Προσοχή στην επιλογή γιατρών - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    175
    Νιώθω τόσο ευλογημένος που χειρουργήθηκα από τα μαγικά χέρια του Γιατρού μου και που τον Αγαπώ γιατί πραγματικά το χειρουργείο μου ήταν μια μαγική εμπειρία. Νιώθω παράλληλα όμως και πολλή λύπη που διαβάζω τόσα εδώ και μάλιστα ομολογώ ότι παρά τρίχα ίσως λόγω πιθανοτήτων να πήγαν όλα τόσο καλά! Σε κάθε περίπτωση όμως νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε και για τους Γιατρούς που μας έσωσαν αλλά πιο πολύ για όσους δημιούργησαν σοβαρά ζητήματα υγείας..Αχ Ναταλία μου..Ευλόγησον!

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    896
    Άσε Τάσο εγώ την έχω πατήσει και βρίζω καθημερινά την αναισθησιολόγο και την γυναικολόγο που εξαιτίας τους υποφέρω με την μέση και το δεξί μου πόδι όλον αυτό τον καιρό που έχει υγρασίες. Γιατί όταν δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των γιατρών την πληρώνει στο τέλος ο ασθενής. Προσπάθησαν να μου κάνουν επισκληρίδιο σε επέμβαση αφαίρεσης πολύποδα της μήτρας, αντί να μου πουν "κυρία μου έχεις πολλά κιλά κι αφού κάνεις άπνοιες πήγαινε Αθήνα, γιατί δεν έχουμε εμείς τα μηχανήματα και ΜΕΘ".
    Έκανα την επέμβαση τελικά στο Αλεξάνδρα, δεν καταλάβα απολύτως τίποτε κι έχω να πω τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό κι όλη την ομάδα στο χειρουργείο αλλά και στην ανάνηψη που με έκαναν να αισθανθώ σαν να πήγαινα να πιω καφέ, ένα πράγμα!

    Μου λέγανε μετά να κάνω καταγγελία. Θα έθαβαν το θέμα την άλλη στιγμή ο σύλλογος των γιατρών του νοσοκομείου. Αν τυχόν όμως βρεθώ στο νοσοκομείο για μικροβιολογικές εξετάσεις πλέον λέω "μακριά απ'την γυναικολογική κλινική και το ιατρείο - βρείτε αλλού, θα σας αφήσουν μισερούς"! Δεν υπάρχει καλύτερη δυσφήμιση, παρά μέσα στον ίδιο τους τον χώρο νομίζω!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •