γκρινιαα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    σταμάτα να βρέχεις διάολε!

Senior Member
    Δεν ξέρω εκεί που είσαι εσύ, αλλά εδώ που είμαι εγώ μας χαμογέλασε λίγο ο ήλιος

Senior Member
    Τα νεύρα εμπίπτουν στο τόπικ; Νεύρα, νεύρα, νεύρα παντού...

φυσικά τα νεύρα ,οι τσατίλες, οι μεγάλες αλλαγές στην διάθεση(κλαίω ,γελάω,κλαίω ,γελάω) οι υστερίες όλα όλα

γιατί τόσα νεύρα κοπελιά??

Senior Member
    Μάλλον οι ορμόνες μου κάνουν χορό...

Παιδιά τρέχω και δεν φτάνω!! Γι' αυτό και δεν μπαίνω πιο συχνά στο φόρουμ.
    Μου έχετε λείψει!
    Μπαίνω όποτε βρίσκω χρόνο...

Μια γκρίνια που θέλω να εκφράσω είναι ότι έχω διαταραχές στον κύκλο μου και πολλές μέρες νιώθω πρησμένη,
    και το κυριότερο με πονάει η πλάτη μου λόγω του... μπροστινού βάρους!! :sniffle:

Αν μπορούσα θα έκανα αύριο κιόλας αφαιρετική στήθους. :sniff:

Καλυτερα είσαι ματζουράνα μου?

Σταματά να βρεχεις διαολε

Senior Member
    Αχ Μάντζι, να μου κάνεις κι εμένα λίγη μεταμόσχευση!! Γιατί μέχρι και στα μέτωπο θα παχύνω, αλλά κει πάνω τα άτιμα δεν μπαίνουν με τίποτα...

Να είναι τα τρεξίματα για καλό...
    Και να σε γεμίζουν εύχομαι...

Senior Member
    βρε κορίτσια!

έχετε βρεί τρόπο να το χειρίζεστε;
    εμένα όταν με πιάνει η γκρίνια παρεξηγούμαι με τα πάντα!
    Γκρινιάζω τόσο πολύ που μου την σπάω,και μετά γκρινιάζω στον εαυτό μου επειδή ειμαι τόσο γκρινιάρα.
    Δεν μπορώ να με αντέξω,και φαντάζομαι τι τραβάνε οι άλλοι οι κακομοίρηδες που με ακούνε..
    ουφ,δεν ξέρω τι να κάνω πια.
    :sniff:

αίλουρε όχι! αν βρεις το μαγικό χάπι να μου το δώσεις κ εμένα. τα λέβελ γκρίνιας μου παραμένουν υψηλά , χθες άγγιξα καινούριο ρεκόρ! νομίζω οτι "μουρμούρα" is my middle name! γρρ γρρ γρρ δίχως τέλος!

Senior Member
    και εγώ χθές έκανα καινούριο ρεκόρ! χαχαχα έφτασα σε ανώτερο λέβελ..
    και τωρα με πιάνουν οι τύψεις και αυτοχαστουκίζομαι:P

κεγώ τα ίδια αλλά προσπαθώ να μην αυτομαστιγώνομαι, άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ!ο καθένας με τα κουσούρια του. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σκεφτώ τι με οδήγησε στην γκρίνια κ την επόμενη φορά να εξαλείψω αυτόν τον παράγοντα(γιατί κουσούρια κουσούρια αλλά θέλουμε κ να γινόμαστε καλύτεροι). μάλλον, αυτήν την φορά αυτό που με έκανε να γκρινιάξω είναι η ζήλια και η ματαιοδοξία μου. μόνη μου με έχω υποβάλλει σε μια νηστεία(τσιγκουνιά κ μιζέρια με τον εαυτό μου) από κανακέματα, φροντίδα, φρου φρου κ αρώματα, πολυτέλειες και δώρα .γιατί δηλαδής δεν αξίζω και αξίζουν οι άλλοι? ε? ε? τέλος. θα πάρω κεγώ συνολάκι γυαλιστερό σαν την πηνελόπη από το άλλο τόπικ. (μεταφορικά μιλώντας πάντα)

Senior Member
    χαχαχαχα να το πάρεις το συνολάκι! εδώ η Πηνελοπίτσα το ταπεινό χαμέμηλο πήρε. Χριστούγεννα έρχονται.
    Δεν χρειάζεται να τιμωρούμε τον εαυτό μας με τις νηστείες,το αξίζεις ένα δώρο εσύ απο τον εαυτό σου.:blush:
    Εγώ πάλι γκρινιάζω απο χαζομάρες,γιατί με πιάνουν οι ανασφάλιές μου που και πού,και μετά έχω τύψεις και περισσότερες ανασφάλειες.. Εχεις δίκιο,όλοι είμαστε άνθρωποι και είμαστε γκρινιάρηδες αλλά πρέπει να μας αγαπάμε (και εμάς και τους άλλους) με τα στραβά και τα καλά. :tumble:

Page 2 of 2 FirstFirst 12