Γράμμα στον Άι Βασίλη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Originally posted by kyriaki
    Πέρσι είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να με βοηθήσει ώστε να απαλλαγώ μία και καλή από τα υπερφαγικά επεισόδια και από τα επιπλέον κιλά που είχα. Μπορώ να πω ότι αυτός ο χρόνος ήταν τόσο σημαντικός για εμένα γιατί έφερε δίπλα μου ανθρώπους που με βοήθησαν να τα καταφέρω. Τα υπερφαγικά πλέον αποτελούν παρελθόν και μαζί τους και αρκετά κιλά που βάραιναν ψυχή και το σώμα μου.
    Αυτό που θα ήθελα να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος είναι έναν άνθρωπο που πραγματικά θα με αγαπά, που θα ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές, που θα είμαστε μαζί στα όμορφα και στα δύσκολα. Όπως είπε και η Nadine "που θα έχει προορισμό της ζωής του να με λατρεύει" τίποτα πιο λίγο τίποτα πιο πολύ.
    :thumbup:

Senior Member
    Άγιε Βασιλάκη μας,
    φέτος ήμουν πολύ κακό κορίτσι γι αυτό δε θέλω να μου φέρεις δώρο. Μάλιστα για να σου δείξω πόσο αλτρουίστρια είμαι, έλα και πάρε από μένα ό,τι θες και δώσε το εκεί που το χρειάζονται. Πάρε τις Κυριακές τις μοναχικές και δώστες σε κανένα μπουχτισμένο από τη φασαρία σπιτικό, σαν ώρες ανάσας κι ηρεμίας. Και τα βράδια τα αξημέρωτα να τα δώσεις δώρο στους ερωτευμένους που δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο. Πάρε τις αϋπνίες μου και κάντες αντοχή για όσους δουλεύουν νύχτα. Πάρε και μερικά κιλάκια λίπους (δεκάδες κατά προτίμηση) και κάντα κεριά να καιν και να φωτίζουν τις σκοτεινές μας σκέψεις.
    Καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι μήπως να ντυθώ (κάνω δεύτερο προφίλ δηλαδή) ως Άγιος Βασίλης και μπω εδώ και αρχίζω και μοιράζω δώρα...
    Θα έδινα σε όλους μας τα πάντα. Όλα όσα ζητήσατε (υγεία σωματική και κυρίως ψυχική, γκόμενους, παιδιά, δουλειά κλπ) και θα σας έδινα και κανένα εκατομμυριάκι επιπλέον για τα τρέχοντα έξοδα!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67i

Μπορεί να άργησε αλλά όταν σου έκανε δώρο αυτό ήταν ο πρώτος λαχνός.
    Δεν υπάρχουν και πολλά ζευγάρια που μπορούν να πουν ότι το ταίρι τους έχει αυτή την ιδιότητα.
    Η αλήθεια να λέγεται,Τάσο μου!Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να το ζητάω αλλά δεν πίστευα ούτε πως θα το αξιωνόμουν αλλά ούτε και πως υπάρχει.
    Ποτέ δε θα καταλάβω πώς μπορεί και μου έχει αφιερωθεί τόσο ολοκληρωτικά με αγάπη και κουκουβαγίαση,που αγγίζει αυτή των γονιών μου...
    Είναι αρχικά θέμα τύχης να βρούμε τον άνθρωπό μας και στη συνέχεια θέλει δουλειά διαρκή (αν κι ο Τήρης κι αυτό το κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι)
    αλλά πιστεύω πως όσο δε συμβιβαζόμαστε σ'αυτά που είναι για μας πρωταρχικής σημασίας κι όσο τους είμαστε ανοιχτοί,κάποτε θα τα ευλογηθούμε.
    Τόσο στο θέμα των προσωπικών σχέσεων όσο και στα υπόλοιπα που στοχεύουμε και συντονιζόμαστε στη συχνότητά τους.Μας τα εύχομαι όλους!

Senior Member
    Originally posted by Medousa

Άγιε Βασιλάκη μας,
    φέτος ήμουν πολύ κακό κορίτσι γι αυτό δε θέλω να μου φέρεις δώρο. Μάλιστα για να σου δείξω πόσο αλτρουίστρια είμαι, έλα και πάρε από μένα ό,τι θες και δώσε το εκεί που το χρειάζονται. Πάρε τις Κυριακές της μοναχικές και δώστες σε κανένα μπουχτισμένο από τη φασαρία σπιτικό, σαν ώρες ανάσας κι ηρεμίας. Και τα βράδια τα αξημέρωτα να τα δώσεις δώρο στους ερωτευμένους που δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο. Πάρε τις αϋπνίες μου και κάντες αντοχή για όσους δουλεύουν νύχτα. Πάρε και μερικά κιλάκια λίπους (δεκάδες κατά προτίμηση) και κάντα κεριά να καιν και να φωτίζουν τις σκοτεινές μας σκέψεις.
    Φιλενάδα,μιλάμε για αλτρουισμό,όχι αστεία!
    Τάσσομαι κι εγώ στο πλάι σου και καταθέτω κάμποσα κιλά λίπους
    καθώς κυκλοφορούν πολλές σκοτεινές σκέψεις εκεί έξω!
    Κι επειδή κι εγώ ήμουν κακό κορίτσι,αν και χειρότερο ήμουν πέρισυ...

Άγιε μου καλέ Βασίλη

Δεν θέλω να μου φέρεις τίποτα!!!
    Αντιθέτως, εγώ θέλω να προσφέρω. Επειδή είμαι καλή και φιλάνθρωπος, προσφέρω 40 κιλά από το σώμα μου να τα μοιράσεις σε όσους έχουν ανάγκη.
    Ξέρεις πού θα με βρεις :saint:

Junior Member
    Originally posted by Medousa
    Άγιε Βασιλάκη μας,
    φέτος ήμουν πολύ κακό κορίτσι γι αυτό δε θέλω να μου φέρεις δώρο. Μάλιστα για να σου δείξω πόσο αλτρουίστρια είμαι, έλα και πάρε από μένα ό,τι θες και δώσε το εκεί που το χρειάζονται. Πάρε τις Κυριακές τις μοναχικές και δώστες σε κανένα μπουχτισμένο από τη φασαρία σπιτικό, σαν ώρες ανάσας κι ηρεμίας. Και τα βράδια τα αξημέρωτα να τα δώσεις δώρο στους ερωτευμένους που δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο. Πάρε τις αϋπνίες μου και κάντες αντοχή για όσους δουλεύουν νύχτα. Πάρε και μερικά κιλάκια λίπους (δεκάδες κατά προτίμηση) και κάντα κεριά να καιν και να φωτίζουν τις σκοτεινές μας σκέψεις.

:thumbup:

Senior Member
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑααα!!!

Senior Member
    [align=center][/align]

Senior Member
    Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι όλους να μας βρίσκουν οι γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα. Μα πάνω απ' όλα εύχομαι να αγαπάμε και λίγο τον εαυτούλη μας γιατί το αξίζουμε!!!

Χρόνια Πολλά! Χρόνια καλά σε όλους! Υγεία πάνω από όλα και καλά μυαλά! Pink να περάσεις πολύ όμορφα! Η ευχή σου πραγματικότητα για όλους μας! Το χρειαζόμαστε όλοι εδώ μέσα λιγάκι παραπάνω!

Senior Member
    Ποτέ δεν έχω γράψει γράμμα στον Άη Βασίλη και δε θυμάμαι αν ποτέ του έχω ζητήσει κατι. Ευκαιρια να γραψω.

Λοιπόν αγαπητέ Άγιε Βασίλη αυτό που θέλω είναι να φέρεις αγάπη στους γύρω μου και γαλήνη στη ψυχη τους. Να γίνουν λίγο ανθρωποι μωρε, ξέρεις εσύ για οποίους λεω.
    Εμένα θέλω να μου φέρεις την ηρεμία μου, την υγεία μου και φώτιση στο νου. Κάνε και ένα ξεκαθάρισματακι στα ψυχολογικά μου.
    Να με φλερταρει εκεινος
    Επίσης το iPhone 6 δε θα με χάλαγε αλλά να του βάλεις και κάρτα 10? να μπορώ να παίρνω τους φίλους μου.Το πόσο να είναι αφορολογητο.
    Κανε να μη βγεί πρόεδρος δημοκρατιας.

ΥΓ1 δεν εχω τζάκι μπορείς να βολευτείς με το φωταγωγό;θα τον έχω μαυρίσει να νιωθεις οτι ειναι καμιναδα.
    ΥΓ2 Μην ψάχνεις τα μπισκότακια τα έχω φαει. Α και αυτό πρέπει να το διορθωσεις. Κάνε να μην μου αρέσουν τα γλυκα. Η μάλλον καλύτερα να μη με παχαινουν.
    Αν ξέχασα κάτι θα σου ξαναγραψω.
    Χρόνια πολλά σε ολους!

Senior Member
    Originally posted by Mitsaki
    Pink να περάσεις πολύ όμορφα! Η ευχή σου πραγματικότητα για όλους μας! Το χρειαζόμαστε όλοι εδώ μέσα λιγάκι παραπάνω!
    Mitsaki μου καλό σ' ευχαριστώ πολύ, επίσης!! Καλές γιορτές με υγεία!!! :*

Senior Member
    [align=center]ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
    ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...κι όλα τα άλλα έρχονται!!!

[/align]

Originally posted by Mak
    Originally posted by marulenia

Όσο για μένα, θα ήθελα να κάνουμε μια ανταλλαγή...
    Θα σου δώσω τις πολυκυστικές μου ωοθήκες κι εσύ θα μου φέρεις ένα παιδάκι.
    γιατί ρε Μαρουλένια μου το κάνεις τώρα αυτό... γιατί ρε κοριτσάκι και δεν μπορώ τους λυγμούς μου..

κλαίω και εύχομαι κ πιστεύω οτι θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. για να ξανακλάψω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast