Γράμμα στον Άι Βασίλη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Αχ δεν ήθελα να σας στεναχωρήσω.
    Ήμουν κι εγώ φορτισμένη, είναι κι οι μέρες των γιορτών που σε κοιτάνε όλοι στην κοιλιά...
    Αν είναι να γίνει θα γενεί

εγώ δν στεναχωρήθηκα γιατί έχω προαίσθημα ,απλά σε ένιωσα.

Senior Member
    Μαρουλένια μου, και μένα, δεν ήταν στεναχώριας οι λυγμοί εκείνης της μέρας, μη νιώθεις κάπως..
    Συγκίνησης ήταν..που έχεις τόσο δυνατό θέλω, που έχεις όνειρο, που θα έρθει η στιγμή σου και θα το κάνεις ύλη, θα το κάνεις χάδι σε μωρουδίστικο χεράκι, θα το κάνεις κλάμμα και γέλιο. Συγκίνηση για όλα τα όμορφα που θα ζήσεις.

Πριν 10 χρόνια, στα τριάντα μου, ήμουν φουλ στο δική σου ευχή. Να λυνόταν το ορμονικό μου, οι ωοθήκες μου να μην έμοιαζαν με της γιαγιάς μου, να ήθελε ο τότε σύντροφός μου να βάλουμε μπροστά για παιδάκι, όσο με έπαιρνε και με τις όποιες δυσκολίες. Τότε δεν έγινε και το ποθούσα, φαντάζομαι, όσο εσύ τώρα. Ούτε έγινε στην επόμενη δεκαετία, μοναξιές, ανατροπές σχέσεων, ορμονικά, παχυσαρκία, κατάθλιψη. Δεν ήρθε ποτέ το παιδάκι.
    Και καθώς μεγάλωνα όλο και πιο λίγο ήθελα. Και όλο και λιγότερο ευχόμουν να γίνω μανούλα. Τώρα πια, που είμαι στρογγυλά σαράντα, δεν μου έχει μείνει ούτε παράπονο, ούτε μαράζι, ούτε απωθημένο. Είμαι και ζω ακριβώς όπως αγαπώ να ζω και με αυτόν που αγαπώ να ζω. Πάντα όμως συγκινούμαι από την πεθυμιά για μητρότητα, ειδικά των γυναικών σαν και μένα που ξέρουν βαθιά τι σημαίνει να θέλεις και να δυσκολεύεσαι.

Να είσαι καλά, Μαρουλένια.
    Δεν θα σε ξεχάσει ο Άη-Βασίλης. Και εγώ το νιώθω, όπως η Μαντάμ Σουσου.
    Τα φιλιά μου.

Senior Member
    Σωστό....

χαχαχαχα!για αυτήν την στιγμή ζούσες Τάσο!!!

Senior Member
    Άγιε μου Βασίλη,

αν και δεν έγραψα έγκαιρα το γράμμα μου, εύχομαι να προλάβεις να με συμπεριλάβεις στη λίστα με τα καλά παιδιά και τη φετινή χρονιά να με γεμίσεις με αυτοεκτίμηση, ευγνωμοσύνη και υπομονή.
    Αν σου περισσεύει κι ένα καλαθάκι με όχι θα το δεχόμουν ευχαρίστως, θα το χρειαστώ για να μάθω να βάζω επιτέλους όρια.

Senior Member
    [align=center][/align]

ήθελα να ζητήσω από τον Άγιο για φέτος κύπελλο για την ομάδα μου αλλά αυτό δεν παίζει πια σαν ενδεχόμενο οπότε την γλίτωσε ο σάντα με τις υπερβολικές απαιτήσεις.
    Ας ζητήσω λοιπόν να μου δώσει λίγο παραπάνω μυαλό, αρετή και τόλμη ώστε να μπορέσω να νιώσω ευγνωμοσύνη για όσα έχω και πίστη οτι θα αποκτήσω αυτά που θέλω πολύ αλλά δεν έχω.
    Επίσης να είναι γεροί και δυνατοί αυτοί που αγαπώ.
    Εύχομαι τα καλύτερα στους χρήστες του φόρουμ μέσα από την καρδιά μου να σας φέρει ο Άγιος όσα σας αξίζουν και όσα στερηθήκατε.

Senior Member
    Επειδή ένα μέρος του φορουμ είναι σχετικό:
    'Αγιε μου Βασίλη,φέτος θέλω λεπτό σώμα και χοντρό πορτοφόλι..Μην μπερδευτείς πάλι όπως και,πέρυσι !!! :P

Senior Member
    Αγαπητέ μου Άγιε Βασίλη
    φέτος μας πρόκοψες! Το 2016 άλλα σου είπαν να φέρεις κι άλλα έφερες... πολύ θανατικό δεν θα το αντέξουμε. Τα ψωμιά του '16 είναι λίγα, αλλά σε παρακαλώ πολύ το '17 να μας φέρει κάπως καλύτερες καταστάσεις.
    Για το σπίτι μου θέλω να δώσεις την ευκαιρία στον άντρα μου να βρει μια δουλειά σε καθημερινή βάση κι όχι να ψάχνει το μεροκάματο με το μικροσκόπιο. Με τα 200 ευρώ που βγάζω το μήνα απ' το μπέιμπι σίτινγκ, ίσα που φτάνουν να πληρωθούν οι λογαριασμοί μας και να αγοράσουμε λίγο ψωμί απ' το φούρνο. Και ξέρεις ε; Ο Τσιπροσυριζαίος φέτο μου έστειλε να πληρώσω ΕΝΦΙΑ. Δεν έχω πληρώσει ούτε μία δόση... γιατί είπαμε, τα 200 δεν φτάνουν ούτε για να φυτοζωίσουμε! Θέλουμε να μας δώσεις αισιοδοξία, γιατί φέτος έχει πέσει στο πάτωμα και δεν μαζεύεται... Ξέρεις πως για πρώτη φορά στη ζωή μου τουρτουρίζω απ' το κρύο και δεν τολμάω να ανάψω το καλοριφέρ παραπάνω; Το καίμε ίσα να ζεσταίνονται τα σώματα και εμείς κουκουλωνόμαστε για να λέμε πως ζεσταθήκαμε! Εντάξει είναι κι ότι έχω χάσει όλο μου το λίπος που με ζέσταινε και φέτος φοράω διπλές και τριπλές κάλτσες, διπλό παντελόνι και μπλούζες... αλλά και πάλι τουρτουρίζω!
    Θέλω το 2017 λοιπόν όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλο τον κόσμο με ανάγκες να δώσεις βοήθεια... Άντε και στην ημέρα σου θα κόψουμε και πίτα... αρκεί να μας φτάσουν τα λεφτά να αγοράσουμε λίγο αλεύρι και κάνα αυγό! :crazy:

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους κι όλες! :bisou:

Page 3 of 3 FirstFirst 123