αντίστροφη μέτρηση?!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

αντίστροφη μέτρηση?!

Γεια σας! Όσα χρόνια είμαι εδώ μέσα προσπαθώ να χάσω τα περιττά κιλά.. από όταν χάθηκαν τα 10 πρώτα, έχω κατέβει και έχω ανέβει αρκετές φορές τα 10 επόμενα.. συνήθως έφταιγε η ψυχολογία μου.. έπεφτα, κατάπινα τα συναισθήματα μου μαζί με το φαγητό και γέμιζα ευχαρίστηση και τύψεις.. φαύλος κύκλος..!!
    Έχω αφήσει το τικεράκι μου από πέρυσι στο χαμηλότερο βάρος που είχα φτάσει και δεν το άλλαζα επίτηδες, για να το βλέπω και να προσπαθώ να τα καταφέρω.. μετά από την τελευταία φάση γιογιό, είμαι πάλι εδώ και 5 μήνες "καθαρή" και επιτέλους σήμερα μπορώ να αλλάξω περήφανα το τίκερ -100γρ από το χαμηλότερο βάρος που έχω φτάσει τα τελευταία 10 χρόνια.. :yes: Ανυπομονώ να δω το 5 μπροστά, που νομίζω έχουμε να ιδωθούμε από το γυμνάσιο.. σε περιμένω πενταράκι μου :spin:

Junior Member
    Μπραβο mpumpuki που τα καταφερες τοσο καλα ως εδω... Θελει αγωνα, πιστη κ πειθαρχια... Σου ευχομαι ολοψυχα καλη συνεχεια αν κ πιστευω πως εχεις βαλει τον εαυτο σου σε προγραμμα κ η αντιστροφη μετρηση για να δεις το πενταρακι σου εχει αρχισει! Να ξερεις ποσο σε καταλαβαινω!Ποσο θελω κ εγω να δω αυτο το πενταρι μπροστα! Εχω να το δω απο το 2011.. Αλλα μου φαινεται τοσο μακρινο... Ισως ομως να μην ειναι κ τοσο μακρινο τελικα...

Senior Member
    ευχαριστώώώ κοπέλα μου... 2011? εδώ εγώ μιλάω για προηγούμενη χιλιετία (κυριολεκτικά, χαχα) αλλά δεν πτοούμαι.. θα το δούμε, ναι θα το ξαναδούμε, που θα πάει? :spin:

Mpumpuki, πραγματικά μπράβο σου που τα καταφέρνεις και σου εύχομαι πραγματικά να φτάσεις όπου θέλεις!
    Είμαι σίγουρη για σένα! 5 μήνες είναι σημαντικότατο διάστημα!
    Και πάλι μπράβο! :thumbup:

Senior Member
    Καλησπέρα μπουμπούκι, μπράβο και από μένα!! Μπορείς να μας πεις πως τα κατάφερες; Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Mpumpuki, πραγματικά μπράβο σου που τα καταφέρνεις και σου εύχομαι πραγματικά να φτάσεις όπου θέλεις!
    Είμαι σίγουρη για σένα! 5 μήνες είναι σημαντικότατο διάστημα!
    Και πάλι μπράβο! :thumbup:
    Ευχαριστώ πολύ μαντζουράνα μου μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας και οι 2 και όλοι μέσα σε αυτήν την παρέα!! έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά μαζί θα τον προχωράμε!!

Senior Member
    Originally posted by rain
    Καλησπέρα μπουμπούκι, μπράβο και από μένα!! Μπορείς να μας πεις πως τα κατάφερες; Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Γεια σου rain! Είναι μεγάλο το ταξίδι.. πάντα ήμουν παχουλό παιδάκι και έκανα διάφορες δίαιτες, αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Τα κιλά μου ήταν γύρω στα 75 συνήθως, αλλά πριν μερικά χρόνια που αφέθηκα πήρα αρκετά.. όταν είδα το 89 στη ζυγαριά αποφάσισα πως δε θέλω ποτέ να δω 9 μπροστά και ξεκίνησα με τεστ δυσανεξίας. Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, με βοήθησε μεν, έχασα τα πρώτα 7-8 κιλά που δεν τα ξαναπήρα ποτέ πίσω, αλλά δεν το συνιστώ σε κανέναν αυτό το τεστ, γιατί όσο καιρό το έκανα ένιωθα αδυναμία και κόπωση, από τις τροφές που είχα αποκλείσει εντελώς από τη διατροφή μου.

Μετά άρχισα μόνη μου να ψάχνω γύρω από τη διατροφή και άσκηση, ξεκίνησα συστηματικά κολυμβητήριο και ταυτόχρονα προσπαθούσα να ακολουθήσω υγιεινό τρόπο διατροφής [και όχι δίαιτας] που θα μου γίνει συνήθεια ζωής.. αυτό λοιπόν έχω να δώσω σαν συμβουλή: Μάθε το σώμα σου, τις ανάγκες του και τι προσφέρει κάθε τροφή. Διάβασε για τα θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά κλπ.) και τι χρειάζεται ο οργανισμός σου πραγματικά. Βάλε και κάποιο είδος γυμναστικής που να σε ευχαριστεί στην καθημερινότητα σου και όλα θα πάνε καλά!

Μεγάλη απάντηση, αλλά ελπίζω να σε βοηθήσει!!

Senior Member
    Originally posted by mpumpuki

Γεια σου rain! Είναι μεγάλο το ταξίδι.. πάντα ήμουν παχουλό παιδάκι και έκανα διάφορες δίαιτες, αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Τα κιλά μου ήταν γύρω στα 75 συνήθως, αλλά πριν μερικά χρόνια που αφέθηκα πήρα αρκετά.. όταν είδα το 89 στη ζυγαριά αποφάσισα πως δε θέλω ποτέ να δω 9 μπροστά και ξεκίνησα με τεστ δυσανεξίας. Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, με βοήθησε μεν, έχασα τα πρώτα 7-8 κιλά που δεν τα ξαναπήρα ποτέ πίσω, αλλά δεν το συνιστώ σε κανέναν αυτό το τεστ, γιατί όσο καιρό το έκανα ένιωθα αδυναμία και κόπωση, από τις τροφές που είχα αποκλείσει εντελώς από τη διατροφή μου.

Μετά άρχισα μόνη μου να ψάχνω γύρω από τη διατροφή και άσκηση, ξεκίνησα συστηματικά κολυμβητήριο και ταυτόχρονα προσπαθούσα να ακολουθήσω υγιεινό τρόπο διατροφής [και όχι δίαιτας] που θα μου γίνει συνήθεια ζωής.. αυτό λοιπόν έχω να δώσω σαν συμβουλή: Μάθε το σώμα σου, τις ανάγκες του και τι προσφέρει κάθε τροφή. Διάβασε για τα θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά κλπ.) και τι χρειάζεται ο οργανισμός σου πραγματικά. Βάλε και κάποιο είδος γυμναστικής που να σε ευχαριστεί στην καθημερινότητα σου και όλα θα πάνε καλά!

Μεγάλη απάντηση, αλλά ελπίζω να σε βοηθήσει!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, εύχομαι να είσαι καλά, να φτάσεις στα κιλά που θες και να τα διατηρήσεις για πάντα! Θα κρατήσω ότι μου είναι χρήσιμο από αυτά, όπως λες κι εσύ, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός.

Senior Member
    Originally posted by rain
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, εύχομαι να είσαι καλά, να φτάσεις στα κιλά που θες και να τα διατηρήσεις για πάντα! Θα κρατήσω ότι μου είναι χρήσιμο από αυτά, όπως λες κι εσύ, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός.
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    και ναι... επιτέλους σήμερα, μετά από πολλά πολλά χρόνια, φυσιολογικό BMI 25 πιο δυνατή, πιο υγιής και πιο προσηλωμένη στο στόχο μου από ποτέ.. και very very happy :bouncy:

Senior Member
    Μπράβο μπουμπούκι!!!

συγχαρητήρια!!!!!!:thumbup:

Senior Member
    Μπράβο σου!! Τα έχεις καταφέρει τόσο καλά!!

Senior Member
    marulenia, Μαντάμ σου σου & eleni1986
    Ευχαριστώώώ πολύ πολύ κοριτσάκια μου!! και σε εσάς το καλύτερο εύχομαι!!!!! :tumble: