Results 31 to 45 of 67
-
06-12-2014, 10:35 #31
ματζουρανούλα βιάζεσαι πολύ!!6 κιλά σε 3 βδομάδες είναι αρκετά μετά από όλη αυτή την ωραία πορεία που έχεις κάνει!μπορείς να τα χάσεις από όσο σε ξέρω αλλά είναι αρκετά απότομο!
Δεν έχει σημασία αν τα εχεις χασει την πρώτη μέρα του χρόνου ή 2 βδομάδες μετά!Το θέμα είναι να τα χάσεις!και θα τα χάσεις είμαι σίγουρη!
Καλύτερα λίγο πιο αργά και το ξέρεις!Απλά συνέχισε την προσπάθεια κ είτε χάσεις 3 ή 6 δεν θα κάνει και την τόση διαφορά γιατί τα υπόλοιπα θα χαθούν πολύ σύντομα!
- 06-12-2014, 12:53 #32
Mε το καλό να χαθούν και να φύγουν διά παντός. Το μπακλαβαδάκι με βρίσκει σύμφωνη... αλλά μπορώ να σου ευχηθώ και καλή υπομονή;
06-12-2014, 22:56 #33
Μπακλαβαδάκι μου, έχεις δίκιο!
Βάζω εγώ νοητικά τον στόχο κι ας μην επιτευχθεί ακριβώς!
Δεν θ' απογοητευτώ άλλωστε!
Απλά δηλώνω την επιθυμία μου στο Σύμπαν και περιμένω αποτελέσματα! Κι ας έρθουν όποτε θέλουν!
Μέδουσά μου, σ' ευχαριστώ για την σημαντική ευχή σου!
Ένα θεματάκι με την υπομονή το έχω!
08-12-2014, 01:54 #34
Originally posted by Tassos67i
Διάβασε τι γράφει η pink στις τριάδες.
09-12-2014, 09:16 #35
Μια χαρά τα πας διατροφικά. Δεν υπάρχει λόγος για επανάληψη των περυσινών...
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=7221
Στο ξαναγράφω. Πρόσεχε το ψυχολογικό. Γιατί βιάζεσαι;
Έτσι όπως πας τον Αύγουστο κλείνοντας χρόνο θα κοιτάζεσαι στον καθρέπτη και δεν θα σε αναγνωρίζεις. Και θα αλλάζεις όλα σου τα ρούχα με νούμερα που θα σου φαίνονται παιδικά και δεν θα το πιστεύεις.
Έχεις ανάγει σε αυτοσκοπό το αδυνάτισμα και πολύ χειρότερα τις ενδείξεις της ζυγαριάς.
Χαλάρωσε.
Αν είσαι σίγουρη για αυτό που κάνεις τότε όλα θα πάνε καλά.
Κουμαντάροντας την ψυχολογία σου όπως και την διατροφή σου πιστεύω ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Το αδυνάτισμα θα έρθει αβίαστα.
Έχω εξαρτηθεί λίγο από τα νούμερα της ζυγαριάς, ενώ με τη λογική γνωρίζω ότι αυτό είναι λάθος!
Πέρυσι δεν ήμουν τόσο αποφασισμένη μέσα μου. Το πήρα πολύ επιπόλαια το όλο θέμα.
Φέτος αισθάνομαι πολύ διαφορετικά, ευτυχώς.
Σ' ευχαριστώ για τις προβλέψεις σου για τον ερχόμενο Αύγουστο!! :smilegrin:
09-12-2014, 20:02 #36
Καλησπέρα σε όλους... 16 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Εύχομαι σε όλους και σε όλες να καταφέρετε με υπομονή και ηρεμία να πετύχετε το στόχο σας...! Να σκεφτούμε όμως ότι αν τελικά το αποτέλεσμα δεν ειναι το επιθυμητό δεν υπάρχει λόγος να απογοητευομαστε! Η μεγάλη μας νίκη θα είναι να δείξουμε εγκράτεια κατά τη περίοδο των εορτών και να απολαύσουμε στο βαθμό που πρέπει τα καλούδια των εορτών! Για μένα στόχος είναι μεχρι να έρθουν οι γιορτές να μην κάνω υπερφαγικο! Μακάρι! :bouncing:
11-12-2014, 21:26 #37
Όμορφα μου κορίτσια καλησπέρα! Τι κάνετε; :duh:
Δίνω την προσωπική μου αναφορά (!) ψυχολογία -10 αλλά πρόοδος +10. Τι εννοώ;
Έχασα, με βάση τη ζυγαριά μου, 2 κιλά!
Δεν ενθουσιάζομαι γιατί μπορεί και να είναι νερά αυτά που έχασα.
Εντάξει, μια χαρά την πήρα... μέχρι εκεί. Συνεχίζω και βλέπουμε...
Mitsaki κάνεις υπερφαγικά και κυμαίνεσαι στα 69-66 κιλά;; Μπράβο σου! Και σου εύχομαι ολόψυχα να ξεφύγεις από τον φαύλο κύκλο...
Σε κάποια φάση της ζωής μου το έκανα και εγώ, και κατάντησα με πολλά περιττά κιλά... Απαίσια περίοδος.
Καλή συνέχεια!
Medousa πως πάει το διάλειμμα; Πολύ ενδιαφέρομαι για την ομοιοπαθητική και τα αποτελέσματα της.
Κάθε πληροφορία που θέλεις να μοιραστείς, παραπάνω από ευπρόσδεκτη!
Μαντζουράνα μου, από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω πως έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο σε μικρό διάστημα
και σου αξίζουν συγχαρητήρια!
Όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά, μην πιέζεις τρελά τον εαυτό σου και ξεσπάσεις διαφορετικά αργότερα...
Τα 102 κιλά μέχρι τον Γενάρη είναι ένας εφικτός στόχος πιστεύω!
Σας στέλνω την αγάπη μου :love:
11-12-2014, 21:35 #38
Το τρίωρα μπορώ να φανταστώ ότι είναι να τρως κάθε τρίωρο αλλά με τις τριάδες δεν καταλαβαίνω τι είναι... Να τρως και τα τρία είδη (πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, λιπαρά) σε κάθε γεύμα;
11-12-2014, 22:08 #39
Baklavas...Η όλη λογική αυτής της διατροφής είναι να τρώμε κάθε 3 ώρες ώστε να κρατάμε τα επίπεδα των ορμονών μας υψηλά χωρίς να έχουν απότομες αυξομειώσεις. Έτσι η πείνα έρχεται σταδιακά και δεν θες να φας τον τόπο με το που την αισθανθείς. Τα γεύματα είναι 5 (3 βασικά+2 σνακ). Διαμορφώνονται ανάλογα με τις ώρες σου.
Στα 3 βασικά φροντίζεις να έχεις μια μερίδα πρωτεΐνης (κρέας, ψάρι, αυγό, γάλα, γιαούρτι κλπ.) +1 μερίδα υδατάνθρακα(άμυλο)(ολικής προϊόντα ψωμί, παξιμάδια, ζυμαρικά κλπ. ή πατάτα ή καστανό ρύζι) + 1 μερίδα από κάτι "φρέσκο" δηλ. φρούτο(+αποξηραμένο μπορείς να φας απλά χρειάζεται μέτρο στην ποσότητα) ή λαχανικό --->η λεγόμενη τριάδα
Στα σνακ συνδυάζεις κάτι φρέσκο με μια πηγή υδατάνθρακα/καλών λιπαρών (ιδανική επιλογή 1 χούφτα ανάλατα ξηροκάρπια αλλά εναλλακτικά και τα άλλα που ανέφερα πιο πάνω πάξιμάδι κλπ---> η λεγόμενη δυάδα
11-12-2014, 22:15 #40
Baklavas, υπάρχει και νήμα "Τρίωρα και τριάδες" αν ενδιαφέρεσαι για παραπάνω πληροφορίες:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3090
11-12-2014, 22:29 #41
Άμα φάω
- 1 μερίδα γύρο (πρωτείνη)
- 1 μερίδα πατάτες (υδατάνθρακας) και
- 1 ατομικό προφιτερόλ (φρέσκο)
Και αυτό πρέπει να το τρώω κάθε τρεις ώρες; :lol:
11-12-2014, 22:40 #42
χαχαχαχαχχαχαχα!
Αν είναι έτσι, θέλω κι εγώ να εφαρμόσω τα τρίωρα-τριάδες!!!
12-12-2014, 01:04 #43
Originally posted by baklavas
Άμα φάω
[list][*]1 μερίδα γύρο (πρωτείνη)[*]1 μερίδα πατάτες (υδατάνθρακας) και[*]1 ατομικό προφιτερόλ (φρέσκο)
:
12-12-2014, 01:13 #44
Σεθούνια, τα νέα δεν είναι καλά με το δόντι μου το οποίο είναι πρησμένο μετά από διπλή αντιβίωση μιας εβδομάδας. Στο καπάκι πριν λίγο με πήρε κι η γραμματέας του οδοντιάτρου μου να μου πει πως ακυρώνεται το αυριανό μου ραντεβού, λόγω θανάτου της μητέρας του. Εν τω μεταξύ σήμερα πήγα κι έκανα εξετάσεις διάφορες γτ τον τελευταίο καιρό είμαι με καταρροή και συνεχή βήχα που δεν σταματάει. Μια ιγμορίτιδα και μια αλλεργία προς το παρόν η διάγνωση. Οπότε με αντισταμινικά και κορτιζόνες και αντιβίωση έξτρα, η ομοιοπαθητική με το καλό ίσως τον άλλο μήνα μπει στο πρόγραμμα πάλι. Η αίσθηση που μου άφησε πάντως απ΄το μικρό διάστημα που έκανα ήταν μόνο θετική. Η δυσκολία μου ήταν κυρίως στο ότι δεν μπορούσα να έχω άμεση και συχνή επαφή με τον γιατρό μου και έτσι προσανατολίζομαι στο να αλλάξω και γιατρό στην επόμενη φάση. Αυτά προς το παρόν.
Το ζύγισμα κι η λ(υ/ι)πομέτρησή μου αργούν. Δευτέρα στις 22 του μήνα... Άντε να δούμε τι πουλιά πέταξαν!
13-12-2014, 18:31 #45
Medousa, καλό κουράγιο... Εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικά όλα, κυρίως το δόντι! Σε πονάει κιόλας να φανταστώ;
(πωω ό,τι χειρότερο!!!!)
Επειδή έχω μπερδευτεί, άλλος γιατρός σου κάνει ομοιοπαθητική και άλλος διατροφή;
Εγώ συνεχίζω τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα, με τα κάτω να υπερτερούν.
Προσπαθώ να μην τρώω άσχημα, αλλά ακόμα και έτσι κάνω πολλές παρασπονδίες με τις ποσότητες.
Τρέμω πως την επόμενη φορά που θα ανέβω στη ζυγαριά θα δείχνει πάλι 80.
Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Σας χάσαμε!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση