AΔΙΕΞΟΔΟ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

AΔΙΕΞΟΔΟ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Καλησπέρα!!

Χρειάζομαι άμεση βοήθεια!!

Απο παιδί είχα κιλά και μου έλεγαν όλοι να τα χάσω. Γενικά πάντα έκανα δίαιτες και δεν έπιαναν έτσι τα έχασα στα 18 μου με ασιτια!! Πολύ λίγο φαγητό έτρωγα μέχρι που έφτασα στο ιδανικό βάρος!.

Έτσι, οι γονείς μου φοβήθηκαν που έχασα απότομα και έφτασα από 62-50 κιλά και με έβαζαν να τρώω. Τότε αρχίσαν τα υπερφαγικά επεισόδια!!
    Ανεξέλεγχτες πείνες. Γενικά μόλις έχασα τα κιλά άρχισα να τρώω κανονικά δεν έκανα άλλες ασιτίες.

Τώρα είμαι 23. Από 19-21 έκανα υγιεινή διατροφή είχα εγκράτεια αλλά με πιάναν και υπερφαγικά. Μετά έτρωγα ότι ήθελα όποτε το θελα γιτι δεν αντεχα άλλο και κάποιος ψυχολόγος μου είπε ότι η στερηαη απ αυτά που σου αρέσουν σε οδηγούν σε υπερφαγικά.

Έπειτα, τα υπερφαγικά έγιναν πιο εντονα!! Πάλι φαύλος κύκλος διατροφης υπερφαγικών.

Δοκίμασα τα πάντα 3αδες-2αδες και γενικά χάνω τα κιλά που βάζω και ως διαμαγειας ενώ συνεχίζω διατροφή αρχίζω και βάζω κιλά και τότε έρχεται η απογοητευση.

Μια σχέση εμμονής με τα κιλά και αγώνα να μην πέρνω άλλα είναι η ζωή μου. Οι σκέψεις μου η ενέργεια μου περιτριγυρίζεται γύρω από κιλά φαγητό.

Τώρα είμαι σε φάση που δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα, αυξηθηκαν υπερβολικά τα κιλά σε 2 μήνες από 53 έγινα 58 και πάει ή ανυφόρα.
    Το ύψος μου είναι 1.59.

Θέλω να χάσω 3-4 κιλά και να σταθεροποιηθώ να μην ανεβαίνω άλλο. Να μην με χειραγωγεί το φαγητο που υπάρχει μπροστά μου.

Εντομετάξυ, μετά τη δουλειά και μόλις ξυπνάω έχω τεράστιες πείνες και δεν ξέρω γιατί....

Θέλω βόήθεια να βγώ απ΄αυτό το φαυλο κυκλο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
    Η λύση στο πρόβλημά σου είναι η αλλαγή οπτικής γωνίας.
    Ξεκίνα θετικές σκέψεις και ν' αγαπήσεις τον εαυτό σου!

Τι εννοείς μαντζουράνα μου αλλαγή θετικής σκεψης? Εντομεταξύ το παρακάνω μου έχει γίνει μανία να διεβάζω άρθρα για λύση και κανένα φως στο τουνελ!! Πάντα είμαι απασχολημένη μ΄αυτά...και οι υποχρεώσεις έρχονται δειτερευουσς..