Απο που ψωνιζεται.......?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Απο που ψωνιζεται.......?

Θα ήθελα την βοήθεια σας απο που ψωνιζεται ρούχα....?..νεανικά όχι πανάκριβα.οπως επίσης εσώρουχα.εγώ είμαι επαρχία και μαγαζιά με μεγάλα μεγέθη δεν είναι παραπάνω απο 3!!(είμαστε όλοι fit...) τα οποία είναι τουλάχιστον για πενηνταρες,,με καμμιά αίσθηση της μόδας.Να φανταστείτε στην βαφτιση της κόρης μου τα παραγγειλα απο Αμερική χρυσοπληρωσα το τελωνείο αλλα έτσι ούτε στον γάμο μου δεν αισθανόμουν,,,.!τόσο όμορφη...

Senior Member
    Κυρίως από H&M+ και online. Τα αγαπημένα μου online μαγαζιά είναι τα ASOS και το Forever 21.

Junior Member
    Και το ΝΕW LOOK είναι ωραίο!!!!το Η@Μ δεν μου άρεσαν πρώτον η ποιότητα των ρούχων και δευτερον και μπορεί και σημαντικότερο ίσως τα μεγάλα μεγέθη ρούχων τα είχαν τοποθέτηση σε μια απομακρυσμένη γωνία και ήμουν η ΜΟΝΉ

που τα κοιτούσε και αισθανθηκα πολυ άσχημα ......προτιμώ τα marks and Spencer που δεν είναι απομονωμενα τα ρουχα μεγάλου μεγέθους πανάκριβα όμως....

Senior Member
    τα marks&spencer εχουν ωραία ρούχα , αν και ακριβούτσικα. Προσωπικά τα προτιμώ για παντελόνια και κανα τζιν, έχουν ωραία σχέδια και είναι καλής ποιότητας γενικώς... Και το καλύτερο είναι ότι έχουν τη λογική ότι ρούχο βγάζουν να το βγάζουν σε ΟΛΑ τα μεγέθη . Που σημαίνει οτι και τα μεγάλα μεγέθη τους είναι μια χαρά και πραγματικά ΝΕΑΝΙΚΑ και όχι κακόγουστα. Τα H&M επίσης μ'αρέσουν αλλά όχι τόσο τα μεγάλα μεγέθη τους. Πάλι καλά είμαι ψηλή και παρά τα κιλά μου βρίσκω στα H&m αρκετά ρούχα σε μπλούζες και φορέματα. Για παντελόνια μόνο στα μεγάλα τους αλλά δεν μαρεσουν. Γενικά πάντως είναι η ιδέα μου ή τα νούμερα αρχίζουν κάπως να αλλάζουν ; Έχει τύχει τον τελευταίο χρόνο και έχω βρει και σε ασχετα μαγαζιά με "κανονικά" νούμερα ρούχα που μου κάνουν,.... ένα τζιν με σκισίματα (το οποίο βέβαια τώρα έχοντας πάρει 6-7 κιλά δεν μου κάνει ... σνιφ... προσωρινα όμως!) , μια κόκκινη καρό φούστα που κουμπώνει στη μέση ... γενικώς νομίζω οτι αν ψάξει κανείς όλο και βρίσκει πράματα...

Senior Member
    Vertice, Mat
    ειδικά με τα vertice σώθηκα. κάνουν και καλές τιμές στις εκπτώσεις.....

Senior Member
    http://www.stefansxxl.gr/

Οικογενειακή επιχείρηση, πολύ χαμηλές τιμές, μοδάτα ρούχα σε απίστευτα χρώματα και σχέδια. Για σχεδόν 10 χρόνια ψώνιζα από εκεί. Τώρα πια είναι παρελθόν...Έχει και στο διαδίκτυο σελίδα που μπορείς από εκεί να ψωνίσεις. Δοκίμασέ το. Αξίζει, είναι καλά παιδιά και έχουν κάνει πολύ καλή προσπάθεια.

http://www.largeman.com.gr/

Επίσης ψώνισα και από αυτό το κατάστημα, σχετικά πιο ακριβό αλλά πολύ καλή η ποιότητα και ασύγκριτα μοντέρνα.

Καλές αγορές.

Senior Member
    α ωραία αυτές τις σελίδες δεν τις ήξερα Ακη μου.... θενκ γιου :bouncy: