Results 16 to 30 of 40
Thread: Γράμμα στον Άι Βασίλη
-
14-12-2014, 00:38 #16
Originally posted by kyriaki
Πέρσι είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να με βοηθήσει ώστε να απαλλαγώ μία και καλή από τα υπερφαγικά επεισόδια και από τα επιπλέον κιλά που είχα. Μπορώ να πω ότι αυτός ο χρόνος ήταν τόσο σημαντικός για εμένα γιατί έφερε δίπλα μου ανθρώπους που με βοήθησαν να τα καταφέρω. Τα υπερφαγικά πλέον αποτελούν παρελθόν και μαζί τους και αρκετά κιλά που βάραιναν ψυχή και το σώμα μου.
Αυτό που θα ήθελα να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος είναι έναν άνθρωπο που πραγματικά θα με αγαπά, που θα ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές, που θα είμαστε μαζί στα όμορφα και στα δύσκολα. Όπως είπε και η Nadine "που θα έχει προορισμό της ζωής του να με λατρεύει" τίποτα πιο λίγο τίποτα πιο πολύ.
- 14-12-2014, 19:41 #17
Άγιε Βασιλάκη μας,
φέτος ήμουν πολύ κακό κορίτσι γι αυτό δε θέλω να μου φέρεις δώρο. Μάλιστα για να σου δείξω πόσο αλτρουίστρια είμαι, έλα και πάρε από μένα ό,τι θες και δώσε το εκεί που το χρειάζονται. Πάρε τις Κυριακές τις μοναχικές και δώστες σε κανένα μπουχτισμένο από τη φασαρία σπιτικό, σαν ώρες ανάσας κι ηρεμίας. Και τα βράδια τα αξημέρωτα να τα δώσεις δώρο στους ερωτευμένους που δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο. Πάρε τις αϋπνίες μου και κάντες αντοχή για όσους δουλεύουν νύχτα. Πάρε και μερικά κιλάκια λίπους (δεκάδες κατά προτίμηση) και κάντα κεριά να καιν και να φωτίζουν τις σκοτεινές μας σκέψεις.
Καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!!!!!!!!
14-12-2014, 20:19 #18
Σκέφτομαι μήπως να ντυθώ (κάνω δεύτερο προφίλ δηλαδή) ως Άγιος Βασίλης και μπω εδώ και αρχίζω και μοιράζω δώρα...
Θα έδινα σε όλους μας τα πάντα. Όλα όσα ζητήσατε (υγεία σωματική και κυρίως ψυχική, γκόμενους, παιδιά, δουλειά κλπ) και θα σας έδινα και κανένα εκατομμυριάκι επιπλέον για τα τρέχοντα έξοδα!
14-12-2014, 23:59 #19
Originally posted by Tassos67i
Μπορεί να άργησε αλλά όταν σου έκανε δώρο αυτό ήταν ο πρώτος λαχνός.
Δεν υπάρχουν και πολλά ζευγάρια που μπορούν να πουν ότι το ταίρι τους έχει αυτή την ιδιότητα.
Ποτέ δε θα καταλάβω πώς μπορεί και μου έχει αφιερωθεί τόσο ολοκληρωτικά με αγάπη και κουκουβαγίαση,που αγγίζει αυτή των γονιών μου...
Είναι αρχικά θέμα τύχης να βρούμε τον άνθρωπό μας και στη συνέχεια θέλει δουλειά διαρκή (αν κι ο Τήρης κι αυτό το κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι)
αλλά πιστεύω πως όσο δε συμβιβαζόμαστε σ'αυτά που είναι για μας πρωταρχικής σημασίας κι όσο τους είμαστε ανοιχτοί,κάποτε θα τα ευλογηθούμε.
Τόσο στο θέμα των προσωπικών σχέσεων όσο και στα υπόλοιπα που στοχεύουμε και συντονιζόμαστε στη συχνότητά τους.Μας τα εύχομαι όλους!
15-12-2014, 00:06 #20
Originally posted by Medousa
Άγιε Βασιλάκη μας,
φέτος ήμουν πολύ κακό κορίτσι γι αυτό δε θέλω να μου φέρεις δώρο. Μάλιστα για να σου δείξω πόσο αλτρουίστρια είμαι, έλα και πάρε από μένα ό,τι θες και δώσε το εκεί που το χρειάζονται. Πάρε τις Κυριακές της μοναχικές και δώστες σε κανένα μπουχτισμένο από τη φασαρία σπιτικό, σαν ώρες ανάσας κι ηρεμίας. Και τα βράδια τα αξημέρωτα να τα δώσεις δώρο στους ερωτευμένους που δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο. Πάρε τις αϋπνίες μου και κάντες αντοχή για όσους δουλεύουν νύχτα. Πάρε και μερικά κιλάκια λίπους (δεκάδες κατά προτίμηση) και κάντα κεριά να καιν και να φωτίζουν τις σκοτεινές μας σκέψεις.
Τάσσομαι κι εγώ στο πλάι σου και καταθέτω κάμποσα κιλά λίπους
καθώς κυκλοφορούν πολλές σκοτεινές σκέψεις εκεί έξω!
Κι επειδή κι εγώ ήμουν κακό κορίτσι,αν και χειρότερο ήμουν πέρισυ...
15-12-2014, 11:40 #21
Άγιε μου καλέ Βασίλη
Δεν θέλω να μου φέρεις τίποτα!!!
Αντιθέτως, εγώ θέλω να προσφέρω. Επειδή είμαι καλή και φιλάνθρωπος, προσφέρω 40 κιλά από το σώμα μου να τα μοιράσεις σε όσους έχουν ανάγκη.
Ξέρεις πού θα με βρεις :saint:
15-12-2014, 23:48 #22
Originally posted by Medousa
Άγιε Βασιλάκη μας,
φέτος ήμουν πολύ κακό κορίτσι γι αυτό δε θέλω να μου φέρεις δώρο. Μάλιστα για να σου δείξω πόσο αλτρουίστρια είμαι, έλα και πάρε από μένα ό,τι θες και δώσε το εκεί που το χρειάζονται. Πάρε τις Κυριακές τις μοναχικές και δώστες σε κανένα μπουχτισμένο από τη φασαρία σπιτικό, σαν ώρες ανάσας κι ηρεμίας. Και τα βράδια τα αξημέρωτα να τα δώσεις δώρο στους ερωτευμένους που δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο. Πάρε τις αϋπνίες μου και κάντες αντοχή για όσους δουλεύουν νύχτα. Πάρε και μερικά κιλάκια λίπους (δεκάδες κατά προτίμηση) και κάντα κεριά να καιν και να φωτίζουν τις σκοτεινές μας σκέψεις.
:thumbup:
25-12-2014, 13:38 #23
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑααα!!!
25-12-2014, 13:45 #24
[align=center]
[/align]
25-12-2014, 18:12 #25
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι όλους να μας βρίσκουν οι γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα. Μα πάνω απ' όλα εύχομαι να αγαπάμε και λίγο τον εαυτούλη μας γιατί το αξίζουμε!!!
25-12-2014, 23:05 #26
Χρόνια Πολλά! Χρόνια καλά σε όλους! Υγεία πάνω από όλα και καλά μυαλά! Pink να περάσεις πολύ όμορφα! Η ευχή σου πραγματικότητα για όλους μας! Το χρειαζόμαστε όλοι εδώ μέσα λιγάκι παραπάνω!
25-12-2014, 23:34 #27
Ποτέ δεν έχω γράψει γράμμα στον Άη Βασίλη και δε θυμάμαι αν ποτέ του έχω ζητήσει κατι. Ευκαιρια να γραψω.
Λοιπόν αγαπητέ Άγιε Βασίλη αυτό που θέλω είναι να φέρεις αγάπη στους γύρω μου και γαλήνη στη ψυχη τους. Να γίνουν λίγο ανθρωποι μωρε, ξέρεις εσύ για οποίους λεω.
Εμένα θέλω να μου φέρεις την ηρεμία μου, την υγεία μου και φώτιση στο νου. Κάνε και ένα ξεκαθάρισματακι στα ψυχολογικά μου.
Να με φλερταρει εκεινος
Επίσης το iPhone 6 δε θα με χάλαγε αλλά να του βάλεις και κάρτα 10? να μπορώ να παίρνω τους φίλους μου.Το πόσο να είναι αφορολογητο.
Κανε να μη βγεί πρόεδρος δημοκρατιας.
ΥΓ1 δεν εχω τζάκι μπορείς να βολευτείς με το φωταγωγό;θα τον έχω μαυρίσει να νιωθεις οτι ειναι καμιναδα.
ΥΓ2 Μην ψάχνεις τα μπισκότακια τα έχω φαει. Α και αυτό πρέπει να το διορθωσεις. Κάνε να μην μου αρέσουν τα γλυκα. Η μάλλον καλύτερα να μη με παχαινουν.
Αν ξέχασα κάτι θα σου ξαναγραψω.
Χρόνια πολλά σε ολους!
26-12-2014, 12:09 #28
Originally posted by Mitsaki
Pink να περάσεις πολύ όμορφα! Η ευχή σου πραγματικότητα για όλους μας! Το χρειαζόμαστε όλοι εδώ μέσα λιγάκι παραπάνω!
31-12-2014, 15:50 #29
[align=center]ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...κι όλα τα άλλα έρχονται!!!
[/align]
10-01-2015, 12:13 #30
Originally posted by Mak
Originally posted by marulenia
Όσο για μένα, θα ήθελα να κάνουμε μια ανταλλαγή...
Θα σου δώσω τις πολυκυστικές μου ωοθήκες κι εσύ θα μου φέρεις ένα παιδάκι.
κλαίω και εύχομαι κ πιστεύω οτι θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. για να ξανακλάψω
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....