Results 46 to 60 of 67
-
15-12-2014, 11:49 #46
Καλησπέρα! Σχετικά καλά εδώ . Η διάθεση κυμαίνεται σε ανεκτα επίπεδα. Η διατροφή μια έτσι μια γιουβετσι (να χα τώρα λίγο
) . Αυτό κυρίως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω αρκετης κατανάλωσης αλκοόλ λόγω εξόδων με φίλους κλπ . Ωστόσο κάπου πήρε το μάτι μου τις προάλλες να χω χάσει μισό κιλό ...; Αλλά δεν δίνω σημασία ακόμη στις 22 θα ζυγιστω και θα σας πω συνολικά τι παίζει . Ευτυχώς παω κάθε μέρα από μια ώρα γυμναστηριο . Όχι ότι κάνει θαύματα η μια ώρα αλλά τουλάχιστον είναι καθημερινά ...
- 15-12-2014, 18:40 #47
Καλησπέρα κορίτσια!!
Νομίζω το σύμπαν συνομωτεί για ν' αδυνατίσω! Πραγματικά!
Χθες έπαθα αλλεργία από καρύδια... πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να φάω μελομακάρονα φέτος τα Χριστούγεννα (γιατί έχουν καρύδι).
Τα μελομακάρονα ήταν ανέκαθεν η αχίλλειος πτέρνα μου την περίοδο των Χριστουγέννων!
Πάντα έτρωγα πάρα πολλά γιατί είναι από τ' αγαπημένα μου γλυκά!
Και φέτος δεν θα μπορώ να φάω για λόγους ανωτέρας βίας.
Θρήνησα μέσα μου για πολλή ώρα ( :sniff: ), όμως μετά το είδα από άλλη οπτική: ότι δηλαδή μάλλον το Σύμπαν θέλει να συνεχίσω την όμορφη διατροφή μου και να φτάσω σε φυσιολογικό βάρος!! :smilegrin:
Ο στόχος παραμένει το διψήφιο την πρώτη μέρα του καινούριου χρόνου,
όμως ταυτόχρονα έχω στόχο και να μην έχω νιώσει καμία στέρηση μέχρι τότε!
Αν φτάσω το διψήφιο έχοντας νιώσει έστω και 1 φορά στέρηση, τότε θα θεωρήσω μέσα μου ότι ο στόχος δεν επετεύχθη!
Αν την 1/1 τα ψηφία είναι ακόμα 3, δεν θ' απογοητευτώ, απλά θέλω σίγουρα να δω ότι γίναν 2 μέχρι τις 10 Γενάρη.
Αυτά!
Η διατροφή καλά πάει..
Χθες έφτιαξα κάτι θεσπέσια (όχι δεν είμαι ψωνάρα! :smilegrin: ) σοκολατάκια, από τα οποία όχι μόνο δεν δοκίμασα,
αλλά αφού τα έφτιαξα, δεν έγλυψα ούτε τα υπολείμματα που έμειναν στο μπωλ! (πω, σαν καταπιεσμένη υστέρω ακούγομαι τώρα!!)
Τα μισά τα πήγα σε μια επίσκεψη χθες (εκεί μου είπαν ότι είναι θεσπέσια! :bouncy: ),
και τα άλλα μισά θα τα πάω στο θεατρικό παιχνίδι αύριο για τα παιδιά.
Σκέφτηκα ότι παλιότερα, δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσουν 1 ολόκληρη μέρα σοκολατάκια στο ψυγείο μου!
Και σήμερα, δεν έχω όρεξη, πραγματικά, να φάω ούτε 1!
Εντυπωσιάζομαι μ'αυτήν την εξέλιξη!
Εύχομαι με όλη μου την δύναμη να συνεχίσω έτσι και να έχω πάντα υγιή σχέση με το φαγητό!
Και αυτό να το πετύχουμε όλοι μας! :thumbup:
15-12-2014, 22:30 #48
Ματζουράνα μου πάντα από κάτι κακό βγαίνει κ κάτι καλό τελικά! Πολύ θετικά αυτά που περιγράφεις και ο τρόπος με τον οποίο μας τα μεταφέρεις!! Από μένα μια συμβουλή-παράκληση! Σε παρακαλώ θερμά να ξεχάσεις τη ζυγαριά! Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για το γεγονός ότι αλλάζουν γρήγορα τα νούμερα όμως αυτό κάποια στιγμή θα σταματήσει. Πως θα τ' αντιμετωπίσεις τότε; Προσωπικά θα με ανησυχούσε αν έβλεπα ότι σε 2 βδομάδες θα 'χανα 5 κιλά γιατί απλά δε μπορεί να είναι λίπος...άρα θα χάνω και κάτι άλλο μαζί. Και το να χάσεις μυική μάζα ή υγρά δε σε συμφέρει. Με συγχωρείς που τα λέω έτσι, αλήθεια, απλά επειδή έχω περάσει απ' αυτό το στάδιο κ είμαι σχετικά κοντά στο τέλος έχω καταλάβει 1-2 πραγματάκια. Φιλιά!!! :*
15-12-2014, 23:05 #49
Ευτυχώς αποκαταστάθηκε το πρήξιμο κι ο πόνος στο δόντι... Συνεχίζω σταθερά μια χαλαρή διατροφή χωρίς υπερφαγικά. Ρότζερ.
23-12-2014, 01:59 #50
Καλησπέρα κορίτσια!
Έχω αποκρούσει επιτυχώς πολλούς πειρασμούς!
Με κεράσαν ένα γλυκό από γενέθλια και το έδωσα μετά από κάποια ώρα σε έναν άστεγο που βρήκα στο δρόμο.
Πήγα για καφέ μια μέρα και το μαγαζί προσέφερε κουλουράκι, το οποίο το έδωσα σε ένα παιδάκι που πουλούσε λαχεία.
Ήρθε ένας πελάτης στη δουλειά και μας έδωσε από μία σοκοφρέτα για τα Χριστούγεννα, και την δικιά μου την έδωσα σε μια συνάδελφο που ήρθε αργότερα και δεν είχε πάρει σοκοφρέτα.
Στη δουλειά πάλι, μου προσφέρανε ένα ατομικό σταφιδόψωμο και το έδωσα αργότερα σε μια θεία μου.
Δεν αρνούμαι να πάρω όταν μου προσφέρουν κάτι, γιατί κάποιοι το παίρνουν ως προσβολή.
Όμως και δεν τα πετάω αυτά που μου δίνουν, γιατί στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, που υπάρχουν άνθρωποι και παιδάκια που λιποθυμάνε από την πείνα,
είναι πραγματικά μεγάλη αμαρτία να πετάμε φαγητό.
Δεν στερούμαι όμως! Και αν κάτι μου το προσφέρουν και θέλω να το φάω, θα το φάω!
(Όπως πχ ένα μελομακάρονο -χωρίς καρύδι!- που μου προσέφεραν το Σάββατο και το έφαγα.)
Γενικά καλά τα πάω, μόνο που τα Σαβ/κα τυχαίνει να τρώω μερικά μεζεδάκια το βράδυ που παραγγέλνουμε με την παρέα,
όμως προσέχω πάντα την ποσότητα, και προσέχω ν' αποφεύγω τρόφιμα που με βάζουν στον φαύλο κύκλο της γλυκόζης.
Στην αρχή ένιωθα ενοχές, επειδή τα μεζεδάκια αυτά δεν είναι ποιοτικές επιλογές τροφής,
όμως σκέφτηκα ότι αυτή η σκέψη είναι υπερβολική, και καλό είναι να τ' απολαμβάνω (με μέτρο) όποτε τύχει και βγω έξω, και να μην στερούμαι.
Ο πρώτος στόχος που είχα αναφέρει, είναι στις 24 του μηνός (που είπαμε να ζυγιστούμε όλες) να είμαι 102 κιλά ή και λιγότερα.
Να δούμε αν θα το πετύχω!!
Καλή επιτυχία σε όλες μας, χωρίς στερήσεις και ενοχές!
23-12-2014, 09:25 #51
Δίαιτα αλτρουισμού!!
Δύο σε ένα!!
Μεγαλοφυές....
Πρακτικό και βαθιά χωμένο στο πνεύμα των Χριστουγέννων!!
Καλέ τι κορίτσια βγάζει το forum!!!
23-12-2014, 10:30 #52
Δίαιτα αλτρουισμού κι εκδίκησης θα την έλεγα εγώ...
Έχεις μια φίλη λεπτεπίλεπτη ενώ εσύ ήσουν μια ζωή η χοντρούλα;
Ο κολλητός σου είναι ο κορμάρας κι εσύ ο χοντροκουράδας;
Με την νέα δίαιτα αλτρουισμού κι εκδίκησης εσύ χάνεις και ο άλλος ...βάζει!!!
Ότι δεν τρως εσύ το ταΐζεις στους άλλους... Γλυκά, παγωτά, λιχουδιές, του κόσμου τα καλούδια, όλα τα πασάρεις σε αυτούς που όσο και να φάνε δεν παίρνουν γραμμάριο. Τους λες και ένα "δεν έχεις ανάγκη εσύ" για να αποδυναμώσεις τυχόν αντιστάσεις τους ή ένα "φάτο εσύ που μπορείς"για να το παίξεις θύμα χεχεχε! Τάιζε, τάιζε, όλο και κάτι θα τους μείνει στο τέλος την ώρα που εσύ ψάχνεις νούμερα στα Medium και τα Small. Έχει ο καιρός γυρίσματα! :bigsmile:
Τι καλός άνθρωπος που είμαι... Μέσα στο πνεύμα των ημερών!!!
Υ.Γ. Προφανώς δεν το λέω ισχυριζόμενος ότι η μαντζουράνα το έκανε με τέτοια πρόθεση. Μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Η φιλενάδα μας πολύ καλά έκανε και έδωσε τα γλυκάκια σε αυτούς που τα έδωσε.
24-12-2014, 00:24 #53
Μπακλαβά, στο έχω ξαναπεί... υποκλίνομαι στο χιούμορ σου!
Ψηφίζω και εγώ την δίαιτα του αλτρουισμού και της εκδίκησης!
24-12-2014, 09:18 #54
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Ο στόχος μου επετεύχθη, ήτοι να μην κάνω υπερφαγικά επεισόδια...
Μπόνους και δέκα κιλά μείον!
Καλά Χριστούγεννα και καλή συνέχεια σε ούλνοι μας... :saint:
24-12-2014, 11:11 #55
Μπράβο medusa! Συγχαρητήρια!! Συνέχισε έτσι! Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!
25-12-2014, 02:35 #56
Μέδουσα, μπράβο σου για την επίτευξη του στόχου σου και το χάσιμο των 10 κιλών!
25-12-2014, 03:00 #57
Χρόνια Πολλά παιδιά!
24/12 σήμερα και ο στόχος μου δεν επετεύχθει ακριβώς.
Είχα πει <102,
και είμαι 102,5.
Είμαι όμως πολύ χαρούμενη για όσα έχω πετύχει μέχρι στιγμής!
Σκοπεύω αυτές τις γιορτές να μην στερηθώ κάτι. Απλά πριν τρώω κάτι, να σιγουρεύομαι ότι δεν το τρώω από συναισθηματική πείνα.
Προσπαθώ να αποφεύγω τροφές που με βάζουν στον φαύλο κύκλο της γλυκόζης,
και γενικά προσπαθώ οι ποσότητες που τρώω να μην είναι υπερβολικές.
Τώρα, αν τηρώντας αυτά, δεν χάσω κιλά μέχρι το επόμενο ζύγισμα, ή ακόμα κι αν πάρω λίγο βάρος, δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου!
Γιατί τρώω συνειδητά.
Μόνο η Μέδουσα και εγώ βάλαμε την πρόοδο μέχρι τις 24 του μηνός;
Οι υπόλοιπες πού είστε;
05-01-2015, 09:24 #58
Εγώ μπορώ να ομολογήσω ότι δεν κατάφερα το στόχο μου, κάθε μέρα ξυπνούσα κι έλεγα "σήμερα είναι μια καινούργια μέρα" και κάθε μέρα μούσκεμα τα έκανα..
Σήμερα όμως και πάλι είναι μία νέα μέρα.
Ελπίζω οι υπόλοιπες να τα καταφέρατε :bouncing:
05-01-2015, 11:45 #59
Originally posted by marulenia
...κάθε μέρα ξυπνούσα κι έλεγα "σήμερα είναι μια καινούργια μέρα" και κάθε μέρα μούσκεμα τα έκανα..
05-01-2015, 14:38 #60
Baklava μακάρι να σου έμοιαζα.
Εμένα καμμιά μου ζώνη δε μου κάνει κι αρνούμαι να πάρω και καινούριες...
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....