Results 1 to 4 of 4
-
06-01-2015, 14:18 #1
βοήθεια -εχει κλεισει το στομάχι μου
Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθήσει καποιος σχετικά με ενα προβλημα που απεκτησα πρόσφατα.Ειμαι 17 χρόνων και παντα ημουν λάτρεις του φαγητού.Ετρωγα τα παντα και μερικές φορες παραπανω απο το κανονικό.Τις τελευταίες 2 εβδομαδες λόγω κατάθλιψης πιθανόν εχει κλεισει το στομάχι μου.Αμα φαω θα φαω λιγο γιατι μετα μου ρχεται αναγούλα.Δεν πεινάω καθολου ενω παλια πεινούσα καθε τρεις και λιγο.Τωρα πίνω νερό κι αυτο οχι οςο πρεπει.Εχω δει ηδη διαφορά στο σώμα μου(εχω αδυνατίσει) νιωθω κουρασμένη και εχω πονοκεφάλους.Δεν εχω αντιμετωπίσει ξανα κατι τετοιο.Οι γονεις αρχίζουν να ανυσηχουν.Δεν εχω ιδέα τι να κανω παντως φαγητό δεν μπορω να βαλω στο στόμα μου κι αμα βαλω θα βαλω 2-3 μπουκιές.
- 06-01-2015, 14:36 #2
Το στομάχι ανοίγει και κλείνει αρκει να το ζορίσεις λιγο. Μάλλον είναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα σου.... εκει να το κοιτάξεις
06-01-2015, 16:01 #3
Καλησπέρα Marakit!
Ειλικρινά σου εύχομαι περαστικά.
Θα σου έλεγα να πας το συντομότερο σε κάποιον γιατρό και να του πεις όλα τα συμπτώματα που έχεις.
Μπορεί να είναι ψυχολογικό, όμως μπορεί να είναι και κάτι οργανικό και χρειάζεται να δεις τί τρέχει.
06-01-2015, 18:29 #4
Γεια σου marakit,
Τι σε στεναχώρησε καλό μου και δεν κατεβαίνει μπουκιά;
Είσαι σε φάση πανελληνίων;
Σε απογοήτευσε κάποιος δικός σου άνθρωπος;
Φοβάσαι κάτι;
Μου θύμισες τη δική μου εφηβεία...
Πού είτε θα λιμοκτονούσα από τις στεναχώριες μου,
είτε που θα έβρισκα παρηγοριά στις σοκολάτες και τα αναψυκτικά...
Καλό θα ήταν να δοκιμάζεις να τρως λίγο λίγο όσο μπορείς...
Έστω δυο-τρεις μπουκιές και μία μία παραπάνω κάθε φορά...
ή τουλάχιστον να προσπαθείς να πίνεις γάλα.. κανένα στυμμένο χυμό ενδιάμεσα ίσως κανένα γιαούρτι
Μην απελπίζεσαι, είναι όμορφη η ζωή....
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....