Results 16 to 25 of 25
Thread: Γεια σας!!!
-
26-02-2016, 13:35 #16
ποιον γολγοθά?
εδώ υπάρχουν άνθρωποι χωρίς χέρια και χωρίς πόδια.
πταίσματα είναι
φιλούρες καλή μου
:bouncy::bouncy:
υ.γ.
και για την αναιμία ο θυρεοειδής φταίει κατα ένα μέρος.
τάδε έφη ο γιατρός μου.
οπότε τον νου σας.:thumbup:
- 26-07-2016, 10:30 #17
μετά τον θάνατο του ενδοκρινολόγου μου, αναγκάστηκα να βρω άλλον. τελικά πήγα σε μία νέα γιατρό που είναι ενδοκρινολόγος - διαβητολόγος.
αφού πήρε όλο το ιστορικό μου και έβγαλε φωτοτυπίες το κλασέρ με τις εξετάσεις, μου δωσε νέες και έχω καλά νέα και κακά:
τα καλά είναι ότι ο καρκίνος έφυγε. τα κακά ότι στο μέλλον θα κάνω ζάχαρο, επειδή έχουν και οι δύο γονείς μου.
μου έδωσε glucostop 1000 μονάδες μία φορά την ημέρα και δίαιτα για διαβητικούς.
ο οργανισμός μου είναι σαν να βρίσκεται σε boost. αισθάνομαι καλύτερα και χάνω πιο εύκολα κιλά.
για να δούμε....
:roll::roll::roll:
26-07-2016, 10:50 #18
Το ότι σου έδωσε απο τώρα διατροφή για διαβητικούς είναι πάρα πολύ καλό!
μη το φοβάσαι το ζαχαρο ούτε να το έχεις άγχος, αν τα πας καλά με την διατα που σου έδωσε η γιατρός σου τότε θα είσαι μια χαρά,
και το ζαχαρο δεν θα σε επηρεάζει.
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! θα τα καταφέρεις γιατί είσαι δυνατή,και το αξίζεις!:roll::roll:
26-07-2016, 11:07 #19
Καλώς τη Naranja μας με τα υπέροχά της νέα!
Μπράβο, κοριτσάκι! Μην το σκέφτεσαι το ζάχαρο τώρα...
Σημασία έχει το σήμερα που σε βρίσκει υγιή και δυνατή
με όλα σου τα όνειρα ν' αδημονούν να τα πραγματοποιήσεις!
Βάλαμε τικ στην επιβίωση και πάμε για την ποιότητα ζωής τώρα!
26-07-2016, 12:14 #20
Επειδή έχεις προδιάθεση διαβήτη η ενδοκρινολόγος έκρινε σωστό να σου δώσει χάπια για το ζάχαρο; Κι εγώ είχα προδιάθεση κι όταν είχα επισκεφθεί γιατρό με την μπερδεμένη ειδικότητα του "ενδοκρινολόγου-διαβητολόγου" ναι μεν βρήκαμε την προδιάθεση (γιατί και οι δικοί μου γονείς έχουν ζάχαρο) δεν μου έδωσε κανένα χάπι, αλλά μου πρότεινε να κάνω δίαιτα να χάσω κιλά. Από μόνη της η διατροφή είναι μια χαρά, την ακολουθείς πιστά και σε βοηθά πάρα πολύ και το ζαχαράκι σου έρχεται στις φυσιολογικές του τιμές!
Αν μένεις Αθήνα, το Ιπποκράτειο έχει ένα θαυμάσιο ενδοκρινολογικό παράρτημα που κάνουν καλή δουλειά και χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου (κλείνεις ραντεβού μέσω 1535). Κι εγώ τραβιόμουν με ιδιώτες, αλλά τελικά το θέμα μου με τον θυρεοειδή (έχω κι εγώ υποθυρεοειδισμό) το ελέγχω πλέον εκεί και είμαι μια χαρά (να'χει χίλια καλά ο γιατρός μου)!
Επίσης το ίδιο νοσοκομείο έχει και διαιτολογικό ιατρείο, αν θες να έχεις τον έλεγχο σε διατροφή και κιλά.
26-07-2016, 12:35 #21
Αραχνούλα μην σε ανησυχεί ο διαβήτης, μπορεί και να μην αποκτήσεις ποτέ.. Η κληρονομικότητα δεν είναι απόλυτη, κάνε την διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά, και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για τίποτα, τα δύσκολα πέρασαν.
26-07-2016, 23:25 #22
Καλώς την Πορτοκαλένια
Καλό δρόμο να έχεις.
Κι εμένα ο ενδοκρινολόγος έτσι με αντιμετωπίζει λόγω οικογενειακού ιστορικού.
Κάνεις και καθημερινές μετρήσεις;
Αυτά τα χάπια λέει βοηθάνε αρκετά και στην απώλεια κιλών και σε θέματα πολυκυστικών...
Περαστικά να είναι όλα
27-07-2016, 12:10 #23
παιδιά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.
:love:
ο λόγος που μου πε η γιατρός να παίρνω το γλουκοστοπ είναι γιατί ενώ έχω ζάχαρο 80-90 και έναν άλλον δείκτη στο 5,1 (χαμηλός είναι) η ινσουλίνη μου ήταν στο 33 ενώ έπρεπε να είναι στο 10.
αυτό προκαλεί μου είπε τους νευρόπονους που είχα, την αυξημένη crp (ένδειξη φλεγμονής), την διαρκή πείνα που είχα και όλα τα ορμονικά μου προβλήματα.
περιέργως πως, μόλις πήρα το χάπι, έναν μήνα τώρα, κόπηκαν μαχαίρι οι νευρόπονοι και δεν έχω τόση κόπωση όπως παλιά.
ο δε μεσημεριανός ύπνος, έχει μειωθεί σε ελάχιστα επίπεδα, σε σημείο στο τέταρτο να είμαι όρθια.
ψωμί δεν τρώω καθόλου και παίρνω αυτά τα φινν κρισπς για ίνες. 3 τμχ ημερησίως.
έβαλα μία μπλούζα χτες που την είχα πάρει το 15, και μου ήταν στενούτσικη και έπλεε...
το πόσο χάρηκα δεν λέγεται...
:bigsmile:
27-07-2016, 12:17 #24
Originally posted by marulenia
Καλώς την Πορτοκαλένια
Καλό δρόμο να έχεις.
Κι εμένα ο ενδοκρινολόγος έτσι με αντιμετωπίζει λόγω οικογενειακού ιστορικού.
Κάνεις και καθημερινές μετρήσεις;
Αυτά τα χάπια λέει βοηθάνε αρκετά και στην απώλεια κιλών και σε θέματα πολυκυστικών...
Περαστικά να είναι όλα
μία φορά έκανα μέτρηση με τρύπημα στο δάχτυλο και μάλλον έγινε άγαρμπα. αρνούμαι να ξανακάνω.
εξάλλου στο 80- 90 είμαι στο ζάχαρο, έχω χρόνο μπροστά μου - δεν μπορεί κάτι θα βρει η επιστήμη για να γλιτώσουμε αυτό το φρικτό μηχάνημα.
:shocked2:
27-07-2016, 12:18 #25
Originally posted by eleni1986
Αραχνούλα μην σε ανησυχεί ο διαβήτης, μπορεί και να μην αποκτήσεις ποτέ.. Η κληρονομικότητα δεν είναι απόλυτη, κάνε την διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά, και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για τίποτα, τα δύσκολα πέρασαν.
δεν θα πεθάνουμε ποτέ, ανορεξικέ νεκροθάφτη :thumbup:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....