Results 1 to 15 of 57
-
13-06-2013, 17:36 #1
Tεστ δυσανεξίας τροφών?Έχει δοκιμάσει κανείς?
Καλησπερα στους φιλους του φορουμ!Η μαμα μου μου συστησε να κανω το λεγομενο τεστ δυσανεξιας τροφων σε μια βιοπαθολογο στην επαρχια. Δεν ξερω τι ακριβως ειναι, μπορω φυσικα να το γκουγκλαρω, αλλα σκεφτηκα μηπως καποιος απο το φορουμ το εχει δοκιμασει. Γινεται με κατι ..."μεταλλικα" που σου βαζουν, ετσι μου το εθεσε η μαμα(ουτε ξεκαθαρα δεν της ειπαν τι ειναι δλδ). Τη ρωτησαν θελετε να κανουμε το τεστ με αιμα? Δλδ με αιμοληψια.
Τι ειναι ολα αυτα? Πολλοι λενε οτι εχει αποτελεσμα, γτ μεσω του τεστ ανακαλυπτεις ποιες τροφες μπλοκαρουν τη διαδικασια αδυνατισματος κ γενικα το μεταβολισμο, κι ετσι οταν τις γνωριζεις, τις αποφευγεις κι ετσι χανεις κιλα. :shocked2: Τι γινεται??όποιος εχει δοκιμασει ας μας πει παρακαλω. Ευχαριστω!
- 14-06-2013, 11:25 #2
γεια σου chrys...
ένα διάστημα και εγω είχα πειστεί να παω για το τεστ, νομίζω θα το έκανα σίγουρα αλλά δεν είχα τα χρήματα εκείνο το διάστημα...μετά καθώς το έψαξα λίγο κατάλαβα ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε τέτοιου είδους τεχνάσματα...δηλαδή αν σου πει το τεστ όχι ψωμι, μερέντα, βούτυρο-λάδι και αρχίζεις να τα αποφεύγεις δεν ειναι φυσικό ότι θα χάσεις κάποια κιλά?
παρακολούθησε το παρακάτω Link , μήπως και κατασταλάξεις...
http://www.diatrofi.gr/index.php/dia...B1-%28Radio%29
18-06-2013, 12:26 #3
Eve30++ ευχαριστω! Να σου πω οτι κι εγω εχω αυτη την αποψη? Δε βρηκα και πολλα στοιχεια στο ιντερνετ... Κατι δε μου αρεσει...κατι βιοσυντονισμοι λεει...και δεν τα παω αυτα καθολου...:smilegrin:
18-06-2013, 12:46 #4
χαίρομαι που βοήθησα:bouncy:
μακάρι να ειχε και χαπάκια να τα παίρναμε και να γλυτώναμε απο το βάσανο των κιλών
ευτυχώς ή δυστυχώς γιατί θέλει κόπο, η λύση είναι σωστή διατροφή εισοβίως και ελαφριά ασκηση
καλη συνέχεια στην προσπάθεια σου!
18-06-2013, 12:48 #5
Ετσι οπως τα λες ειναι!! Απλα πανω στην απελπισια μας, πεφτουμε οι περισσοτερες σε αυτη την παγιδα!!!
Σ ευχαριστώ!! Και για σενα ευχομαι οι κοποι σου να αποδωσουν ΜΟΝΙΜΟ καρπό!!:starhit:
31-08-2013, 23:02 #6
εγώ έχω κάνει τεστ δυσανεξίας. Δεν ειναι τίποτα ουσιώδες και σίγουρα δεν σου δίνει πληροφορίες για το ποιες τροφές "μπλοκάρουν τον μεταβολισμό σου". Το μόνο που κάνει είναι να σου ανοίξει τα μάτια σχετικά με το ποιες τροφές σου πέφτουν "βαριές" (και ίσως να μην το έχεις παρατηρήσει). Για να σου δώσω να καταλάβεις, κάθε φορά που τρώω ωμό σκόρδο, το στομάχι μου παθαίνει "κράμπες" διότι δεν μπορεί να το αποροφήσει. Το τεστ δυσανεξίας μου είπε ακριβώς αυτό που ήξερα. Ότι δηλαδή δεν μπορώ να ξαναφάω σκόρδο χωρίς να έχω αυτές τις επίμονες ενοχλήσεις. Κατά την γνώμη μου, ήταν τα πιο πεταμένα μου λεφτά...
01-09-2013, 13:41 #7
Κι εγώ έχω κάνει, γιατί είχα μεγαλο θέμα με τα γαλακτοκομικά. Ανακάλυψα δυσανεξία στην λακτόζη :P Αρα κι εμένα δεν μου είπε κάτι που δεν ήξερα....απλά πήρα την επιβεβαίωση. Δηλαδή νομίζω πως είναι πράγματα που μπορείς να καταλάβεις και μόνος σου αν παρατηρήσεις πως δουλεύει ο οργανισμός σου μετα απο κάθε τι που τρως
02-09-2013, 01:39 #8
αν παρατηρησεις τον οργανισμο σου θα καταλαβεις και εσυ η ιδια ποιες τροφες σου προκαλουν δυσανεξια ,αν καταναλωνεις καποια τροφη και μετα νιωθεις φουσκωμα και κραμπες στο στομαχι πιθανον να εχεις σε εκεινα δυσανεξια,αν θες να το σιγουρεψεις κανε το τεστ αλλα για μενα ειναι τζαμπα λεφτα.
02-09-2013, 07:54 #9
και εγω απο μονη μου ανακαλυψα διαφορες δυσανεξιες/"αλλεργιες" που εχω. Στη γλουτενη και στα σιτηρά π.χ, το καταλαβα επειδη καθε φορα (προ-λοου-καρμπ διατροφη) που ετρωγα μακαρονια η ψωμι, η κοιλια μου ηταν σαν εγκυμονούσα 6 μηνων και ειχα δυσκολιες αναπνοης.
Σε διαφορα φρουτα με επιανε φαγουρα στο προσωπο.
Σιγα σιγα βρηκα σε τι αντιδρω καλα και σε τι οχι.
02-09-2013, 09:55 #10
ο Βαξεβάνης είχε βγάλει μια εκπομπή "κακή επιστήμη στην υπηρεσία της διαφήμισης" εκεί λέει κ για την απάτην των τεστ δυσανεξίας κ dna.
βάλε τον τίτλο στο youtube και θα βρεις την εκπομπή φαντάζομαι.
02-09-2013, 12:18 #11
Κι εγώ έχω ανακαλύψει αλλεργίες με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς. Σε μένα βεβαια δεν πηγε τοσο καλά όσο η απλή φαγουρα ΧΔ Ειδικά όταν ανακάλυψα την αλλεργία στα μανιτάρια..... νοσοκομείο χρειάστηκα! Οπότε προσοχή με αυτά παιδιά....
05-09-2013, 21:48 #12
Ευχαριστω κοριτσια για την επιβεβαιωση!!!!!! Να ειστε καλα!
(Καμια ιδεα πως να παρω μπρος να χασω τπτ? εχω κολλησει διανοητικα...δεν το παιρνω αποφαση...φφφφφφφφφφφ):barfy:
05-09-2013, 22:32 #13
Α είναι πολύ απλό, απλά ξεκίνα χωρίς να το σκέφτεσαι
Κάνε σαν να μην έχεις καν την δυαντότητα να φας αυτα που δεν πρέπει να φας!
06-09-2013, 08:52 #14
αν με ρωτάς ξεκίνα με το να τρως πέντε γεύματα την ημέρα κ προγραμματισμένα. προσπάθησε να είναι όσο το δυνατών πιο υγιεινά κ επίσης μαγειρεμένα στο σπίτι. κ μείωσε τις ποσότητες από αυτές που έτρωγεσ στο μισό
17-09-2013, 02:24 #15
έχω κάνει κ από αυτό το τεστ!!!!!!!!!! ένα έχω να σας πω!!!! μεγαλύτερη απάτη δεν υπάρχει!!!!!!!! μου βρήκαν ότι έχω δυσανεξία σχεδόν σε ότι παχαίνει (άρα θα έπρεπε να το κόψω) στο αγελαδινό γάλα και σε όλα τα παραγωγα του στο άμυλο και σε όλα τα παραγωγα του στη ζάχαρη στο baking powder σε όλες τις σάλτσες στα περισσότερα λαχανικά στα συντηρητικά και σε πολλά μπαχαρικά (μέχρι κ στο μαύρο πιπέρι)!!!!!!!εν ολίγοις θα έπρεπε να κόψω για 6 μήνες (τόσο είπαν) όλα τα απαγορευμένα για να χάσω το περιττό βάρος !!!! προφανώς βέβαια όποιον άνθρωπο τον ταίζεις 6 μήνες μόνο με κρέας ψητό και μαρούλι θα αδυνατήσει!!!!! και αλήθεια σας το ορκίζομαι δεν πάχυνα τρώγοντας μαύρο πιπέρι!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: επίσης να πω ότι επειδή έτυχε ένας γνωστός μου να πάθει δυσανεξία στη γλουτένη (την έπαθε στα 30 αλλά θα την έχει εφ' όρου ζωής) τα συμπτώματα είναι επίπονα και καταστρεπτικά για τον οργανισμό!!! δεν πρόκειται απλά για ένα φούσκωμα!!! προσωπικά έχω βρει ποιες τροφές μου πέφτουν λίγο βαριες αλλά μόνο ως προς την πεψη οχι το βάρος!!!!!!!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία