Results 1 to 15 of 40
Thread: Γράμμα στον Άι Βασίλη
-
12-12-2014, 16:29 #1
Γράμμα στον Άι Βασίλη
Σε αυτό το νήμα μπορούμε να γράψουμε γράμματα για τον Άγιο Βασίλη και να του πούμε ότι θέλουμε...
Να του ζητήσουμε και δώρα (όχι σοκολάτες και γλυκά φυσικά)
Για να θυμηθούμε λίγο τα παιδικά μας χρόνια...
- 12-12-2014, 16:57 #2
Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη
Δεν ξέρω αν την χρονιά που πέρασε ήμουν καλό παιδί αλλά νομίζω κακό δεν ήμουν με τίποτα αφού όλη την χρονιά δε έκανα απολύτως τίποτα… Αλλά ακόμα κι αν δεν ήμουν καλό παιδί εγώ θα σου ζητήσω ένα δώρο. Έχω δει ένα μπουφάν Hilfiger και κάτι μποτάκια που πολύ τα θέλω αλλά λέω να μην σου ζητήσω αυτά για μένα. Λέω καλύτερα να με βοηθήσεις να βρω μια δουλειά να τα αγοράσω μόνος μου και μετά να πάρω κι ένα καινούριο αυτοκίνητο γιατί το άλλο τα έχει φάει πια τα ψωμιά του. Ε καταπληκτικέ μου Άγιε Βασίλη; Και άμα με βοηθήσεις εγώ για να τιμήσω την χάρη σου θα βοηθήσω όποιον έχει ανάγκη σε θέματα που ξέρω κι μπορώ να φανώ χρήσιμος. Και δεν εννοώ να λέω στους άλλους τι να τρώνε και τι όχι αλλά για θέματα που πραγματικά έχω δυο γνώσεις παραπάνω.
Σου εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και κάθε άνθρωπος να παίρνει μόνος του τα δώρα του οπότε εσύ κάθε χρόνο να έχεις όλο και λιγότερη δουλειά.
Ο καλός σου φίλος,
Μπακλαβάς
12-12-2014, 17:10 #3
Πολύ έξυπνο το γράμμα σου μπακλαβά!!!
Εγώ θα ευχηθώ πολλά χαμόγελα σε όλους, καθώς και να έχουν όλοι τα απαραίτητα, φαί, νερό, ρεύμα και ότι άλλο τους χρειάζεται! Από υλικά αγαθά δεν θέλουμε άλλα, γιατί μας κάνουν υλιστές και άπληστους, καλύτερα να ευχόμαστε για τους ανθρώπους που δεν έχουν ούτε τα βασικά!
Χρόνια πολλά σε όλους
12-12-2014, 17:12 #4
Υπέροχο τόπικ Μπακλαβά της καρδιάς μας!!!
Λοιπόν!
Αρχίζω ζητώντας του Αγιο-Billy ( :smilegrin: )...
ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα, στους αγαπημένους μου κοντινούς ανθρώπους, σε εσάς τους αγαπημένους μου στο φόρουμ,
σε όλο τον κόσμο, στα ζωάκια τα δικά μου και του κόσμου, και σε μένα!
Να έχουμε όλοι φαγητό και να μην πεινάει κανένας (και ακόμα περισσότερο να μην πεινάει κανένα παιδάκι στην Ελλάδα και τον κόσμο).
Να αγαπήσω βαθιά και ολοκληρωτικά τον εαυτό μου!
Να δω διψήφιο κατά προτίμηση την πρώτη μέρα του καινούριου χρόνου, και σίγουρα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.
Να έχω δίπλα μου καλοπροαίρετους ανθρώπους που ασχολούνται με ενδιαφέροντα και ουσιαστικά πράγματα.
Να καταφέρω να συγχωρήσω τους ανθρώπους που με έχουνε πληγώσει.
:grin:
12-12-2014, 17:14 #5
Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Ήμουνα πολύ καλό κορίτσι φέτος... Στεφανώθηκα κι ησύχασε η μάνα μου, κάνω τις δουλειές μου όλες, φροντίζω τον άντρα μου, αγαπάω την πεθερά μου και τρώω όόόόλο μου το φαΐ..
Θα ήθελα να σου ζητήσω λοιπόν να μας φέρεις μια καλή δουλίτσα για τον καλό μου.
Όσο για μένα, θα ήθελα να κάνουμε μια ανταλλαγή...
Θα σου δώσω τις πολυκυστικές μου ωοθήκες κι εσύ θα μου φέρεις ένα παιδάκι.
Καλή χρονιά
και ειρήνη στον κόσμο
12-12-2014, 17:15 #6
Originally posted by baklavas
Σου εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και κάθε άνθρωπος να παίρνει μόνος του τα δώρα του οπότε εσύ κάθε χρόνο να έχεις όλο και λιγότερη δουλειά.
12-12-2014, 17:18 #7
Originally posted by marulenia
12-12-2014, 17:28 #8
Κορίτσια πολύ ωραία αυτά που γράφετε, μπράβο!
Εγώ διάβασα ένα άλλο ωραίο:
-Λοιπόν, η ζωή χωρίζεται σε τέσσερις περιόδους: Στην πρώτη, πιστεύεις στον Αι Βασίλη. Στην δεύτερη, δεν πιστεύεις στον Αι Βασίλη. Στην τρίτη, ντύνεσαι Άγιος Βασίλης και στην τέταρτη μοιάζεις με τον Αι Βασίλη.
-Ξεχνάς την πέμπτη. Συναντάς τον Αι Βασίλη.
Χαχα μπλακ χιούμορ αλλά πιστεύω να σας άρεσε! :cool rsvd:
12-12-2014, 17:28 #9
Μαντζι
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love:
rain
:spin::tumble::spin::tumble::spin::tumble::spin::t umble::spin::tumble::spin::tumble:
12-12-2014, 17:30 #10
Μεγάλο μπακλαβόπνευμα...
---> ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ
12-12-2014, 17:34 #11
Μαρουλένια θενκς που σ' άρεσε, σου εύχομαι να γίνουν αληθινά αυτά που ζητάς στο γράμμα! Κι εγώ θέλω από τον Αι Βασίλη πράγματα που δεν είναι υλικά όπως και τα δικά σου, δηλαδή να έχω την υγεία μου, καλούς φίλους, ένα καλό αγόρι και αγάπη.
12-12-2014, 17:52 #12
Originally posted by marulenia
Όσο για μένα, θα ήθελα να κάνουμε μια ανταλλαγή...
12-12-2014, 19:56 #13
Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη έχω χρόνια να σου ζητήσω δώρο, χάρη όμως στην ιδέα του αγαπητού Μπακλαβα θα το κάνω για φέτος! Θέλω να χεις καλά όλο τον κόσμο και του προσφέρεις απλόχερα χαμόγελα! Να δίνεις υγεία στην οικογένεια μου και στους αγαπημένους μου και για μένα δε ζητάω πολλά! Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να κρατάω το χαμόγελο μου, να αγαπήσω και άλλο τον εαυτό μου και να ξεπεράσω μια για πάντα τη βουλιμία! Παιδιά εύχομαι καλές γιορτές σε όλους!
13-12-2014, 01:14 #14
Αχ,Τάσο μου...Έξι χρόνια πριν! Έφαγα τα νιάτα μου εδώ μέσα...
Το ξαναδιάβασα το τόπικ κι απ'όλα όσα ζητούσα τότε το μόνο που μου έφερε τελικά ο Άγιος Μπιλάκος
είναι "αυτόν που έχει προορισμό της ζωής του να με λατρεύει" όπως για χρόνια είχε κολλήσει η κασέτα κι έλεγα...
Δεν ξαναγράφω γράμμα καθώς ένα μόνο είναι πλέον αυτό που θα ήθελα να είχα και δυστυχώς δε γίνεται να συμβεί.
Ίσως του χρόνου του ζητήσω το δώρο της marulenia,αν και δεν έχω πολυκυστικές να του δώσω για αντάλλαγμα.
Ελπίζω να μην τα χαλάσουμε εκεί...Εξάλλου μου χρωστά πολλά για το γράψιμο χρόνων,που έκανε στις ευχές μου.
Άντε,μπακλαβόνιατο,πάρε τη σκυτάλη! Και λοιπή νιατοπαρέα φυσικά! Βομβαρδίστε τον με ευχές κι αιτήματα!
13-12-2014, 23:32 #15
Πέρσι είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να με βοηθήσει ώστε να απαλλαγώ μία και καλή από τα υπερφαγικά επεισόδια και από τα επιπλέον κιλά που είχα. Μπορώ να πω ότι αυτός ο χρόνος ήταν τόσο σημαντικός για εμένα γιατί έφερε δίπλα μου ανθρώπους που με βοήθησαν να τα καταφέρω. Τα υπερφαγικά πλέον αποτελούν παρελθόν και μαζί τους και αρκετά κιλά που βάραιναν ψυχή και το σώμα μου.
Αυτό που θα ήθελα να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος είναι έναν άνθρωπο που πραγματικά θα με αγαπά, που θα ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές, που θα είμαστε μαζί στα όμορφα και στα δύσκολα. Όπως είπε και η Nadine "που θα έχει προορισμό της ζωής του να με λατρεύει" τίποτα πιο λίγο τίποτα πιο πολύ.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια