με ενδιαφέρει στη ζωή μου είναι εκείνη. Εάν έχεις κάποια ενδιαφέροντα αποκλειστικά για τον εαυτό σου, τον προφυλάζεις απο ερωτικές απορίψεις μιας και έχεις να βασιστείς σε κάτι παραπάνω απο μια σύντροφο για να μπορείς να ζήσεις ευχάριστα..

Senior Member
    Εσυ πως αισθανεσαι ?Αισθανεσαι ερωτευμενος τωρα η πριν σου το πει αυτο η κοπελα?Αν της μιλουσες εσυ ειλικρινα τι θα της ελεγες?

Senior Member
    Φυσικο να νιωθεις περιεργα αφου σου ειπε οτι δεν ειναι ερωτευμενη!!!Γιατι στο ειπε ετσι καταμουτρα?με τι αφορμη?εχετε προβλημα στη σχεση σας?

Junior Member
    Από εκείνη την μέρα που μου το είπε νιώθω λίγο κάπως. Προσπαθώ να μην το σκέπτομαι αν και λίγο δύσκολο… Είμαι ακόμα ερωτευμένος πιστεύω μαζί της και δεν θέλω να την χάσω!
    Η σχέση μας μια χαρά ήταν πάντα και είναι ακόμα! Απλά δεν ξέρω χωρίς έρωτα αν μπορεί να υπάρξει σχέση? Βέβαια σκέπτομαι ότι τα 8 στα 10 ζευγάρια που είναι παντρεμένα δεν είναι μετά από κάποιο διάστημα ερωτευμένα απλά αγαπιούνται…. Αλλά εγώ δεν είμαι παντρεμένος και έχω σχεση ΜΟΝΟ 4 ΜΉΝΕΣ! Δεν ξέρω, τα έχω χάσειιιιιιιι

Member
    Εμένα η γνωμη μου είναι, αφου την αγαπας και δε θες να τη χάσεις, επιδίωξε να σε ερωτευτεί ξανα. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μιζεριάζει. Να της κάνεις εκπληξουλες, να κανετε εντελως αλλα πραγματα απο αυτά που κάνατε πριν και να κοιτας να της εισαι αρεστος. Επισης πολυ μεγάλη προσοχη δωσε στο σεξ που χρειαζεται φαντασια και τεχνη!! Μη καταντατε να κάνετε κάθε φορά τα ίδια γιατι ετσι ξενερώνουν οι άνθρωποι. Φρόντισε σε ότι κι αν κανετε να δημιουργεις την ιδια μαγεια που είχατε τις πρώτες μέρες. Καλή είναι και η αγαπη αλλα είσαι μόνο 19 χρονων και τα εχετε μονο 4 μηνες. Στην ηλικια αυτη πρεπει να ζησεις τον ερωτα. Α επίσης κάνε αυτό που σου είπε ο vince, δηλαδη κάνε πραγματα για τον εαυτο σου για να της δωσεις να καταλάβει οτι δεν εισαι δεδομένος και υπάρχει ζωη και πέρα απ\'αυτή.
    Εγω είμαι 21 και έχω 3 χρόνια σχέση. Λογικό είναι κάποιες στιγμες να μην αισθάνομαι ερωτα για το αγόρι μου αλλα αγάπη ή απλα συνήθεια. Γι\'αυτο και απ\' την πλευρα μου αλλα και απο του αγοριου μου απ\' ότι έχω καταλάβει ανανεωνουμε τη σχέση μας συχνα.
    Αν με όλα αυτα δεν αλλαξει τι να πω, μετα πρεπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να δεις αν αντεχεις να είσαι σε μια τέτοια σχεση.

Senior Member
    Εμενα μου φαινεται περιεργο που σου ειπε αυτο το πραγμα.Σκεφτηκες την περιπτωση οτι αυτο που σου ειπε πιθανον να σημαινει οτι σε σεβεται κ θελει να ειναι ειλικρινης μαζι σου?Λιγες κοπελες εως ελαχιστες το κανουν αυτο συνηθως τα λενε στις φιλες τους με χειροτερους τροπους.(χωρις να θελω να φανω κακος)
    Οποτε αυτο ισως να ειναι υπερ σου.Γιατι δεν ρωτας σε καποια τρυφερη στιγμη την κοπελα(για να την αιφνιδιασεις) εαν σου ειπε αυτο το πραγμα επειδη ηθελε να ειναι ειλικρινης ή (για κατι παραπανω)...επειδη αισθανεται πως θελει να προχωρησει την ζωη της αλλα σε αγαπαει κιολας.
    Αυτα μπορεις να τα συνδιασεις κ με τη συμπεριφορα της γενικοτερα.Αφου η σχεση σας ειναι μια χαρα,μπορειτε να συνεχισετε κ να σου φυγουν οι καχυποψιες,οπως ειπες δεν ειστε παντρεμενοι,να χαρειτε την σχεση σας χωρις πιεσεις ο ενας στον αλλον,οταν υπαρχει ειλικρινια στη σχεση μονο ωραια μπορεις να αισθανεσαι,ο ερωτας ειναι κατι παροδικο οποτε εαν σου ειπε πως σε αγαπαει,εχεις ακομα πολλα να γνωρισεις για την κοπελα...
    Εαν σου πει πως σε αγαπαει αλλα αισθανεται οτι θελει να προχωρησει ή αλλα πιο περιεργα,τοτε πιθανον να το κανει εγωιστικα κ γιαυτο αυτες οι αντιφασεις κ μην πεσεις στα δικτυα της..Δηλαδη μην σου πληγωσει τον εγωισμο κ την κυνηγας η τιποτα τετοιο...κοιτα περισσοτερο τον εαυτο σου κ αυτους που σε αγαπανε πραγματικα

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ βρε παιδια!!!!! Να στε καλά! Μου δώσατε κουράγιο για να συνεχίσω...!!!!!!!

Senior Member
    pistevo oti einai thema xronou o xorismos. tha sou to petaksei arga i grigora. egw tha ti xoriza protos sti thesi sou.tha eixa idi ksenerosei. k eimai 22.

Junior Member
    loipon μου εχει τυχει.ειμαι 18 στα 19.ειχε συμβει λογω οικονομικων λογων που τον στεναχωρουσαν κ δεν ειχε ορεξη.αλλα εμεινα διπλα του,γιατι τον ηθελα.καιμετα τον εκανα να ξανιωσει οπως πριν.ειχε γινει στους 7 μηνες.αλλα ειμαστε ακομα μαζι σχεδον 2 χρονια.για να καταλαβεις οτι δεν εχεις χασει το παιχνιδι...γεια!

Junior Member
    Δεν ξέρεται πόσο με βοηθήσατε παιδία..!! Διάβασα ότι που στείλατε κ μετά από μια συζήτηση που είχα μαζί της κατέληξα στο ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα της…!!!! Αξίζει πιστεύω…. Όσο για τον έρωτα ίσως ξανά έρθει κάποια στιγμή κ αυτός…

Σας ευχαριστώ όλους πολύ!!!!!